Gość: qq IP: *.bemowo.waw.pl 24.10.07, 14:40 To rzeczywiście niespodzianka Panie Prezesie. Aż mi pociekło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic prawie- Nevio Scala IP: *.net.autocom.pl 24.10.07, 14:50 prawie- Nevio Scala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za głembie lóbiń Nie ma to jak włoska sława. Ha ha ha. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 15:01 Niezły kabaret się z tego Lubina zrobił. Tak to już jest, gdy miało być cacy, a jest tak jak zwykle, jak idzie o polski futbolik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarX To jest ten słynny Włoch ? IP: *.su.krakow.pl 24.10.07, 15:09 Zdaje się że megalomania młokosa z Lubina, którego koło politycznej fortuny uczyniło Bardzo Ważnym Prezesm trwa nadal. Czemu nie pójść dalej i nie ogłosić że starają się skusić prawdziwego Jose Mourinho (polskiego się właśnie pozbyli). Przecież rachunki i odprawy i tak będzie płaciła nowa polityczna ekipa, a jakże z publicznych oczywiście pieniędzy. Co do "włoskości" pana Wojno to chyba tylko zarost kwalifikuje go skojarzeń z tą nacją.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svni Wyglada jak jakis Arab IP: *.ericsson.net 24.10.07, 15:16 ta brodka i smaga twarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sajmon_p Ma bardzo dużo wspólnego z Włochami IP: 212.160.172.* 24.10.07, 15:21 No według mnie prawdziwa sensacja. Myślę, że inne kluby zabijały się o tego trenera, ale wygrało Zagłębie oferując najdłuższy i najwyższy kontrakt. A trener ma bardzo dużo wspólnego z piękną Italią: www.zaglebie-lubin.pl/www/index.php?id=kadra&z=6 Jak można doczytać: Wymarzone miejsce na wakacje - Włochy JESTEM POD WRAŻENIEM Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Wiesław Wojno lubi przebywać we "Włochach" 24.10.07, 17:06 Spoko, trener ma bardzo dużo z Italią ponieważ na stronie Zagłębia mówi że lubi spędzać we Włoszech za .....pieniądze Zagłębia. A Prezesowi coś się pokićkało i powiedział że ma do pracy makaroniarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Taki z Wojno trener, jak z Włodarczyka napastnik. IP: *.master.pl 24.10.07, 17:26 Szansa na II-gą ligę coraz bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluGula ,, myster wąsik '' o matko jedyna !!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.10.07, 18:35 tak to jest jak klubem zarządzją dzieci ! prezes wyczesany na alfąsa a dyr. sportowy szcza w łóżko ! oj !!! zatesknią kibice Zaglębia za Fiutowskim , zatesknią ! miedzy czasie zaliczymy jeszcze II lub III lige a za jakieś może 15 lat znowu bedziemy mieli mistrza. Stadion w trakcie rozpadu tak jak dróżyna , rozebrać wszystkie wały ziemne a na wiosne na samym środku zrobie se kupe :- ))) Ale ? ale !!! jest w tej decyzji o zatrudnieniu prawie trenera jadna pozytywna decyzja , być może oni bedą pracować za dwie średnie pensje krajowe !!! to tak , zgadzam sie ! a nie żeby takim patafianom płacić po 50 tys. miesiecznie a sukcesów ani widu ani słychu !! Skończyć z tą PA RA NO JĄ !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluGula Zagadka ! na co Wojno pokazuje palcem ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.10.07, 18:41 ja myśle że Włodarczykowi !! paszoł von !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata920 Wiesław Wojno nowym trenerem Zagłębia Lubin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 19:56 No i Bardzo dobrze w pierwszej kolejności niech Platforma usunie ze spółki Pietryszyna. I bedziemy sie cieszyc:) Odpowiedz Link Zgłoś