Dodaj do ulubionych

LM na żywo - debiut Janczyka

23.10.07, 21:12
A mnie zalewa .... że nie mogę tego oglądać. Nasze TV są do d...
Obserwuj wątek
    • Gość: Old Kibic Deyna miałby dziś 60 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 21:43
      Deyna miałby dziś 60 lat. Nigdy nie lubilem tego trepa bufona choc prawdą jest że jego strzały z dystansu i rogale wprawiały w osłupienie. Wkurzał mnie za te swoje nie mniej słynne kóleczka na srodku boiska jakby nie wiedział co z piłką zrobić i najczęściej tracił tę piłkę na korzyść przeciwnika. No, ale tym media milczą bo to takie "niepolityczne" :-)))
      • Gość: bb Re: Deyna miałby dziś 60 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 22:08
        > zrobić i najczęściej tracił tę piłkę na korzyść przeciwnika. No, ale tym media
        > milczą bo to takie "niepolityczne" :-)))

a nie prawda, gdzieś mi mignęły jakieś wspomnienia nt.
        ale już nawet nie wiem gdzie
      • Gość: młodzik Re: Deyna miałby dziś 60 lat IP: *.acn.waw.pl 23.10.07, 22:58
        Zawiść,zazdrość czy głupota Old Kibicu?
    • Gość: sab LM na żywo - debiut Janczyka IP: 213.17.145.* 23.10.07, 22:27
      Jeee Kuszczak na boisku!!;]
    • Gość: ekm jak 5 goli? 5 x 3=15 nie 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 23:33
    • Gość: goldziak LM na żywo - ile goli strzelil Cesc Fabregas IP: *.icm.edu.pl 24.10.07, 00:10
      oto 2 cytaty z komentowanego artykulu:
      pierwszy pochodzi z naglowka:
      Arsenal pokonała Slavię Praga aż 7:0, a pięć goli strzelili: 20-letni Cesc Fabregas

drugi z opisu meczu Aresnalu:
      Po dwie bramki strzelili bowiem Cesc Fabregas i Theo Walcott, dla którego były
      to pierwsze trafienia w Lidze Mistrzów.

nie wiem ile lat ma autor artylulu,ale albo musi byc bardzo mlody i nie umie
      liczyc albo musial wypic o kilka piw za duzo podczas ogladania meczu i pisania
      tych bredni.

• Gość: bredaktor a jaki mecz oglądał redaktor? IP: *.chello.pl 24.10.07, 00:45
        P. Szadowski albo nie lubi Barcy, albo Ronaldinho, bo chyba liczyl na to, ze
        nikt nie ogladal meczow. Ale, za przeproszeniem, TVP puscilo skroty i strzal
        Ronaldinho (ktorego osobiscie nie lubie) z wolnego byl rewelacyjny. Ale wyborcza
        juz tak ma - albo brednie bufona albo ciagle marudzenie Steca. A p. Stec nie
        powinien wystepowac w telewizji bo:
        1. nie slychac co mamrocze
        2. nie konczy zdan
        3. nie mowi, o co mu chodzi.
        Proponuje umiescic sonde na www: kto uwaza, ze p. Stec powinien ukryc twarz za
        klawiatura i nie wystepowac w telewizji (przynajmniej nie z wlaczonym mikrofonem).
      • Gość: emka(L) Re: LM na żywo - ile goli strzelil Cesc Fabregas IP: 91.104.123.* 24.10.07, 08:57
        No właśnie-jak zwykle ktoś coś napisał i pojęcia zielonego nie miał
        co pisze. Jak to ktoś przeczyta co się nie zna to z krzesła spadnie-
        z wrażenia chyba....
        Arsenal wygrał 7:0, wspomnianych jest pięć strzelonych goli, a co
        oglądał redaktor i wypił przed napisaniem tego artykułu,że zapomniał
        dodać tak na marginesie co się stało z pozostałymi dwoma....
        • Gość: WL Re: LM na żywo - ile goli strzelil Cesc Fabregas IP: *.chello.pl 24.10.07, 18:22
          Nie wiem, z czym macie problem.
          Zdanie, które tak zaciekle komentujecie, jest jak najbardziej poprawne i logiczne.
          Nie jest winą autora tekstu, że WY akurat nie rozumiecie, o co chodzi, bo albo
          macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem, albo z niedoborem istoty szarej.

