Dodaj do ulubionych

Najładniejsze bramki drugiej kolejki Champions ...

IP: *.aster.pl 04.10.07, 14:00
ta Rooneya może troszku niedoceniona, bardziej dla koneserów jej
subtelne piękno
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Najładniejsze bramki drugiej kolejki Champions ... IP: *.stk.vectranet.pl 04.10.07, 14:11
      dla mnie najlepsza bramka to ta strzelona przez olympiakos pireus
      aha ja nie mam akurat żadnych zastrzeżeń do tego bonusa z tiną tarner
    • Gość: waski Re: Najładniejsze bramki drugiej kolejki Champion IP: *.citynet.pl 04.10.07, 14:16
      A czy czasem mordercą o twarzy dziecka nie był Ole Gunnar Solskjær?? Bo tak
      jakoś zawsze myślałem :PP
      • Gość: gosc Re: Najładniejsze bramki drugiej kolejki Champion IP: *.devs.futuro.pl 04.10.07, 14:32
        dobrze myslales, ale trzeba umiec czytac: Rooney to "morderca o twarzy mordercy"
        - taki zart ;)
        • stasio_paluch Re: Najładniejsze bramki drugiej kolejki Champion 04.10.07, 14:56
          Akurat twarz Ronneya prędzej kojarzy się z mongolizmem niż morderstwem. Morderca o twarzy mordercy to ten:
          blognba.files.wordpress.com/2006/11/tevez.jpeg

A z tym naciskaniem Liverpoolu na Marsylczyków bym nie przesadzał. Nic nie grali, OM wygrał zasłużenie.

A największym szują tej kolejki, i póki co całej edycji LM jest DIDA.
          Tym bezczelnym, żałosnym oszustwem przekreślił 3/4 swojego dotychczasowego dorobku. Od tej pory będzie znany jako "Porcelanowa Dida". Rodzaj żeński zamierzony.
      • Gość: Emil Re: Najładniejsze bramki drugiej kolejki Champion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 18:42
        On Byl bardzo dobrym zawodnikiem
    • Gość: Hegemon GORAN PANDEV rulezz IP: *.stk.vectranet.pl 04.10.07, 15:54
      Bramka Zlatana najpiękniejsza?! bez jaj "zczubaki"...

Gol nr1 to dla mnie pierwsza bramka Gorana Pandeva przeciwko Realowi.

Możecie ją zobaczyć tutaj-> balkan-football.com
    • Gość: kow3l A gol Pandeva to gdzie? Gol Zlatana hmmm.... IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.07, 15:58
      Brakuje pierwszej bramki Pandeva, ktora MUSIALA byc w pierwszej
      piatce,ale jak widac niektorzy maja swoich ulubioncow
    • bazyliszek4 Gavrancic i Waszczuk 04.10.07, 16:16
      najśmieszniejsze, że te koronkową akcję rozegrali dwaj stoperzy
      (sic!)...
    • Gość: Emil Najładniejsze bramki drugiej kolejki Champions .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 18:39
      Najbardzej podobała mi się bramka ROONEYA ba to najlepszy napastnik
      na świecie.
    • Gość: romek Rooney to dzieciak o twarzy mordercy :D IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.07, 21:48
      go Wayne go !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka