Gość: Rusis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 22:59 I za co ja mam płacić abonament? Żeby nawet jak puszczają mecz to puszczali go z opóźnieniem? Albo tak jak większość LM wogóle? To ja już wolę dobre łącze + Sopcast Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grisza14 Precz z rzedem plugawych kaczystow, Kaska poronila 04.10.07, 23:00 a Ziuta ma koltun.Przez Kaczynskich.I TVP sie skompromitowala- a kogo obchodzi trzeciarzedny mecz baranie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Precz z rzedem plugawych kaczystow, Kaska por IP: *.lanet.net.pl 05.10.07, 00:56 O co chodzi z tą kompromitacją, bo oprócz tytułu na głównej, to w artykule ani słowa. Do k. nędzy, trochę konsekwencji może? Rozumię, że serwer może się spóźnić z odświeżaniem artykułów i tytuł może pojawić się wcześniej, niż artykuł, ale z punktu widzenia czytelnika gó.. mnie to obchodzi, kupcie sobie lepsze serwery, bo w tym momencie to wy się kompromitujecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróg idiotów Precz z rządem plugawych kaczystow, precz !!! IP: *.aster.pl 05.10.07, 00:58 grisza14 napisał: > a Ziuta ma koltun.Przez Kaczynskich.I TVP sie skompromitowala- a > kogo obchodzi trzeciarzedny mecz baranie? Spokojnie chłopcze. Wszyscy mielismy kiedyś czternaście lat. Ale bylismy grzeczniejsi. A teraz zrób siusiu, umyj sie i idź spać. Aha, nie pisze się rzedem a rządem. Nie chodzisz na lekcje ? A poza tym masz rację, precz z Kczorami. I nie zapomnij schować babci dowód i beret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol. Re: Precz z rzedem plugawych kaczystow, Kaska por IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.10.07, 12:41 i takiemu marnemu kraikowi przyznano organizacje mistrzostw europy ,ale beda jaja jak berety ,no ale polacy to dumny narod ...ha ha ha he he he. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekmik Re: Precz z rzedem plugawych kaczystow, Kaska por 05.10.07, 16:04 Jedyny + tych mistrzostw w 2012 roku że odgórnie zakwalifikujemy się do fazy grupowej Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great To jeszcze ktoś płaci abonament??? 04.10.07, 23:07 To jeszcze ktoś płaci abonament??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lampix Leo nie pomógł w awansie IP: *.mmj.pl 04.10.07, 23:09 TVP to jest chora telewizja,bo jaka inna stacja puszczala by retransmisje spotkania ktore toczy sie na zywo??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Gra polaczkow IP: *.crowley.pl 04.10.07, 23:11 TVP to jedna bajka. Mecz sie odbyl i mozna go bylo obejrzec. Nie przeszkadzalo mi to, ze kilka minut poslizgu. Za to przeszkadzalo mi po prostu patrzenie na ten mecz. Ta... :) To moglem wylaczyc. Pewnie. Tylko glupia nadzieja jak zwykle trzyma polaczka przed TV w nadzieji, ze jak nie wczoraj, to dzis, jutro albo za 20 lat zobaczy jak jego klubowa druzyna gra KONKRETNIE. Ta gra jednak konkretna nie byla. Byla niewatpliwie wysokich lotow. Pilka latala tak wysoko, ze przychodzi mi na mysl etap wstepny trampkarzy kiedy technicznie jeszczez daleko im do jakichs umiejetnosci, wiec ich gra wyglada tak: podanie, drugie podanie (max), strata, pilka wysoko, glowka, druga glowka, aut, podanie, podanie, strata, aut, glowka, glowka, glowka, faul, podanie, aut. Ludzie! Przeciez tam akcji z wiecej niz 2 podaniami bylo jak na lekarstwo! Cala druga polowe liczylem. Tak nudny jak flaki z olejem mecz, obnazajacy tak laickie "umiejetnosci" pilkarskie polskich ligowcow powinien na pewno bedzie pozycja obowiazkowa w kasetach szkoleniowych zachodnich klubow - opatrzona opisem: "amatorski styl gry druzyn ze wschodu - czyli jak grac nie wolno". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic_pn Re: Gra polaczkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 23:41 Ty nie jesteś kibic - tylko krytyk filmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignaś barwy szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 23:15 TVP prezentuje żenujący poziom, czuje się jakbym oglądał gruzińską stację. Wstyd, najpierw drugoligowa piłka zarzygana politycznymi bzdetami, teraz serial z cyklu "miłość to nie tylko bzykanie" okazał się ważniejszy od ostatniej szansy na udział Polski w europejskiej piłce w tym roku. Dobrze, że stacji komercyjnych taka u nas mnogość, bo na frajerów za rządowe pieniądze nie ma co liczyć. W mojej ocenie cały dział sportowy nie lał od tygodni, bo ma zakaz. Naciskanie rozrośniętych, zmutowanych pęcherzy na receptory w mózgu można wziąć pod uwagę jako okoliczność łagodzącą przy ocenie panów redaktorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Leo nie pomógł w awansie IP: *.aster.pl 04.10.07, 23:24 oby pibliczna nie zdobyła zadnych praw do jakielkolwiek imprezy sportowej, oni nie nadaja sie do niczego. ich trzeba zlikwidowac, woronicza zburzyc i zaorac , bedzie ładny park Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Dziadostwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 23:30 jak mozna tak bezczelnie oszukiwac telewidzow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polki kibic Zlikwidować TVP Sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 23:41 Po co komu ta stacja. Płacę abonament od 30 lat i to z reguły za rok z góry, a nie mam możliwości oglądania tego kanału ponoć misyjnej telewizji publicznej. Zamknąć to gó..ane dziadostwo i rozliczyć! Ile to kosztuje, policzył ktoś? A jaka oglądalność??? Ponoć to słupki oglądalności są wyznacznikiem utrzymania programu, a tu cały kanał wpuszcza widzów w kanał! DOŚĆ OSZUSTWA!!! Odkodować albo zlikwidować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarekopalek wieczór spędziełm przypiwie 04.10.07, 23:42 i cieszę się, że patałachów nie oglądałem. żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward TVP traktuje nas jak politycy - jak bandę idiotów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 00:28 Szkoda mi ich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zk Leo nie pomógł w awansie IP: *.dynamic.sbb.co.yu 05.10.07, 00:57 Wlasnie wrocilem z Marakany, Groclin wypadl zenujaco slabo, zreszta podobnie jak i Zvezda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIS TV = ha ha ha Korzeniowski, kończ waść i wstydu oszczędź (sobie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 00:58 Co za pajace pracują w tej publicznej telewizji? Niech oni lepiej niczego już nie transmitują, bo wszystko partaczą wprost niemożliwie. To już pomału przestaje być śmieszne, a zaczyna być w złym guście i żenująco niestrawne. Kura PIS-u zamiast złotych jajek znów zniosła smrodliwe zbuki. Ale wystarczy spojrzeć na wypasione gęby i śmietniko-bębny głównych PISiorków, by stwierdzić, że co jak co, ale ze sportem to oni nie mają nic wspólnego, a potem zobaczyć, a raczej nie zobaczyć efekty tegoż w telewizji. Co do TVP Sport, to ktoś kto wymyślił ten niedostępny dla nikogo kanał, powinien siedzieć w więzieniu za defraudację państwowych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pemat składy drużyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 09:12 czy zespół Crvenej Zvezdy nie ma trenera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ezra Leo nie pomógł w awansie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 11:55 Tak przy okazji: dlaczego tę nazwę czytają "Groklin", a nie "Groclin"? Czyżby to było angielskie słowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Leo nie pomógł w awansie IP: *.crowley.pl 05.10.07, 12:06 Dlatego nie płacę i nie będę płacił abonamentu za TV Kaczorów w takim wydaniu. Banda amatorów i nie chodzi tutaj tylko o przykład tego meczu ale o całokształt telewizji pyblicznej! Zenująca telewizja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Leo nie pomógł w awansie IP: *.dynamic.sbb.co.yu 05.10.07, 12:07 nie wiem jak autor ogladal ten mecz, ale kibice crvenej nie gwizdali na swoich, ale na groclin...poza tym byli raczej fantastyczni anizeli fanatyczni. Gdyby nie oni, to bym sie zanudzila, bo mecz to byly flaki z olejem. A propos ostatniego wpisu, to Serbowie czytali nazwe groclinu poprawnie..przez c :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Apel do graczy!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.07, 05:20 piłki nożnej. Zostawcie tę dyscyplinę sportową i weście się za puszczanie latawców!!!Zal mi tylko sflustrowanych kibiców polskich,plują na drużynę Bayern-Monachium..jestem ich fanem i mi jest miło ich ogladac jak grają i wygrywają.Polacy kopnijcie w dupę te polskie kluby i zostańce fanami bundesligi bo takie mecze to przyjemnośc oglądać.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś