Gość: Admin_Gregor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.08, 20:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emilio Butrgenio Beenhakker dla Sport.pl: Jestem spokojny o przy... IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.08, 20:29 Leo ! Kochamy Cię!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikroos Beenhakker dla Sport.pl: Jestem spokojny o przy.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.08, 20:34 Powoli zaczyna wychodzić na to, że nie talentu brak naszym piłkarzom, tylko nastawienia i wiary. Tylko sam nie wiem, który z tych braków jest łatwiejszy do skorygowania - osobiście wierzę jednak, że łatwiej zmienić mentalność zawodnika. Jedno nie podlega dla mnie wątpliwości: Leo już teraz pokazał prawdziwą klasę i dokonuje rzeczy wielkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Beenhakker dla Sport.pl: Jestem spokojny o pr IP: *.range81-157.btcentralplus.com 02.02.08, 20:59 powiedz to Engelowi,Lacie ,Tomaszewskiemu i Bonkowi. Bo jak wiadomo,wszyscy w Polsce to wiedza juz dawno tylko do tych w/w nadal ta prawda nie dociera.Szczegolnie do ANTYTALENTA LATY. I nie dotrze-na wszystko trzeba miec cos w glowie......a nie tylko miejsce na to COS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscii555 Re: Beenhakker dla Sport.pl: Jestem spokojny o pr IP: *.hsd1.mn.comcast.net 02.02.08, 22:16 najbardziej potrzeba im pewnych standardow i benchmarkow czyli dobrej definicji tego kiedy zachowuja sie dobrze a kiedy zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Beenhakker dla Sport.pl: Jestem spokojny o przy.. IP: *.chello.pl 02.02.08, 20:38 Mam dość słuchania pitolenia tego wstrętnego dziadygi. O przyszłość polskiej piłki jestem spokojny i bez wynurzeń tego stetryczałego bufona, który ma nas Polaków jako ludzi niższej kategorii w głębokiem poważaniu – czy tego Stec z Wołoskim i czołowielkim Błońskim doprawdy niedowidzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Re: Beenhakker dla Sport.pl: Jestem spokojny o pr IP: *.acn.waw.pl 02.02.08, 21:01 > Mam dość słuchania pitolenia tego wstrętnego dziadygi. O przyszłość > polskiej piłki jestem spokojny i bez wynurzeń tego stetryczałego > bufona, który ma nas Polaków jako ludzi niższej kategorii w > głębokiem poważaniu – czy tego Stec z Wołoskim i czołowielkim > Błońskim doprawdy niedowidzą? Ooo - boli frajerze co? Ze ktos do czegos doszedl i ma takie powazanie. A ty chlopcze mozesz tylko pisac na forum i wylewac swoje zale - to wszystko do czego doszedles nieudaczniku. Zal mi takich zakompleksionych roboli jak ty ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Re: Beenhakker dla Sport.pl: Jestem spokojny o pr IP: *.hsd1.mn.comcast.net 02.02.08, 22:18 na szecunek trzeba sobie zapracowac. zobacz co on potrafi a co potrafia inny ludzie polsce. niby co ma myslec,klasc sie na kolanach przed Polakami bo ci sie tak wydaje ze to sluszne? jak bedziesz duzy to dopiero ci sie bedz klaniac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Beenhakker dla Sport.pl: Jestem spokojny o pr IP: *.cable.mindspring.com 02.02.08, 22:51 A co cie tak zabolalo w jego wypowiedzi? Czy to jakas tajemnica ze polscy pilkarze najczesciej bardzo slabo wypadaja w zachodnich klubach? Ilu mamy pilkarzy w pierwszych ligach Anglii, Hiszpanii czy Wloch? Jasne ze to jest przygnebiajace, ale co Leo temu winien? Sam pewnie widziales jak Engel wyruszal po mistrzostwo swiata do Korei, ja juz takich mistrzow nie chce ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
capello8 Re: Beenhakker dla Sport.pl: Jestem spokojny o pr 02.02.08, 22:58 czyzby to byl ktorys z tych zakompleksionych: najwiekszy bufon - lato engel tomaszewski czy boniek... NIE POTRAFICIE NIE TYLKO PROWADZIC ZESPOLU ALE BRAKUJE WAM ROWNIEZ KULTURY.............ŻENADA!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek [...] IP: *.chello.pl 02.02.08, 23:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polska do boju Re: Beenhakker dla Sport.pl: Jestem spokojny o pr IP: *.metrolink.pl 03.02.08, 01:45 > buca, bawcie się sami, a właściwie razem z tym kapiszonem i dajcie > nam święty spokój. Polska dla Polaków. Gosc miał się polskiego Ziemniaki dla ziemniaków przygłupie i rasisto. Weź sobie narodową myśl szkoleniową to reprezentacja skończy walcząc o siódmy koszyk z Wyspami Owczymi prowadzona przez matołów ale za to Polaków.