"Arsenal pokonała Slavię Praga aż 7:0, a pięć goli strzelili: 20-letni Cesc
          Fabregas, 19-letni Nicklas Bendtner i o rok młodszy Theo Walcott."

Teraz specjalnie dla Was kawałek po kawałku.

1. Arsenal
          -taki zespół z Londynu
          2. pokonał
          -wygrał mecz innymi słowy
          3. Slavię Praga
          -taki zespół z Pragi (Czechy jakby co)
          4. aż 7:0
          -czyli strzelił 34 gole tracąc tylko 8. To przecież każdy rozumie.

Ale do rzeczy, bo rozchodzi się chyba o to:

"pięć goli strzelili: 20-letni Cesc Fabregas, 19-letni Nicklas Bendtner i o rok
          młodszy Theo Walcott."

-pięć spośród tych siedmiu z końcowego rezultatu, zostało strzelonych przez
          trzech zawodników.
          pięć goli STRZELILI, a nie strzelił, półgłówki.
          pięć goli spośród siedmiu strzelonych to dorobek trzech graczy, których nazwiska
          wymieniono.
          wymieniono ich zapewne z powodu młodego wieku, z grubsza nie przekraczającego 20
          lat.
          zakładam, że obaj zrozumieliście, o co w owym zdaniu chodzi, ale nie wiem jakim
          imbecylem trzeba być, żeby się do owego przyczepić i publicznie wyrażać durne
          pretensje do autora tekstu.
          zdrowia życzę, bo to najważniejsze, a rozumu i tak nie nabierzecie.
          • Gość: emka(L) Re: LM na żywo - ile goli strzelil Cesc Fabregas IP: 91.104.123.* 25.10.07, 12:12
            Sam jesteś półgłówek skoro nie zauważyłeś: Arsenal pokonaŁA-powinno być napisane
            jak już coś drużyna Arsenalu pokonała.... Artykuł napisany bez ładu i
            składu-zero stylistyki (dziecko z trzeciej klasy podstawówki lepiej by to
            opisało),a już na pewno nieczytelnie dla kogoś kto sobie chce wiadomości
            poczytać. W ten sposób można napisać i wytłumaczyć nawet największe idiotyzmy. W
            szkole też się tak z kiepskich wypracowań tłumaczyłeś "co do czego" żeby wyszło
            na twoje?

Sam przeczysz sobie już na samym początku "Aresenal to zespół z Londynu"-zespół
            jest rodzaju męskiego-zapamiętaj sobie więc zespół pokonał-a nie pokonała.

Więc morda w kubeł i drugi zimnej wody na łeb- może szare komórki obudzisz zanim
            coś zaczniesz klepać w klawiaturę.
            • Gość: WL Re: LM na żywo - ile goli strzelil Cesc Fabregas IP: *.chello.pl 25.10.07, 21:23
              pewne minimalne posiadanie intelektu pozwala na zrozumienie, o co chodzi w
              wyrazie "pokonała" użytym zamiast "pokonał". chyba, że ze mną coś nie tak i
              tylko ja zrozumiałem sens zdania? będziecie się pluć o literówkę??? pomijając
              fakt, że nie o ową literówkę chodzi we wcześniejszych komentarzach. Jezus, co za
              ludzie..

no to proszę bardzo, cytaty z Ciebie:

"powinno być napisane jak już coś drużyna Arsenalu pokonała...."

a powinno być:

-powinno być napisane, jak już coś, drużyna Arsenalu pokonała....

no i co, o brak dwóch przecinków mam się wykłócać?

idąc dalej:

"Sam przeczysz sobie już na samym początku "Aresenal to zespół z Londynu"-zespół
              jest rodzaju męskiego-zapamiętaj sobie więc zespół pokonał-a nie pokonała."

