Gość: Walker Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.chello.pl 03.01.08, 22:55 he he film ''Na lodzie'' (debilne tłumaczenie) org. Slap Shot sprowadzałem z usa w polsce na dvd faktycznie nie istnieje w necie tez ciezko go znalesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciekkk Million Dollar Baby i He Got Game?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 00:22 Jak można pominąć wogóle Million Dollar Baby (Za wszelką cenę) i He Got Game (Gra o honor)... Może jakiś uraz do Hilary Swank, że wam zepsuła waszego ukochanego Karate Kid?? Przecież kilka filmów, które wymieniliście to jakaś totalna kaszana... Jest tu ktoś kto był w stanie oglądnąc np. Moczarne Kaczory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Tzubasa- to był gość IP: 193.46.186.* 04.01.08, 11:02 u mnie kazdy na osiedlu chciał nim byc jak graliśmy w nogę. Jak któs nie chciał ustapić z bycia Tzubasą to albo dobrowolnie zostawał Misakim jego najlepszym Ziomem, albo dostawał w łeb i musiał wybrać sobie postać pokroju Braci Taszibana( czy jakoś tak). Pamiętam jak przybiegałem do domu po szkole i oglądałem ta bajkę. Faktycznie wkurzające było jednak to że piłka ciut długo leciała i odcinki szybko się kończyły. Utwiły mi w pamięci także sceny kultowego przyjmowania piłki na twarz przez Takesiego i potem czerwony placek na mordzie. To był jednak szczyt bohaterstwa. Wspaniała bajka i wspomnienia mojego dzieciństwa.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skari Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 11:07 Za rambo bardzo nie tęsknie, ale mnie brakuje innego filmu ze stalowym sylwkiem, mianowicie: www.filmweb.pl/Ucieczka+do+zwyci%C4%99stwa,1981,opisy,FilmDescriptions,id=11453 No i z wypiekami na twarzy oglądało się grę Kazia Deyny i Pele:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolo Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.range81-152.btcentralplus.com 04.01.08, 15:40 nie widzę the Hooligans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktasd Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.g-net.pl 04.01.08, 15:58 najlepszy film sportowy to "Glory road" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cwany70 Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 15:59 A mi brakuje dwóch angielskich filmów: historyjka z babskim futbolem w tle "Bend Like a Beckham" (nie pamiętam polskiego tytułu) i "Wspaniały John Grimble" o chłopaku z Manchesteru i rozgrywkach szkół w piłce nożnej. Może nie kwalifikowały się, bo sport był tam tylko tłem do opowieści. Ale też grał tam ważną rolę. A filmy moim zdaniem warte zobaczenia, zwłaszcza ten drugi i zwłaszcza w oryginale :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.08, 16:25 nr 1 HE GOT GAME - najlepszy film o koszykówce w historii. Denzel Washington, Milla Jovovich, Ray Allen a reżyserował Spike Lee. Mój ulubiony film, chyba piszący artykuł go nie oglądali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komar Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 16:31 Oj Oskarów to byście nie mogli przyznawać z takim gustem. Widziałem wiele filmów o sporcie, wszystkie przez was wymienione i niektóre uważam za sporą pomyłke. Nie wymieniliście kliku wielkich dzieł, a wrzuciliscie parę przeciętnosci jak już piszecie o filmach hokejowych to najlepszy w historii kina jest "Cud w Leake Palcid" moze nie jakiś bardzo znany i wypromowany ale po obejżeniu go mamy chęć pzreżyc taka historie. Uważam, że dobrym filmem jest też "Regee na lodzie" chociaż to komedia to też bardzo puczjąca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalosz Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.chello.pl 04.01.08, 16:32 najlepsze filmy o sporcie...jerry maguire? sport to tylko tło ja bym dodał Aoki (coś ala tsubasa ale mniej infantylne japońskie anime ) Youngblood i Miracle, Piłkarski Poker The Natural z Redfordem Szybki jak błyskawica (Nascar to też sport) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmazyna Najlepsze sportowe filmy w historii IP: 194.203.201.* 04.01.08, 16:34 A Shaolin Soccer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A gdzie ROCKY??? Re: Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.eranet.pl 04.01.08, 16:38 Rocky Balboa, części do 4 włącznie to poezja. Mamy tam wszystko: pozornie słabszy od przeciwników bohater, nietypowe metody treningowe, porażki i powroty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapsel Najlepsze sportowe filmy w historii IP: 65.102.244.* 04.01.08, 17:16 zapomniano jeszcze o: invincible- film o gosciu ktory gral dla philadelphia eagels, jezeli mowa o hokeju to koniecznie mystery alaska z russelem crowe, i jeszcze jeden film ktorego tytulu nie pamietam, jest to stary polski film o tym jak grupa kibicow porywa najlepszegostrzelca druzyny przeciwnej hjak ktos zna tytul to niech zapoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 17:58 jest tego sporo, wiele z nich to wyciskacze łez, tym bardziej, że najczesciej sa oparte na faktach, warte zobaczenia na pewno sa: WE ARE MARSCHALL - o tragedii lotniczej w ktorej ginie caly zespol footballu amerykanksiego i probują odbudowac team, polecam GLORY ROAD COACH CARTER REMEMBER THE TITANS GRIDIRON GANG MĘSKA GRA THE LONGEST YARD SEZON REZERWOWYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjack Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.08, 18:02 A na pierwszym miejscu "he got game" z Denzelem Washigtonem i gwiazdą NBA Rayem Allenem w rolach głównych. Wszystko w reżyserii Spika Lee, rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daroo Jak najlepsze, to gdzie jest Hooligans, Goal?? IP: *.chello.pl 04.01.08, 18:48 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Krotka u Was ta "historia" IP: *.bb.online.no 04.01.08, 19:15 Tony Seiler czarna blyskawica, Samotnosc dlugodystansowca, Maz swojej zony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Tylko "Piłkarski poker" IP: *.ikatel.pl 04.01.08, 19:17 Pasuje do kategorii, niewątpliwie sportowy, oparty na faktach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron BABE IP: *.chello.pl 04.01.08, 19:28 No i jeszcze był taki obraz z Johnem Goodmanem "Babe". George Herman "Babe" Ruth jego był bohaterem. Baseballa nie poważam zbytnio, ale film był świetny, choć taki typowo "zaoceaniczny" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Remember the titans IP: *.toya.net.pl 04.01.08, 20:15 to jest s.film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.wro.vectranet.pl 04.01.08, 20:54 A gdzie są Piłkarski Poker i ten film z Deyną, Pele i Stalone? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRUTUTUTU Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.sta.vectranet.pl 04.01.08, 22:22 A GDZIE JEST " GREEN STRETT HOOLIGANS " CO!!!!!!!!!!!!!! MATOŁY wychowane na jakiś kapitanach jastrzębiach.Film o kibicach WEST HAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoman Piłkarski poker - zdecydowanie najlepszy IP: *.chello.pl 04.01.08, 23:05 Piłkarski poker - zdecydowanie najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ridee Rwmwber The Titans!!! IP: *.toya.net.pl 05.01.08, 01:45 Jak mogliscie pominac ten film , przeciez ta szmira z vinnie jonesem nawet sie do tego nie umywa :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MazuR Najlepsze sportowe filmy w historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 01:59 Football Factory? przeciez to beznadziejny film... polecal bym zdecydowanie bardziej Hooligansow z tego samego typu:) Odpowiedz Link Zgłoś