Dodaj do ulubionych

Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenhak...

• Gość: ret Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenhak.. IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.07, 15:21
      Głupiś pan, panie Boniek. Trener zdjął Ebiego, żeby ten mógł dostać oklaski od
      kibiców. Tak się robi na świecie, ale pan może nie wiesz takich rzeczy..
    • Gość: Kajol Re: Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenh IP: *.acn.waw.pl 18.11.07, 17:12
      co panie boniek, chcemy sie podczepic do sukcesu?

pan nigdy nie byl na me wiec spadowka :PPP
    • Gość: gosc LA Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenhak.. IP: *.socal.res.rr.com 18.11.07, 17:21
      dlaczego ten facet zabiera glos w pilce noznej, on nigdy nie byl
      dobrym trenerem,a jego glos byl potrzebny tylko dla autoreklamy ze
      strzelil gola. Sa ludzie ktorzy cos kiedys zrobili dobrego i cale
      zycie maja kompleksy ze ktos moze byc lepszy lub przycmic upadajaca
      gwiazde
    • Gość: tommir Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenhak.. IP: *.chello.pl 18.11.07, 18:29
      Boniek ... najlepszy trener reprezentacji, he, he
    • Gość: Observer Okulary bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 18:54
      Te okulary boniek chyba te okulary pożyczył od żony.
      Jego wypowiedzi nie skomentuje bo jest żenująco głupia.
    • kazik.k Re: Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenh 18.11.07, 20:03
      to prawda ze druzyna grala beznadziejnie ale awans jest awansem!nie wierze ze ci
      nasi pilkarze coskolwiek na tych mistrzostwach zdzialaja ale sam udzial jest juz
      sukcesem!
    • hera9 niekoniecznie mlody Smolarek 18.11.07, 20:39
      ma ochote na brudzia ze starym facetem i do tego rudym.
      On to "najwiecej" zdzialal na trenerskim stolku,gdziekolwiek nie byl.Na starosc
      ludzie czasami sie dziwnie zachowuja,a Boniek to najlepszy przyklad,ze starosc
      to Panu Bogu sie nie udala.
    • Gość: D0mInIczk0 Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenhak.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 21:23
      to jest racja co do ostatnich zdań. jest jeszcze mecz z serbią.. a pużniej jest
      EURO '08.i kto na nie pojedzie
    • Gość: Stanisław Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenhak.. IP: *.pools.arcor-ip.net 18.11.07, 22:34
      Po co ten wywiad z ignorantem?
      Co ma Boniek do powiedzenia w sprawach na których zupełnie się nie zna?
    • Gość: cmr Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenhak.. IP: *.4web.pl 19.11.07, 00:13
      brudzia by se walnął? Nie za dużo alkoholu Boniek? Oby Ebi nie skończył jak Pan.
    • presentation1 ....Kulisy sukcesu Tuska?......... 19.11.07, 07:53
      Na pare dni przed meczem zona powiedziala Tuskowi(opowiadal)ze lepiej jak nie pojdzie na mecz Polska-Belgia bo gdy Polska przegra,Polacy beda winic go za kleske.
      • Gość: wybiórczomowa Nie mieszać polityki ze sportem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 13:02
        Jeśli ten mecz to sukces Tuska to wszystkie poprzednie w tych eliminacjach były sukcesami PiS-u. Precz z Gwnianą propagandą
    • Gość: ja Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenhak.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.07, 08:51
      Super, Ebi ma się zarzynać przy ujemnej temperaturze bez powodu, bo zadufaniec Boniek chciałby się z nim schlać...
    • babusz Bez Ebiego bylaby dupa. 19.11.07, 08:54
      Belgowie popelnili bledy i wygrali mecz dla Polski. Ebi pomogl
      troche Belgom. Bez akcji, z przypadku.
    • ador34 Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenhak.. 19.11.07, 11:19
      Boniek jest wsciekly a Benchaker jest wielki i dlatego wszystko
      powinno zostac w jego rekach.Nieudacznicy w trenerce,ktorych mozna
      by kilku wymienic, niech sie tylko ucza i nie wtracaja a napewno
      bedzie dobrze.
    • Gość: Jarwu Panu Bońkowi dziękujemy... IP: *.chelmnet.pl 19.11.07, 11:23
      Dziękujemy towarzyszowi Bonkowi za bezcenne porady dotyczące naszej
      reprezentacji. Całe szczęście nie ma on już nic do powiedzenia w tej sprawie
      czego efekty ostatnio widzieliśmy. Swoją drogą to takich ludzi jak Boniek na
      pewno sukcesy Beenhakkera muszą boleć, bo podważają w ten sposób ich
      kompetencje. Boniek, to przereklamowana wygasła gwiazda, która kiedyś może i
      trochę świeciła, a dziś robi kokosy dzięki znajomym z PZPN. Czas na zmiany. Panu
      Bońkowi i jego kolegom dziękujemy.
    • Gość: Sorry ale p. Bonkowi cos sie pokrecilo... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.11.07, 17:44
    • Gość: weterynarz Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenhak.. IP: *.l.pppool.de 19.11.07, 18:07
      "Ale z jednego powodu jestem na niego wściekły."

A co się robi ze wściekłą zwierzyną? :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka