chrisraf Ten facet nazywa sie Lucas Podolski, 15.03.08, 16:44 czy jakis analfabeta mowi Stefan Moeller? Glückauf! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyplebs Lukas, a nie Lucas analfabeto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 18:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reks Zbynio Gęsior-chcę Boruca w Kieracie Udojnym IP: 77.223.195.* 15.03.08, 16:55 Mówi Zbynio-Boruca nikt nie chce,a my go przyjmiemy z otwartymi ramionami.Pomoże na m wywalczyć awans do a klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haaa co was obchodzi klose IP: 78.52.225.* 15.03.08, 17:42 niech sobie bedzie niemcem co wam k-wa wasza mac do tego niech bedzie sobie arabem czy hindusem co was to k-wa obchodzi chcieliscie wolnosci i macie wolnosc takze wolnosc osiedlania polakow to trzeba za morde trzymac wtedy jest ordnung bo inaczej im odbija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan boruca Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 19:51 niech oni szybcjej kupujo tego boruca zanim sie zmarnuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.gprs.plus.pl 15.03.08, 20:52 Uwaga!"Szkapy dorożkarskie" coś szykują n.p. Krzynówek i Boruc na ławce rezerwowych do mistrzostw. Odpowiedz Link Zgłoś
fyrlok Re: Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie 16.03.08, 00:45 Ejjj, Wy Poloki mocie z tym pjeronski problym: swoj-niyswoj itd. Jasne, ze Slonzok Klose i (Pôl-)Slonzok Podolski som nasze, ze Slonska. A ze Slonsk akurat je bez Wos skolonizowany, to co. W nich bije SLONSKIE serce. "jak nas lubi - to fajny, swojski, a jak nie(mowi, ze nas lubi) - to be i fe" takie chore myslenie jak o Tannenbergu (eli "po polsku": Grunwald) he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawełek Podolski w "SE": Chcę Boruca w Bayernie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 22:53 Panowie do czego doszła ta dyskusja mówimy a przynajmniej niektórzy się starają o przejściu Artura do Monachium ewentualnie a wy schodzicie na tematy prawie rasistowskie po co pytam? Co za różnica czy jesteś Niemcem Polakiem Ślązakiem czy Arabem. Panowie przejdźcie k... do kulturalnej dyskusji bo mnie to wkur... jak czytam takie poje... teksty i widzę że wszyscy świetnie bluzgają po polsku. Dajcie spokój tym popier... gadkom i zobaczymy co przyniesie przyszłość. Podolski to Podolski Klose to Klose może tak wyjdziecie na boisko i zagracie zamiast nich albo przeciw... cienko to widzę.w gębie to wszyscy są mocni i Polak i Niemiec popatrzcie na siebie Odpowiedz Link Zgłoś