Gość: kibic IP: *.icm.edu.pl 25.12.07, 10:30 Trzymaj się Adaś:) Pamiętamy, że nigdy nie odstawiałeś nogi. Niestety takich walczaków jak ty, praktycznie już nie ma. Jednym z ostatnich był Sobolewski:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lemad Ledwoń w reprezentacji grał w latach 1997-2006... IP: 81.15.134.* 25.12.07, 10:45 może ktoś mi podpowie jakie to były mecze w 2005-06 ? Nic mi sie nie przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pq 1997-2006? <lol> IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.07, 10:49 lata gry Ledka w kadrze to 93-98. wszystko jest na stronce pzpn-u, takze nie trzeba sie bardzo wysilac, zeby to znalezc :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: en Ledwoń radzi kibicom: Do Klagenfurtu zabierzcie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 11:08 trzeba bylo od razu napisac 1997-2008...Ledwon chyba w tym tysiacleciu w kadrze nie gral... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Varg Re: Ledwoń radzi kibicom: Do Klagenfurtu zabierzc IP: *.acn.waw.pl 25.12.07, 11:16 Jacyś powaleni ci Austriacy... Kiedy to niby polscy i niemieccy kibice toczyli między sobą jakieś bitwy, demolowali stadiony i miasta na wielkiej imprezie? Nie przypominam sobie aby np. podczas mistrzostw w 2006 przed czy po meczu grupowym Niemcy-Polska miasto i stadion obróciły się w gruzy. Fakt faktem jest że np. Anglicy by to zrobili, no ale na szczęscie jedyną wyspiarską reprezentacją która jedzie na Euro jest Polska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majtek Adam Ledwoń GKS Katowice IP: *.chello.pl 25.12.07, 11:25 Adaś Ledwoń GKS Adaś Ledwoń GKS Adaś Ledwoń GKS!!!! Mało jest juz takich "walczaków" jak Ledek! Sobolewski to moze jedynie Adamowi buty wiązać! Pozdro Adam od GieKSiarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Adam Ledwoń GKS Katowice IP: *.torun.mm.pl 25.12.07, 12:02 Ledwoń to brutal, nie lubię jego chamskiej, brutalnej gry, ciosów łokciem w twarz, plucia itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roland Ledwoń radzi kibicom: Do Klagenfurtu zabierzcie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 12:08 He he! Jego klub wykupił miejsce w ekstraklasie. To tak jak u nas Widzew i Zagłębie Lubiń a teraz ich się czepiają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek__ Ledwoń radzi kibicom: Do Klagenfurtu zabierzcie.. IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.07, 12:17 Mam pytanie do autora artykułu: czy należy pisać "meczy", czy może raczej "meczów". W szkole uczyli mnie,że to koza meczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: free Re: Ledwoń radzi kibicom: Do Klagenfurtu zabierzc IP: *.b-ras1.cld.dublin.eircom.net 25.12.07, 13:44 a jesli juz przy jezyku jestesmy to co to jest "Niemczow" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: are Ledwoń radzi kibicom: Do Klagenfurtu zabierzcie.. IP: 83.238.201.* 25.12.07, 15:59 Głupi ci austriacy, to po co w ogóle robią to euro jak nikogo tam nie chcą? Swoją drogą to wiele krajów zwiedziłem, ale mniej gościnnych ludzi i bardziej aroganckich jak w Austrii to nie spotkałem. W Niemczech ludzie byli bardzo pomocni i sympatyczni, może ich południowi sąsiedzi maja jakies kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ledwoń radzi kibicom: Do Klagenfurtu zabierzc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 16:56 może ich południowi sąsiedzi maja jakies kompleksy. Nie może, tylko na pewno! Z tej zawiści podesłali nawet Niemcom Adolfa, żeby ich skompromitował :D Odpowiedz Link Zgłoś