Gość: olbart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 21:47 Brawo Ebi!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sabre Smolarek i Racing walczą w Pucharze Hiszpanii IP: *.rtr.bait.pl 28.02.08, 21:47 Bravo Ebi! Trzymamy kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Bramki z MECZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 09:43 footy.pl/bramki/getafe_racing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Smolarek i Racing walczą w Pucharze Hiszpanii IP: *.aster.pl 28.02.08, 21:48 przypominam że jesteśmy krajem rozkładajacym z Leo Portugalię stojąca wyżej niż Hiszpania, więc bym się tak nie podniecał golem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Smolarek i Racing walczą w Pucharze Hiszpanii IP: *.icpnet.pl 28.02.08, 21:50 hehe, słuszna uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha a jak!! IP: 78.146.227.* 28.02.08, 22:14 Hehe prrroste ze tak!! :D "Spokojnie panowie to tylko bramka. Normalka dla Ebiego.." :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Smolarek i Racing walczą w Pucharze Hiszpanii IP: *.aster.pl 28.02.08, 21:49 ps. swoją drogą - panuje jakaś schizofrenia: oczekuje się sukcesu reprezentacji Leo a jednocześnie sika w majtki z podniecenia że Rasiak i Saganowski coś strzelili w drugiej lidze, a Ebi w pierwszej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Smolarek i Racing walczą w Pucharze Hiszpanii IP: *.aster.pl 28.02.08, 22:11 nie brakowało, oj nie brakowało, nawet takich którzy sikali z wrażenia ze nasz Dudek syn tej ziemi siędnie na ławce w Realu:) doprawdy - Leo ma tu pełne ręce roboty z zakomleksionymi nie tylko piłkarzami ale też dziennikarzami i kibicami Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Smolarek i Racing walczą w Pucharze Hiszpanii 28.02.08, 21:50 Brawo EBi, dziś był artykuł że tęskni za golem i proszę bardzo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Kołtoń Smolarek i Racing walczą w Pucharze Hiszpanii IP: *.chello.pl 28.02.08, 21:55 zmieńcie tekst!!! Ebi strzelił gola nogą a nie głową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: Smolarek i Racing walczą w Pucharze Hiszpanii IP: *.sbmec.pl 28.02.08, 21:59 hehehe co z tymi dziennikarzami jest nie tak? Po co piszą takie bzdury, skoro ewidentnie nie oglądają meczu.Przecież chyba lepiej nie pisać nic, niż takie brednie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślaczka Re: Smolarek i Racing walczą w Pucharze Hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 22:10 Brawo Ebi i gratulacje!!! :) Mam nadzieję, że może jeszcze jakąś bramkę w tym meczu strzelisz :> Chociaż i tak jest fajnie, że strzeliłeś :D Powodzenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az bramka cieszy ale... IP: *.bpl.vectranet.pl 28.02.08, 22:18 żeby od razu robić z tego "czerwonopaskową" informację na główniej stronie portalu? To mi tylko uświadamia jak biednym piłkarsko jesteśmy narodem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: bramka cieszy ale... IP: *.aster.pl 28.02.08, 22:22 "To mi tylko uświadamia jak biednym piłkarsko jesteśmy narodem..." tylko tobie, mnie nie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślaczka Re: bramka cieszy ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 22:26 Mnie też nie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozinjusz Re: bramka cieszy ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 22:36 Oglądam ten mecz od drugiej połowy,Smolarek nie błyszczał,kiedy współpracował z Tchite ,w sumie miał jeden kontakt "bramkowy" i strelił gola.Odkąd na boisku pojawił się Munitis już jest lepiej miał jedno ciekawe przepuszczenie Pedro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwir Mi tez nie :) IP: 78.146.227.* 28.02.08, 22:27 jestesmy coraz lepsi i bedziemy rzadzic na Euro :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kedar Zobaczcie filmik! Strzelił głową IP: *.markom.krakow.pl 28.02.08, 22:37 uefaeuro.pl/filmy/266/Getafe---Racing-21-Smolarek/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwir Jaka glowa????????????????? IP: 78.146.227.* 28.02.08, 22:55 Dupa ku..wa a nie glowa :D.. Albo jestem slepy chyba! Noga jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morons Zacentrował może na głowę... IP: 193.192.62.* 29.02.08, 01:22 ale Ebi bramkę zdobyl strzałem nogą. Losers. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Zacentrował może na głowę... IP: *.elsat.net.pl 29.02.08, 06:21 " Smolarek i Racing walczą w Pucharze Hiszpanii" Ku.. mać, nie wystarczy napisac ze Racing walczy w Pucharze Hiszpani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Smolarek i Racing walczą w Pucharze Hiszpanii IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.02.08, 23:13 Racje maja Ci wyzej, Ebi strzelil noga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Smolarek i Racing walczą w Pucharze Hiszpanii IP: 87.254.86.* 28.02.08, 23:18 Smolarek zdobył bramkę strzałem nogą... a nie głową, Panie Redaktorze!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChemikPolice Re: Smolarek i Racing walczą w Pucharze Hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 23:46 Nie wiem, gdzie red. Wołowski widział strzał Ebiego głową ??! Chyba sam ma coś z głową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dlugi Re: Smolarek i Racing walczą w Pucharze Hiszpanii IP: *.hsd1.il.comcast.net 28.02.08, 23:53 Autor tego artykulu ogladal chyba inny mecz, poniewaz nawet slepy widzial ze Smolarek strzelil bramke noga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Ręką zagrał etoo nie IP: *.pool85-54-145.dynamic.orange.es 28.02.08, 23:56 Ręką piłkę zagrał samuel etoo w doliczonym czasie gry meczu z Valencja po której to akcji katalończycy wyrównali. Dziwi brak profesjonalizmu dziennikarzy gazety wyborczej, dziwi ale coraz mniej,(szczególnie że pan Wołowski takie wpadki ma raz na trzy artykuły) niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Ręką zagrał etoo nie IP: *.bluecom.no 29.02.08, 00:23 Jako naoczny swiadek owego zajscia, potwierdzam. Prosilbym redakcje o korekte. PS: Niestety masz racje, brak profesjonalizmy kluje w oczy jak "profesjonalizm" naszych kopaczy (niedaleko pada jablko od jabloni)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hun - hur -tu Jaką głową? zobaczie filmik IP: *.markom.krakow.pl 29.02.08, 00:08 uefaeuro.pl/filmy/266/Getafe---Racing-21-Smolarek/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Smolarek i Racing walczą w Pucharze Hiszpanii IP: *.centertel.pl 29.02.08, 18:47 Ten Tchite żeby takiej sytuacji nie wykorzystać to Smolarek by to trafił Odpowiedz Link Zgłoś