kolejna niedoskonałość. coś powinno być pomiędzy wyrazami "początku" a
              "Aresenal". czyż nie? kropka, przecinek, myślnik?
              zdanie bez ładu i składu, nieprzyjemne i męczące w czytaniu, trudne w
              zrozumieniu blaa blaa blaa

naprawdę nie masz większych problemów tylko "a" zamiast braku "a" ?
              • Gość: emka(L) Re: LM na żywo - ile goli strzelil Cesc Fabregas IP: 91.104.123.* 25.10.07, 22:30
                Stą rurznicom, rze ja nie jestem redaktorem i nie pisuje na łamah portalu czy
                gazety dla milionów czytelnikuw podpisujonc sie pod tym własnym imieniem i
                nazwiskiem.
                Kumasz o co chodzi ciemniaku-jak się chce udawać osobę z wyższych sfer i się
                głośno o tym krzyczy to przynajmniej trzeba pamiętać,żeby słomę głęboko do butów
                schować.

A swoją drogą to napisz jeszcze coś ciekawego.
                • witlubiewski Re: LM na żywo - ile goli strzelil Cesc Fabregas 26.10.07, 11:26
                  No właśnie, kumasz, o co chodzi?
                  Jak się chce pozować na krytyka wszystkich krytyków, to trzeba być
                  przygotowanym, że się narazi na śmieszność, a momentami wywoła na twarzach
                  czytających grymasik politowania.
                  Fdópie mam, czy jest napisane "Arsenal pokonał" czy "Arsenal pokonała", nie mam
                  problemu ze zrozumieniem tekstu. Nieumiejętność zrozumienia owego z resztą
                  wydaje mi się nadzwyczaj tragiczna.
                  Pozdrawiam.
                  • witlubiewski Re: LM na żywo - ile goli strzelil Cesc Fabregas 26.10.07, 11:28
                    No, w końcu mi sie zalogowało normalnie. I zamiast wymyślania sobie problemów z
                    literką "a" lub jej brakiem tu mam taki normalny - login nie działa tak, jak
                    powinien. Tak na marginesie.
                    • Gość: emka(L) Re: LM na żywo - ile goli strzelil Cesc Fabregas IP: 91.104.118.* 26.10.07, 22:21
                      Sądząc po ilości wypowiedzi "w temacie" to tu nie chodzi o problem ze
                      zrozumieniem tekstu-czy jak to ująłeś o literówki (który ty masz ze zrozumieniem
                      całokształtu) tylko o ilość i częstotliwość błędów jakie zawierają ostatnio
                      artykuły publikowane na łamach portalu. Kumasz?
                      Ja tam problemów z loginem nie mam-tak na marginesie.
    • Gość: Jevtic Fenerbahce nie wygrało z Interem IP: 212.160.172.* 24.10.07, 09:10
      ...w Mediolanie tylko w Stambule. Zaćmienie czy niekompetencja panie
      redaktorze?
    • Gość: herman Lyon... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 10:24
      słabo spisuje się w lidze"- raczył napisać Pan redaktor,
      co ładnie mu się wpisało w ciąg porównań.
      Jednak o ile Stuttgart przędzie naprawdę cienko, to
      Lyon jest na szczycie we Francji.
      A
    • pawka55 Telewizje ignoruja Arsenal. Na szczescie, jest... 24.10.07, 15:44
      jeszcze Internet. Wczorajszy mecz Kanonierow ogladalem na Setanta
      Broadband i wierzcie mi, bylo na co popatrzec. Zatem jesli macie
      $15 miesiecznie i szybki internet, mozecie obejrzec wiele meczow
      ligi angieleskiej oraz Ligi Mistrzow bez ogladania sie na polska
      telewizje.
      A sledzic Arsenal warto, gdyz jest to rzeczywiscie wyjatkowa w tej
      chwili druzyna. Nieomal za darmo, Wegner stworzyl pieknie grajacy i
      bardzo mlody zespol.

Polak z US
      • Gość: emka(L) Re: Telewizje ignoruja Arsenal. Na szczescie, jes IP: 91.104.123.* 25.10.07, 12:16
        Owszem Setantę mam, oglądam non-stop właściwie wyboru to nie mam jak "Mój" sport
        bez przerwy dzień i noc ogląda, ale na mecze Arsenalu to się ruszamy na stadion.
        Dobrze,że tu takich zim nie ma jak w polszy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka