helawoparach 04.02.08, 10:09 www.youtube.com/watch?v=yo2ASZmXQdk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stasiek Szarapowa kontra izraelscy fani - ostre spięcie IP: *.tp.unicity.pl 04.02.08, 12:52 ach ci Żydzi, jak zawsze dowciapni, tylko czemu nie tam gdzie trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Szarapowa kontra izraelscy fani - ostre spięcie IP: *.echostar.pl 04.02.08, 16:00 haha, tez mi klasa. to odpowiadanie coraz głośniejszymi jęknięciami to jak przepychanka dwóch przeczkolaków w stylu: "ty jesteś głupi, nie-e ty jesteś głupi, a bo nie-e bo ty-y...". klasowy dziennikarz GW ;) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.08, 20:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Szarapowa kontra izraelscy fani - ostre spięcie IP: *.cable.mindspring.com 05.02.08, 09:13 Zydzi znajda i na to rozwiazanie - za pare miesiecy wszystkie korty beda oddzielone od publicznosci wysokim murem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomkeze Re: Szarapowa kontra izraelscy fani - update IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 09:15 www.youtube.com/watch?v=tonetZN3jOQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzub Re: Szarapowa kontra izraelscy fani - ostre spięc IP: 193.111.166.* 05.02.08, 11:36 a zydowscy sportowcy powinni wygrywac walkoverem, bo sa ofiarami holokaustu. Ale pokazali kulturę, no nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: Szarapowa kontra izraelscy fani - ostre spięc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 11:39 spojrz na siebie osle Odpowiedz Link Zgłoś
jakas1 Szarapowa kontra izraelscy fani - ostre spięcie 05.02.08, 09:46 " która ten wiek wybrała na wejście do pierwszej serii rankingu." A co to jest pierwsza seria rankingu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacław psikuta Poziom artykułu i poziom Żydowskich kibiców DNO! IP: *.3s.pl 05.02.08, 09:59 wacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetradrachma Re: Poziom artykułu i poziom Żydowskich kibiców D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 10:26 wacus daj se luz, pomys o naszych kibicach (pseudo. A z tym szacunkiem do Żydów to przesadzasz pisze sie "zydowskich" tym bardziej że to byli....Izraelici (notabene w wiekszości "dwazdy grazdani CCCP". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kt Szarapowa kontra izraelscy fani - ostre spięcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 10:05 Co by napisał NYT i GW gdyby w Polsce kibice wygwizdali, czy wyśmiali sportowców z Izraela.????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miu Re: Szarapowa kontra izraelscy fani - ostre spięc IP: 193.111.166.* 05.02.08, 11:33 hehe, dokladnie. Jak by ktos tak potraktowal Izraelskich sportowcow to bylby przeciez antysemityzm, hahahhahahahha. I napewno Żydzi domagaliby sie walkovera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Szarapowa kontra izraelscy fani - ostre spięcie IP: *.chello.pl 05.02.08, 10:15 nie, w polsce nie ma antysemityzmu, wcale nie ma. słyniemy z tego i z kultury osobistej słyniemy na cały świat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Szarapowa kontra izraelscy fani - ostre spięc IP: 193.111.166.* 05.02.08, 11:34 o dziwo kibicom tenisowym z polski jak i siatkarskim trudno cokolwiek zarzucic. A pilkarscy wszedzie sa tacy sami wiec u nas jest norma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetradrachma a przeciez mogła pokazać gołą pupę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 10:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: a przeciez mogła pokazać gołą pupę IP: 80.80.26.* 05.02.08, 13:41 To jest niesamowite, idiotyczny reportaz z niewaznego meczu tenisowego o ktorym wiekszosc Polakow nic nie wiedziala potrafi wzbudzic takie emocje w Polsce. Oczywiscie gdyby to wydazenie odbylo sie naprzyklad w Holandi to jestem przekonany ze nie byloby ani jednego komentarza. Zawsze bedziecie gnidami swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenisista Re: a przeciez mogła pokazać gołą pupę IP: *.aster.pl 06.02.08, 19:36 ość portalu: ed napisał(a): > To jest niesamowite, idiotyczny reportaz z niewaznego meczu > tenisowego o ktorym wiekszosc Polakow nic nie wiedziala potrafi > wzbudzic takie emocje w Polsce. Oczywiscie gdyby to wydazenie odbylo > sie naprzyklad w Holandi to jestem przekonany ze nie byloby ani > jednego komentarza. Zawsze bedziecie gnidami swiata. ty już jesteś wszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgt Re: a przeciez mogła pokazać gołą pupę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 20:10 > wzbudzic takie emocje w Polsce. Oczywiscie gdyby to wydazenie odbylo > sie naprzyklad w Holandi to jestem przekonany ze nie byloby ani Ojj nie pierdziel. Żydzi przeżywają jak Hitler okupacje jak ktoś coś na nich powie - to jest fakt! Natomiast polakom i innym jak robia koło d..y to nic się nie dzieje. Zresztą żydzi sa spaleni swoją obecną postawą. Można było ich żałowac po wojnie, ale teraz? Te mury, te morderstwa, te wojny itd. Takie same gnidy jak inne narody. Zreszta podobnie jest z Holandią. Niby tacy wolni ludzie, i eutanazja i aborcja na życzenie itd. - no raj wolnościowca. Ale to własnie Holandia wprowadza najbardziej restrykcyjne ograniczenia dla obcokrajowców w swoim kraju! Nie mówie że to źle, ale jedno przeczy drugiemu w ich postawach. Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Szarapowa kontra izraelscy fani - ostre spięc 05.02.08, 10:53 I tak dobrze, że nie rzucali cebulą... Mogli też przecież szybciutko zbudować trzymetrowy mur odzielający koszerną od Rosjanki (tak jak zrobili to z Palestyną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ku-klux-klan VIVA JUDE !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 11:16 Viva Żydzi !!!!!!!!!!!!!!!!!! Wkurzają wszystkich bo mają łeb na karku !!! Zawze, ale to zawsze dadzą sobie radę i bedą zawsze NAJ !!!!!!!!!!!!!!!! VIVA JUDE !!!!!!!!!!!!!!! Pozdro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goj Tylko powinni tel "leb" wreszcie z d...py wyjac IP: *.sub-75-197-10.myvzw.com 05.02.08, 14:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veneda Re: VIVA JUDE !!!!!!!!!!!!!!! IP: 69.106.107.* 06.02.08, 01:29 w tym przypadku wkurzyli wszystkich, bo sie zachowali wulgarnie, po chamsku.To tak w stylu Borata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos Bardzo dobrze publika robiła. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 11:20 Kort jest do gry a nie do pojękiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go$c!u Re: Bardzo dobrze publika robiła. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 11:34 ciekawe jak ona reaguje w lozku, skoro na korcie jest tak glosno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aQQ wypowiedź kogoś kto miał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 12:28 okazję się przekonać ''Podczas seksu nie wydawała z siebie żadnych odgłosów. Nie potrafię opisać jak bardzo byłem rozczarowany. Naprawdę sądziłem, jak większość facetów, że ona jest z gatunku tych krzyczących. Ale ona po prostu leżała, jak zdechła żaba. A kiedy zacząłem jęczeć, bardzo się zdenerwowała, powiedziała że ją dekoncentruję. Byłem tak rozczarowany, że jeszcze przez miesiąc jechałem na Paxilu .'' www.ciacha.net/ciacha/1,81836,4392135.html łożesz, ale ten koleś był tragiczny albo Szarapowa to jakiś dziwny przypadek:DD Odpowiedz Link Zgłoś
matijaz Re: wypowiedź kogoś kto miał 07.02.08, 01:48 Gość portalu: aQQ napisał(a): > łożesz, ale ten koleś był tragiczny albo Szarapowa to jakiś dziwny przypadek:DD Spójrz na zdjęcie tego geja i odpowiedz sobie sam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Re: Szarapowa kontra izraelscy fani - ostre spięc IP: *.hsd1.pa.comcast.net 05.02.08, 11:43 anty-semityzm? niektorzy zydzi mocna pracuja aby on istnial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izaak syn rabina Ale wstyd na cala Europę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 11:56 Wstyd mi ze my Żydzi jestesmy takimi zaściankowyni kołtunami, co o nas na zachodzie pomyślą?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Ale wstyd na cala Europę! IP: 193.111.166.* 05.02.08, 12:57 no powinnismy sie wstydzić...zrobilismy wioche na caly swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
baster22 Zwróccie uwagę 05.02.08, 11:57 Przeciwniczka Rosjanki nie reagowała. Ona mogła uciszyć publiczność.Fear play to nieznane zachowanie w Izraelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. "fear play" IP: *.chello.pl 05.02.08, 13:38 baster22 napisał: > Przeciwniczka Rosjanki nie reagowała. Ona mogła > uciszyć publiczność.Fear play to nieznane zachowanie > w Izraelu. Ja myślę, że akurat "fear play" to oni znają bardzo dobre. W obu rolach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sieba Wyszła natura zydowska. Nienawidzą obcych. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 05.02.08, 11:58 Ten naród faktycznie jest wybrany ale do auto-unicestwienia chyba. Od wieków robią wszystko co w ich mocy aby ludzkość ich znienawidziła. I maja na tym polu ogromne sukcesy. Zaczynają już zjadać własny ogon jakim jest USA co w konsekwencji doprowadzi do samounicestwienia. Żydów zgubi to , ze są rozpoznawalni. Kiedys ich to ratowało teraz zgubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrozba Re: Wyszła natura zydowska. Nienawidzą obcych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 12:26 wywrozyles to z fusow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sieba Re: Wyszła natura zydowska. Nienawidzą obcych. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 05.02.08, 12:55 Czego nie zrozumiałeś? Moge napisać prostszym językiem jeśli masz problem ze zrozumieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Midwesterner Re: Wyszła natura zydowska. Nienawidzą obcych. IP: *.proxy.aol.com 06.02.08, 20:21 No to ja tez napisze prostym jezykiem. Jesli juz sibe konieccznie szuka takich, ktorzy(re) obsesyjnie nienaiwdza obcych, ustarczy mu (jej) spojrzec w lustro. A jesli chce sie z tego (i z innych dolegliwosci) wyleczyc, powinien(a) udac sie do weterynarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt myślę że czas skończyć z tym nabożnym IP: *.aster.pl 05.02.08, 13:56 milczeniem publiczności jakby ktoś w szachy grał gdy zawodnczki i zawodnicy kwiczą jak swinie a nie jak gentlemani czy ladies trąbki plastikowe welcome w tej jaskini szpanu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul Re: myślę że czas skończyć z tym nabożnym IP: *.aster.pl 05.02.08, 14:28 mięśniaki walą dechą w gałę a niektórzy udają że koncert symfoniczny się odbywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: myślę że czas skończyć z tym nabożnym 06.02.08, 19:11 Jęcz to sobie przed telewizorem we własnym domu. Na korcie jesteś po to, aby oglądać, a nie przeszkadzać sportowcom. Odpowiedz Link Zgłoś
uzman A gdyby tak postąpiono z izraelską zawodniczką? 06.02.08, 07:13 Nowojorska Rada Żydów wydałaby wtedy całej narodowości, zamieszkującej kraj gdzie by się to działo, niezbywalny certyfikat stwierdzający woujący antysmityzm. ps Brawo Masza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaj Szarapowa kontra izraelscy fani - ostre spięcie IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.08, 18:27 i to mi sie podoba. Jakze normalne a jak rzadko spotykane.Wyrazy szacunku dla takich zachowan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fpitt Szarapowa kontra izraelscy fani - ostre spięcie IP: *.resetnet.pl 06.02.08, 22:42 ...hmm, pewnie jakas antysemitka? czy cos? jak ktos ma Klase to i z nimi sobie poradzi. Ale szkoda, ze tak latwo daja DUPY,....byloby ciekawiej. Brawa dla Szarapowej. Pokazala, Kim jest. A reszta.... my to wiemy- jest milczeniem. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Żydowskie świnie nigdy nie potrafiły się zachować. IP: *.cs.nthu.edu.tw 07.02.08, 03:33 Taka kultura jaki naród. Odpowiedz Link Zgłoś