Gość: KOwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 19:48 Tak. Jeśli Smolarek chce podbić Hiszpanie, chce się rozwinąć to na ten czas Racing Santander jest drużyna dla Niego.. On Będzie Wielki:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: billy Re: Dobry wybór Smolarka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 19:59 wow. polska gwaizda 26 minut na boisku-sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
kerio74 Re: Dobry wybór Smolarka? 26.11.07, 20:41 myślę, że Ebi coś tam wbije w weekend "Królewskim", on lubi grać z mocnymi, nie ma kompleksów, widać, iż to jednak inna szkoła piłkarska. I proszę niech tu nikt nie mówi o "polskiej myśli szkoleniowej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baskecior Dobry wybór Smolarka? IP: 80.50.235.* 26.11.07, 21:02 A wiec tak Ebi jest naszym najlepszym zawodnikiem,i on sobie potrafi radzic w trudnych sytuacjach wiec raczej bym sie o niego nie obawail:)poradzi se chlopak:) A co do meczu Z realem to tak: Real-Racing 2-3 Raul,Robinho hat trick Smolarka(Gol na 2-3 w 93 minucie!) Moje marzenie;d;p:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Dobry wybór Smolarka? IP: *.aster.pl 26.11.07, 22:14 Racing rewelacją Primera Odpowiedz Link Zgłoś
icaro Re: kto to jest Smolarek? 26.11.07, 22:35 bo tu nikt o nim nie wie nic.tak samo jak o niejakim dudku. Polak zagrał 26 minut. czyli gwiazda?? jesli polska gwiazda gra w innym klubie 26 minut i ma kiepska prase,to ile graja inni?? 10-15 minut w kazdym meczu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divad jaka znowu rewelacja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 09:15 dla mnie rewelacją jest pozycja Villarreal. a z drugiej strony strasznie nierówna gra Sevilli. Racing jest jak najbardziej na swoim miejscu w tabeli. będzie z nim rywalizował najprawdopodobniej z Saragossą i Mallorcą, być może Getafe. naprawdę trzeba mało się interesować La Liga, żeby napisać że miejsce Racingu jest niespodzianką. byłoby taką gdyby znalazł się ten zespół w pierwszej czwórce (nie ma realnych szans na wyprzedzenie Realu, Barcelony, Atletico i Valencii, i raczej też Villarrealu i Espanyolu). na koniec sezonu prognozuję, że będzie na miejscu 9-10. Odpowiedz Link Zgłoś