nowybor 09.02.14, 12:51 Jak w temacie. Pierwsze mecze 1/8 już za ponad tydzień. Piszcie swoje typy. Moim zdaniem zwycięzcy 1/8: barca, bayern, real, psv. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateusz.pro1 Re: 1/8 LM 09.02.14, 18:20 Myślę, że barca może mieć ciężko grając z ManU. Real na pewno przejdzie. Ciekawy mecz sie szykuje pomiędzy bayernem a arsenalem, chociaż arsenal ostatnio bez formy. W piłce wszystko jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloka Re: 1/8 LM IP: *.mmj.pl 09.02.14, 19:40 Sergio Aguero może sporo namieszać w tym spotkaniu Barcy z Man City. Zwłaszcza, że są teraz wiceliderem i chcą brać wszystko, co się da. Mam nadzieję, że będzie transmisja w tv tego meczu. W sumie to mecz "gigantów". Odpowiedz Link Zgłoś
peligri Re: 1/8 LM 10.02.14, 19:59 Moje typy: Barca, Olympiakos, Atl. Madryt, PSG, Chelsea, Real, Dortmund, Bayern Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakiki Re: 1/8 LM IP: *.mmj.pl 12.02.14, 22:33 A gdzie oglądacie mecze? Widziałem, że jest dobra akcja "mecz za piwo" kupujesz jedno piwo Heinekena, i masz kod, który wpisujesz na stronie liga.heineken.pl i i masz jeden mecz Ligi Mistrzów w HD. Odpowiedz Link Zgłoś