Gość: tomtom00 Kazik o kibolach: Hołotę trzeba rozgonić IP: 194.150.96.* 07.11.07, 15:11 Kazik to jest Gość ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhwh Re: Kazik o kibolach: Hołotę trzeba rozgonić IP: 212.160.172.* 08.11.07, 10:38 Kazik Srazik Największy producent jaj w Polsce, co roku trzy opakowania wydaje, tylko z innym logiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4krzych1 jaka hołota?! najlepsi wyborcy Tuska!!! IP: *.aster.pl 07.11.07, 15:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl to akurat są wyborcy pisu :] IP: *.programpl.biz 07.11.07, 15:13 a Kazik to gość szacunek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4krzych1 w studio tvp kibicowali Tuskowi - nie widziałeś? IP: *.aster.pl 07.11.07, 16:04 Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: w studio tvp kibicowali Tuskowi - nie widział 07.11.07, 20:57 Żadnych łysoli wśród publiczności Tuska nie widziałem, natomiast w rządzie Kaczyńskiego, to i owszem:) Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 To sa po prostu Polacy. 07.11.07, 16:22 Wam sie nadal wydaje, ze wyborcy PiS sa lepsi od wyborcow PO, albo odwrotnie ? Wszyscy jedziecie na jednym wozku, jak dlugo bedziecie pluc na siebie, tak dlugo bedziecie mieli G O W N O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsenalek Re: To sa po prostu Polacy. IP: 65.119.189.* 07.11.07, 16:39 Zgadzam sie w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ua Re: To sa po prostu Polacy. IP: *.torun.mm.pl 07.11.07, 20:33 na tym wozku jedziesz tez Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witus Polskojezyczna holota IP: *.fbx.proxad.net 08.11.07, 08:54 nie Polacy. Wypraszam sobie. Wiekszosc z nich pewnie gorzej po polsku mowi niz niejeden Wietnamczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: jaka hołota?! najlepsi wyborcy Tuska!!! 07.11.07, 20:55 Sądząc po twojej wypowiedzi to jednak kacze towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad najlepsi wyborcy Tuska??? uśmiałem się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 10:40 80% kibiców L to pisowiacy Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Kibole mają prawo wejść na każdy stadion !!!!!! 07.11.07, 15:16 Jakim prawem ktoś im tego zabronił w szczególności jesli chodzi o stadiony publiczne? To bezprawie i tak to należy rozumieć. Pan Nowakowski i jego kibole są wolnymi obywatelami i mają prawo bywac tam gdzie zechcą!!! I nikt nie ma prawa im zabronić poruszania się w strefie publicznej. Jedyne czego pan Nowakowski i jego koledzy powinni być świadomi jest to, że jak zaczną rozrabiać to mogą od policji dostac KULĘ W ŁEB!!! Trzeba powaznie traktować wolnych ludzi, a nie karac ich jakimis dziecinnymi "zakazami". Umowa powinna być prosta: wchodzicie bez ograniczeń - robicie rozróbę - my strzelamy. I koniec!!! TAK BYŁOBY W KRAJU NORMALNYM. W krajach socjalistycznych takich problemów nie da się rozwiązać. Czy Polska będzie krajem normalnym??? ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Kibole mają prawo wejść na każdy stadion !!! 07.11.07, 15:43 kapitan_stopczyk napisał: > Jakim prawem ktoś im tego zabronił w szczególności jeśli chodzi o > stadiony publiczne? > > To bezprawie i tak to należy rozumieć. > > Pan Nowakowski i jego kibole są wolnymi obywatelami i mają prawo > bywac tam gdzie zechcą!!! I nikt nie ma prawa im zabronić poruszania > się w strefie publicznej. > > Jedyne czego pan Nowakowski i jego koledzy powinni być świadomi jest > to, że jak zaczną rozrabiać to mogą od policji dostac KULĘ W ŁEB!!! > Trzeba powaznie traktować wolnych ludzi, a nie karac ich jakimis > dziecinnymi "zakazami". > > Umowa powinna być prosta: wchodzicie bez ograniczeń - robicie > rozróbę - my strzelamy. > > I koniec!!! > > TAK BYŁOBY W KRAJU NORMALNYM. > > W krajach socjalistycznych takich problemów nie da się rozwiązać. > Czy Polska będzie krajem normalnym??? na stadion może wejść jedynie osoba która spełnia warunki określone w regulaminie, dlatego że na takich obiektach regulaminy obowiązują. Tak samo jak do niektórych restauracji bez krawata ani rusz. Bandytów zaś należy trzymać poza stadionem bo w tłumie stają się anonimowi, i trudniej ich wyłapać Odpowiedz Link Zgłoś
gph połączenie polityki ze sportem to paranoja 07.11.07, 23:09 kapitan_stopczyk napisał: > Jakim prawem ktoś im tego zabronił w szczególności jesli chodzi o > stadiony publiczne? > > To bezprawie i tak to należy rozumieć. > > Pan Nowakowski i jego kibole są wolnymi obywatelami i mają prawo > bywac tam gdzie zechcą!!! I nikt nie ma prawa im zabronić poruszania > się w strefie publicznej. > > Jedyne czego pan Nowakowski i jego koledzy powinni być świadomi jest > to, że jak zaczną rozrabiać to mogą od policji dostac KULĘ W ŁEB!!! > Trzeba powaznie traktować wolnych ludzi, a nie karac ich jakimis > dziecinnymi "zakazami". > > Umowa powinna być prosta: wchodzicie bez ograniczeń - robicie > rozróbę - my strzelamy. > > I koniec!!! > > TAK BYŁOBY W KRAJU NORMALNYM. > > W krajach socjalistycznych takich problemów nie da się rozwiązać. > Czy Polska będzie krajem normalnym??? > ale połączenie księżycowej retoryki UPRu ze sportem jest nawet zabawne. całe szczęście że to tylko 1,2 % hehe Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Kibole mają prawo wejść na każdy stadion !!! 08.11.07, 19:50 Chyba kanałami o ile ich szczury po drodze nie zagryzą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Kazik o kibolach: Hołotę trzeba rozgonić IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.07, 15:22 Rozgonic trzeba lewackie bydlo i anarcvhistow chodzacych na twoje koncerty chamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Kazik o kibolach: Hołotę trzeba rozgonić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 15:31 Akurat sam Kazik jest prawicowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _pimpek Uwaga! Autorem powyzszej wypowiedzi jest kretyn! IP: 193.164.157.* 07.11.07, 15:35 I to ciezki kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
kowi2007 Re: Uwaga! Autorem powyzszej wypowiedzi jest kret 07.11.07, 15:43 Witam, Jak Kazikowi się nie podoba na Legii to jest w tym mieście jeszcze jeden jedynie Warszawski KLUB, jest inteligentny to się domyśli, a występ w klipie CINQ G jest dobrym prognostykiem :))) Hołota z Legii, hołota ze wszystkich stadionów. A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trombaliński Kazik o kibolach: Hołotę trzeba rozgonić IP: *.c201.msk.pl 07.11.07, 15:44 warszawska banda idiotow.Kazik ma racje. PS.Euro nie dla śmiesznych kibicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabbi_Mosze Rozgonić tego antysemite lumpa Kazika IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.07, 15:58 Jak nie sprzedają się te jego wypociny to chce o sobie przypomnieć tymi grypsami. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi-nazi Będzie wisieć Miller, ty k**** je***a 07.11.07, 15:45 Czy to czasem nie Kazik śpiewał te słowa? No tak ale w jego przypadku, był to przejaw artystycznej ekspresji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: Będzie wisieć Miller, ty k**** je***a IP: 62.29.160.* 07.11.07, 15:52 a czy Ty wiesz o jakiego Millera chodzi? wątpie :) Odpowiedz Link Zgłoś