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Lato się naj..ał w te ostatki karnawału :))) IP: *.chello.pl 03.02.08, 00:04 pożyjemy, zobaczymy, wspólczuję samopoczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Beenhakker dla Sport.pl: Jestem spokojny o pr IP: *.telsat.wroc.pl 03.02.08, 15:30 Benek, łazęgo buty zdejmij i Panu Benhakerowi nisko się pokłoń. Bufonem jesteś niestety Ty, zachowujesz się jak "polaczek" kaczoropodobny. Jak masz kompleksy to je wylecz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michel Beenhakker dla Sport.pl: Jestem spokojny o przy.. IP: *.w90-14.abo.wanadoo.fr 02.02.08, 21:03 NAJLEPSZY TRENER KTURY ISTNIAL W POLSCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadfgh Beenhakker dla Sport.pl: Jestem spokojny o przy.. IP: 83.238.180.* 02.02.08, 21:15 Wszyscy chwalą Grosickiego, to czemu ja widziałem tylko jego partactwa? :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejmacku Beenhakker dla Sport.pl: Jestem spokojny o przy.. IP: *.master.pl 02.02.08, 21:37 jakby przegrali to mowiliby co innego o Beenhakerze... co za ludzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Beenhakker dla Sport.pl: Jestem spokojny o pr IP: *.chello.pl 02.02.08, 22:22 Ale ku.. wygrali, czy sie to tobie ku.. podoba czy nie. Jescze pomarudz, zebysmy Euro 2012 oddali Wlochom i postaw na to, ze Polska nie wyjdzie z grupy na Euro 2008 - bedziesz mial ku.. komplet "prawdziwego kibica" i pewnie ku..ko dobre samopoczucie. Rece opadaja jak sie czyta te komentarze... Wszystko zle, nie tak, szukanie dziury w calym. Beenhakker ma racje - my, Polacy, cos mamy nie tak poustawiane w glowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Beenhakker dla Sport.pl: Jestem spokojny o przy.. IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.08, 22:23 Dajcie mu spokojnie pracować....bez wątpienia tworzy ten kolo nową kart w dziejach polskiego futbolu i to jest nie podważalne a efecty zobaczymy.....już w czerwcu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Europejski tlen... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 02.02.08, 23:18 Nareszcie. Od 1986 roku do 2000 bylo dno. Engel a potem Janas zrobili postep (chwala im za to!!!!). Teraz czas na budowanie potegi. Bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Beenhakker po prostu nie czyta GWna ktore pluje IP: *.crowley.pl 02.02.08, 23:15 Beenhakker po prostu nie czyta GWna ktore pluje na Polske od 18lat. Dlatego zachowal zdrowy rozsadek i nie przeprasza ze zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek [...] IP: *.chello.pl 02.02.08, 23:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z boku Re: Beenhakker dla Sport.pl: Jestem spokojny o pr IP: 67.201.174.* 02.02.08, 23:34 Jest super, tan mecz udowodnil, ze zdobedziemy zloty medal. Brawo Beckenbauer, o Holender, chyba sie pomylilem, on sie nazywa... a nie wazne. Niech zyje!!! Niech zyje!!! Niech zyje!!! Tutaj oklaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Jak słucham tego Gościa to ... IP: *.chello.pl 02.02.08, 23:44 jakiś dziwny spokój mnie ogarnia jak myśle o naszej reprezentacyjnej piłce. Leo, żyj nam długo i zdrowo ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek [...] IP: *.chello.pl 02.02.08, 23:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Beenhakker dla Sport.pl: Jestem spokojny o pr IP: *.n4u.airbites.pl 02.02.08, 23:58 Piękne i krzepiące bajki opowiada dziadek Leo. Co będzie,jak przyjdzie grać z piłkarzami a nie kelnerami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bvc Re: Beenhakker dla Sport.pl: Jestem spokojny o pr IP: 193.239.62.* 03.02.08, 21:50 Gość portalu: kibic napisał(a): > Piękne i krzepiące bajki opowiada dziadek Leo. > Co będzie,jak przyjdzie grać z piłkarzami a nie kelnerami? A czy to nie ci kelnerzy dokopali polakom 3-0 na początku pracy Leo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Nie Leonid, tylko ewentualnie Leoncio IP: *.ci.uw.edu.pl 03.02.08, 00:12 Spoko chłop z Leona, nie przeszkadzajmy mu w robocie. Z ocenami jego pracy wstrzymajmy się do zakończenia Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Kelnerami Portugalczykami? IP: *.hsd1.nj.comcast.net 03.02.08, 01:25 Polska do boju!