Gość: Id IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 23:48 no ale jeżeli tego chcą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Żabol Re: I bardzo dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 15:50 Zburzyc caly stadion legia nigdy nikomu chwaly nie przynosila a Zyleta najbardziej popisala sie w Wilnie WSTYD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZLatan >> Wpisujcie miasta, które śmieją się z Legii << IP: *.dhcp.unlv.edu 03.11.07, 16:17 i jej kibiców. Zagłębie Lubin zaczyna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: >> Wpisujcie miasta, które śmieją się IP: *.toya.net.pl 03.11.07, 16:26 Aj Ti Aj - Wy Pi Ta LaJ z Legiji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caculo - WZL Re: >> Wpisujcie miasta, które śmieją się IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.07, 17:33 ponownie Zagłębie Lubin śmieje sie z warszawskich wieśniaków! hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spprrocket Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę"! IP: *.chello.pl 02.11.07, 23:51 Myślałem, że w polskiej lidze nie ma nic bardziej żałosnego, niż zespół legii. A tu okazuje się, że jednak jest: jej "kibice"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roki Re: Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.07, 11:54 bardziej żałośni są tacy kolesie jak ty i 17 drużyn w ekstraklasie, które są niżej w tabeli Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Hahaha 03.11.07, 13:44 Gość portalu: roki napisał(a): > bardziej żałośni są tacy kolesie jak ty i 17 drużyn w ekstraklasie, które są > niżej w tabeli Z Ciebie kibic jak z koziej dupy trąba:) Dla Twej informacji, OE gra tylko 16 drużyn, to jakim cudem gdy Leg(i)(ł)a jest dopiero na 3 miejscu, od niej jest gorszych 17 zespołów w całej OE? Liczyć nie nauczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
blueblood Re: Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę 03.11.07, 13:45 nie ma się chyba co wyzywać... a w ekstraklasie jest tylko 16 drużyn. co do protestu, to przybiera karykaturalną formę i wyraźnie widać, że osobom w nim uczestniczącym nie chodzi o dobro klubu, a już na pewno nie o futbol. z drugiej strony ten artykuł to czysta manipulacja - nikt nie zadał sobie trudu, żeby porozmawiać z jakimkolwiek kibicem (nazwa kibol też ma znaczenie pejoratywne, co od razu narzuca pewien sposób myślenia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę"! IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.07, 23:52 Brzmi strasznie, ale jakoś w to nie bardzo wierzę. Jestem kibicem Legii, ale od tego "protestu" odechciało mi się chodzić na mecze. Pozdro dla "kumatych" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fulko Widzew IP: *.toya.net.pl 03.11.07, 01:48 Umierał stary Azer i mówił synowi: "do końca życia walcz o wolnośc i swobode dla Osetyńców" tato ale co cie obchodzą Osetyńcy? "a bo wiesz synu - my jesteśmy następni" Nielubię kibiców Legii jako Widzewiak ale was popieram bo jak was złamią to zrobi się wyłom w mórze! Te 3 ostatnie minuty meczu gdy rozdarliście papy "Warszawa Warszawa..." były czyms czego długo niezapomne - Poznań przekszyczeliśmy a tego nawet nie próbowaliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polko matoł jesteś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 08:45 na tym widzewie to wy wszyscy takie matoły? Boże, żeby pisać z takimi błędami to trzeba być kibicem widzewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serba Strasznie jednostronny artykuł, IP: *.domainunused.net 03.11.07, 08:51 żadnych argumentów strony drugiej, mam wrażenie, że być może autor nie źle dostał kasy za tak stronnicy artykuł, choć oczywiście wcale tak być nie musi. Ale rztelności dziennikarskiej to tu nie widać, tak samo jak ta ankieta, tu nie chodzi by kibolom zmniejszać kary, ale klub zrezygnował z dialogu nawet z tymi, kórzy nigdy nie roili nic co byłoby nie zgodne z prawem, a próbowali po prostu przedstawić swoje racje. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Strasznie jednostronny artykuł, 03.11.07, 09:21 Jeśli nigdy nie robili niczego co byłoby niezgodne z prawem to o czym miałby Walter z nimi rozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Re: Strasznie jednostronny artykuł, IP: *.chello.pl 03.11.07, 10:25 Gdyby nie takie bydło jak oni to mielibyśmy stadiony na 40k ludzi i bogate zespoły w LM a tak kiście się dalej we własnym sosie żałosne małpy mieniące się kibicami..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar czego się spodziewasz po politrukach z wybiórczej IP: *.chello.pl 03.11.07, 10:14 w Krakowie nazywamy to coś szmatławcem albo gadzinówką bo kojarzy się z najgorszymi peiodykami okupacji czy peerelu. Gdyby nie groszowa cena i masa tanich dodatków to nikt by tego nie kupował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gzesiolek Re: czego się spodziewasz po politrukach z wybiór IP: 81.219.144.* 03.11.07, 13:48 Mow za siebie... a nie wycieraj sobie geby Krakowem... Wybiorcza przentuje pewna wizje swiata i opcje polityczna, ale jakos w naszym kochanym kraju malo rownie rzetelnych dziennikow, ktore zajmuja sie przede wszystkim powaznymi tematami, a nie tym czy Doda nosi majtki, kiedy Boruc trafi do Barcelony, albo z drugiej strony dlaczego "zydo-komuna" niszczy wolne media katolickie itp. itd... jak dla mnie jedynie Rzeczpospolita trzyma poziom powyzej wybiorczej... A co do kiboli Legii, to nadal nigdzie nikt nie wytlumaczyl mi tego protestu tak abym zrozumial... wszyscy tylko najezdzaja, ze brak bezstronnosci, ze Zyleta taka biedna... prosze wytlumaczcie mi jasno punkt po punkcie... od czego to sie zaczelo, czym zawinil "Staruch", czy to chodzi tylko o niego, czemu protest skupia sie na braku dopingu, czyli na druzynie i pilkarzach, ktorych powinniscie wspierac...a nie na rzetelnych postulatach i szukaniu wsparcia w Polsce... Poki ktos mnie nie przekona bede uwazal tak jak autor tego artykulu, ze co poniektorzy liderzy kiboli zalatwiaja swoje interesy wykorzystujac bezmozga mase zdzierajaca zazwyczaj swe gardla dla klubu... a wszelkie inne teorie to tylko pretekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: czego się spodziewasz po politrukach z wybiór IP: *.tvwisla.com.pl 04.11.07, 08:37 "Gdyby nie groszowa cena i masa tanich dodatków to nikt by tego nie kupował." Ale poczytać w necie obowiązkowo trzeba? Bawią mnie napinki na forum GW w stylu "kto was czyta?" :-ppp Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 walnij takim czymś co masz powyżej w karku w "mór" 03.11.07, 09:00 głowa to nie jest, patrząc na twoją wypowiedź, ale może się w środku zaświeci mała żaróweczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro_zx Re: Widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 17:31 Rozróby na stadionie to strata dla klubu i dla tych widzów, którzy chcą zobaczyć mecz i pokibicować. Niech tam. Ale gorzej jest, gdy pijane bydlactwo rozłazi sie po miescie, jeździ autobusami i tramwajami. Nie wiem, czemu piłka nożna przyciąga takie agresywne ścierwo. Byłem kibicem boksu. Na meczach nigdy nie było agresji na widowni. Raczej rzeczowe komentarze, a brawa biło się zawodnikowi za dobrą akcję i czyste trafienie. Ale może teraz i na tych meczach jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę IP: *.chello.pl 03.11.07, 12:05 jak sprzedać piłkarzy za 8 mln euro i nie narazić się na zarzut osłabiania drużyny? powiedzieć że to pokłosie zdarzeń w wilnie. a że terminy się za bardzo nie pokrywją? nie szkodzi, ludzie pro iti łykną wszystko. jak zaoszczędzić 4 mln złotych na budowie stadionu? najlepiej budować go za jednym zamachem. ale kibice będą się oburzać że mamy ich gdzieś. to zaprzęgnie się do pomocy usłużnych dziennikarzy i zrobi się kampanię że to złe zachowanie kibiców do tego doprowadziło ( jak śmią podwarzać nieomylność Wielkiego i Najmądrzejszego Mariusza) a hodowlane na przygłupiej telewizji stado baranów to kupi, i jeszcze bardziej będzie iti podziwiało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 13:42 A twoim zdaniem stado powinno podziwiac mądrość "kibiców"? W klubie powinno byc tak jak chcą "kibice"? Popatrz na wasze zachowanie trochę z zewnątrz. Jeśli ci się uda to zrozumiesz dlaczego sprawy w Legii nie idą, i nie mogą iść tak jak chcą "kibice". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę IP: *.chello.pl 03.11.07, 21:19 Jak czytam ten post mam wrażenie, że pisał go Paweł Zarzeczny. Pozdrowienia Pawełku:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też_fan Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę"! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.07, 23:52 Bardzo dobrze, czas skonczyc z tym bydłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotelowy kibic Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę"! IP: *.chello.pl 02.11.07, 23:52 prawdziwy kibic nie wyżywa się na swojej ukochanej drużynie - tylko ją wspomaga niezaleznie od wyników, ani od tego czy "kocha" trenera lub zarząd klubu. Nie bez kozery mówi się o kibicach dwunasty zawodnik...to prawda oczywista. Mam nadzieję, że już w niedzielę drużynę Legii będzie zagrzewał znany w całej Polsce - prawdziwy doping jej prawdziwych kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.07, 23:53 Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 28 lat na (L) Klub dał fanom race, a potem ich za to ukarał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 00:04 i to po roku dopiero. Niezły trik, co nie? A wesoło to będzie za miesiąc, jak odbędzie sie druga rozprawa w tej sprawie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę"! IP: *.chello.pl 02.11.07, 23:52 nareszcie! Koniec z chuliganami na trybunach. Oby nie skończyło się na słowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 28 lat na (L) Re: Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 00:11 > nareszcie! Koniec z chuliganami na trybunach. Oby nie skończyło się na słowach. Klub wcale nie walczy z chuliganami. Bandyci z Wilna w wększości mają się dobrze. Większość tych ,których zidentyfikował klub i pochwalił się tym, do tej pory nie ma zakazów. Zakazy w pierwszej kolejności dostali spookojni kibice, których wadą jest jedynie to, że uwierzyli klubowi i przyjęli zakupione przez klub race i odpalili je za zgodą klubu nie zasłaniając twarzy. Co klub wykorzystał po... roku, mając "gotowy materiał". Wielokrotnie kibice, parlamentarzyści, PZPN, miasto itd.. ... występowali z propozycją rozmów. Klub zawsze wszystkim odmawiał, mimo że organizacja kibiców zgadzała się na niemal wszystkie warunki klubu, nawet te absurdalne. Jedynie w 2 z 19 warunków chciano je doprecyzować. Np. poprzez udział przedstawiciela władz miasta i kibiców w komisji nakładającej zakazy klubowe. Klub nie chciał z nikim rozmawiać, bo myślał, że wszystko można kupić. I próbował "kupić" tych spośród kibiców, którzy wydawali się pożytreczni dla tworzonego przeze klubu KK. Ale się nie udało, a na podtrzymywaniu konfliktu klub traci co spotkanie od 150 do 350 tysięcy złotych. BRAWO panie prezesie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychlegia Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę"! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.07, 23:53 Protest trwać będzie!!! Dopóki ITI, zrozumie kim są kibice dla drużyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.07, 23:55 To może "wy" skumacie kim są kibice dla swojej drużyny. Postawa godna Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę IP: *.acn.waw.pl 03.11.07, 00:10 Kibice to są w Poznaniu, Krakowie i dziś w Zabrzu - patrz frekwencja. Garstka bandziorów co manipuluje Żyletą jak Rydzyk mocherami to raczej nie kibice. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.07, 00:16 Racja, przepraszam, że użyłem Krakowa jako przykładu. Ale... Nawet na Konwiktorskiej jest normalnie, ale tam na mecz (ze względów estetycznych) nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Re: Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę 03.11.07, 15:07 Gość portalu: kibic napisał(a): > Kibice to są w Poznaniu, Krakowie i dziś w Zabrzu - patrz frekwencja. > Garstka bandziorów co manipuluje Żyletą jak Rydzyk mocherami to raczej nie kibi > ce. > Powodzenia. Rydzyka to pocałuj w d... a od kibiców Legii to wara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POPARCIE dla ITI Mądry to nie jesteś.... IP: *.acn.waw.pl 03.11.07, 00:26 Mądry to nie jesteś....jesteś kolejnym matołem powtarzającym głupie slogany.Wykopią cię na zbity pysk z Ł3 nawet nie zauważysz kiedy a na nowy stadion przyjdziesz z kwiatkami w zębach dla Waltera żeby wpuścił cię na mecz...jesteś kolejnym krzykaczem co krzyczy ale nawet nie rozumie co! A kim są ci "niby kibice" dla drużyny to pokazałeś właśnie np. z Odrą i Łksem więc więcej się nie ośmieszaj komentarzem:"Protest trwać będzie!!! Dopóki ITI, zrozumie kim są kibice dla drużyny!".....ITI właśnie zrozumiało po tych meczach kim jesteście dla Legii i nie dziwi mnie temat wcześniejszego wyburzenia otwartej.Wielu z tych "protestujących" /bawi mnie już to słowo/to barany łącznie z naczelnym SKLW Bosmanem co to niby taki porządny jest...a wiem ,że nie jest.Gdyby nie Legia to by śmietniki z wieczora "czesał" ,żeby coś zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bwin(L) Re: Mądry to nie jesteś.... IP: *.chello.pl 03.11.07, 21:15 Człowieku czemu czepiasz się Bosmana, człowiek przeszedł wiele w swoim życiu jest legendą warszawskich kibiców. Nikt nie jest święty, ale do barana go nie porównuj, bo to niekulturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro na żylecie sami menele i złodzieje. hołota IP: *.spray.net.pl 02.11.07, 23:54 iloraz inteligencji t6ych matołów jest niewiele wyższy niż IQ krzesełek na których siedzą (lub skaczą). debile. chodziłem wiele lat na mecze i przyglądałem się im z boku. bez żalu można by 90% z nich zamknąć w jakichś podziemnych lochach do końca ich marnego żywota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSz Re: na żylecie sami menele i złodzieje. hołota IP: *.chello.pl 03.11.07, 00:06 Taa, ja chodzę od zawsze na Żyletę, student V roku UW, prestiżowy wydział. Na Żyletę chodzą conajmniej 4 osoby z mojego roku (regularnie). W grupie tzw. ultrasów robiących oprawy jest sporo studentów UW, tacy ludzie sa traktowani jak bydło i dostaja zakazy za racę sprzed roku uzgodnioną z klubem. Jesteś marnym człowieczkiem wyładowując na necie swoje żale - widać zazzdrościsz nam że my stoimy tam od lat i to my jesteśmy w całej Polsce uważani za wizytówkę Legii a nie ty - nic nie znaczący gamoń internetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: na żylecie sami menele i złodzieje. hołota IP: *.acn.waw.pl 03.11.07, 00:14 pisząc "prestiżowy wydział" pokazujesz jakieś straszne kompleksy ;) Nawet jeśli jesteś inteligentny i twoi kumple też to po znajomości możemy was pzyjąć w poczet tych 10% które twój przedmówca wyłączył z bydła. Pozdro dla normalnych kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
babalu Re: na żylecie sami menele i złodzieje. hołota 03.11.07, 00:18 Taaa. Z was taka wizytówka, jak z ciebie ten student 'prestiżowego' wydziału UW. Conajmniej. A Propos, nie masz chyba na myśli Uniwerystetu Wileńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glonojad Re: na żylecie sami menele i złodzieje. hołota IP: *.chello.pl 03.11.07, 16:47 To pewnie Uczelnia Warszawska, prywatna szkółka, w której najbardziej prestiżowy jest skrót :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaps Re: na żylecie sami menele i złodzieje. hołota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 01:19 Student jesteście kolejnym dowodem na to że wykształcenie nie zawsze idzie w parze z inteligencją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: na żylecie sami menele i złodzieje. hołota IP: *.pccwglobal.net 03.11.07, 01:22 Śmieszne jest to twoje "my". Tylko ludzie słabi psychicznie i bardzo zagubieni muszą szukać oparcia w przynależności do grupy. W grupie masz złudzenie bycia kimś ważnym ale tak naprawdę nie jesteś niczym więcej niż jedną, nic nie znaczącą mrówką pośród tysięcy innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: na żylecie sami menele i złodzieje. hołota IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.07, 12:08 Gość portalu: * napisał(a): > Śmieszne jest to twoje "my". Tylko ludzie słabi psychicznie i bardzo zagubieni > muszą szukać oparcia w przynależności do grupy. W grupie masz złudzenie bycia > kimś ważnym ale tak naprawdę nie jesteś niczym więcej niż jedną, nic nie > znaczącą mrówką pośród tysięcy innych. Każdy człowiek szuka przynależności do grupy. Jedni na stadionie, inni w kościele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Re: na żylecie sami menele i złodzieje. hołota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 03:03 UW to ty widziałeś jak szczałeś im w nocy na brame. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: na żylecie sami menele i złodzieje. hołota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 10:02 Te Twoje studia to żaden wyznacznik. Wystarczy spojrzeć w policyjne statystyki ile oaób z tzw. "porządnych domów" popełnia przestępstwa.A i jaki pijany student jest to można się przekonać np na juvenaliach. Co do postawy ITI - nie lubię Waltera, ale akurat tuatj popieram jego działania wc ałej rozciągłości. Najśmieszniejsze jest to, jak kibice z Żylety uważaja się za nie wiadomoc co i po drugie jak udają grzecznych aniołków. I tak jeszcze na koniec: Pan Ziobro zapowiadał akcję "zero tolerancji" dla kibiców - zadymiarzy. Widze, że jednak pierwszą osobą w Polsce która naprawdę to robi jest Pan Walter. Brawo i szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: na żylecie sami menele i złodzieje. hołota 03.11.07, 10:21 To zmuś się ziomuś do dopingu, bo stać to sobie możesz w milczeniu przed tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc nie z legii Re: na żylecie sami menele i złodzieje. hołota IP: *.rzeszow.mm.pl 04.11.07, 09:35 i bardzo dobrze myślisz ,to wy stanowicie o sile legii kibice ten kluib ma kibiców i buców takich jak walter którzy włożyli nie swoja kasę chcąc zarobić proste, myślę że najlepiej olac to całe iti "legia" i zacząć chodzić na cwks legia za pięć lat walter będzie albo nie będzie miał przedstwaicielkę handlową na trybunie wraz z ciszą w stylu man und ,zaś jeśli wy zaczniecie chodzić po teraz 2000-4000 na legię cwks kupować bilety tak jak na iti to prędzej czy pózniej wejdzie ona do ligi skopie dupe temu walterowskiemu gównu i zobaczymy co wtedy ,kasa którą dostał tylko do waltera nie należy ,a w biznesie tez nie jest ze bez przerwy mozna dokladac , ktoś kto powierzy ją temu komuchowi wczesniej czy później zapyta ile na tym zarobił ,moje rada jest prosta w warszawie są dwie legie jedna to cwks ta ma szacunek wszystkich ludzi w polsce ,druga iti dziedziczka wszyskich wad komuchoawtej znienawidzonej legii olac iti.panowie idzcie na cwks za 4 lata bedziecie w 2 lidze i wtedy walter sie zastanowi zreszta czy tylko ten komuch ma kase w tym kraju ,jesli to dobrze pociagniecie to ktos nastepny sie z kasa zjawi takie zycie tylko nie mozecie sie dawac wykorzystywac w imie rzeczy ktora naprwade kochacie i szanujecie takim dorobkiewiczom jak walter i jego pieskom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski kibol Re: Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 23:54 Heheh i co Miklas boli dupa? Zburz Żyletę to się Żyleta przeniesie na krytą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj_ Re: Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 00:03 Ustawcie się znowu gdzieś, tym razem weźcie coś ostrego i powyrzynajcie sie nawzajem. Was trzeba izolowac, ja się nie dziwie się zarządowi, mieć takich kiboli to obciach. Łyse pały bez szkoły, w dresach ze stadionu X-lecia. Won od sportu! Przez takich jak wy musze z synem mecze oglądać w telewizji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plebs Re: Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę IP: *.chello.pl 03.11.07, 01:21 Gość portalu: oj_ napisał(a): > Ustawcie się znowu gdzieś, tym razem weźcie coś ostrego i > powyrzynajcie sie nawzajem. Was trzeba izolowac, ja się nie dziwie > się zarządowi, mieć takich kiboli to obciach. Łyse pały bez szkoły, > w dresach ze stadionu X-lecia. Won od sportu! Przez takich jak wy > musze z synem mecze oglądać w telewizji... twoj stary niech sie ustawi lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praski bandzior Ciesz się ,że jesteś mi obcy... IP: *.acn.waw.pl 03.11.07, 02:01 Słuchaj kmiocie masz szczęście ,że cię nie znam osobiście bo sam nauczyłbym cię porządku i odnoszenia się do ludzi. Może jak byś dostał w bramie kilka razy manto za brak szacunku to byś się przynajmniej hamował z takimi tekstami ,które tu seplenisz. Nie każdy w naszym kraju ma szkołę jak ty ćwierćinteligencie i nie każdego stać na to by co niedziela przynosił do domu nowe ciuszki kupione w centrum handlowym /nie każdy też tego chce/ no i nie każdy łysy to morderca /życzę ci żeby taki "nie łysy" kiedyś cię zaskoczył za rogiem z kosą to może coś zrozumiesz/ Jesteś przykładem durnia oceniającego ludzi przez pryzmat długości włosów ,zasobności portfela i poziomu wykształcenia.Twój syneczek pewnie też wyrośnie na takiego pajaca jak ty a od twoich poglądów już nie daleko do faszyzmu i to ciebie powinni izolować od ludzi za takie hasła. Wez w niedzielę synka na zakupy do centrum handlowego a jak już wrócisz do waszego pięknego domu pod miastem to obejrzyj sobie mecz Legia-Ruch na plazmie w kodowanej,płatnej telewizji rozwalony na swej skórzanej sofie i nie zapomnij zamówić pizzy z Pizza Hut.Po meczu idz na spacer po swoim przydomowym ogrodzie /bo poza domem srasz w majty ze strachu przed łysymi bez szkoły w tanich dresach/ W poniedziałek zawiez syneczka do szkoły wielką terenówką bo go jeszcze ktoś napadnie /pewnie wiesz kto/ po drodze.TAK WŁAŚNIE cię WIDZĘ BURAKU. Jesteś mniej niż WIELKIE ZERO!Morda w kubeł! PS.mój komentarz w najmniejszej nawet części nie odnosi sie do tego co myślisz o kibicach tylko jak traktujesz i myślisz o innych,ćwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj_ Re: Ciesz się ,że jesteś mi obcy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 09:03 A ty to chyba masz cos we łbie niepoukładane lub jesteś czerwonym anarchistą Na równi stawiasz kogoś głupszego od siebie z bogatszym od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asg Re: Ciesz się ,że jesteś mi obcy... IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.07, 18:35 Wcale tego nie robi, pisze o bogatych, ale tych gardzacych ludzmi na podstawie pozorow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kmiecik Czytaj praski bandziorku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 09:17 Też zacznę od przywitania <słuchaj kmiocie bandziorze praski>. Wiesz kmiotku praski ile w poście powyżej napisałeś o sobie? O twoim prostackim sposobie myślenia, o twoim widzeniu świata. Przecież ty tego swoimi dwiema komórkami mózgowymi nie ogarniesz większej przestrzeni niż płyta boiska. Choć i do tego miałbym wątpliwości. Naucz się rozumieć ten świat bo z muskułami i pustą główką to ty kmiocie bandziorze praski tego nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katol Re: Ciesz się ,że jesteś mi obcy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 10:07 A co Ty masz do płatnej telwizji? Jak to ma być wyznacznik sytuacji materialnej to żaden argument, bo uczestnictwo w 3-4 meczach w miesiacu to wydatek większy niż miesieczny abonament. A jak pijesz, że nie chodzi na żywo olgadac mecze to zastanów się dlaczego tak robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczciwie zarobiony Re: Ciesz się ,że jesteś mi obcy... IP: *.eranet.pl 03.11.07, 10:31 Walisz do typa tak samo, jak on do ciebie. Ja też k... mam dom pod miastem, terenówkę, plazmę, Cyfrę+ i skórzaną sofę. ALE NIE ZAWSZE TAK BYŁO. To co - jestem ćwok? Bo urabiam się uczciwie po szyję a mam ledwie 31 lat. Tylko nie bredź, że coś mi się udało, bo udawanie nie ma tu nic do rzeczy - jak większość tych, których tak bronisz obalała bełty w bramie, ja pracowałem i uczyłem się - dla takich zawsze będę frajerem. Jeden z moich dobrych kolegów powiedział kiedyś, że jemu się nie chce pracować i nigdy pracować nie ma zamiaru. Teraz kiwa dychę za włam za dużą bańkę. Byłem w akcjach gdzie latały noże, widziałem, jak supergangsta miękli przy ludziach, których uważali zacw..i. To na ulicy. O kibicowaniu podejrzewam, że wiem więcej niż 80% ludzi na żylecie. Ale na stadionie nigdy nie robiłem bydła bo wszyscy ci stadionowi napinacze to zwykłe p... Przykład: pamiętam jak pięli się do waszych TB, a jak zaczęli dostawać oklep to z płaczem przybiegali po pomoc (nie jestem z W- wy). Wy leczycie swoje kompleksy, bo gdzie indziej nie możecie, a sterują wami nieźli zawodnicy, którym wcale nie chodzi i piłkę i klub tylko flotę i biznesy. Wracając do wątku - wyglądasz na inteligentnego człowieka i w niektórych punktach dobrze gadasz, ale nie bądź naiwny, nie obrażaj innych w imię tego, czego bronisz (bo już widzę, jakby ci biedni ludzie nie chcieliby mieć tego, co ty tak potępiasz - dziecina) i nie wyciągaj pochopnych wniosków, bo nie wiesz, skąd się ktoś wziął, co kiedyś robił i skąd ma to, co ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lcc boże, ale ty debil jesteś żenadny:((( IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.07, 13:02 "Byłem w akcjach gdzie latały noże, widziałem, jak supergangsta miękli..." wow:))) niesamowite:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczciwie zarobiony Re: a ty nie rozumiesz sedna wypowiedzi IP: *.eranet.pl 03.11.07, 15:06 Przeczytaj jeszcze raz, zepnij zwieracz i pomyśl nad sensem tego, co napisałem. Bo nie chodzi o to, że czymś się chwalę (bo nie ma czym i w sumie szkoda, że to miało w moim życiu miejsce - z perspektywy czasu - choć nauczyło mnie dużo), tylko podaję przykład - jak widać niektórym ciężko połączyć punkt A z punktem B i wysnuć jakieś wnioski, tylko od razu jakieś kretynowate gadki. Większość z tych przeciw Walterowi myśli, że jak potrafią dać komuś w łeb, to wszystko w ten sposób załatwią - otóż nie - prawnicy Waltera w razie co zrobią z was miazgę, zrobią ją też z największych kozaków z tej grupy, ale wy nie zdajecie sobie jeszcze z tego sprawy. Z drugiej strony zwolennicy Waltera w d... byli i g... widzieli za to są pierwsi to plucia - bo w necie jest to bezkarne. Moje zdanie jest takie, że Walter ma duuużo racji (choć z tą racą to przegięcie) i poradzi sobie z problemem kiboli bez psudopomocy tzw. prawdziwych kibiców, bo ma ku temu środki i determinację. I nawet jak się Żyleta zjednoczy i takie tam polskie zrywy, nawet jak wystawi do walki swoje najcięższe bojówki i poprosi o pomoc największych kozaków z miasta, to suma sumarum prędzej czy później polegnie, taka jest prawda. No ale nie każdy musi się z tym zdaniem zgadzać. PS. I kto jest żenujący? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praski bandzior Odpowiadam IP: *.acn.waw.pl 03.11.07, 17:10 Absolutnie nie mam nic przeciwko chałupom pod miastem czy drogim autom /też mam ziomków co jezdzą furami po 300 tyś/ chodzi mi tylko i wyłącznie o ocenę ludzi po wyglądzie!Nienawidzę osób którzy tak robią i czyją się lepsi od biednych czy niewykształconych. Jak urabiasz się po szyję to gratuluję zaparcia tylko cz Ty masz czas oglądać coś na tej plażmie?Obyś go miał bo życie to nie tylko praca. Na sto pro popieram jednak Twoją opinie o tych co robią teraz wioskę w centrum miasta na Ł3.Ja do nich nie należę a chyba część z komentujących tak to zrozumiała.Nie bronie ich.Unoszę się honorem bo czuje się wartościową osobą a taki kretyn jak "oi" czy coś tam w jednym zdaniu ocenia z góry negatywnie ogromną część społeczeństwa. Piszesz:"Wy leczycie swoje kompleksy, bo gdzie indziej nie możecie, a sterują wami nieźli zawodnicy, którym wcale nie chodzi i piłkę i klub tylko flotę i biznesy".wszystko prawda i widzę ,że jesteś dobrze zorientowany ale musisz zmienić Wy na Oni bo ja nie pajacuje Ł3.Nie zamierzam podporządkowywać się tym właśnie o których piszesz.Mecze oglądam u ziomka i czekam aż głupcy skończą swój teatrzyk. I jeszcze jedno:nie mam nic z tego co napisałeś na początku a lat mam tyle samo.Nie uważam Cię jednak za ćwoka bo Cię nie znam a to podstawa by kogoś ocenić,prawda?A o frajerstwie nie decyduje zasób portfela.Mam mniej a wynika to z tego ,że by mieć dużo trzeba bardzo tego chcieć a ja nie chcę bo starczy mi to co mam teraz. Pozdro dla Ciebie rozumny człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiesNa(L) Re: Ciesz się ,że jesteś mi obcy... IP: *.aster.pl 03.11.07, 10:33 Biedny praski zebraku - ten 'maksymalny wypas' to pizza z pizza hut i canal +? ;D Wspolczuje zycia - widocznie jestes zywym dowodem na to, ze chlanie degeneruje mozg. Uderzysz mnie, szmato? Do dziela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praski bandzior Uderzysz mnie, szmato? Do dziela. IP: *.acn.waw.pl 03.11.07, 17:34 HAhaha...ale pusty jesteś głąb.Życia mi nie współczuj bo mam wspaniałe.Co do picia to pije tylko w sylwestra więc nie trafiłeś a zaznaczam ,że i proch omijam szerokim łukiem.Zapamiętaj ,że dla wielu właśnie ta pizza to już królewskie żarcie bo jedzą sami chleb z masłem posypany cukrem...ale takich może trzeba odstrzelić w mniemaniu niektórych? Nazywasz mnie żebrakiem?Nie muszę tego robić a gdyby zaszła taka potrzeba to wyszedł bym wtedy na ulicę ,żeby poszukać ciebie i wtedy dopiero dostał byś raz a dobrze.Nie zapowiada się by mi czegoś brakowało więc możesz być spokojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bwin(L) Re: Uderzysz mnie, szmato? Do dziela. IP: *.chello.pl 03.11.07, 21:49 ...zajebista riposta,widać że jesteś inteligentny. Nie każdy kibic Legi to bandzior, ale wszyscy ci którzy nie lubią Legi tak o nas będą mówić i wrzucać nas do jednego wora z błaznami...a kiedy zabraknie ci chleba wyjdź na ulice i złap tego kolesia co tak obraża ludzi z Legi, tej Legi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Ciesz się ,że jesteś mi obcy... IP: *.tvwisla.com.pl 04.11.07, 08:47 "Słuchaj kmiocie masz szczęście ,że cię nie znam osobiście bo sam nauczyłbym cię porządku i odnoszenia się do ludzi." "ćwierćinteligencie jesteś przykładem durnia takiego pajaca jak ty BURAKU ćwoku" C. B. D. U. PS. Kompleksy leczy się w poradni psychologicznej, nie w internecia ani nie na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praski bandzior Ej..Jaro IP: *.acn.waw.pl 04.11.07, 15:44 Nie mam kompleksów a słowa ,które tak wyróżniłeś służą w języku polskim do wyrażania emocji na przykład.Nie wiesz o tym? A w tej poradni pracujesz i szukasz zarobku w internecie poprzez reklamę czy sam się leczysz i chciałeś się podzielić doświadczeniem?W każdym razie dzięki za zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 28 lat na (L) Jak zwykle cenzura w GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 00:01 nie pozwoliła wam na napisanie, że trener Urban zwrocił się również z prośbą do zarządu o pdjęcie kroków na rzecz dialogu z kibicami. Co, nie pasowało to do waszej koncepcji? trener wcale nie potępił kiibców. Ale to wam przez klawiaturę nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Jak zwykle cenzura w GW IP: *.acn.waw.pl 03.11.07, 00:06 zawsze lepiej jest rozmawiać. Nie wierzę jednak że kibole potrafią się dogadać z klubem. Przecież kibolom nie zależy na piłce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko_ziom Zrobić bilety po 50 ZŁ i tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 01:07 przyjdą tylko kibice nierozrabiający Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Zrobić bilety po 50 ZŁ i tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 01:23 i w ten sposob widac bardzo mało wiesz o kibicach, a wiedze o nich czerpiesz z takich artykulow jak ten ktory tutaj komentujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Legioniści - za głupi by uczyć się od Lecha Poznań IP: *.aster.pl 03.11.07, 01:36 i wszystko jasne. niech chołota dalej żądzi stadionem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wini Re: Jak zwykle cenzura w GW IP: *.bulldogdsl.com 03.11.07, 00:15 co ty pie..sz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżon A znacie wersję drugiej strony? Proszę: IP: *.chello.pl 03.11.07, 00:01 Panowie Błoński i Weber, dlaczego nie pokusiliście się o poznanie zdania drugiej strony, którą raczyliście oszmacić w tym artykuliku?? Prawda nie jest taka jak tu przedstawiona - choćby fakt, iż osoba, która już odpracowała swoje godziny prac społecznych za racę nadal nie była wpuszczana na stadion!! Na Legii już pojawiły się zakazy za takie "zbrodnie" jak nieposłuchanie się ochroniarza! Co więcej - Staruch nie dostał sądowego zakazu, klub dał swój zakaz. A racę odpalił... rok temu, ta kara to jakieś chore mszczenie się za Wilno na tych, którzy w Wilnie nic złego nie robili! Race zresztą odpalił za zgodą klubu, który teraz się tego wypiera. Jestem pewien że ankieta skończy się mocną wygraną opcji "nie ustępowac" ale wiedzcie że MY kibice też nie ustąpimy w walce o swoje prawa. Bo są one pogwałcane, choćby to, że klub chce nam zabronić wchodzenia na stadiony w całej Polsce, nawet na trybuny gospodarzy, wysyła listy imienne - łamiąc ustawę o danych osobowych - do wszystkich klubów, mimo, że każdy kibic bez zakazu ogólnopolskiego ma prawo w Poznaniu czy Krakowie kupic bilet i wejść na trybunę. I jeszcze jedna refleksja - za dużo w ciągu paru dni artykułów na jedno kopyto o tym konflikcie - Przegląd Sportowy, Dziennik, Gazeta Wyborcza, wkrótce Piłka Nożna tez pokaze wywyaid z Walterem, który uraczy nas stekiem banałów i powtarzanych do znudzenia pseudo-argumentów. Znów będzie sie z nas robić dilerów i bandytów, którzy terroryzuja resztę w imię sciemnych interesów.. NIe wierzcie w to wszystko bo prawda jest inna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steryd Re: A znacie wersję drugiej strony? Proszę: IP: *.chello.pl 03.11.07, 00:16 ....a, byłeś kiedyś na meczu w GB??? chłopczyku??? Tam też kibolom wydawało się, że bez nich kluby sie zawalą. A jednak. Nie. Bydło zostało wytępione. Bo przez tzw prawdziwych kibiców w dupę dostają wszyscy. Przypomnij sobie Wisłę i tego matoła "Miśka" od noża. Jak sie pozbędziemy ludzi z trybun wg których najlepszym sposobem popełnienia samobójstwa jest skok ze swojego EGO na sowje IQ, to na mecze będziemy znowy mogli chodzić z całymi rodzinami bez obawy, że oberwiemy w głowę wyrwanym krzesełkiem albo usłyszymy słownictwo w stylu urzedującego Prezydenta PR. opanujcie i zacznijcie po prostu kibicować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plebs Re: A znacie wersję drugiej strony? Proszę: IP: *.chello.pl 03.11.07, 01:24 > ....a, byłeś kiedyś na meczu w GB??? chłopczyku??? Tam też kibolom > wydawało się, że bez nich kluby sie zawalą. A jednak. Nie. Bydło > zostało wytępione. Bo przez tzw prawdziwych kibiców w dupę dostają > wszyscy. Przypomnij sobie Wisłę i tego matoła "Miśka" od noża. Jak > sie pozbędziemy ludzi z trybun wg których najlepszym sposobem > popełnienia samobójstwa jest skok ze swojego EGO na sowje IQ, to na > mecze będziemy znowy mogli chodzić z całymi rodzinami bez obawy, że > oberwiemy w głowę wyrwanym krzesełkiem albo usłyszymy słownictwo w > stylu urzedującego Prezydenta PR. opanujcie i zacznijcie po prostu > kibicować. A byles kiedys na meczu w Polsce? Jak widac nie bo bys wiedzial ze bez obawy mozna pojsc na mecz z cala rodzina (jesli cie stac, bo licza sobie dosc duzo za nedzne z reguly widowisko). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: A znacie wersję drugiej strony? Proszę: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.07, 01:39 Taaa, a slownictwo takie ze prof miodek przychodzi sie napawac piekna polszczyza. zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: A znacie wersję drugiej strony? Proszę: IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.07, 10:45 Ja jestem z Wrocka i na mecze Śląska przestałem chodzic, gdy 4 lata temu idioci zaczeli biegac po stadionie, rzucac krzesełkami, tak że musiała interweniowac straz pozarna i ochrona. Dziecko mi wystraszyli, a żona zabroniła mi go brac na mecze. Wiec dupa. Nie chodza ani ja, ani moj syn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marca Re: A znacie wersję drugiej strony? Proszę: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 16:15 wiesz, byłem i za chińskiego boga nie zabrałbym tam mojego potomka... szkoda chłopaka, żeby oglądał taki kretyński spektakl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Re: A znacie wersję drugiej strony? Proszę: IP: *.chello.pl 03.11.07, 22:01 ...a ja zabieram mojego syna na mecze, ma co prawda dopiero niecałe 4 lata, ale chodzimy cała rodziną. Moja małżonka , ja i mój syn wszyscy kibicujemy Legii. Prawda słownictwo jest naganne, atmosfera przygasła, ale liczy sie dla mnie tradycja. Mnie zabierał ojciec i ja zabieram syna.Modle się co niedziela w kościele by kibice i zarząd legi dogadali się, żeby znów na Legi było jak za Okuki:)) Kaziu Deyna w grobie się przewraca co się teraz dzieje na Legii ale mysle że czas leczy rany. Pozdro dla wszystkich, bez wyjątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasior w jakiej GB ?? co ty pier .... ?? nie powinienes IP: *.range86-140.btcentralplus.com 03.11.07, 10:14 zabierac wogole glosu w tym temacie, bo nie masz najmniejszego pojecia jak to wyglada. byles kiedys na meczu w anglii albo szkocji ?? pewnie widziales 2 razy w telewizji. a prawda jest taka ze mieszkam w manchesterze od ponad roku i jestem na kazdym meczu united. i to co sie tu dzieje to kompletna zenada. wystarczy ze przyjedzie jakas powazniejsza ekipa i united zostaje zakrzyczany na swoim stadionie. 76 tys ludzi zakrzyczane przez niecale 200 - 300. tak tu wyglada doping niestety i jest mi czasem az smutno siedziec wsrod tych jelopow. 76 tysiecy a czujesz sie jak w trumnie. 3 rzedy jeszcze jakos daja rade ale dwa dolne to kompletna zenada. prawdziwi kibice jezdza tu na wyjazdy, a takich kibicow legia ma z 8000 tys na kazdym meczu. wiec nie pier ... mi tu o wyrzucaniu kogokolwiek ze stadionu bo wtedy pilka nozna calkiem zdechnie. i zeby nie bylo to jestem ze szczecina i bylem w warszawie na meczu kilkanascie razy, wiec wiem jak to wyglada. i obalajac twoj argument, ze jestem durniem bez szkoly to mam ccna i ccnp i bardzo dobrze mi sie zyje na wyspach. mozesz se w google wpisac jak nie wiesz co to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VanDyck Re: w jakiej GB ?? co ty pier .... ?? nie powinie IP: *.aster.pl 03.11.07, 10:41 ccna, ccnp.... boze, jestes geniuszem. czapki z glow, to tak jakbys skonczyl harvard... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasior Re: w jakiej GB ?? co ty pier .... ?? nie powinie IP: *.range86-140.btcentralplus.com 03.11.07, 13:16 mialem tego nie pisac, bo to nie ma zwiazku z tematem. ale nie moglem sie powstrzymac. taa mam ccnp i robote po tym za 31 tys funtow rocznie. a ty co masz ?? robiles ?? skonczyles ?? wiesz ?? jak nie to morda w kubel i lezec i tak nie grzesze kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasior Re: w jakiej GB ?? co ty pier .... ?? nie powinie IP: *.range86-140.btcentralplus.com 03.11.07, 13:20 mialem tego nie pisac, bo nie ma to nic wspolnego z tematem, ale nie moglem sie postrzymac. taa mam ccnp i robote po tym za 31 tys funtow miesiecznie. a ty co masz ?? robiles ?? skonczyles ?? wiesz ?? chetnie sie podziele doswiadczeniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: w jakiej GB ?? co ty pier .... ?? nie powinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 13:27 oj... lepiej bylo nie pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robus Re: w jakiej GB ?? co ty pier .... ?? nie powinie IP: *.centertel.pl 04.11.07, 13:43 mam mgr inz. zarabiam tyle co Ty, ale w Polsce czyli relatywnie stac mnie na wiecej od Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakson Re: w jakiej GB ?? co ty pier .... ?? nie powinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 11:19 MU zdechło? A a myślałem że ma się dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
babalu Re: w jakiej GB ?? co ty pier .... ?? nie powinie 03.11.07, 11:58 zapomnialeś jeszcze o cccp i cpn w garażu Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: w jakiej GB ?? co ty pier .... ?? nie powinie 03.11.07, 13:28 Jezwa,co za herezje... MU jest mistrzem Anglii,co roku jest w gronie kandydatów do wygrania LM - to po 1. Po 2 - jest klubem o najlepszych dochodach w światowej piłce. Ergo - m.in dzięki temu,że jest tam ład i harmonia,nie ma chamów i buraków na trybunach kibice w Manchesterze mogą na własnym stadionie oglądać 30 razy w roku C.Ronaldo,Rooneya,Giggsa i innych.Dzięki temu MU może gościć najlepsze kluby z całej Europy w meczach o wielką stawkę w LM. O WIELKĄ STAWKĘ - na takim meczu być,to jest jazda. Widzieć live w akcji najlepszych piłkarzy świata - to jest przyjemność. A ty robisz problem z tego,że ktoś kogoś zakrzyczał ? Gorszym kibicem jest ten, który nie wypije 10 browarów,nie wciągnie amfy i nie skacze z szalikiem, ale za to potrafi bić brawo za udaną akcję ? Właśnie to jest na Old Trafford - BRAWA po udanych akcjach. Nie pamiętam czy są przyśpiewski i skakanie z szalikami 0 może faktycznie nie ma. Ale są wspaniałe BRAWA od publiczności znającej się na piłce nożnej - brawa za udane akcje w obronie,za efektowne dryblingi, za piękne strzały, za parady bramkarzy, za zgrabne wyjścia z piłką, za udane uspokojenie gry, nawet za wspaniałe podania zmieniające przebieg akcji - kreatywne. OD PUBLICZNOŚCI ZNAJĄCEJ SIĘ NA PIŁCE. Spytaj piłkarza co chce usłyszeć - "Legia,CWKS !!! a zespół X to uje" czy wspaniałe,rzęsiste BRAWA OD PUBLICZNOŚCI ZNAJĄCEJ SIE NA PIŁCE. BRAWA OD PUBLICZNOŚCI ZNAJĄCEJ SIĘ NA PIŁCE NOŻNEJ - o to chodzi w dzisiejszym futbolu. Dzisiejszy futbol potrzebuje BRAW OD PUBLICZNOŚCI ZNAJĄCEJ SIE NA GRZE,UMIEJĄCEJ DOCENIĆ PIŁKARSKI KUNSZT,ZAANGAŻOWANIE,POŚWIĘCENIE I TALENT, a nie potrzebuje darcia trepa, nie potrzebuje szalików i rac, nie potrzebuje remizowego widowiska robionego przez bandę chłopców, którzy nie wiedzą, co ze sobą zrobić w wolnym czasie, a w dodatku mają wyraźną potrzebę bycia hałaśliwym. Wy nikomu nie jesteście już potrzebni, poza samymi sobą. Nie jesteście potrzebni piłkarzom, nie jesteście potrzebni klaszczącym rzęsiście znającym się na piłce kibiom na Old Trafford, ani nie jesteście potrzebni niewielkiej grupie kibiców w skupieniu oglądających mecz na jakichś trybunch w Polsce. Jesteście pryszczem na nosie polskiej piłki i widocznie wam ta rola kawalarzy odpowiada. A wiesz dlaczego nie rezygnujecie ? Bo nie macie nic w zanadrzu we własnym życiu. Bo to darcie się,szaliki,przyśpiewki,race i w ogóle tzw.prawdziwe kibicowanie, to cała wasza rzeczywistość, jedyny świat jaki znacie i jakiego się nie boicie,bo wam szkoda byłoby go porzucić,zdjąć przepocone dresy, przeistoczyć się z jaskiniowca w Rzymianina i być kulturalnym, bo szkoda byłoby tej całej otoczki, w której piłka jest jakimś marginalnym zjawiskiem. Więc nie mówi,że "piłka nożna zdechnie" jeśli kibiców a'la Żyleta się ze stadionów wyrzuci,bo nie zdechnie. Po piłka to szoł,biznes i dostarczanie ludziom rozrywki,przeżyć estetycznych,emocji rywalizacji na poziomie,często inspirującej,motywującej,pozwalającej też oderwać się od innych spraw.Za to ludzie cenią piłkę nożną.I to nie umrze nigdy.A im wyższy będzie poziom gry,tym więcej będzie oklasków,a mniej takich jak wy. Możę któregoś dnia dotrze do was,że pasujecie do współczesnej piłki jak kwiatek do kożucha,jak jaskiniowiec do Coloseum ? taka świadomośc byłaby dla was prawdziwym katharsis... Dodawać,że na piłce się nie znacie,nie macie o niej bladego pojęcia - chyba nie ma potrzeby, bo kiedy się wydziera,macha szalikiem, podskakuje i kręci w kółko,po kilku browarach i jakiejś ścieżce, trudno dostrzec cokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasior Re: w jakiej GB ?? co ty pier .... ?? nie powinie IP: *.range86-140.btcentralplus.com 03.11.07, 14:03 ok super wszystko o czym pisesz jest prawda. ale byles kiedys na united ?? widziales jaki jest widok z 3 rzedu ?? z east stand ?? byles wogole kiedys na jakims meczu ?? wiesz jak wyglada atmosfera prawdziwego pilkarskiego swieta ?? wszystko ladnie i fajnie wyglada w telewizji,super zwody ronaldo i takie tam ... ale jak przyjedzie jakis tottenham i 200 ludzi krzyczy "70 thousands of rubish", albo "your support is shite" albo "fuckin' mu wankers" to zaczynasz tesknic za porzadnym dopingiem. i widok z 3 rzedu north stand jest prawie zaden, wiec nie rozumiem po co ludzie przychodza ?? zeby poczuc co ?? ucieszyc sie 3 razy po bramce, opowiedziec kolegom i isc do domu ?? co to jest atmosfera stadionu?? bo mu nie ma zadnej jak do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: w jakiej GB ?? co ty pier .... ?? nie powinie 03.11.07, 15:14 Jak sądzisz,ilu ludzi z tych 70 tysięcy ma twojego typu dylematy ? Niech mi będzie wolno powiedzieć,że sądzę iż garsteczka.Promil.Inni przychodzą się rozerwać,obejrzeć mecz,poemocjonować się rywalizacją,doznać jakichś estetycznych wrażeń. Możesz ich nazywać gorszymi kibicami - proszę bardzo,z twojej perspektywy tak to może wyglądać i tego nie neguję. Tyle,że perspektywa klubów,tych kibiców,mediów,sponsorów i całej reszty jest inna niż promila,który ty reprezentujesz. Nie,nie byłem "na United" - zawsze wolałem sam grać niż innych oglądać,nawet najlepszych :),co - jak widzisz,nie pozbawiło mnie zdolności widzenia spraw z siedziska tzw.stadionowego kibica. Nie,to nie chodzi o "ucieszenie się 3 razy po bramce" - chodzi o brawa po akcjach, chodzi o to,że gros tych 70 tys. ogląda mecz po to,żeby się zerwać z oklaskami.Piłkarzom nie trzeba krzyczeć "Legia,do boju",bo na nich to nie działa. To są zawodowcy,przychodzą do swojej pracy i wykonują ją najlepiej jak umieją.Ich motywacha,to nie kibicowskie przyśpiewski,tylko ilość zer na kontrakcie, finansowe bezpieczeństwo rodziny i ambicje sportowe. Po to grają w piłkę. Nie dla uznania wśród "żylet",które pewnie wszędzie są i są folklorem,bardziej lub mniej cudacznym. Nie byłem na OT,ale z opowieści bywalców wnoszę,że widoczność nie jest tak kiepska,jak sugerujesz; poza tym - najnowocześniejsze stadiony albo mają,albo powinny mieć - telebimy na których wszystko możesz zobaczyć w odpowiednich proporcjach. A nawet jeśli telebim wysiadł,to i z daleka możesz dostrzec ładnie zawiązaną akcję i nagrodzić ją brawami. Myślisz,że z "3 rzędy north stand" twój doping będzie słyszalny dla piłkarzy ? NO chyba,że nie oni mają słyszeć a przyjezdnych "200 ludzi" - tyle,że wtedy już nie chodzi o futbol i można całą dyskusję zresetować i drugi raz lepiej w ogóle nie zaczynać. "Co to jest atmosfera stadionu"... Dla mnie są to te kapitalne frenetyczne brawa po udanej akcji,także obronnej,po zagraniach których nawet komentatorzy i fachowcy nie umieją dostrzec,a kibice potrafią - to jest dla mnie świetne. Race,odkrzykiwanie przyjezdnym,szaliki i cała reszta - jakoś mnie nie przekonuje. I nie wydaje mi się,żeby piłkarzy przekonywał - nie na darmo coraz częściej mówi się o stadionach per teatry,tyle że brawa się rozlegają nie tylko na końcu. Bo coraz bardziej o to chodzi.Chcemy czy nie. Wszystkim.Od piłkarzy,przez zarządy klubów,media,sponsorów, po 98 % kibiców chodzących/oglądających mecze. 