obserwatore77 Jak nie było komuchów Waltera Legia grała dobrze 01.11.07, 14:56 choć była zadłużona gdzie te mecze co np z Utrechtem 3:1 na wyjeździe że juz nie wspomnę ligi mistrzów w latach 90-tych niech te pieszczoszki Jerzego Urbana idą precz z Legii wtedy będzie można myśleć o klubie inaczej jak klub założony przez Legiony Piłsudskiego może być rządzony przez komunę i to w wolnej Polsce Piłsudski się w grobie przewraca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Jak nie było komuchów Waltera Legia grała dob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 15:03 bravo idioto niech ida a szczegolnie "Jerzy Urban" widze ze jestes prawdziwym fanem Legii!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatore77 Re: Jak nie było komuchów Waltera Legia grała dob IP: *.aster.pl 01.11.07, 21:29 kmiotku ty to co najwyżej możesz się przedstawić ... a jeśli nie wiesz kim jest jerzy urban i co wypisywał o komuchu walterze to świadczy tylko o twojej kiepskiej wiedzy kiepskich manierach sugerujacych że mam do czynienia z tchórzliwym chamem proponuję do książek dla ułatwienia z dwóch stron twarde w środku papier;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaj Polonijna prowokacja? IP: 212.76.37.* 01.11.07, 15:03 Jednak wyczuwam polonijną prowokację po drugiej stronie. To Kaśka czy Marsel w końcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joszka Walter to komuch i polonista! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 16:15 A ITI to polonijna korporacja powstala w celu zniszczenia wspanialego CWKSu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic_ZaglebiaL Kibice legi jestescie frajerami IP: *.wro.vectranet.pl 01.11.07, 15:03 Macie klub w 1 lidze sponsora ktory chce cos zrobic dla klubu. Czego jeszcze chcecie ??? Zobaczycie sami doprowadzicie do tego ze Walter sie wycofa a legia spadnie. Ja sie ciesze bo legia to STARA KU.. !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Kibice legi jestescie frajerami IP: *.chello.pl 01.11.07, 15:10 nie napinaj sie tak, bo jak się miedź skończy to zdechniecie razem z tą całą waszą mieściną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostekk Re: Kibice legi jestescie frajerami IP: *.subscribers.sferia.net 01.11.07, 15:15 hmm zagłębie l. klub jednego sezonu ! hahaha nie masz lepszych forów do wypisywania swych głupot??? Wiemwiem, Legia to magiczne słowo i trzeba przycwaniakować i pobluzgać!!! Jesteś najlepszy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomthebest Pro-Walter IP: *.aster.pl 01.11.07, 15:47 Ja jestem po stronie Waltera. Wierzę w to, że banda debili, która ma czelność mówić "Legia to my" już niebawem zrozumie, że nie ma powrotu do starego układu. Zakazy będą obowiązywać, stadion się rozbuduje i zaczną na niego przychodzić normalni ludzie. Nie będzie racowisk, kartoniad i nikt za nimi nie będzie tęsknić. Będzie stadion na 30 000 ludzi i będzie na każdą kolejkę przychodzić 20 000 normalnych ludzi. Mam nadzieję, że Walterowi nie zabraknie przekonania i że nie odpuści. Ja wtedy zacznę chodzić na Ł3, tak samo jak wielu podobnych do mnie - wcale nie w gajerach i wcale nie bogatych. Po prostu normalnych, chcących oglądać mecz, nie bać się o własne zęby i nie śpiewających na inne zespoły. Byłem ostatnio na dwóch meczach Polonii - razem z kumplem Polonistą - i było dosyć nudno, bo Polonia nie gra zbyt ciekawie. Doping jak na 2000 ludzi był przyzwoity, chociaż panowie z K6 też przepadają za śpiewaniem o Legii, nawet jeśli grają z Koroną... Bardzo to zabawne, ale co zrobić - debile są wszędzie... Wiem jednak że wiele się zmienia - coraz więcej jest normalnych kibiców szanujących się nawzajem i mających głęboko w poważaniu wszystkich Ultrasów, Fanatyków, Prawdziwych Fanatyków i Jedynie Słusznych Fanatyków. Ich czas właśnie przemija, a protest Żylety to nic więcej niż łabędzi śpiew... Pozdrawiam! T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo-wiślak jest szansa że będzie normalnie.... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 01.11.07, 17:50 Kurde, fajnie poczytać że takich myslących jak ja jest coraz więcej w różnych klubach, a ultrasi przechodzą do lamusa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsel Re: jest szansa że będzie normalnie.... IP: *.subscribers.sferia.net 01.11.07, 23:11 A dlaczego tych swoich mądrości nie wypisujesz na swoich stronach??? Zacznij tam temat a zobaczysz swoje wiejskie realia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Pro-Walter IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.11.07, 18:13 szaconek dla Ciebie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LucasDzihad Re: Vuković: Kibice - żenada. Urban: Kończmy tę r IP: *.spray.net.pl 01.11.07, 15:15 Nie lubię specjalnie p. Waltera, ale prześmiesznie brzmi gdy kibol legii wyzywa kogoś od komunistów. Zansz historię swojego zespołu? nie znasz: www.legia-wa-wa.prv.pl miłej :-) lektury (jeśli umiesz czytać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatore77 Re: Vuković: Kibice - żenada. Urban: Kończmy tę r IP: *.aster.pl 01.11.07, 21:50 znam historię Legii nic nie stoi na przeszkodzie by ignoranci poznali ją także... założona przez Legionistów Piłsudskiego w zniewolonej PRL- satelickim państwie Sowieckiego Sojuza dyrektorami byli generałowie radzieccy tacy jak Popławski ci którzy w 1920 szturmowali ze Stalinem Warszawę taka banda zdrajców stała na czele klubu i tragedią jest że komusza banda Waltera kupiła Legię i rządzi nią w wolnym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podsumowanie P o d s u m o w a n i e IP: *.subscribers.sferia.net 01.11.07, 15:33 Widzę, czytam i... - szkoda że na forum potrafią napinać się ludzię którzy nie wiele znają temat. - smutne jest to jak wpływa na was nazwa LEGIA, to naprawdę jest marka, wiem że was to boli ale tak jest. Ale jak wielką macie przyjemność pobluzgać sobie, wyżyc się przed kompem ale niestety to świaczy też o was.Dobry cytat"każdy jest prowokatorem,gdy się schowa za monitorem" - ogólnie wiadomo jest że protest należy jak najszybciej zakończyć, szkodzi to nam wszystkim - to jest jasne! - klub powinien ustąpić i kibice też! - Legia naprawdę potrzebuje wsparcjia dopingu,opraw ale napewno nie zyska tego z popcorn-fanami. - nie piszcie że "głubki,bezmózgi" bo tak najłatwiej, jest wiele osób które wkładją serce w oprawy w doping, organizację. A cześ ukaranych osób są niewinne bo nawet nie było ich w Wilnie... - Legia bez fanatyków, ultrasów nie istnieje.Oczywiście piłkarze będa dalej biegali dla popcornów, ale atmosfera bedzie taka jak teraz. - A teraz policzcie w pamięci-ile razy w relacji z meczu w TV slyszałeś? " kibice Legii stworzyli wspaniała atmosfere..." wiem sporo... tą właśnie atmosferę napędzją te "debile" na których bluzgacie.. -Walter nie dasz rady wymienić kibiców więć zaczij rozmawiać bo wszystkim nam żależy na atmosferze z zeszłego sezonu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo-wiślak to konsekwencja zachowania w Wilnie... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 01.11.07, 17:37 ..skoro ultrasi nie potrafili pomyśleć wtedy i zaszkodzili swojemu klubowi, to niech pokutują. A to że kogoś nie było czy był...gdzie był Wasz rozsądek w Wilnie?? Myśleliście że wszystko ujdzie na sucho??..Zrobiliście obciach nie tylko Legii, ale całemu polskiemu futbolowi. To tak jak wtedy na Wiśle pewien bałwan rzucił nożem i zaszkodził zarówno Wisełce jak i wizerunkowi polskiego futbolu..To są po porstu konsekwencje pobłażania ultrasom..Na Barce w Hiszapnii nie przychodzą ultrasi, tam jest piknik, święto futbolu..Tam chodzą całe rodziny, nie ma takiej oprawy jak nie na jednym nawet III ligowym polskim meczu. I co?? Barca jest w sercu tysięcy nie tylko w Hiszpanii. Śmieszą mnie argumenty że bez ultrasów nie ma kibicowania...Ich brak zwiększa frekwencje a co za tym idzie budżet klubu. Nie jesteście niezastąpieni. Oczywiscie fajnie jest jak na meczu jest oprawa, itd, ale skoro ceną za to ma być zgoda na bandyctwo, to nie ma o czym gadać. Won ze stadionów i już. Nie niszczcie polskiego futbolu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: to konsekwencja zachowania w Wilnie... IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.11.07, 18:15 amen to that! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red legla na kolanach IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.11.07, 15:34 wiesniaki co wy jestescie warci... czekam na wasz koniec z niecierpliwoscia! pozdrowienia z Łodzi. tylko Widzew RTS :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lider Re: legla na kolanach IP: *.subscribers.sferia.net 01.11.07, 15:38 oj małolat nie napinaj się bo soę zesrasz!!! haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Vuković: Kibice - żenada. Urban: Kończmy tę rundę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.07, 15:43 Ja bym radzil tym dwom panom wybrac sie do prezesa Milasa on wyraznie stwierdzil ze taka atmosfera sie mu podoba a doping nie jest do niczego potrzebny. a do tych co do dopingu to przeciez prowadzi go kryta ale to jak go prowadzi dowodzi ze jednak ultrasi sa do czegos potrzebni. oczywiscie na Legii nie zawsze bylo idealnie (choc byl okres ze wyeliminowano bluzgi nawet podczas meczu z Lechem) ale dopoki z z rozsadna czescia kibicow rozmawiano to Poznan, Krakow itd od nas uczyly sie kibicowania. Teraz zas mamy niby super profesjonalne ITI ktore od 4 lat nie potrafi zorganizowac normalnego systemu dystrybucji biletow, sensownej strony internetowej, sklepiku, pamiatek, 4 lata zajmuje im ustalenie logo klubowego, ktore kibice podpowiadali juz dawno, krzeselek nie umyto chyba od 100 lat a tych ktore sie polamaly i popekaly nigdy nie wymieniono. Lista takich zenujacych "wygod" jest dluzsza tylko czemu Waltery i spolka licza ze kibice beda sie zachowywac jak w 'teatrze marzen' gdy stoja w kolejkach do toi toi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Vuković: Kibice - żenada. Urban: Kończmy tę rundę IP: *.pr.radom.net 01.11.07, 16:16 Z tym całym kibicowaniem to jest tak, że najbardziej oddani dla sprawy są ludzie, ktorzy w swoim zyciu nie robia nic oprocz kibicowania:D a przeciez najwazniejszy jest wlasny osobisty rozwoj tak zeby nie trzeba bylo szukac tozsamosci posrod tysiecy kibicow;] bo ludzie sie zmieniaja a opinia o kibicach jest wciaz taka sama;] mysle ze pojscie na stadion i wykrzyczenie sie jest spoko:D ale nie jest w zyciu najwazniejsze;] ludzie przestancie z tym fanatyzmem;] zajmijcie sie soba zrobcie cos ze swoim zyciem wtedy pojscie na stadion bedzie fantastycznym przezyciem dla kazdego;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Final protestu - mecz z ruchem - Spa(L)imy Stadion IP: 80.51.147.* 01.11.07, 16:27 to bedzie lepsze i wieksze od Wi(L)na!! i nic nam nie zrobia, a miklas i walter niech tylko sprobuja nas ukarac to ich spa(L)imy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yut Wieś tańczy i śpiewa IP: *.acn.waw.pl 01.11.07, 16:35 No cóż, piłka nożna to jednak sport dla buraków i plebsu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo-wiślak mózg Ci sie przepalił??? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 01.11.07, 17:41 ... o ile wogóle był.. hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: priller bolesne drogi do doroslosci IP: 208.255.119.* 01.11.07, 18:09 jest grozba karalna, jest ip, jest czubek, nie ma mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Vuković: Kibice - żenada. Urban: Kończmy tę r IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.07, 16:31 ale jesteś głupi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Vuković: Kibice - żenada. Urban: Kończmy tę rundę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 16:38 To, że kibole Legii to buraki wiadomo nie od dziś, przeraża mnie ortografia większości wpisów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOBO Vuković: Kibice - żenada. Urban: Kończmy tę rundę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.07, 16:47 Gdyby Legia miała normalnych kibiców, już dawno nie miałaby sobie równych w kraju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sadyba (L) Re: Vuković: Kibice - żenada. Urban: Kończmy tę r IP: 80.51.132.* 01.11.07, 16:49 Jestem kibicem Legii, ale to co sie dzieje na żylecie to jakaś żenada i dziecinada.. niestety 30% zylety to wiocha spod Wawy, przyglupy i recydywisci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka z Tych Re: to nie żyleta to tylko żyletka IP: 195.117.234.* 01.11.07, 20:52 Sadyba (L) napisał(a): > .niestety 30% zylety to wiocha spod Wawy, przyglupy i recydywisci.. bo do żylety "Gillette Mach 3" dorosna w XXIIw a teraz sa nadal zwykłą zyletką "RAWA Lux" używaną w małych gospodarstwach do golenia słoniny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Vuković: Kibice - żenada. Urban: Kończmy tę rundę IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.07, 16:58 no cóż jaki klub tacy kibice HAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew Pany! Krakowskie cykory! Na pięści za słabi więc nożyki IP: *.forweb.pl 01.11.07, 17:02 w dłoń biorą...! Wisła krakowska banda tchórzowska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Ceny biletów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 17:41 A ja pamiętam dyskusję, gdy wiadomo było o podniesieniu cen biletów na mecze Legii. Ile wtedy było protestów, że bilety droższe o kilka złotych. Kto to pisał? Kibice Legii. Prawdziwi, którym szkoda było dopłacić kilku złotych. Rozumiem, że Żyleta chciałaby rządzić klubem, ale pod warunkiem, że to ktoś wykłada całą kasę na klub. Boskie. Ciekawe ilu kibiców Legii zostałoby, gdyby trzeba było zrobić zrzutę na klub? Zresztą była okazja. Mogli się "kibice" złożyć, oddłużyć klub i sobie niem zarządzać... ale jakoś nikt się nie zgłosił. Jestem kibicem Legii od małego i przykro patrzeć gdy grupa osób rozbija atmosferę dlatego, że ktoś dostał zakaz stadionowy? To jest prywata, a nie kibicowanie. Był któryś z Was na meczu w Anglii? Widział któryś race? Nie. Widział któryś z Was, aby się kibice miedzy sobą podczas meczu napier..lali? Nie! Da się kibicować bez tego? Da się. No, a może powiecie, że śpiew dziesiątków tysięcy gardeł "You will never walk alone", to nie doping? Tam przecież przychodzą eleganciki z dziećmi, a to nie prawdziwi kibice, prawda? Prawdziwi to Ci co nie dopingują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo-wiślak Amen!! 100% racji!! n/txt IP: *.multimo.gtsenergis.pl 01.11.07, 17:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Półgłówki wykopią Iti z legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 17:42 i bedziecie grac w 4 lidze. kibice beda rzadzic ale poziom klubu bedzie zaden. wstyd mi glupoty tych ludzi. mnie kibicowi gornika nie przyszloby do glowy obrazac na stadionie sponsora mojego klubu. dziwni sa ci kibice legii. chca konca swego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Vuković: Kibice - żenada. Urban: Kończmy tę r IP: 77.223.224.* 01.11.07, 17:55 dobre :) nareszcie ktos merytorycznie pokazal to za co wszyscy nienawidza CWKS..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Vuković: Kibice - żenada. Urban: Kończmy tę rundę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.07, 18:00 KAŻDY z WARSZAWY jest na głowie swej dziurawy!!! WY z KLUBEM na dobre i na złe??? W I E Ś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa !!! Pełne poparcie dla walki z chuliganerią !!! IP: *.77.classcom.pl 01.11.07, 18:07 Piłka nożna dla kibiców a nie dla terroryzujących resztę łobuzów. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Vuković: Kibice - żenada. Urban: Kończmy tę r 01.11.07, 18:48 Jeżeli p.Vucović i p.Urban chcą kończyć to niech kończą,po co się napinać,niech nie przychodzą na mecze,proste ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Vuković: Kibice - żenada. Urban: Kończmy tę rundę IP: *.centertel.pl 01.11.07, 18:52 Jak nie idzie, to najlepiej zwalić winę na kibiców. Jak były zwycięstwa, to drużyna była cicho, a jak zaczęli przegrywać, to od razu zaczęło się szukanie winnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larw Re: Vuković: Kibice - żenada. Urban: Kończmy tę r IP: *.aster.pl 01.11.07, 19:40 Na Kibelkowskiej 3 nigdy nie było normalnie, i nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RKS MOTOR Vuković: Kibice - żenada. Urban: Kończmy tę rundę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 19:46 BRAWO LEGIA,BRAWO ŻYLETA,KIBICE TO MY A NIE ONI UDAJĄCY FANATYKÓW.NIE DAJCIE SIĘ.RKS MOTOR LUBLIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Vuković: Kibice - żenada. Urban: Kończmy tę r IP: *.n4u.krakow.pl 01.11.07, 19:55 Bandziory won ze stadionów! Panie Walter,nie sprzedawać biletów tej swołoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieś Vuković: Kibice - żenada. Urban: Kończmy tę rundę IP: *.gb.net.pl 01.11.07, 20:46 zawsze mówię,że Warszawa to wieś,a mieszkańcy to wieśniaki Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Do Pana Waltera 01.11.07, 21:26 Panie Walter, przykro to mówić, ale Pan jest niezbyt normalny. Bydło i swołocz najgorszego sortu Panu ubliża, groi, boi sie pan, ma ochronę i jeszcze wkłada w to g..o grube pieniądze??? Kopnij pan to wszystko, sprzedaj, kogo sie da, żeby troche kasy odzyskać, a zobaczymy, co te półmózgi z żylety zrobią. Nikt w to badziewie już nie wejdzie, zapewniam Pana, i skończą w IV lidze. Najbardziej wkurza mnie to, że dla tych bandytów za moje pieniądze miasto ma budować stadion. Chyb a żeby go mogli podpalać i niszczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex W i e s n i a k i _ z _ W a r s i a w y !!! IP: 82.139.44.* 01.11.07, 21:15 Teraz nie mam watpliwosci, ze na zylecie Legi w wiekszosci siedza wiesniaki z Warsiawy, bo inaczej tych baranow nazwac nie mozna. A teraz huzia na mnie, pouzywac sobie na mnie od roznych takich, dajcie dowod memu rozumowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mineło 1,5godziny Re: W i e s n i a k i _ z _ W a r s i a w y !!! IP: *.chello.pl 01.11.07, 22:40 Szczają wszyscy na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś