Gość: JI Joe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 13:21 remis murowany " i zobaczycie sprawdzająca sie przepowiednie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcc Arsenal gra z Manchesterem United czyli hit nad.. IP: *.icpnet.pl 03.11.07, 13:33 C. Ronaldo najlepszym piłkarzem ubiegłego sezonu?...a ja myślałem, ze najlepszym piłkarzem ubiegłego sezonu był Kaka, który zdecydowanie i w sposób druzgocąco przekonujący przyćmił ronaldo w wiadomo jakim meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morti Re: Arsenal gra z Manchesterem United czyli hit n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 13:52 A ja myślałem, że Kaka gra w kraju wiecie jakim a nie na wyspach:P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajbus czy rzeczywiscie jest to mecz jesieni? IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.07, 14:41 czy rzeczywiście jest to mecz jesieni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sines Re: czy rzeczywiscie jest to mecz jesieni? IP: *.gorzow.mm.pl 03.11.07, 14:44 Na razie nie. Będzie po przerwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red_Devil Re: Arsenal gra z Manchesterem United czyli hit n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 14:55 A bramka Rooney'a z Arsenalem 2 lata temu, gdy zakończyli 49 zwycięstw z rzędu wynikiem 2:0 dla United? :D Ładna to była bramka! www.youtube.com/watch?v=ODjWs_OqYg8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: screen Czy ta relacja moze byc mniej stronnicza? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.11.07, 15:03 Prosze wierzyc, sa tu kibice Arsenalu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatka Re: Arsenal gra z Manchesterem United czyli hit n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 15:03 ta reka w 45 minucie to nie byl toure tylko Gallas,.....ogladacie ten mecz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatka polecam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 15:06 eurosport.yahoo.com/football/premier-league/2007-2008/arsenal-man-united-195549.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadir Arsenal gra z Manchesterem United czyli hit nad.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 15:36 Podoba mi się transparent kibiców MU: "United, dzieci, żona - w tej kolejności" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bil-u Twarowski ma zdolności paranormalne ! IP: *.klc.vectranet.pl 03.11.07, 15:49 Najlpierw składając ręce do Boga wyprosił bramke dla Manchesteru a później był pewnien że z boiska zejdzie Eboue i znowu miał racje ! Dziw, że przegrał zakład z Piechną. Odpowiedz Link Zgłoś
szym96 Mecze jesieni 03.11.07, 15:53 "Wenger opiepsza sędziego" fajna relacja :).Mam na dzieje że jutrzejszy mecz Juve vs. Inter też będzie z czuba Odpowiedz Link Zgłoś
partyboi Re: Twarowski ma zdolności paranormalne ! 03.11.07, 16:00 Zgadzam sie z Toba, faktycznie facet czuje gre. Dobry komentator, celne uwagi i wiedza. Niech ci w TVP sie ucza, bo to co niektorzy wyczyniaja przed mikrofonem to katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Barcy tylko M. Borek dorównuje komentatorom C+ IP: 213.172.177.* 03.11.07, 16:33 zreszta Mateusz Borek chyba też przeszedł szkołe w Canal+ reszta to kmioty;) Szpaku jest po prostu słaby merytorycznie, ale lubimy go za emocjonalne podejście do meczu... i za wspomnienia wiekszosc mlodych kibiców nie pamieta zadnego waznego meczu reprezentacji Polski bez Szpaka:) a były takie mecze:) oj były kibic ps. żeby nie było... Szpaka też lubie, choć od chlopaków z C+ jest znacznie słabszy merytorycznie i językowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsenalek Arsenal i tak lepszy.... IP: *.hsd1.il.comcast.net 03.11.07, 15:59 Gdyby nie dwa glupie bledy Almunii, mecz potoczyl by sie inaczej. United w sumie niczym nie zaskoczyl, Hargraves slaby, Ronaldo malo co sobie pogral gdy pilnowal go Clichy, Tevez slabo, nic specjalnego. Arsenal gral swoja pilke i moim zdaniem grali troche lepiej niz Manure. Z wyniku nalezy sie cieszyc raczej, ale widac ze brakuje Van Persiego. Swietny mecz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sahim poogladajcie film z Best'em IP: *.e-wro.net.pl 03.11.07, 21:20 facet byl niesamowity!!! strzelal pelno bramek i do tego popatrzcie jak atakowali go obroncy. Dzisiaj po jednym takim wejsciu taki Cristiano(z calym szacunkiem dla jego umiejetnosci czytso pilkarskich) lezalby na boisku i udawal jak go to niby nie boli a po paru minutach znowu powtorka z rozrywki. Best mase goli strzelil wlasnie po tym jak wydawloby sie powienien upasc po wejsciu obroncy a on w takich momentach jeszcze przyspieszal!!! ostatnim takim zawodnokiem w ManU byl Keane(troche inna rola ale ten sam chrakter) ale mam nadzieje ze niedlugo znowu tam taki bedzie bo to wlasnie za charakter kocham ten klub!!! No moze jeszcze za Cantone:) Odpowiedz Link Zgłoś