Gość: czapla IP: *.nycmny.east.verizon.net 18.11.07, 02:28 zaluje, ze w usa nie ma zakladow. przysa.. bogu ze stawialem na 2;0 , i na dodatek [powiedzialem, ze bramki strzeli Ebi] jestem bardzo zadowolony - E'BI strzelac tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Borat Euro 2008 IP: *.dyn.optonline.net 18.11.07, 06:08 Polska jest #1!! Kazahkstan Sucks!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LISTEK Ebi i ojcowski uścisk IP: 83.2.112.* 18.11.07, 09:40 Mam nadzieję , że los przydzieli nam Holandię na EURO 2008 i EBI strzeli gola dzięki któremu wygramy z pomarańczowymi i wtedy podziękuję LEO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Ebi i ojcowski uścisk IP: *.acn.waw.pl 18.11.07, 13:41 mentalność ebiego jest inna, bo nie wychował się w Polsce. Nie ma kompleksu Polaka. Widać to w grze. Jest dojrzały i nie robi na nim wrażenia presja, wielkość rywala, ważny mecz... pozostałych polaczków to paraliżowało zawsze... teraz jest trochę inaczej Krzynówek nadrabia doświadczeniem, a że wyzbył się kompleksu najbrzydszego piłkarza :) to walczy i wie, że jest liderem, amobitny i też zna swoją wartość... podobnie Kuba, ale on kompleksu nie złapał bo błyskawicznie potoczyła się jego kariera i teraz nie ma szacunku dla utytułowanych przeciwników kolejnym bez kompleksu jest McBoruc. wariat, showmen, ale z Belgami był skoncentrowany jak na maturze :) nie boi się pokazać faka, masz wszystko w d... więc można nie niego liczyć, bo psycha mu nie padnie. Dla mnie bohaterów jest właśnie 4, bo oni nie mają "kompleksu polaczka" Reszta raz lepiej raz gorzej i tylko dzięki Leo coś grają. Jeszcze dorzucę Puszczaka do tej czwórki, bo chłopak po wpadce z kolumbią też sobie poradził i tego gniecie van der saara w ManU. Jak się inni wyleczą to dam znać. pozdrawiam ps. jeszcze moja grupa marzeń na Eur Austria, Chorwacja, Rumunia :) Osobiście uważam, że Beenhakker powinien wystawić rezerwowych jak Rasiaka, bo wolę byśmy byli w czwartym koszyku niż w trzecim. Ktoś powie, że Anglia, Portugalia i Czechy możemy ich mieć w grupie, ale wolę wolę 100 razy ich niż grać potencjalnie z Francuzami, Hiszpanami(mój typ na mistrzów, extra młody zespół, ale już doświadczony) czy fanatycznymi Turkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Ebi i ojcowski uścisk IP: *.nmsi.ac.uk 18.11.07, 14:30 dlaczego wlodzimierz smolarek,nigdy przenigdy nie jest zapraszany do studia tvp? nikt o tym jakos nie mowi... michal michal.szawan@nmsi.ac.uk Odpowiedz Link Zgłoś