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrr3 Beenhakker a polskie bagienko i zaścianek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 02:33 Do wszystkich ćwoków złorzeczących na Holendra....Wiem jak profesjonalizm boli wszelkiej maści nieudaczników i amatorów. Polscy piłkarze to nie Brazylijczycy lub Argentyńczycy, ale Leo potrafi ( czemu inni Engelowie nie ? ) wyzwolić z nawet ligowych przeciętniaków iskrę talentu i brak kompleksów. Boże prowadź Leo...bo jeśli nie...to nasza piłka zapadnie się w Owczo-Cypryjskie poziomy na wieki....pod wodzą naszych trenerskich " czarodziejów" Koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryfita Grosik fantastyczny mecz pozdrowienia IP: *.nwrk.east.verizon.net 03.02.08, 06:21 od Pogoniarzy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Benek to taka kaczka chora na Polske... IP: *.VIC.netspace.net.au 03.02.08, 05:05 ktorej nie mozna juz niczym dogodzic,poza poteznym kopem w 'cztery litery'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Leo,czlowiek gora IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.02.08, 08:27 Leo pokazuje kunszt,to nie ulega watpliwosci.Absolutny szacunek od pilkarzy,przebojowy awans do ME,czlowiek nie bojacy sie powiedziec co mysli.To jest jakas wspaniala przygoda starszego czlowieka ale jakze mlodego duchem.Ten Leo powininen byc inspiracja dla wielu trenerow,dzialaczy,pilkarzy ale nie tylko bo i normalnych ludzi.Wydaje sie ze trafilismy w bardzo odpowiednim momencie na wlasciwgo czlowieka.W okresie gdzie jeszcze do nas wrecz nie dotarlo ze po tylu latach okupacji,zaborow jestesmy wreszcie krajem i spoleczenstwem wolnym i demokratycznym istniala obawa ze ( ogranicze sie tylko do sportu ale ma to przelozenie tez w kazdej dziedzinie) brakuje nam mysli przewodniej.Przyzwyczajeni do pouczen,zadan,rzadow itp smiem twierdzic iz bez Leo moglibysmy dlugo nie odkryc wielu spraw zwiazanych z prawidlowym przebiegiem rozwoju osobowosci.Niestety trzeba przyznac temu racje.Leo dal nam wiare,optymizm,nadzieje i sile.Szczesliwi sa ci pilkarze ktorzy moga z nim pracowac.Nie dziwie sie ze na naradzie przedmeczowej byla absolutna cisza.To o czyms swiadczy a napewno o tym ze nie slucha sie tego codziennie.Po raz pierwszy przetarlem oczy z Portugalia,pozniej to juz byla droga do chwaly.Naprawde patrze z wielkim zainteresowaniem w przyszlosc gdyz nawet sami pilkarze oddaja swoje pieniadze w klubach zagranicznych i wracaja do Polski jak Matusiak albo Zurawski ktory przechodzi z Celticu do malego Greckiego zespolu.Wszyscy pilkarze wrecz marza o grze teraz w kadrze.Leo to wielki czlowiek i trener a Benek to malutki zapluty karzelek Odpowiedz Link Zgłoś
heycisco Re: Leo,czlowiek gora 03.02.08, 16:18 Mógłbym się bez wahania podpisać pod tym, co napisałeś. A forowe nieudaczniki niech plują jadem i odgrywają wiejskich głupków. Czasami miło się pośmiać z przygłupów pokroju Benka. Koleś udowadnia, że niekórych ludzi nie powinno się odrywać od pługa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Leo,czlowiek gora IP: *.cust.tele2.se 03.02.08, 17:31 Jaki przebojowy awans ? Mielismy szczescie, ze Serbowie spartoczyli swoje mecze. Owszem, Leo mysli pozytywnie i fajnie, ale do przeboju to duzo, duzo brakuje. Napadu nie mamy, pomoc szarpana. Duzo pracy przed Leo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Brozek spadaj! IP: *.chello.pl 03.02.08, 09:27 Pawla Brozka przekwalifikowac na sprzatacza, albo w cholere wyrzucic z kadry, bo tylko miejsce zabiera a taki z niego napastnik jak z koziej d... traba :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derkacz Re: Brozek spadaj! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.08, 17:27 Gość portalu: :) napisał(a): > Pawla Brozka przekwalifikowac na sprzatacza, albo w cholere wyrzucic z kadry, b > o > tylko miejsce zabiera a taki z niego napastnik jak z koziej d... traba :/ Gość portalu różni sie od Leo podejściem do ludzi. Leo ma podejście aprobatywne i pogodne a gość portalu chamskie i ponure. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 13:01 "Jestem jednym z niewielu ludzi w Polsce, którzy są spokojni o przyszłość polskiej piłki. Macie mnóstwo utalentowanych zawodników." ALE NIE UMIECIE ICH WYKORZYSTAC !!!!!!!!!!! Przyklad podolski czy kloset w Polsce napewno by nie zrobili kariery a w niemczech sa uznawali za jednych z najlepszych pilkarzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 13:03 "Jestem jednym z niewielu ludzi w Polsce, którzy są spokojni o przyszłość polskiej piłki. Macie mnóstwo utalentowanych zawodników." ALE NIE UMIECIE ICH WYKORZYSTAC !!!!!!!!!!! Przyklad podolski czy klose w Polsce napewno by nie zrobili kariery a w niemczech sa uznawali za jednych z najlepszych pilkarzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proza leo nie pie.ol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.08, 17:57 wspaniali to są : Donald Tusk, Julia Pitera, Bartoszewski, Hanna Gronkiewicz Walz - każdy czytelnik tego POrtalu POtwierdzi to. Odpowiedz Link Zgłoś