Dodaj do ulubionych

Ledwoń radzi kibicom: Do Klagenfurtu zabierzcie...

IP: *.icm.edu.pl 25.12.07, 10:30
Trzymaj się Adaś:) Pamiętamy, że nigdy nie odstawiałeś nogi. Niestety takich
walczaków jak ty, praktycznie już nie ma. Jednym z ostatnich był Sobolewski:(
Obserwuj wątek
    • Gość: lemad Ledwoń w reprezentacji grał w latach 1997-2006... IP: 81.15.134.* 25.12.07, 10:45
      może ktoś mi podpowie jakie to były mecze w 2005-06 ? Nic mi sie nie przypomina
    • Gość: pq 1997-2006? <lol> IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.07, 10:49
      lata gry Ledka w kadrze to 93-98. wszystko jest na stronce pzpn-u, takze nie
      trzeba sie bardzo wysilac, zeby to znalezc :]
    • Gość: en Ledwoń radzi kibicom: Do Klagenfurtu zabierzcie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 11:08
      trzeba bylo od razu napisac 1997-2008...Ledwon chyba w tym tysiacleciu w kadrze
      nie gral...
      • Gość: Varg Re: Ledwoń radzi kibicom: Do Klagenfurtu zabierzc IP: *.acn.waw.pl 25.12.07, 11:16
        Jacyś powaleni ci Austriacy... Kiedy to niby polscy i niemieccy kibice toczyli między sobą jakieś bitwy, demolowali stadiony i miasta na wielkiej imprezie? Nie przypominam sobie aby np. podczas mistrzostw w 2006 przed czy po meczu grupowym Niemcy-Polska miasto i stadion obróciły się w gruzy. Fakt faktem jest że np. Anglicy by to zrobili, no ale na szczęscie jedyną wyspiarską reprezentacją która jedzie na Euro jest Polska ;)
    • Gość: majtek Adam Ledwoń GKS Katowice IP: *.chello.pl 25.12.07, 11:25
      Adaś Ledwoń GKS Adaś Ledwoń GKS Adaś Ledwoń GKS!!!!
      Mało jest juz takich "walczaków" jak Ledek! Sobolewski to moze
      jedynie Adamowi buty wiązać!
      Pozdro Adam od GieKSiarzy!
      • Gość: hmm Re: Adam Ledwoń GKS Katowice IP: *.torun.mm.pl 25.12.07, 12:02
        Ledwoń to brutal, nie lubię jego chamskiej, brutalnej gry, ciosów łokciem w
        twarz, plucia itd.
    • Gość: Roland Ledwoń radzi kibicom: Do Klagenfurtu zabierzcie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 12:08
      He he! Jego klub wykupił miejsce w ekstraklasie. To tak jak u nas
      Widzew i Zagłębie Lubiń a teraz ich się czepiają :)
    • Gość: Janek__ Ledwoń radzi kibicom: Do Klagenfurtu zabierzcie.. IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.07, 12:17
      Mam pytanie do autora artykułu: czy należy pisać "meczy", czy może
      raczej "meczów". W szkole uczyli mnie,że to koza meczy:)
      • Gość: free Re: Ledwoń radzi kibicom: Do Klagenfurtu zabierzc IP: *.b-ras1.cld.dublin.eircom.net 25.12.07, 13:44
        a jesli juz przy jezyku jestesmy to co to jest "Niemczow" ???
    • Gość: are Ledwoń radzi kibicom: Do Klagenfurtu zabierzcie.. IP: 83.238.201.* 25.12.07, 15:59
      Głupi ci austriacy, to po co w ogóle robią to euro jak nikogo tam nie chcą?
      Swoją drogą to wiele krajów zwiedziłem, ale mniej gościnnych ludzi i bardziej
      aroganckich jak w Austrii to nie spotkałem. W Niemczech ludzie byli bardzo
      pomocni i sympatyczni, może ich południowi sąsiedzi maja jakies kompleksy.
      • Gość: xxx Re: Ledwoń radzi kibicom: Do Klagenfurtu zabierzc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 16:56
        może ich południowi sąsiedzi maja jakies kompleksy.

Nie może, tylko na pewno! Z tej zawiści podesłali nawet Niemcom
        Adolfa, żeby ich skompromitował :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka