Gość: Agnieszka Wszyscy jesteśmy Euzebiuszami!!!:))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 23:10 i matkami jego przyszłych dzieci... chyba liczba potencjalnych "przyszłych matek dzieci Ebiego" zwiększyła się dziś diametralnie ;))) w każdym razie ja się zgłaszam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Wszyscy jesteśmy Euzebiuszami!!!:))))) IP: *.tvgawex.pl 17.11.07, 23:16 Ja też:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.crowley.pl 17.11.07, 23:19 WYGRALIŚMY!!! i to jest najważniejsze....pozostało nam tylko serdecznie podziękować naszej REPREZENTACJI!!!! DZIĘKUJEMY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny rep To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P... IP: *.2-79-r.retail.telecomitalia.it 17.11.07, 23:21 Odwiedzam moja dziewczyne studiujaca w Bolonii - dzisiaj probowalismy stopem jechac na poludnie Wloch , a ja przez caly dzien sie modlilem zeby nikt nas nie wzial i zebym sie zalapal na czuborelacje...jeden mily makaroni nas wywiozl kawalek ale potem olalismy sprawa - 10km na piechote, pociag , 2 busy i juz bylem online ...OPLACILO SIE ;) pozdro z Bolonskiego Akademika ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena jestem w szoku. Polacy - jesteście IP: *.tkdami.net 17.11.07, 23:23 wspaniali. a wy, z czubaki jesteście pokręceni ale za to was uwielbiam czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.crowley.pl 17.11.07, 23:26 Jeszcze raz dziękuje!!!! Jesteście wielcy!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superlaska Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli IP: *.chello.pl 17.11.07, 23:31 Hurra!!!! Zapraszam wszystkich szczesliwych swietujacych na zakup super zelu do masazu! rozluzni troche emocje i nerwy po tym emocjonujacym meczu! allegro.pl/item269009166_diamond_ice_gel_do_masazu_2_5_mentolu_aloes_hit.html Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toom To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.ntlworld.ie 17.11.07, 23:39 Zobaczyć irlandzki pub w Irlandii pełen Irlandczyków i Polaków cieszących się wspólnie i skandujących: 'Ebiiiiiiii, Ebiiiiiiii' - bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer85 Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 23:46 BOooooooze jak ja kocham (bez nadmiernych przemyslen... albo co m tamm....:) ) Leo i Ebiego i Błaszcza i nawet Łobo (bo w koncu jakos spowodował zlekcewazenie flanki polskiej serią niby-dośrodkowań) i dał pole do POPiSu dla Blaszcza, ,,, NIe wiem co robić czy pić dalej czy płakać... a juz jestem po ośmiu butlach PIASTA :):):): Odpowiedz Link Zgłoś
el.es Pij. Nie jestes sam. 17.11.07, 23:52 Zrobilem sobie drinka i pije do monitora :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drum&bassman To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.nyc.res.rr.com 17.11.07, 23:42 Wspaniale emocje!!! Sam dopingowalem nasza druzyne w barze na Brooklynie... Doping chyba byl podobny jak na stadionie slaskim, nawet hymn zostal odspiewany!!! Ogromne gratulacje dla naszych dzielnych pilkarzy. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.pronet.lublin.pl 17.11.07, 23:43 W plecy z 8 tys .............obiecałem sobie ze jak wygrają to kupuję Plazme....jakoś chyba sie przemęczę ...POLSKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH Odwal się gorolski ćwoku Czubku od Hanysów IP: *.swietochlowice.net.pl 17.11.07, 23:46 Jak niy mosz pojyncia ło czym godosz, to morda w kubeł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jest! Jak za Sobieskiego, jedziemy na Wiedeń :D !!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 17.11.07, 23:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wjg To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.hsd1.il.comcast.net 17.11.07, 23:49 Wisicie mi za nadgodziny ZCzubaki. Wlasnie mialem z pracusi wylezc jak sie zaczelo. A do domu mam tak z ponad 1h jazdy. No wiec zostalem, na ochotnika, z wlasnej i do tego nie przymuszonej(moze przez Was) woli. Nic to Michale, nic to. Warto bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.11.07, 23:50 Mecz był bardz....................... słaby. Ale mamy EBIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.broadband.pl 17.11.07, 23:51 Moja żona (też Magda) jest wysyłana do łazienki, żeby padł gol ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Ebi Polski Inzagi IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.11.07, 23:52 Niewiem czy zwróciliście uwagę ten sam styl , i daj Boże takie osiagnięcia!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna zmiana miejsc IP: *.icpnet.pl 17.11.07, 23:58 u mnie w domu nastapiła nieoczekiwana zmiana miejsc po meczu, ja siedze z piwkiem przed komputerem a mąz walczy z naczyniami:))) Niech te chłopaki graja kilka razy w tygodniu chociaę to będę miała luzik Odpowiedz Link Zgłoś
mieso.wedliny To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. 17.11.07, 23:59 czuje, ze za 9 miesiecy od dzisiejszej nocy bedziemy mieli prawdziwy babyboom :)) tylko zczubakow ominie :/ a moze nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jen ik hou van u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 00:00 znaczy Kocham Was :D :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.plock.mm.pl 18.11.07, 00:04 28 lat na karku. Wiele meczy reprezentacji, wiele wylanych łez. Dzisiaj sen się spełnił. Pierwzy raz polska drużyna awansowała na ME. Myślę sobie, to jest ten dzień, już nie bedziemy wspominać sobie sukcesów sprzed 25 lat. Tworzymy Nową historię. DZIKĘKUJĘ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodgon To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.chello.pl 18.11.07, 00:04 Wielki respect dla całej drużyny - historyczna chwila... Największe wrażenie zrobiła na mnie akcja Sobola kiedy wygarniał wślizgiem piłkę Belgom i podał do Ebiego... Jeszcze raz RESPECT!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.11.07, 00:12 I happened to be in Poland to watch this beautiful game. I salud your nation for the ability to come together and be so supportive for your teams. This game was a pure fight for glory, recognition, strength, fame and the future. This was beautifully done. ... and I look forward to see Poland change the forecasts and the bets for this EURO 2008, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mondrala My tu gadu gadu smiechy chichy a za 4 dni Serbia IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.07, 00:15 pilkarze grzecznie spac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_sz był spalony ale to niewazne! radujmy sie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 00:35 img526.imageshack.us/img526/1478/spalonyoa8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orzeł Re: był spalony ale to niewazne! radujmy sie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 00:37 www.orlykusieta.bnx.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orzeł Re: był spalony ale to niewazne! radujmy sie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 00:56 Dzięki Wielkie dla zczubków;) za relacje !! Możeby tak Wasz etatowy numer umieścić ze spodenkami Wasilewskiego. W końcu dzisiaj (niedziela) go jeszcze nie było :D . Dobranoc! www.orlykusieta.bnx.pl/news.php?readmore=45 - zapraszam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ Gratulacje z new jersey! :) IP: *.hsd1.nj.comcast.net 18.11.07, 00:35 gratulacje awansu do Euro 2008!!! :) dzieki wielkie za emocje!!! dzieki rowniez dla Zczubakow za relacje :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś