Gość: greg IP: *.jzo.com.pl 16.01.08, 12:30 O tym było głośno jakieś 2 tygodnie temu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piłkarz zaśpiewa szwabski hymn- od razu wraca do 11 IP: 213.199.198.* 16.01.08, 14:59 tak działają szwaby Hicwelt nie lubi Polaków, jak jego tatuś- oficer luftwaffe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re:szabelka zardzewiala? IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.08, 16:05 Wolaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Podolski w Manchesterze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 16:02 a co w Manchesterze niby bedzie gral w pierwszym skladzie?Watpie by byl lepszy od Rooneya, Teveza, czy C. Ronaldo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Podolski w Manchesterze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 16:04 haha sory nie zauwazylem ze chodzi o Man City heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUNNER !!!!!!!!!!! Re: Podolski w Manchesterze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 15:37 Glupi kibicu mancheseru on moze isc do Mancheteru City a nie do lipnego united pozatym trenerem united jest ulomny ferguson a nie ericsson !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwet21 Re: Podolski w Manchesterze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.08, 19:06 Angole?? I co?? Jadą na EM?? Ronney czy inni i co ??? Do Poldiego ich porównujesz???.Jemu trzeba grać a nie ławę grzać!!.Młody błąd zrobił ,że do Bayern przeszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Podolski w Manchesterze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.08, 18:02 nasz Jelen Irek jest wg mnie lepszy od Podolskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Poldi czekaj!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.08, 19:13 Przyjdzie Klinsmann i Twoja rola się zmieni!!!.To on Ciebie odkrył,pozwolił grać i na pewno od lipca już ławy grzać nie bedziesz.Nie odchodż do Manchesteru bo tam to..ława.Czekaj,pogadaj z Klinsim a potem możesz podjąc decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Podolski w Manchesterze? IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 16.01.08, 22:45 co mi po matce co mi po ojcze gdy obydwa som folksdojcze.........jakos mi ta melodia wpada w ucho gdy slysze KLOSE, PODOLSKI, MICHALSKI itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.08, 19:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Jakie prawo????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.08, 19:30 Złamałam??? Ten pseudo kibic o rodzicach Poldiego pisze ,że volksdeutsche to oki co??? Jak ja pisze żle o jego rodzicach to mam wy...jb z forum.A przecięż nienawiść do drugiego człowieka z mlekiem matki się wyssysa.I to on powinien miec wypad a nie ja.Aaaaaa rozumiem teraz dlaczego!!! Bo zauważyliście,że jestem kibicem Bundesligi a nie Polski mimo iż mieszkam w Polsce i volksdeutschem nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaKO do Gornika niech idzie... IP: *.punkt.pl 17.01.08, 08:36 ...tak sie lansuje na sympatyka Polski. W Zabrzu na meczach bywal, prosze bardzo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: do Gornika niech idzie... IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.08, 11:26 Jak go kupi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: do Gornika niech idzie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.08, 11:32 A co Górnik ile da?? Co to klub z kasa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucjan Podolski w Manchesterze? IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.08, 22:48 ...do pilkarza!widze ze zyjemy 60 lat do tylu?ty zasrany rasisto! Odpowiedz Link Zgłoś