lukan1 23.10.07, 21:12 A mnie zalewa .... że nie mogę tego oglądać. Nasze TV są do d... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Old Kibic Deyna miałby dziś 60 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 21:43 Deyna miałby dziś 60 lat. Nigdy nie lubilem tego trepa bufona choc prawdą jest że jego strzały z dystansu i rogale wprawiały w osłupienie. Wkurzał mnie za te swoje nie mniej słynne kóleczka na srodku boiska jakby nie wiedział co z piłką zrobić i najczęściej tracił tę piłkę na korzyść przeciwnika. No, ale tym media milczą bo to takie "niepolityczne" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Deyna miałby dziś 60 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 22:08 > zrobić i najczęściej tracił tę piłkę na korzyść przeciwnika. No, ale tym media > milczą bo to takie "niepolityczne" :-))) a nie prawda, gdzieś mi mignęły jakieś wspomnienia nt. ale już nawet nie wiem gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młodzik Re: Deyna miałby dziś 60 lat IP: *.acn.waw.pl 23.10.07, 22:58 Zawiść,zazdrość czy głupota Old Kibicu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sab LM na żywo - debiut Janczyka IP: 213.17.145.* 23.10.07, 22:27 Jeee Kuszczak na boisku!!;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekm jak 5 goli? 5 x 3=15 nie 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 23:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldziak LM na żywo - ile goli strzelil Cesc Fabregas IP: *.icm.edu.pl 24.10.07, 00:10 oto 2 cytaty z komentowanego artykulu: pierwszy pochodzi z naglowka: Arsenal pokonała Slavię Praga aż 7:0, a pięć goli strzelili: 20-letni Cesc Fabregas drugi z opisu meczu Aresnalu: Po dwie bramki strzelili bowiem Cesc Fabregas i Theo Walcott, dla którego były to pierwsze trafienia w Lidze Mistrzów. nie wiem ile lat ma autor artylulu,ale albo musi byc bardzo mlody i nie umie liczyc albo musial wypic o kilka piw za duzo podczas ogladania meczu i pisania tych bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bredaktor a jaki mecz oglądał redaktor? IP: *.chello.pl 24.10.07, 00:45 P. Szadowski albo nie lubi Barcy, albo Ronaldinho, bo chyba liczyl na to, ze nikt nie ogladal meczow. Ale, za przeproszeniem, TVP puscilo skroty i strzal Ronaldinho (ktorego osobiscie nie lubie) z wolnego byl rewelacyjny. Ale wyborcza juz tak ma - albo brednie bufona albo ciagle marudzenie Steca. A p. Stec nie powinien wystepowac w telewizji bo: 1. nie slychac co mamrocze 2. nie konczy zdan 3. nie mowi, o co mu chodzi. Proponuje umiescic sonde na www: kto uwaza, ze p. Stec powinien ukryc twarz za klawiatura i nie wystepowac w telewizji (przynajmniej nie z wlaczonym mikrofonem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka(L) Re: LM na żywo - ile goli strzelil Cesc Fabregas IP: 91.104.123.* 24.10.07, 08:57 No właśnie-jak zwykle ktoś coś napisał i pojęcia zielonego nie miał co pisze. Jak to ktoś przeczyta co się nie zna to z krzesła spadnie- z wrażenia chyba.... Arsenal wygrał 7:0, wspomnianych jest pięć strzelonych goli, a co oglądał redaktor i wypił przed napisaniem tego artykułu,że zapomniał dodać tak na marginesie co się stało z pozostałymi dwoma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WL Re: LM na żywo - ile goli strzelil Cesc Fabregas IP: *.chello.pl 24.10.07, 18:22 Nie wiem, z czym macie problem. Zdanie, które tak zaciekle komentujecie, jest jak najbardziej poprawne i logiczne. Nie jest winą autora tekstu, że WY akurat nie rozumiecie, o co chodzi, bo albo macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem, albo z niedoborem istoty szarej. "Arsenal pokonała Slavię Praga aż 7:0, a pięć goli strzelili: 20-letni Cesc Fabregas, 19-letni Nicklas Bendtner i o rok młodszy Theo Walcott." Teraz specjalnie dla Was kawałek po kawałku. 1. Arsenal -taki zespół z Londynu 2. pokonał -wygrał mecz innymi słowy 3. Slavię Praga -taki zespół z Pragi (Czechy jakby co) 4. aż 7:0 -czyli strzelił 34 gole tracąc tylko 8. To przecież każdy rozumie. Ale do rzeczy, bo rozchodzi się chyba o to: "pięć goli strzelili: 20-letni Cesc Fabregas, 19-letni Nicklas Bendtner i o rok młodszy Theo Walcott." -pięć spośród tych siedmiu z końcowego rezultatu, zostało strzelonych przez trzech zawodników. pięć goli STRZELILI, a nie strzelił, półgłówki. pięć goli spośród siedmiu strzelonych to dorobek trzech graczy, których nazwiska wymieniono. wymieniono ich zapewne z powodu młodego wieku, z grubsza nie przekraczającego 20 lat. zakładam, że obaj zrozumieliście, o co w owym zdaniu chodzi, ale nie wiem jakim imbecylem trzeba być, żeby się do owego przyczepić i publicznie wyrażać durne pretensje do autora tekstu. zdrowia życzę, bo to najważniejsze, a rozumu i tak nie nabierzecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka(L) Re: LM na żywo - ile goli strzelil Cesc Fabregas IP: 91.104.123.* 25.10.07, 12:12 Sam jesteś półgłówek skoro nie zauważyłeś: Arsenal pokonaŁA-powinno być napisane jak już coś drużyna Arsenalu pokonała.... Artykuł napisany bez ładu i składu-zero stylistyki (dziecko z trzeciej klasy podstawówki lepiej by to opisało),a już na pewno nieczytelnie dla kogoś kto sobie chce wiadomości poczytać. W ten sposób można napisać i wytłumaczyć nawet największe idiotyzmy. W szkole też się tak z kiepskich wypracowań tłumaczyłeś "co do czego" żeby wyszło na twoje? Sam przeczysz sobie już na samym początku "Aresenal to zespół z Londynu"-zespół jest rodzaju męskiego-zapamiętaj sobie więc zespół pokonał-a nie pokonała. Więc morda w kubeł i drugi zimnej wody na łeb- może szare komórki obudzisz zanim coś zaczniesz klepać w klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WL Re: LM na żywo - ile goli strzelil Cesc Fabregas IP: *.chello.pl 25.10.07, 21:23 pewne minimalne posiadanie intelektu pozwala na zrozumienie, o co chodzi w wyrazie "pokonała" użytym zamiast "pokonał". chyba, że ze mną coś nie tak i tylko ja zrozumiałem sens zdania? będziecie się pluć o literówkę??? pomijając fakt, że nie o ową literówkę chodzi we wcześniejszych komentarzach. Jezus, co za ludzie.. no to proszę bardzo, cytaty z Ciebie: "powinno być napisane jak już coś drużyna Arsenalu pokonała...." a powinno być: -powinno być napisane, jak już coś, drużyna Arsenalu pokonała.... no i co, o brak dwóch przecinków mam się wykłócać? idąc dalej: "Sam przeczysz sobie już na samym początku "Aresenal to zespół z Londynu"-zespół jest rodzaju męskiego-zapamiętaj sobie więc zespół pokonał-a nie pokonała." kolejna niedoskonałość. coś powinno być pomiędzy wyrazami "początku" a "Aresenal". czyż nie? kropka, przecinek, myślnik? zdanie bez ładu i składu, nieprzyjemne i męczące w czytaniu, trudne w zrozumieniu blaa blaa blaa naprawdę nie masz większych problemów tylko "a" zamiast braku "a" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka(L) Re: LM na żywo - ile goli strzelil Cesc Fabregas IP: 91.104.123.* 25.10.07, 22:30 Stą rurznicom, rze ja nie jestem redaktorem i nie pisuje na łamah portalu czy gazety dla milionów czytelnikuw podpisujonc sie pod tym własnym imieniem i nazwiskiem. Kumasz o co chodzi ciemniaku-jak się chce udawać osobę z wyższych sfer i się głośno o tym krzyczy to przynajmniej trzeba pamiętać,żeby słomę głęboko do butów schować. A swoją drogą to napisz jeszcze coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
witlubiewski Re: LM na żywo - ile goli strzelil Cesc Fabregas 26.10.07, 11:26 No właśnie, kumasz, o co chodzi? Jak się chce pozować na krytyka wszystkich krytyków, to trzeba być przygotowanym, że się narazi na śmieszność, a momentami wywoła na twarzach czytających grymasik politowania. Fdópie mam, czy jest napisane "Arsenal pokonał" czy "Arsenal pokonała", nie mam problemu ze zrozumieniem tekstu. Nieumiejętność zrozumienia owego z resztą wydaje mi się nadzwyczaj tragiczna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
witlubiewski Re: LM na żywo - ile goli strzelil Cesc Fabregas 26.10.07, 11:28 No, w końcu mi sie zalogowało normalnie. I zamiast wymyślania sobie problemów z literką "a" lub jej brakiem tu mam taki normalny - login nie działa tak, jak powinien. Tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka(L) Re: LM na żywo - ile goli strzelil Cesc Fabregas IP: 91.104.118.* 26.10.07, 22:21 Sądząc po ilości wypowiedzi "w temacie" to tu nie chodzi o problem ze zrozumieniem tekstu-czy jak to ująłeś o literówki (który ty masz ze zrozumieniem całokształtu) tylko o ilość i częstotliwość błędów jakie zawierają ostatnio artykuły publikowane na łamach portalu. Kumasz? Ja tam problemów z loginem nie mam-tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jevtic Fenerbahce nie wygrało z Interem IP: 212.160.172.* 24.10.07, 09:10 ...w Mediolanie tylko w Stambule. Zaćmienie czy niekompetencja panie redaktorze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herman Lyon... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 10:24 słabo spisuje się w lidze"- raczył napisać Pan redaktor, co ładnie mu się wpisało w ciąg porównań. Jednak o ile Stuttgart przędzie naprawdę cienko, to Lyon jest na szczycie we Francji. A Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Telewizje ignoruja Arsenal. Na szczescie, jest... 24.10.07, 15:44 jeszcze Internet. Wczorajszy mecz Kanonierow ogladalem na Setanta Broadband i wierzcie mi, bylo na co popatrzec. Zatem jesli macie $15 miesiecznie i szybki internet, mozecie obejrzec wiele meczow ligi angieleskiej oraz Ligi Mistrzow bez ogladania sie na polska telewizje. A sledzic Arsenal warto, gdyz jest to rzeczywiscie wyjatkowa w tej chwili druzyna. Nieomal za darmo, Wegner stworzyl pieknie grajacy i bardzo mlody zespol. Polak z US Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka(L) Re: Telewizje ignoruja Arsenal. Na szczescie, jes IP: 91.104.123.* 25.10.07, 12:16 Owszem Setantę mam, oglądam non-stop właściwie wyboru to nie mam jak "Mój" sport bez przerwy dzień i noc ogląda, ale na mecze Arsenalu to się ruszamy na stadion. Dobrze,że tu takich zim nie ma jak w polszy... Odpowiedz Link Zgłoś