Gość: ret Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenhak.. IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.07, 15:21 Głupiś pan, panie Boniek. Trener zdjął Ebiego, żeby ten mógł dostać oklaski od kibiców. Tak się robi na świecie, ale pan może nie wiesz takich rzeczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajol Re: Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenh IP: *.acn.waw.pl 18.11.07, 17:12 co panie boniek, chcemy sie podczepic do sukcesu? pan nigdy nie byl na me wiec spadowka :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc LA Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenhak.. IP: *.socal.res.rr.com 18.11.07, 17:21 dlaczego ten facet zabiera glos w pilce noznej, on nigdy nie byl dobrym trenerem,a jego glos byl potrzebny tylko dla autoreklamy ze strzelil gola. Sa ludzie ktorzy cos kiedys zrobili dobrego i cale zycie maja kompleksy ze ktos moze byc lepszy lub przycmic upadajaca gwiazde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommir Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenhak.. IP: *.chello.pl 18.11.07, 18:29 Boniek ... najlepszy trener reprezentacji, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observer Okulary bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 18:54 Te okulary boniek chyba te okulary pożyczył od żony. Jego wypowiedzi nie skomentuje bo jest żenująco głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenh 18.11.07, 20:03 to prawda ze druzyna grala beznadziejnie ale awans jest awansem!nie wierze ze ci nasi pilkarze coskolwiek na tych mistrzostwach zdzialaja ale sam udzial jest juz sukcesem! Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 niekoniecznie mlody Smolarek 18.11.07, 20:39 ma ochote na brudzia ze starym facetem i do tego rudym. On to "najwiecej" zdzialal na trenerskim stolku,gdziekolwiek nie byl.Na starosc ludzie czasami sie dziwnie zachowuja,a Boniek to najlepszy przyklad,ze starosc to Panu Bogu sie nie udala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D0mInIczk0 Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenhak.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 21:23 to jest racja co do ostatnich zdań. jest jeszcze mecz z serbią.. a pużniej jest EURO '08.i kto na nie pojedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenhak.. IP: *.pools.arcor-ip.net 18.11.07, 22:34 Po co ten wywiad z ignorantem? Co ma Boniek do powiedzenia w sprawach na których zupełnie się nie zna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmr Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenhak.. IP: *.4web.pl 19.11.07, 00:13 brudzia by se walnął? Nie za dużo alkoholu Boniek? Oby Ebi nie skończył jak Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Kulisy sukcesu Tuska?......... 19.11.07, 07:53 Na pare dni przed meczem zona powiedziala Tuskowi(opowiadal)ze lepiej jak nie pojdzie na mecz Polska-Belgia bo gdy Polska przegra,Polacy beda winic go za kleske. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybiórczomowa Nie mieszać polityki ze sportem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 13:02 Jeśli ten mecz to sukces Tuska to wszystkie poprzednie w tych eliminacjach były sukcesami PiS-u. Precz z Gwnianą propagandą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenhak.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.07, 08:51 Super, Ebi ma się zarzynać przy ujemnej temperaturze bez powodu, bo zadufaniec Boniek chciałby się z nim schlać... Odpowiedz Link Zgłoś
babusz Bez Ebiego bylaby dupa. 19.11.07, 08:54 Belgowie popelnili bledy i wygrali mecz dla Polski. Ebi pomogl troche Belgom. Bez akcji, z przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
ador34 Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenhak.. 19.11.07, 11:19 Boniek jest wsciekly a Benchaker jest wielki i dlatego wszystko powinno zostac w jego rekach.Nieudacznicy w trenerce,ktorych mozna by kilku wymienic, niech sie tylko ucza i nie wtracaja a napewno bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarwu Panu Bońkowi dziękujemy... IP: *.chelmnet.pl 19.11.07, 11:23 Dziękujemy towarzyszowi Bonkowi za bezcenne porady dotyczące naszej reprezentacji. Całe szczęście nie ma on już nic do powiedzenia w tej sprawie czego efekty ostatnio widzieliśmy. Swoją drogą to takich ludzi jak Boniek na pewno sukcesy Beenhakkera muszą boleć, bo podważają w ten sposób ich kompetencje. Boniek, to przereklamowana wygasła gwiazda, która kiedyś może i trochę świeciła, a dziś robi kokosy dzięki znajomym z PZPN. Czas na zmiany. Panu Bońkowi i jego kolegom dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sorry ale p. Bonkowi cos sie pokrecilo... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.11.07, 17:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weterynarz Boniek dla Sport.pl: Jestem wściekły na Beenhak.. IP: *.l.pppool.de 19.11.07, 18:07 "Ale z jednego powodu jestem na niego wściekły." A co się robi ze wściekłą zwierzyną? :-) Odpowiedz Link Zgłoś