quasi-nazi Re: Będzie wisieć Miller, ty k**** je***a 07.11.07, 15:57 a co za różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
janek1212mysz Re: Będzie wisieć Miller, ty k**** je***a 07.11.07, 16:00 A co to ma za znaczenie ? Bluzgi to bluzgi. Artyści mogą - Kibol nie. Dziwię się, że Pan Staszewski, zaangażował się w tą nagonkę Walteromichnikowej bandy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic przyku... z laczka i poprawie z kopyta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.07, 17:18 to nawoływanie do agresji i on się wypowiada na temat walki z "bandyctwem" ? Bo flage rozwieszają żeby ładnie wyglądałą oprawa . Panie Kazik daj pan spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmatan Re: Będzie wisieć Miller, ty k**** je***a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 17:22 płyty artysty nie musisz kupować (a w radiu czy TV nie usłyszysz takiego kawałka) za to stadion to miejsce publiczne, i ludzie tam przychodzą też z małymi dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Będzie wisieć Miller, ty k**** je***a IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.07, 18:04 tramwaj ,autobus , ulica to miejsca publiczne a słychać same przekleństwa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Będzie wisieć Miller, ty k**** je***a IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.07, 18:09 coś mi nie wyszło tramwaj ,autobus , ulica to miejsca publiczne a słychać same przekleństwa . Tylko widzisz środkiem lokomocji musisz dojechać do pracy , szkoły . Ulicą musisz przejść do sklepu a na mecz jak ci sie nie podoba to nie idziesz a kto jest fanem swojej drużyny to przyjdzie . Dzieciaki napewno szybciej brzydkiego słownictwa sie nauczą w domu czy z awantury sąsiedzkiej czy od starszych kolegów z podwórka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Brawo Kaziol! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 16:04 Przynajmniej jeden nie boi sie bydla z Zylety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witalij Kazik o kibolach: Hołotę trzeba rozgonić IP: *.krakow.agora.pl 07.11.07, 16:05 Szanowny Panie Kaziku Co Pan powie o hołocie na Pańskich koncertach, sporo towarzystwa mocno ujaranego i naćpanego, a już znaleźć kogoś trzeźwego to chyba niemożliwe. Komuś na Pana koncercie też się może nie podobać, że przyszedł posłuchać muzyki, a jest to trudne bo ,,hołota" skacze,przewraca się nawzajem i wrzeszczy. Człowiek który przyszedł posłuchać muzyki ma z tym problem. I jak panie Kazik, nie wydaje się Panu że brzmi to troche groteskowo, tak jak Pana wypowiedź, ze nie mógł Pan glądać meczu bo wyciągnęli wielką flagę. Wystarczyło sobie wybrać inny sektor, gdzie takowych ,,niedogodności" by Pan nie miał i mógł w spokoju obserwować widowisko sportowe, tak jak ja na Pana koncercie jak nie chce bawic sie w to kretyśkie pogo staję z tyłu sali. Co do słownictwa i hamstwa na Pana koncertach jest z tym tak samo dobrze jak na meczach, więc odrobinę samokrytyki i pokory, bo brzmi to trochę jakby przygadał kocioł garnkowi. p.s stadiony nie dla bandytów, ale też stadion to nie teatr albo operetka. pozdro dla wszystkich normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomek Panom z Krakowa już dziękujemy.... IP: *.programpl.biz 07.11.07, 16:12 Zajmijcie się sobą...pasy i milicyjne pały Odpowiedz Link Zgłoś
tkiller Re: Kazik o kibolach: Hołotę trzeba rozgonić 07.11.07, 16:22 Gość portalu: witalij napisał(a): > Co Pan powie o hołocie na Pańskich koncertach, sporo towarzystwa > mocno ujaranego i naćpanego, a już znaleźć kogoś trzeźwego to chyba > niemożliwe. Komuś na Pana koncercie też się może nie podobać, że > przyszedł posłuchać muzyki, a jest to trudne bo ,,hołota" > skacze,przewraca się nawzajem i wrzeszczy. Człowiek który przyszedł > posłuchać muzyki ma z tym problem. I jak panie Kazik, nie wydaje się > Panu że brzmi to troche groteskowo, tak jak Pana wypowiedź, ze nie > mógł Pan glądać meczu bo wyciągnęli wielką flagę. Wystarczyło sobie > wybrać inny sektor, gdzie takowych ,,niedogodności" by Pan nie miał > i mógł w spokoju obserwować widowisko sportowe, tak jak ja na Pana > koncercie jak nie chce bawic sie w to kretyśkie pogo staję z tyłu > sali. Co do słownictwa i hamstwa na Pana koncertach jest z tym tak > samo dobrze jak na meczach, więc odrobinę samokrytyki i pokory, bo > brzmi to trochę jakby przygadał kocioł garnkowi. Widać gościu ze nie chodzisz na koncerty, bo jak byś chodził to takich bzdur byś nie wypisywał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco24 no własnie że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 16:55 dokładnie identycznie jest na koncertach kazika. Tłum skacze przepycha się, drze mordę, śmierdzi (potem i browarem) i zasłania scenę. Dźwięk nie jest idealny, muzycy czasem się mylą. Ktoś powie, że nie może słuchać muzyki. Odpowiem włącz sobie płytę w domu. Tak samo na meczu. Jak ci się nie podoba to kup sobie plazmę i oglądaj w domu. Będziesz dużo lepiej widział i nie będzie żadnych kibiców którzy będą przeszkadzać w oglądaniu widowiska. Zawiodłem się na kaziku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Re: no własnie że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 17:03 Proszę jakie 2 rożne opinie o koncertach Kazika:) Pewnie każdy z was ma racje,każdy po prostu na innych rzeczach się skupia. Również jestem rozczarowany gadaniną Kazika, bo bzdury po prostu wypisuje( z flagą to już wogóle przesadził) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans hebron Re: no własnie że.. IP: *.icpnet.pl 07.11.07, 18:18 przesadzil z flagą? dlaczego? siedze sobie w srodkowym rzedzie, a tu jakies karki kaza mi zaslonic widok flaga i nic nie widze...jak chca zaslanaiac to niech sobie zaslonia, a nie mi! Odpowiedz Link Zgłoś
quasi-nazi Re: no własnie że.. 07.11.07, 18:33 Te karki to "ultrasi", flaga jest wyrazem przywiązania do klubu. Prawdopodobnie usiadłaś nie w tym sektorze, co trzeba. Dobrze jest się najpierw dowiedzieć, gdzie siedzą kibice odpowiedzialni za oprawę meczów na trybunach. Uniknie się wtedy takich przykrych nieporozumień. A ludzie, którzy przygotowują flagi i inne atrakcje (które Tobie się nie podobają), w rodzaju kartoniad, czy racowisk, poświęcają temu mnóstwo czasu i pieniędzy. Dla Ciebie to są fanaberie jakichś tam "karków" ale dla nich możliwość zorganizowania świetnej oprawy jest ważną formą zamanifestowania swojej miłości dla klubu. Na stadionie jest miejsce dla wszystkich, tylko trzeba odrobinkę dobrej woli wykazać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans hebron Re: no własnie że.. IP: *.icpnet.pl 07.11.07, 21:41 nie chodzi mi o kartoniade, race itp, ale konkretnie o sektorowki. bylo nie bylo zaslaniaja widok, wiem ze fajnie to wyglada w tv, ale przez to ogladanie meczu jest utrudnione... Odpowiedz Link Zgłoś
quasi-nazi Re: no własnie że.. 07.11.07, 21:52 Wiem ale sektorówki rzadko są używane. Mam zresztą taką teorię: jeśli poziom naszej ligi będzie tak wysoki jak w Premiership, znikną takie flagi, bo nikt nie będzie chciał stracić ani minuty meczu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _kaziofil Re: Kazik o kibolach: Hołotę trzeba rozgonić IP: 194.106.192.* 07.11.07, 21:35 Kolego z miasta Krakow... A skad twa wiedza na temat publiki na koncertach pana Staszewskiego plynie? Zakladam, ze na koncerty te nie chadzasz, a i kolegow z tego "kregu zla" rowniez nie posiadasz... Wiec? Radio Bez Twarzy z grzybem w herbie? A moze jedynie sluszna patriotyczna gazeta Cie oswiecila? A tak powazniej: jesli nie widzisz roznicy miedzy kazikowym koncertem, a "wystepami" polmozgow podajacych sie za kibicow pilki noznej to szczerze wspolczuje poziomu umyslowego. Pozwole sobie zwrocic uwage na fakt, ze slowo cham i pochodne od niego, piszemy przez "ch". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praski bandzior Hhmmm IP: *.acn.waw.pl 08.11.07, 02:10 Tak wyczuwam w tym jakąś nutkę prawdy (bo to wielka prawda)....mimo ,że sam staje się na meczu mocno aktywnym "szewcem" to wcale jednak nie czuję się chamem czy debilem...jak wracam z meczu to ustępuje starszym i pomagam wnieść matce wózek do autobusu i nie mówię wtedy "proszę k...a bardzo".To Bóg dał nam emocje i qrwy ,żeby nimi je wyrażać w słowach.Po co się oszukiwać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Popieram Kazika IP: 194.39.141.* 07.11.07, 16:08 Mecze dla prawdziwych kibicow. A nie dla lysych pal i zolnierzy mafi, ktorzy chodza na mecze aby komus dac w ryj albo sie powydzierac. Chcecie sie nawzajem obrazac to idzcie na jakies pole. Stadiony nie sa dla was. W grupie kibicow na trybunie nawet najwieksza fleja bedzie cwaniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafa(L)2 Kazik o kibolach: Hołotę trzeba rozgonić IP: *.eranet.pl 07.11.07, 16:09 Kazik myśli to co wszyscy prawdziwi kibice Legii. Kiboli, a zarazem paziów (to ich ulubione słowo ostatnio) B & S, nikt na Łazienkowskiej nie chce. Żyleta w piątek o 20 może być jak dla mnie pusta, no chyba, że się oczyści z chamstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Kazik o kibolach: Hołotę trzeba rozgonić IP: *.chello.pl 07.11.07, 16:11 A za wszystko płaci Walter-jełop :) Chciałbym zobaczyć tego rumianego chłopka, jak zaczyna od zera, bo zaczął od donosicielstwa, jak większość wspaniałych biznesmenów w tym kraju, piękny start....a na miejscu jego wspólników mocno bym sie zastanowił, czy z kimś tak nieudolnym warto robić interesy, chociaż ruskim to i tak lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsenalek Re: Kazik o kibolach: Hołotę trzeba rozgonić IP: 65.119.189.* 07.11.07, 16:25 A co to ma wspolnego z pilka nozna? Wypier####. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Kazik o kibolach: Hołotę trzeba rozgonić IP: *.chello.pl 07.11.07, 16:51 oszczędzaj sily, pamiętaj że komunia jest raz w życiu, synku Odpowiedz Link Zgłoś
sylvio Re: Kazik o kibolach: Hołotę trzeba rozgonić 07.11.07, 16:24 Jaki <a href="http://pingpongi.blox.pl/2007/11/Kibole-kontra-Kibice-Jaki-model-kibicowania.html"><b>model kibicowania</b></a> Tobie odpowiada. Głosuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 wielu nazywa hołotą Pana fanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 16:30 Pan popatrzy pod scenę, to Pan też zobaczy wielu buraków. no ale z nich Pan żyje, więc oni są OK. za prawdę powiadam Panu: niech Pan nie rozgania, bo sam Pan może zostać rozgoniony przez różnych obrońców prawa/porządku/moralności. memento: najpierw przyszli po kiboli, ale nie stanąłem w ich obronie, bo nie byłem kibolem. potem przyszli po fanów Kazika, ale nie stanąłem w ich obronie bo nie jestem fanem Kazika. Potem przyszli po mnie i nie było już nikogo, kto stanąłby w mojej obronie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wzruszony Re: wielu nazywa hołotą Pana fanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 16:56 > memento: najpierw przyszli po kiboli, ale nie stanąłem w > ich obronie, bo nie > byłem kibolem. potem przyszli po fanów Kazika, ale nie > stanąłem w ich obronie bo > nie jestem fanem Kazika. Potem przyszli po mnie i nie > było już nikogo, kto > stanąłby w mojej obronie... ..a pozniej przyszedl ordynator i powiedzial, ze jak bedziesz bral te zielone pigulki to ci przejdzie chec na kretynskie porownania.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r2d2 Re: wielu nazywa hołotą Pana fanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 09:39 przyjdzie Mirosław G., zabije, a potem zje. Ziobro miał nagranie takiej akcji, ale pies Saba poszedł nie tą drogą i zjadł. swoją drogą to kolega widzę obeznany w temacie pigułek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 Re: wielu nazywa hołotą Pana fanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 09:42 nie sądź bo i ty zostaniesz osądzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsenalek Zrobic to samo co Angole IP: 65.119.189.* 07.11.07, 16:35 Instalowac kamery CCTV, wprowadzic zakazy stadionowe, jechac negatywnie non stop w mediach po panach w dresach i z ogolonymi glowami. Robic za wszelka cene wszystko by wytepic bande z polskich stadionow raz na zawsze. W Polsce jak zwykle, duzo sie mowi a malo robi, swietnym przykladem na to jest organizacja Euro2012. Z tego widze jeszcze nic nie ruszylo. Odpowiedz Link Zgłoś
janek1212mysz Re: Zrobic to samo co Angole 07.11.07, 17:31 Kolego arsenalek, czytam twoje wypociny i dochodzę do wniosku iż jestes idiotą. Od dawna tak masz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans hebron Re: Zrobic to samo co Angole IP: *.icpnet.pl 07.11.07, 18:20 akurat popieram. jak ktos nie umie zachowac sie na meczu, to won ze stadionu- wtedy sie wilno nie powtorzy. w ogole ja bym pijanych na mecz nie wpuszczal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mfc Re: Zrobic to samo co Angole IP: 212.160.172.* 08.11.07, 09:52 janek1212mysz napisał: > Kolego arsenalek, czytam twoje wypociny i dochodzę do wniosku iż jestes idiotą. > Od dawna tak masz ? pisze to co, każdy normalny człowiek by napisał o dresiarskich kibolach rozwalajacych polską piłkę od środka. A ty pewnie jestes jednym z nich dlatego się tak pienisz i wyzywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arto Kazik o kibolach: Hołotę trzeba rozgonić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 16:48 Oj coś czuję, że Kazikowi za tą opinię sypnął kaską towarzysz Walter. Współczuję Legii, że ich właścicielem jest grupa, która jest symbolem przekrętów i machlojów z pierwszej połowy lat 90. Natomiast wracając do Kazika - chyba nie za bardzo wie o czym mówi - miesza faktycznych bandytów z normalnymi fanatycznymi kibicami, którzy nie robią nikomu żadnej krzywdy (bo czy wywieszanie flag i kartoniada zadaje ból?) Natomiast boli fakt, że kibice Legii nie umieją poradzić sobie z tymi 5%, któzy psują wizerunek całej reszty. Myślę, że nałożenie zakazów stadionowych (przestrzeganych!) na jakiś 100-150 głównych prowodyrów załatwiłoby sprawę. Do tego jednak potrzebna jest współpraca Zarządu i Stowarzyszenia Kibiów Legii Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suk my