2 % może mówić i traktować siebie jako chlubną,szlachetną mniejszość,tyle,że z postów twoich i innych przedstawicieli tej grupy, wnoszę,że nie chodzi wam o piłkę nożną i klub. Klub to koncern - pokazujesz mi uczucie przychodząc na mecz,płacąc za bilet i nie wyrywając krzesła,nie ćwicząc łaciny na trybunie i nie sekując piłkarzy,wyżywając się za swoje niepowodzenia czy codzienną podległość i frustrację w pracy albo szkole. Klub będzie wdzięczny,kiedy kibice pomogą mu się rozwijać,otwierać,a nie robiąc z niego jakąś wólkę głodową - co to za obrazek : puste stadiony,grupka hałaśliwych szalikowców,race,piłkarze,którzy zamiast braw słyszą "ty taki owaki" albo ciszę grobową,którzy mają świadomość,że nikt się ich grą nie interesuje i nikt ich trudu nie nagrodzi brawami. Myślisz,że piłkarz woli grać przy jakieś podskakującej albo milczącej demonstracyjnie Żylecie,czy przy widowni,która śledzi grę i umie jego kunszt i ofiarność docenić w każdym momencie,a nie tylko przy strzeleniu gola ? Właśnie na O-Trafford można to zobaczyć - nawet jeśli piłkarz strzela bardzo niecelnie,to dostaje brawa - za decyzję,za (czasami) ładna akcję wyprowadzającą na strzał,za odwagę etc. W POlsce - "ty ch,taki śmakis-synie,idz się je-ać" plus gwizdy. To jest różnica kultur piłkarskich. I to jest właśnie atmosfera stadionu. Tam piłkarz jest widziany przez 90 minut. Tutaj kibice od zabawiania z samymi sobą wyrywają się raz na jakiś czas,przy okazji podbramkowej sytuacji. Tam piłkarz,który odbiera 20 piłek w meczu ma szacun. I nie zmienia tego,że 2 razy strzeli panu bogu w okno, czy się potknie na piłce (choć oczywiście takie rzeczy są w wykonaniu piłkarzy MU rzadkością). Tutaj - piłkarz,który odbierze 20 piłek,a raz walnie w niebo z 15 metrów jest szmaciarzem i niedołęgą,bo jego pracy nikt nie widzi,bo albo nie ogląda gry,albo jej nie rozumie,albo go ona nie obchodzi. I tak można by długo wałować... :) - samo idzie. Mam nadzieję,żę istotę rzeczy udało mi się oddać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michałek Re: w jakiej GB ?? co ty pier .... ?? nie powinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 16:27 Bzdury gadasz. Jakiś czas temu Alex Ferguson narzekał, że na Old Trafford jest grobowa atmosfera, że piłkarze nie mają wsparcia kibiców. Wielu piłkarzy w wywiadach podkreślało, że lepiej się im gra przy dopingu (to, że większą motywację dają zera na koncie to oczywistość ale dobra atmosfera ma duży wpływ na grę drużyny). Na najgorętszych stadionach świata piłkarzom gości nogi się uginają i grają jak sparaliżowani. No ale przecież Sir Alex Ferguson to pewnie też mentalny kibol i dres a tytuł honorowy dostał od królowej przypadkowo. Z polskiego podwórka pamiętam jak jakiś piłkarz Legii narzekał w Lidze + na brak dopingu, że beznadziejnie im się gra. P.S. Ślepe uleganie stereotypom cechuje ludzi głupich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasior Re: w jakiej GB ?? co ty pier .... ?? nie powinie IP: *.range86-140.btcentralplus.com 03.11.07, 17:28 chcialem ci odpisac grek ale michalek mnie uprzedzil. dokladnie alex powiedzial to po meczu z celticiem w lm. cieszyl sie ze w koncu cos sie ruszylo na old trafford, ze po przyjezdzie 5 tysiecy kibicow celticu, fani united sie jakos zorganizowali. a skoro sam sir alex mowi ze chce dopingu, to jestem w stanie mu uwierzyc :D . nie czytalem dokladnie twojej wypowiedzi, ale rozbawilo mnie strasznie "inna kultura kibicowania". tu na stadiony przychodzi jeszcze wieksze buractwo niz u nas. a bilety kupujesz od konika, ktory ostatnie wlasne zeby widzial w wieku 7 lat. leja sie tam samo jak nasi, o czym moze swiadczyc akcja w rzymie w tym roku. jedyna roznica polega na systemie kamer, ktore wszystko wychwyci. i tyle ... nic wiecej. szanuje twoje zdanie, ale naprawde musisz pojechac na inny stadion, zeby to ocenic. nie da rady tak z polski. a bez dopingu pilka nozna zginie. doping musi byc i koniec. pewnie, ze mozna sobie wpasc z rodzina na stadion i poogladac w spokoju, ale nie mozna wyrzucac ludzi z zylety za to, ze paru innych idiotow rozwalilo stadion w wilnie. nikt ich przeciez nie broni, kazdy chce ukarania bydla, ale nie kosztem normalnych kibicow z zylety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: A znacie wersję drugiej strony? Proszę: IP: *.acn.waw.pl 03.11.07, 00:17 Przestępcy nie powinni pisać o prawie i gwałceniu go. To śmieszne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: A znacie wersję drugiej strony? Proszę: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 00:33 Oczywiście p. Miklas może nawet na stałe zlikwidować wszystkie trybuny poza krytą, na której są głównie oglądacze, a nie kibice oraz oczywiście prasową dla politycznie poprawnych pismaków. Reszta i tak nie będzie potrzebna, bo widzów (bo już nie kibiców) będzie tylu co w Wodzisławiu czy swego czasu Wronkach. Solą klubą są jednak kibice, bo to dla nich piłkarze powinni organizować show... a w meczu z Odrą show był tylko na estradzie między stadionem i Torwarem. Osobiście jak nie ma dopingu żylety, to mecze (L)egii wolę oglądać w C+ z zakazanym na polskich stadionach (bo już nie na brytyjskich) piwkiem w ręku... Pozdrawiam (L)egia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarat.hustra Re: A znacie wersję drugiej strony? Proszę: IP: *.mia.bellsouth.net 03.11.07, 03:28 To ze na mecz na Lazienbkowskiej nie mozesz wniesc piwa, sami sobie zafiundowaliscie takimi popisami jak ten w Wilnie, za ktory trzeba sie bylo wstydzic na calym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD !!!!!!!!!!! IP: 144.92.199.* 03.11.07, 01:12 > Na Legii już pojawiły się zakazy za > takie "zbrodnie" jak nieposłuchanie się ochroniarza! No fakt, to juz przegiecie! Jak klub moze wymagac od szanujacego sie kibica zeby wykonywal polecenia ochroniarza czy, jeszcze gorzej, 'psa'! Toz to gorzej niz w lagrze! Pewien klub kibica (nie Legii) zaprotestowal przeciwko zakazowi przeklenstw pytajac to jak oni maja kibicowac... Niestety, wszystko to tylko potwierdza ze kluby maja alternatywe - na trybunach zasiadzie albo tysiac zakapiorow, albo 20-30 tysiecy ojcow z dziecmi. Ja mam troche bardziej cywilizowany pomysl niz pluton wojska z ostra amunicja - cos co stalo sie w Manchesterze Utd, a w Polsce chyba w Zawiszy Budgoszcz. Kibice, oburzeni na wlasciciela, zalozyli sobie swoj wlasny klub i zaczeli grac w niskich klasach rozgrywkowych. Niech Zyleta zarejestruje sobie swoja wlasna Legie,('CWKS Jedyna Prawdziwa Legia Warszawa') i zacznie... powiedzmy od A-klasy. Walter powinien tylko sprowokowac kibicow do tego ruchu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plebs Re: !!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 03.11.07, 01:30 > > Na Legii już pojawiły się zakazy za > > takie "zbrodnie" jak nieposłuchanie się ochroniarza! > > No fakt, to juz przegiecie! Jak klub moze wymagac od szanujacego sie > kibica zeby wykonywal polecenia ochroniarza czy, jeszcze > gorzej, 'psa'! Toz to gorzej niz w lagrze! Masz racje, za nie posluchanie sie ochroniarza powinna byc kula w leb. na miejscu. Proponuje jednak zebys sie dowiedzial kim jest wlasciciel firmy ochraniajacej Legie i conieco na temat jego kompetencji i konfliktow z prawem > Pewien klub kibica (nie Legii) zaprotestowal przeciwko zakazowi > przeklenstw pytajac to jak oni maja kibicowac... Stadion to nie filharmonia, jak chcesz sie odchamic to idz do teatru. > Niestety, wszystko to tylko potwierdza ze kluby maja alternatywe - > na trybunach zasiadzie albo tysiac zakapiorow, albo 20-30 tysiecy > ojcow z dziecmi. Bzdura. nie ma stadionow, nie ma marketingu i jednoczesnie zniecheca sie kibicow: vide antymarketing Legii i klamliwe wypowiedzi prezesa obrazajace kibicow ("bandyci, mafia, dilerzy" itp.) Ja mam troche bardziej cywilizowany pomysl niz > pluton wojska z ostra amunicja - cos co stalo sie w Manchesterze > Utd, a w Polsce chyba w Zawiszy Budgoszcz. Kibice, oburzeni na > wlasciciela, zalozyli sobie swoj wlasny klub i zaczeli grac w > niskich klasach rozgrywkowych. Niech Zyleta zarejestruje sobie swoja > wlasna Legie,('CWKS Jedyna Prawdziwa Legia Warszawa') i zacznie... > powiedzmy od A-klasy. Walter powinien tylko sprowokowac kibicow do > tego ruchu... Ale dlaczego chcesz nam odebrac Legie. My jej kibicujemy od wielu lat. Przez ten czas od kiedy zaczalem chodzic na Legie, mamy juz 3 wlasciciela. Uwazasz ze czlowiek ma prawo zawlaszyc ta tradycje, historie i slawe, tylko dlatego ze jest wlascicielem od 3 lat???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: !!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 12:07 ma. zaplacil za ten przywilej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plebs Re: !!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 03.11.07, 13:13 Gość portalu: l napisał(a): > ma. zaplacil za ten przywilej. to niech nie wyciaga lapy po publiczne pieniadze na stadion. Jest wlascicielem Legii, ale to nie jest jego podworko. nie moze robic co mu sie podoba. Twoja wypowiedz swiadczy o tym ze nie jestes kibicem i nie masz z tym ruchem zadnego nic wspolnego (nie wazne czy popierasz zarza czy nie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: !!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 13:31 drogi plebs, mysle, ze nick jaki sobie wybrales mowi o Tobie dostatecznie duzo. o kibicowaniu wiem sporo choc nie wiem po co te personalne wycieczki. jestes w stanie argumentowac na odrobine wyzszym merytorycznie poziomie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forlin Re: !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 01:34 Siedząc przed komputerem nie dowiesz się jacy "profesjonaliści" są oddelegowani do obstawiania meczów przez firmy ochroniarskie. Ich polecenia są często absurdalne. Odpowiedz Link Zgłoś
util To wasze ostatnie godziny. 03.11.07, 10:28 Gość portalu: Dżon napisał(a): > Prawda nie jest taka jak tu przedstawiona - choćby fakt, iż osoba, > która już odpracowała swoje godziny prac społecznych za racę nadal > nie była wpuszczana na stadion!! I taka osoba może zostać niewpuszczona przez organizatora imprezy masowej. Wiecie o tym dobrze, ustawa daje takie prawo organizatorowi, ale wy wolicie pieprzyć farmazony o zamachu na demokracje. A Staruch niech sie najpierw przed sadem wyłga i ładnie poprosi Pana Miklasa o cofnięcie zakazu. Szarpać, to się dzieci możecie na podwórku. Nie będzie karnetów dla bydła na nowym stadionie - zapamiętaj to sobie. I lepiej zacznij już szukać swojej miejscówki na Konwiktorskiej, bo do Pruszkówa na mecze II ligi będizesz musiał jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VLad.H. A prawda jest taka: IP: *.warzymice.net 03.11.07, 13:11 Stadiony to nie bandytka ale sloneczniki - to oni daja dochod klubowi a wy ich odstraszacie - pilka jest dla ludzi a nie dla grupki burakow z szalenstwem w oczach. btw Pisze to jako kibic Pogoni Szczecin ktory odkad pamieta "przyjazn" Legii to zawsze wybuchala jaks burda na stadionie - mniej konfliktowo dla normalnych kibicow przebiegaly mecze z Sraxa czy Kolejorzem niz z wami - zawsze trzeba bylo ratowac jakiegos pijanego debila ktory spadl i rozbil leb albo gasic stadion ktory w amoku podpalaliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP KSP KSP Dlaczego miasto buduje stadion troglodytom? IP: *.range81-154.btcentralplus.com 03.11.07, 00:04 Miejmy nadzieję że na Polonii będzie lepiej, już zresztą jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy cham Re: Dlaczego miasto buduje stadion troglodytom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 00:24 Bo tam nie ma w ogóle kibiców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Re: Dlaczego miasto buduje stadion troglodytom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 10:34 1/8 PP Legia - ŁKS - 2000 widzów KSP - Korona - 3000 widzów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Czy Legia lub Warszawa potrafi zbudować coś sama? IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.11.07, 00:08 Czemu pismaki nie płaczą że miasto ma z publicznych pieniędzy budować stadion prywatnemu klubowi? Czy nie mogą grać na stadionie narodowym który ma być na 2012? Zagłębia to się zawsze czepiacie a prawda jest taka że ma miej wspólnego z pieniędzmi podatników niż nie jeden inny klub w polsce który dostaje kasę z urzędów miejskich, KGHM i jego spółki takie jak Ecoren, Dialog czy Dominet generują ogromne zyski, sam KGHM 3mld zysku rocznie które kradnie skarb państwa a wy czepiacie się Zagłebia bo macie kompleksy, i mówię to do wszystkich kompleksów w kraju. Przemawia przez was zazdrość i nic więcej. Gdzie macie tą aferę korupcyjną? Bo spocony Janek coś mamrotał? A prawda jest taka że za czasów Frzyjera Zagłebie spadało z ligi lub zajmowało dół tabeli a mistrzostwo miała Legia i Wisła, nie pomyśleliście czasem o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mordo ty moja Stary Walter mocno śpi...hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 00:09 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski kibol Re: Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 00:23 Miklas burzyć to ty możesz sobie drewnianą łazienkę u siebie na ogródku działkowym koło Józefosławia. Na szczęście jeszcze mamy w Polsce takie coś jak prawo własności, a z tego co wiem to prowadzone przez ciebie przedsiębiorstwo właścicielem stadionu nie jest. W niedziele zapowiada się niezła jazda z ku..mi. Nie wiem jak Miklas i tow. Walter to zniosą :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: statom Re: Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.07, 01:43 To apropo tego ze mozna przyjsc spokojnie z dzieckiem na stadion? sami sobie zaprzeczaja Wspolczuje waszym dzieciom ze sa w z takim jzykiem wychowywane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Pi. Słucki cisza wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 00:25 debilu Błoński i debilu Weber - sprawdźcie sobie kiedy jest cisza wyborcza i nie wypisujcie więcej takich bzdetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Zyleta to juz nie Legia... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.11.07, 00:27 Kibicuje Legii od dziecka i jak widze co wyczyniaja ci pseudokibice z Zylety to robi mi sie naprawde smutno. Zyleta powinna byc dla prawdziwych kibicow a nie dla ludzi dla ktorych Legia najwyrazniej nic nie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plebs Re: Zyleta to Legia... IP: *.chello.pl 03.11.07, 01:32 Kibicuje Legii od dziecka i jak widze co wyczyniaja ci pseudokibice z internetu to robi mi sie naprawde smutno. Zyleta jest prawdziwych kibicow, dla ludzi dla ktorych Legia naprawde wiele znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Zyleta to Legia... 03.11.07, 09:33 Najwyraźniej więcej znaczą wulgaryzmy i race. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo-wislak Zyleta to buraki...tam nie ma kibiców.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 09:42 ..jaki normalny kibic nie kibicuje swojej drużynie?? Odpowiedź - żaden. Kibic kibicuje piłkarzom i nie przenosi swoich niechęci do Zarządu Klubu na piłkarzy. Taki kibic to po porstu burak i tyle. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic od 3 pokolen Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 00:48 Prawda jest taka, ze na zylete nikt normalny o jakiejkolwiek wrazliwosci i kulturze osobistej jak do tej pory nie mogl wejsc. Wszedzie sypia sie k..wy leje wóda i pala jointy. I wy mowicie ze jestescie wizytowka tego klubu?? Jestescie wizytowka zacofania zezwierzecenia bandytyzmu chuliganstwa i kretynizmu...jestescie tak glupi ze wierzycie w to ze dzialacie na korzysc klubu w rzeczywistosci mu szkodzac. Posciagaliscie sie z jakichs pipidowkow tylko po to zeby jezdzic po kraju i drzec mordy ze jestescie kibicami Legii wielkimi warszawaiakami a w rzeczywistosci jestescie banda chamow. Jak chcecie sie wyżywac to wracajcie do obory matulów i tatulów przewracac gnój widelkami. Dla was kibicwanie polega na obrazaniu ludzi ktorzy inwestuja inwestuja w klub szydzeniu z zawodnikow i wywieszaniu kretynskich transparentow przez ktore nie widzicie nawet boiska. Jezdzicie po calej polsce i europie rozpieprzajac i kradnac na stacjach benzynowych demolujac stadiony iii oczekujecie ze bedziecie traktowani jak normalni ludzie??, chcecie praw i przywilejow na ktore zaden z was idiotow nawet odrobine nie zasluguje bo jesli nawet osobiscie tego wszystkiego nie robicie to przez swoje poparcie sami sie dyskwalifikujecie. Jednym slowem ZENADA. Wladze klubu dobrze kombinuja bo Legia moze byc europejskim klubem z prawdziwego zdarzenia pod jednym warunkiem, musi sie pozbyc was, co to uwazacie ze Legia to wy...i przyciagnac na stadion normalnych ludzi ktorzy kochaja pilke i ten klub. Cala Europa dala rade Legia też sobie poradzi. I wtedy prawdziwi kibice nie beda musieli sie wstydzic za takich jak wy bo Legia to nie wy tylko my-normalni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Żyleta to kibice,a nie trybuna-nas NiE WyBURZYCiE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 01:21 CAŁA LEGIA ZAWSZE RAZEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "KIBOL" Re: Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 01:44 Kibicu od 3 pokoleń. Bardzo miło i fajnie się czyta Twój wpis ale wychodzi na jaw, że jesteś HIPOKRYTĄ! Narzekasz na brak wrażliwości i kultury osobistej a chamstwo i buractwo z Ciebie wychodzi. Wielki nestorze kultury, w czym człowiek z "pipidówków" jest gorszy od człowieka z Warszawy/Krakowa/Katowic? Czy wiejskie pochodzenie sprawia, że człowiek należy do kasty "chamów? Zamilcz i nie wypowiadaj się na temat kultury ani w innych tematach o których nie masz zielonego pojęcia. Ty wielki, kulturalny i przede wszystkim rodowity Warszawiaku od 17476 pokoleń. Bez pozdrowień CHAMIE Z KOMPLEKSEM WYŻSZOŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic od 3 pokolen Re: Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 02:50 Znajdz slowo gorszy w tym co napisalem;)wlasciwie to na pewno lepszy w demolowaniu tego z czym tak naprawde nie czuje zadnego zwiazku...A pochodzenie determinuje zachowanie czy ci sie to podoba czy nie. Wielu ludzi wychodzi z zalozenia ze do wlasnego gniazda sie nie robi...a do cudzego czemu nie. I wlasnie dlatego winie tutaj element naplywowy;)a co do "kompleksu wyzszosci" to moge cie kibolu zapewnic ze wyzszosc nad "kibolami" czuje i to olbrzymia. ps milcz jak do mnie mowisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yem na Legii niestety bydło IP: *.kajetany.net 03.11.07, 09:01 Też jestem kibicem Legii od czasu kiedy tych co dziś robią bydło na żylecie jeszcze nie było na świecie ,pamiętam jak ojciec przyprowadzał mnie na Łazienkowską kiedy Legia toczyła boje o mistrzostwo z Gornikiem w latach 70 ,wiele razy oglądałem Kazia Deynę , potem złote czasy Legii jak grała w Lidze Mistrzow : z Blackburn i Panathnaikosem . I takiej Legii chcę . A na taką Legię trzeba kasy i to dużo. I tej kasy nie dadzą ci robią bydło na żylecie , ci jeżeli chcą to niech sobie założą CWKS Bosman lub coś w tym stylu i niech gra w V lidze gdzieś na klepisku pod Łomiankami. Co do tego że rzekomo na Legię można przyjść bez problemu z całą rodziną jak napisał ktoryś z kiboli powyżej . zależy kto ma jaką rodzinę .byłem w lecie na meczu z celtic gl. siedziałem z corką na żylecie , i praktycznie non stop leciały k..wy i inne wiąchy . więc nie mowcie mi że dziś stadion Legii to miejsce gdzie mogę przyjść z dzieciakiem normalnie obejrzeć mecz .bo on po to jest a nie po to żeby w ordynarny sposob drzeć ryja i obrażać w najbardziej wulgarny sposob wszystkich i wyładowywać swoją nienawiść . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plebs Re: na Legii niestety bydło IP: *.chello.pl 03.11.07, 13:17 Gość portalu: yem napisał(a): > Też jestem kibicem Legii od czasu kiedy tych co dziś robią bydło na żylecie > jeszcze nie było na świecie ,pamiętam jak ojciec przyprowadzał mnie na > Łazienkowską kiedy Legia toczyła boje o mistrzostwo z Gornikiem w latach 70 > ,wiele razy oglądałem Kazia Deynę , potem złote czasy Legii jak grała w Lidze > Mistrzow : z Blackburn i Panathnaikosem . I takiej Legii chcę . A na taką Legię > trzeba kasy i to dużo. I tej kasy nie dadzą ci robią bydło na żylecie , ci > jeżeli chcą to niech sobie założą CWKS Bosman lub coś w tym stylu i niech gra w > V lidze gdzieś na klepisku pod Łomiankami. > Co do tego że rzekomo na Legię można przyjść bez problemu z całą rodziną jak > napisał ktoryś z kiboli powyżej . zależy kto ma jaką rodzinę .byłem w lecie na > meczu z celtic gl. siedziałem z corką na żylecie , i praktycznie non stop > leciały k..wy i inne wiąchy . więc nie mowcie mi że dziś stadion Legii to > miejsce gdzie mogę przyjść z dzieciakiem normalnie obejrzeć mecz .bo on po to > jest a nie po to żeby w ordynarny sposob drzeć ryja i obrażać w najbardziej > wulgarny sposob wszystkich i wyładowywać swoją nienawiść . nie klam. A te parenascie lat temu przeklenstwa ci nie przeszkadzaly oszukancu??? co, moze mi powiesz ze ich nie bylo? Stadion jest wlasnie po to zeby przyjsc na niego i drzec ryja (jak mowisz) i dopingowac, a nie po to zeby siedziec i ogladac. jak chcesz sobie tylko popatrzec to sobie kup canal + i nie psuj innym widowiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "KIBOL" Re: Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 16:43 Nie trzeba szukać słowa "gorszy" żeby wychwycić pejoratywne zabarwienie wypowiedzi. W swoim życiu spotkałem wiele osób z wiejskim pochodzeniem i niejednokrotnie kulturą, inteligencją czy poczuciem humoru przewyższali "rodowitych mieszczan". Analizując przytoczone przez Ciebie argumenty, Ciebie też przewyższali, nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo. P.S. Czytaj ze zrozumieniem. Nie pisałem o wyższości nad kibolami tylko nad ludnością z prowincji. Czujesz wyższość a jesteś taki malutki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic od 3 pokolen Re: Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 19:58 Dobrze ze ty jestes duzym czlowieczkiem;)ja ci od chamow nie nawrzucalem (w przeciwienstwie do ciebie) i raczej nie nawrzucam przez moj brak kultury jak rowniez ze wzgledu na moje male rozmiary;p proponuje zalozyc jakis instytut ochrony kultury wiejskiej. Masz swoje zdanie kolezko i juz je powiedziales ja mm swoje i tez je powiedzialem ty mnie nie przekonasz ja nie przekonam ciebie...moze jestes w samoobronie czy cus?? bo to o czym chcesz dyskutowac to raczej sie nadaje na forum miasto vs wies...tu sie raczej rozmawia o pilce...a tak btw smoobrona to swiety przyklad kultury inteligencji i poczucia humoru ludzi z prowincji:) mysle ze to bardzo reprezentatywna grupa. tak sie sklada ze od 2 lat mieszkam 50 km od wawy i roznice mentalne sa przeogromne raczej na niekorzysc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bwin(L) Re: Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę IP: *.chello.pl 03.11.07, 22:56 ...boszeeeee, czemu na to patrzysz i nie grzmisz! Kultura godna kazdego, pięknie piszą elokwentne słowa poczym obrzucają się mięsem. Troche kultury panowie, jak mawiał Janek Pospieszalski:Warto rozmawiac" :)))) ale z wzajemnym szacunkiem. Ja również jestem rodowitym warszawiakiem (czyt. dinozaurem) jest nas już mało, ponieważ wybili nas niemcy w czasie wojny, lub wyemigrowaliśmy do Irlandii:))Nowi warszawiacy przyjeżdżają tu na studia, pomieszkają 2-3 lata i juz mówią o sobie warszawiacy. W tym czasie wtapiają sie w środowisko chodzą na mecze i robią burdy. Ot cała historyjka:)))Proszę nie rzucać mięsem na mnie, troche kultur! a cha..."warto rozmawiać" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napastnik Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 00:54 Kurw... mac "kibole",tak nazywa sie kibiców którzy zapelniają klubową kasę w meczach takich jak z Odrą,żaden z piknikowych kibicow ktorzy budza sie wtedy kiedy Legiunia gra z Wisla,lechem,czy innym lepszym zespolem nie przyszedlby na stadion wydajac nawet te marne 10zl. Zobaczymy jaka bedzie frekwencja na Ruchu,gdzie wasi wspaniali kibice,czy potrafia dopingowac bez starucha,przeciez nikt nie bedzie nikogo bil jesli ten zdecyduje sie śpiewać. Czemu nie ma dopignu z krytej??? tam tez sa zastraszani? czemu odpowiadaja nam jak zylete zadaje pytanie? Ktos probuje sklócić nas,ale nie damy sie ubeckim Skó.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Po co ta cała ideologia? IP: *.spray.net.pl 03.11.07, 01:13 Futbol to widowisko dla ludzi. A jak banda kryminalistów robi sobie ze stadionu jakiś rezerwat więziennej subkultury, to chyba trzeba te chwasty wydrzeć i wyrzucić. Stadion MUSI być miejscem rodzinnej rozrywki a nie pijackiej i bandyckiej inicjacji zdeprawowanych 12,13 latków. A różne "Staruchy" czy "Bosmany" powinny się trzymać z dala od takich miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plebs Re: Po co ta cała ideologia? IP: *.chello.pl 03.11.07, 01:34 Futbol to widowisko dla ludzi. A jak banda kryminalistów robi sobie ze stadionu > jakiś rezerwat więziennej subkultury, to chyba trzeba te chwasty wydrzeć i > wyrzucić. Dlatego ciebie na Legi nie widac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIA TO MY a My zburzymy hałupę walterowi i miklasowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 01:08 ŻyLeta to nasz dom, dom fanatykó, którzy za Legiężycie by oddali. To tak samo możemy powiedziec ze zburzymy dom walterowi i miklasowi. I jeszcze jedna anaogia, takie samo prawo do wyburzenia trybuny maja działacze Legii jak i ja mam prawo do wyburzenia hałupy frajerom z iti. Stadion jest własnością miasta więc mogą sobie poopowiadac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Re: a My zburzymy hałupę walterowi i miklasowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 01:31 Więc oddajcie swe życia za legie skacząc z mostu do wisły przygłupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Idioto, nie chcesz nowego stadionu? IP: 193.192.62.* 03.11.07, 10:53 Jak niby wybudować nową trybune? Kryta będzie zburzona tak czy siak, chodzi o to zeby zrobić to szybciej. Na jej miejscu powstanie nowa - możesz w ramach protestu zamieszkać od Torwarem, bardzo się wszyscy przejmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursyn Czas skończyć z bydłem z Żylety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 11:20 Tylko zdecydowane kroki zniechęcą "kiboli od siedmiu boleści "najwyższy czas by oczyścić stadion z tego zła.Wtedy na mecze wrócą prawdziwi kibice z rodzinami.Ci którzy siedzą na żylecie to tylko psują opinię klubowi tak jak ostatnio w Wilnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakson Re: a My zburzymy hałupę walterowi i miklasowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 11:26 Nikt cie nie pyta za co oddalbys zycie. Mogles kupic legie - wtedy bys sobie na niej rządził, teraz rządzi ITI. Proste. I w dodatku chyba wie co robi wyrzucając karków ze stadionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikroos Re: a My zburzymy hałupę walterowi i miklasowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 12:20 Ratunku, niech ktoś takich uprzątnie z polskich stadionów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokxik jestes kmiotem - bardzo dobrze Zburzyc!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 13:28 a na nowy stadion, ktory powstanie niech bilety najtansze beda po 100-ke to wtedy bdlo juz nie wejdzie; a starucha - kopnac w dupe i nara.. se gosc cos ubzdural ze taki bonzo, buehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kidbornsleepy Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę"! IP: *.aster.pl 03.11.07, 01:10 Przecież "Legia to oni", cały ten burdel powinni roznieść. Nie płacz kolego, że odstają kibice niewinni zajść w Wilnie.Odpowiadasz także za to co robią kibice stojący obok Ciebie.Jak nic nie robisz podczas gdy oni demolują stadion w innym kraju, sławiąc przy tym twój także klub, to tak masz. Kibice są dla wspierania drużyny a nie dołowania jej. Jak ktoś ma ochotę na piknik z rodziną do meczu piłki nożnej to zapraszamy na Polonie. Szkoda, że GW i nikt inny nie pisze o świetnej atmosferze na stadionie. Pismaki tylko za burdami ganiają. A 1/8 Pucharu Polski Polonia-Korona rozegrany w super miłej atmosferze..kibice obydwu drużyn stali obok siebie krzycząc nazmianę nazwy swoich kubów lub klubu przeciwnika.Wybacz Korono te 3:1:) Można oglądać w spokoju mecz? Można..ale trzeba myśleć więcej niż jedną komórkę. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość z Krakowa TSW Legia: Nie ustąpimy kibolom, zburzymy "Żyletę"! IP: *.ghnet.pl 03.11.07, 01:18 Tak trzymać Legioniści, walczcie o swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthus Legia bez "Zylety" straci kibicow na rzecz Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 01:28 W ten sposob ITI unicestwi lata ruchu kibicowskiego na Legii. Starzy kibice zostana zniecheceni, nowi wybiora Polonie nie uwiklana w bezsensowny konflikt wlasciciel-kibice. I moze dobrze, historia zatoczy kolo i byc moze za kilka lat znowu Polonia bedzie klubem nr 1 w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teMoo PrzyPOminam,że w sztabie Tuska też były szaliki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 01:30 Legii obok szalików z napisem Polska! Zabrakł jeszcze wyraźnego zbliżenia na logo sponsora drużuny PO_Yebów-TVN Odpowiedz Link Zgłoś