Gość: Sandberg IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.06, 16:52 Zapraszam do dyskusji na forum Zagłębia Wałbrzych na stronie www.zaglebie.walbrzych.pl w temacie Wałbrzych i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Re: Alternatywne forum Wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.06, 19:01 A co tutaj Ci nie pasuje rozmawiac na temat naszego miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: Alternatywne forum Wałbrzych 17.01.06, 20:26 tu sie robi dyskusja w stylu: "Janusz na prezydenta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Alternatywne forum Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 23:17 jeśli przeniesiemy sie na tamto forum to i ci "promotorzy" od prezydentów sie przeniosą. nie ma od tego ucieczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harnaś Re: Alternatywne forum Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.06, 21:21 te wątki wyborcze pisane przez samych zainteresowanych oraz ich rodziny i znajomych powoli zabijają to forum powinien być osobny dział wybory i wtedy moglibyście piać na swój tematdo woli to by było na tyle w temacie dlatego powstają alternatywne fora bo przyginacie:( pozdro harnaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss25 Re: Alternatywne forum Wałbrzych IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 17.01.06, 22:36 eeetam jakieś forum dla szalików Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Alternatywne forum Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 23:21 szaliki, dresy i inne chodzące elementy garderoby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Alternatywne forum Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 22:01 bylam kibicem nie jestem bzura i zalogowavc sie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
mojcherowyj-biret Re: biadolicie 20.01.06, 09:16 jak byl truten to przynajmniej posmiac sie mozna bylo a teraz widze ze wiekszosc pisze tak jak on, nawet jego dawni przeciwnicy zarazili sie jego stylem he he he, tyle ze nie do smiechu, tylko nie pieprzcie ze zaraz sie tu zjawi z powodu mojego postu, on olal to forum , rozmawialem z nim od kilku miesiecy z kazdym dniem mial mniej powodow by tu zagladac a po ostatnich wyborach postawil krzyzyk napisal mi ze szykuje bombe ( ekologiczna , chce wyczyscic Walbrzych ) podobno bedzie sporo smrodu , znacznie wiecej jak ostatnio, tyle tylko ze bedzie po nazwiskach jechal az nie moge sie doczekac! znow bedzie wesolo i nie bedziecie musieli biadolic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innka Re: do moherowy ......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 10:47 Jesteś żałosny bleeee, ja tam za trutniem nie tęsknię a cieszyć się że będzie sypał nazwiskami i komuś pluł w twarz to już totalny prymityw. Uważaj żeby i ciebie na tej liści trutnia nie było. Odpowiedz Link Zgłoś