pennis A kim on jest? IP: *.autocom.pl 07.11.07, 16:58 Czy oglądał się kiedyś w lustrze? A może opowie nam pare głodnych kawałków ze swojej młodości? buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roi Odezwal sie narkoman IP: *.hrpc.uic.edu 07.11.07, 19:41 Naucz sie spiewac muzykancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmo1 Re: Odezwal sie narkoman IP: *.aster.pl 08.11.07, 00:12 To nic osobistego, ale wypier*** :) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: A kim on jest? 07.11.07, 20:59 Gość portalu: suk my pennis napisał(a): > Czy oglądał się kiedyś w lustrze? A może opowie nam pare głodnych kawałków ze > swojej młodości? buahaha W odróżnieniu od ciebie kimś a co do lustra, to zapewne gdybyś przed nim stanął to z obrzydzenia by pękło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cracovia żeby tu jakieś homo Juliany się wypowiadały IP: 213.17.223.* 07.11.07, 22:30 to juz szczyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markos Kazik o kibolach: Hołotę trzeba rozgonić IP: *.171.95.210.crowley.pl 07.11.07, 17:25 Brawo Kazik! Świetnie, że miałeś odwagę powiedzić to głośno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aba Re: Kazik o kibolach: Hołotę trzeba rozgonić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 17:56 Kazik Staszewski jak zawsze wielki:) Wielkie dzięki za bezkompromisowe mówienie prawdy jakakolwiek ona by nie była. Precz z kibolstwem! Odpowiedz Link Zgłoś
trueapasz Teraz Kaziu dowaliłes do pieca :( 07.11.07, 18:07 wez sie kazik lepiej do uczciwej roboty cegły na budowie nosic a nie wymądrzać , twoich fanów tez kiedyś nazywano hołotą i huliganerią nie pamietasz wasz mości ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komar Nieźle kolo wspomina czasy Wandzika, żeby IP: *.ghnet.pl 07.11.07, 18:07 podtrzymać swoją tezę. Cofnij się od razu do czasów Wilimowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans hebron Re: Nieźle kolo wspomina czasy Wandzika, żeby IP: *.icpnet.pl 07.11.07, 18:20 widocznie wsrod kibicow legii nic sie nie zmienilo od czasow wandzika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komar A żebyś wiedział. Wiesz, że podczas Derbów Krakowa IP: *.ghnet.pl 07.11.07, 22:22 w 1943 r. w czasie meczu rozgrywanego na stadionie Garbarnii, po tym jak na cztery minuty przed zakończeniem zawodów przy stanie 0:0 sędzia podyktował rzut karny dla Cracovii, doszło do bijatyki. Walczący ze sobą kibice dotarli pod siedzibę SS. Przed wywozem do Oświęcimia uratowało ich tylko to, że szefem był Austriak, były piłkarz jednego z wiedeńskich klubów. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: A żebyś wiedział. Wiesz, że podczas Derbów Kr 08.11.07, 19:53 Gość portalu: Komar napisał(a): > w 1943 r. w czasie meczu rozgrywanego na stadionie Garbarnii, po tym jak na > cztery minuty przed zakończeniem zawodów przy stanie 0:0 sędzia podyktował rzut > karny dla Cracovii, doszło do bijatyki. Walczący ze sobą kibice dotarli pod > siedzibę SS. Przed wywozem do Oświęcimia uratowało ich tylko to, że szefem był > Austriak, były piłkarz jednego z wiedeńskich klubów. Pieprzysz komarku jakby ci ząbki szły, tylko skąd ząbki u komara? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nakręcany_czołg Poczekamy na Juwenalia IP: *.chello.pl 07.11.07, 18:42 i koncert Kultu na dziedzińcu UW. tam ci wykrzyczymy co o tobie myślimy tylko się nie uchlej jak świnia, żebyś znów nie przepraszał, że nie jesteś w stanie śpiewać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Ile on ma lat? 50? Kibic się znalazł! :))))))))))) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.11.07, 19:42 Idź facet wygrzać stare kości i popierdzieć przy TV a nie udawaj eksperta. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Ile on ma lat? 50? Kibic się znalazł! :)))))) 07.11.07, 21:05 Gość portalu: boss napisał(a): > Idź facet wygrzać stare kości i popierdzieć przy TV a nie udawaj eksperta. A ile ty masz lat? 5, 10, 15? Więc co ty k...a wiesz o kibicowaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akant Kazik o kibolach: Hołotę trzeba rozgonić IP: *.chello.pl 07.11.07, 20:35 Kazik ma rację, nie jestem młody i to my wychowaliśmy ten motłoch, pamiętam lata gdy na stadion przychodzili wszyscy bo się nie bali. Widziałem róznych kibiców siedzieli małymi gromadkami nawet pociągali z flaszek, ale nie stanowili zwartej grupy kilkuset łobuzów, nad którą nikt nie jest w stanie zapanować. Dawniej jeśli siedziało ich kilku wmieszanych wśród normalnych ludzi można było zwrócić im uwagę i milkli. Kto kocha piłkę i chce obejrzeć mecz nie musi należeć do KLUBU KIBICA bo od momentu jago powstania rozpoczęły się kłopoty. To właśnie wśród nich siedzą ci najbardziej agresywni. Dopóki będą zrzeszeni dopóty nikt sobie z nimi nie poradzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baronowa Kazik o kibolach: Hołotę trzeba rozgonić IP: *.uni.opole.pl 07.11.07, 20:38 Zgadzam się z panem Kazimierzem, należy wywalic holotę ze stadionu! Od dziecka kibicuje Legii ale iśc na Zylete nie odważę się chyba nigdy w życiu. Ze strachu oczywiście! Nigdy za to nie mam żadnych obaw, gdy przy każdej nadarzającej się okazji, wybieram się na koncert KULTU =] Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Kibice wszystkich klubów łączcie się przeciwko 07.11.07, 20:52 stadionowym chuliganom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Kibice wszystkich klubów łączcie się przeciwk IP: *.pools.arcor-ip.net 07.11.07, 20:58 dlaczego rozgonic? poprostu trzeba ich wogule nie wpuszczac na stadiony. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Kibice wszystkich klubów łączcie się przeciwk 07.11.07, 21:02 Gość portalu: hanys napisał(a): > dlaczego rozgonic? poprostu trzeba ich wogule nie wpuszczac na > stadiony. Można i tak:) Gorol pozdrawia prawdziwego kibica ze Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f po koncercie kazika w stodole szczanie na przystan IP: *.eastwest.com.pl 07.11.07, 21:05 przystankach i palenie zielska bleee , do tego rzyganie i krzyki. Owszem pewnie nie wszyscy ale mam nadzieje ze tak kazikowa holote ktos rozgoni. Poza tym ten odor potu jadacych na koncert kazika, nie myjecie sie? protest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans hebron Re: po koncercie kazika w stodole szczanie na prz IP: *.icpnet.pl 07.11.07, 21:44 tylko ze kazik jest jakby "wlascicielem" swojego koncertu i jesli mu taka "tłuszcza" pasuje to ok, jego sprawa. a walterowi nie pasuja huligani- i to jest jego sprawa. na koncertach kazika zadna grupa sluchaczy nie podejdzie do ciebie z piesciami i nie powie- zamknij sie... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: po koncercie kazika w stodole szczanie na prz 08.11.07, 19:57 Gość portalu: f napisał(a): > przystankach i palenie zielska bleee , do tego rzyganie i krzyki. > Owszem pewnie nie wszyscy ale mam nadzieje ze tak kazikowa holote > ktos rozgoni. Poza tym ten odor potu jadacych na koncert kazika, nie > myjecie sie? protest? Gó..arstwo i chamstwo wszędzie się wkręci, ale to nie powód żeby go tolerować. Odpowiedz Link Zgłoś