Gość: MM IP: *.211.34.195.revers.nsm.pl 31.01.08, 13:14 Przykro mi to mowic ale Barcelona nie sprawi panu prezentu na urodziny panie Boruc. Przegracie, i to doszczetnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imerr Re: Boruc zaprasza Barcelonę na urodziny 31.01.08, 13:23 potrzebny, aktualny i bogaty treściowo news. tak trzymać misza! w sam raz na stronę główną portalu. no i tytuł udany. 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS KATOWICE FRONT [...] IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.08, 14:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzkierownicy Re: Boruc zaprasza Barcelonę na urodziny IP: *.crowley.pl 31.01.08, 14:09 Obawiam sie, ze Katalonczycy przyjada i spuszcza bucowi łomot w prezencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli niestety artus barca przyjedzie i waz zmiazdzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 16:53 przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk zaproś Błońskiego i innych pismakow fanatykow IP: 77.223.195.* 31.01.08, 18:57 ległej,wtedy dalej bedą wypisywac te bzdety o cenie 12 mln,czy o tym że o przecietniaka bije się Arsenal z milanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KARL Fan FCB!!!!! Boruc zaprasza Barcelonę na urodziny IP: *.b-ras1.mvw.galway.eircom.net 01.02.08, 20:05 Ja mam pytanko? ten karny obroniony przez pana boruca,to z jaka druzyna? bo jak bedzie strzelal MESSI lub ETO-O to urodzinki niepomoga,no chyba ze urodzinY beda u siebie i na wyjezdzie hihi! FCBarcelona przeprowadzi wielki szturm na bramke solenizanta . Powodzenia zycze! ale, Barca 4-0 w dwu meczu dla WIELKIEJ BARCELONY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Boruc zaprasza Barcelonę na urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 08:34 Jak urodziny to wielki tort potrzeba no i zwycięstwo na prezent. Odpowiedz Link Zgłoś