Gość: jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 16:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ernest29 Europa zobaczy, jaj świetnie zorganizowani będą 02.12.07, 16:57 polscy prawdziwi kibice, świetny ubiór i zachowanie na trybunach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: będzie Re: Mecz Polska - Niemcy największym wyzwaniem or IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 17:11 Przestań siać nienawiść, bo wyglada na to żeś zakompleksiony polski esesman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika bedzie IP: *.aster.pl 02.12.07, 17:25 właśnie! zakompleksieni co to w zyciu im nie wyszło-won! damy rade bez waszego podjudzania i wiecznego kwękania.BIEDACY.....BIDULE...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Mecz Polska - Niemcy największym wyzwaniem or IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 17:51 ha, ha, świetne, obśmiałem się jak norka ...brawo j23! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.j Re: Ankieta IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.12.07, 18:35 Nie rozumie dlaczego obawiaja sie tego meczu? Czy Polacy nie pokazali sie z najlepszej strony w Niemczech na mundialu? Tez byly wielkie obawy ze Polacy beda dymic, a puzniej nazywali ich najlepszymi kibicami mistrzostw. Na meczu Niemcy-Polska nie bylo nic innego jak tylko swietny doping....lepszy w wykonaniu Polakow. Pytam wied dlaczego ma to byc mecz zwiekszonego ryzyka? Banda austryjackich debili!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Ankieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 18:49 tak łatwo przychodzi Tobie nazywanie innych debilami??? a kim Ty jesteś inteligencie? sam nie potrafisz napisać poprawnie kilku słów po polsku... "później" i "austriacki" tak być powinno przypomnij sobie zniszczenia stadionu i miasta w tym roku w Wilnie i małą rozróbę przed ostatnim meczem w Belgradzie z Serbią maja prawo się obawiać a my możemy tylko mieć nadzieję, że będzie jak ostatnio w Niemczech. Ty ze swoimi epitetami pod adresem Austriaków nie pomagasz Odpowiedz Link Zgłoś
arek47 Tylko polskie media ciagle chwala ( TVP3) Anglikow 03.12.07, 11:08 nie wspominajac ani slowem wspaniala atmosfere Mundialu i kibicow polskich i niemieckich i oto teraz skutki !! Setki tysiecy kibicow w Berlinie i innych maistach tanczylo wspolnie, bawilo sie wspolnie a u tych ciuli w TVP, tylko o wspanialych atmosferze na angielskich stadionach ! Dziwne to antyniemieckie nastawienie polskich mediow ! Srac na tych zakompleksionych durni w TVP. Ale na temat ponownych roszczen rencistow i ich wnukow(!) do Niemiec to leci w glownym wydaniu dziennika 5 min !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufi Re: Tylko polskie media ciagle chwala ( TVP3) Ang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 12:28 dziwisz się, bo ja nie esesmani zamordowali mi dziadka i dlatego nienawidzę tych niemieckich faszystów z austri czy niemiec wszyscy oni som esesmani bez wyjontku niech pamientajom, że przegrali wojne Odpowiedz Link Zgłoś
arek47 Zgoda, przegrali wojne..ale wygrali pokoj ! 04.12.07, 17:09 Sa najbogatszym panstwem w Uni, piekne czyste miasta, w kazdym miescie fantastyczna infrastruktura / ulice, kominikacja, metro, sluzba zdrowia / ludzie uprzejmi jednym slowem...KULTURA !!! A Polska... z..e drogi, zasrane parkingi, sluzba zdrowia - jedno szambo, wspanialy pyzowaty, sepleniacy Prezydent / slowem nie mowiacy obcym jezykiem..ponoc Prof. jura !, zajebisci poslowie Pan STANISLAW LyZwinski. Syf...Malaria i korniki !! Nawet wnuki zdychaja w tym pieknym kraju z glodu zadajac dalej odszkodowan za II wojne swiatowa !! Wstyd !! Jak bida to do Zyda !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polakowski Ja się dziwię że polskie buractwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 21:43 Kibicowało w meczu finałowym Euro chyba 1998 Niemcom a nie Czechom! To po prostu straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maronia Re: Mecz Polska - Niemcy największym wyzwaniem or IP: *.dyn.one.at 02.12.07, 18:39 czy Wy macie cos z glowa?? Odpowiedz Link Zgłoś
vasileeminescu Re: ale bylyby jaja gdyby grupka kibicow z polski 02.12.07, 19:40 > przebrala sie w czasie meczu w pasiaki,wszystkie kamery by to > zarejestrowaly i poszloby to w swiat Proponuję abyś już teraz przebrał się w pasiaki, ciepłe skarpetki i poszedł spać. Jak byś nie wiedział to wojna skończyła sie przed 62 laty a Ty wciąż żyjesz Kolsem, Gustlikiem, Szarikiem i walką czterech pancernych z hitlerowskim okupantem. Dajcie w końcu sobie spokój z tą wojenną agresywna retoryką, która tylko prowadzi do nienawisci a później też do bezmyślnych burd na stadionach. Pozdrawiam wszystkich trzeżwo myślących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Takich jak ty powinno się zamknąć... IP: *.tsi.tychy.pl 02.12.07, 21:19 w odpowiednim zakładzie. Odpowiedz Link Zgłoś
vasileeminescu Re: ale bylyby jaja gdyby grupka kibicow z polski 02.12.07, 21:38 Gość portalu: jessss napisał(a): > no to co, że wojna się skończyła, Osterreichy dalej składają kwiaty > pod tymi swoimi pomnikami i nadal są ksenofobiczną nacją, no i mają > tam te szacowne swe obywatelki, których nie wolno niepokoić, te z > obozami w cV. no to także ubierz sie w pasiaki i jedż na mecz z Austrią lub Niemcami. Piszesz jak kolejny sfrustrowany człowiek, ktoremu cos w zyciu nie wyszło? Szmuglowałeś papierosy do Austrii i czy wódke i Ciebie na granicy złapali? Chłopie to tylko piłka nożna, święto, zabawa dla normalnych ludzi a nie rewanz za Cedynię z 972 roku czy Grunwald z 1410 r. Jak sie postarasz to w kadżdym narodzie i jego dziejach znajdziesz negatywnych bohaterów z którymi mamy na pieńku. Nawet nasi bratankowie Węgrzy najechali nas podczas Potopu 1657 roku (Jerzy II Rakoczy)z zamiarem dokonania rozbioru Polski. Wiem, że społeczeńswto austriackie bywa ksenofobiczne ale podobne mam zdanie o wielu moich polskich rodakach, czego przykładem jest wiele wypowiedzi na takim jak to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polakowski Też mi "bratankowie"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 21:45 Co za bzdet wierutny, że Węgry to niby bratankowie. Wolę Czechy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stehlen Synowie bandy morderców i złodziei z 1939-44 roku! IP: *.icpnet.pl 02.12.07, 22:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwier widzew będzie jazda IP: *.centertel.pl 02.12.07, 22:40 niemcy pamiętają ilu polaków siedziało w miejskim więzieniu w dortmundzie przed meczem niemcy - polska, i byli wypuszczeni nad ranem następnego dnia , i niech mi nie piszą pedały że za nic nie siedzieliśmy- jak was tam nie było, pozdro dla ziomków spod celi "uwaga"dla arki,legi,jagi i dla dwóch ukrainców tym razem będzie jazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do Oliwer widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 23:23 Gość portalu: oliwier widzew napisał(a): > niemcy pamiętają ilu polaków siedziało w miejskim więzieniu w > dortmundzie przed meczem niemcy - polska, i byli wypuszczeni nad > ranem następnego dnia , i niech mi nie piszą pedały lecz się człowieku, choć ciebie nigdy nie widziałem to po twoim poziomie wypowiedzi widzę, że słusznie byłeś zapuszkowany na czas meczu Polska-Niemcy, widocznie diagnoza niemieckiej polizei była słuszna. zamknięto kilku idiotów i był przez to spokój na trybunach a polscy kobice najlepsi dobrze by było powielić podobna akcje w Klagenfurcie i zamknąć na dzień takich baranów jak ty...oj, bedzie jadzda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siemion Polska- Niemcy IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.07, 13:38 bic dojcza i wyrwac im jaja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol-STEC :) IP: *.toya.net.pl 03.12.07, 18:22 zrównamy to miasto z ziemią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEDALIK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 19:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ustasza Ciekawe komu kibicują Chorwaci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 21:39 To znaczy się, w meczu Polska-Niemcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polakowski Trzeba zwyciężyć naszego śmiertelnego wroga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 21:41 Pobijmy Niemcy, to nasz odwieczny wróg, który znów puka do naszych bram! Odpowiedz Link Zgłoś