Dodaj do ulubionych

ginekolog- Wrocław

28.10.03, 19:50
Szukam dobrego ginekologa we Wrocławiu. Obecnie leczę się u dr.
Wilczyńskiego, na reazie jestem zadowolona, chociaż różne opinie o nim
słyszałam. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • na_imie_mam_nowak_renata Re: ginekolog- Wrocław 28.10.03, 20:27
      bratowa mojej sklepowej mieszka we wrocławiu,no,kołoWrocławia,właściwie
      daleko,ale wie,co i jak,i ona muwila,ze najlepszy gin w Wrocławie nazywa się
      szuwarek Wodnik,tel.:0-700 800 900.Nowak Renata
    • Gość: lola Re: ginekolog- Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 21:03
      Masz jakies skomplikowane sprawy, ciaza etc.- wtedy najlepiej taki który
      opracuje jednoczesnie w szpitalu.
      Jesli chodzi o kontrole, cytologie,usg to polecam dr Magdalene Michałek z
      ESKULAPA Bulwar Ikara 18, jesli bedziesz zainteresowana ,poszukam telefonu,
      maja umowe z NFZ.Duzo osób ja chwali.
      Ze szpitalnych dobrze wspominam A.Jagielskiego, wyciagnał mnie z opresji.
    • evrin Re: ginekolog- Wrocław 28.10.03, 21:11
      Chodze do Corfamedu na Kluczborska do dr. Mazurca.Wizyta kosztuje 35zl ale w
      cenie jest cytologia i inne badania w razie potrzeby.Bardzo mila atmosfera.
      Jako pacjetka czuje sie otoczona opieka i jest to pierwszy lekarz ktory
      naprawde mi pasuje:wszystko wyjasni i rozwieje wszelkie obawy. Taki watek byl
      juz na Forum i faktycznie najwiecej kobiet pisalo o Eskulapie wiec pewnie cos w
      tym jest:) Pozdrawiam
      • Gość: mokato Re: ginekolog- Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 21:46
        Witam!
        Ja tez chodze do Corfamedu do dr. Maślaka. W cenie faktyczne jest cytologia i
        za każdym razem USG. Tłumacza wszystko jak dziecku i to mi sie podoba bo nie
        znam sie na tych sprawach i fachowej terminologii. Długo szukałam i teraz wiem,
        że jest to porządna przychodnia! Polecam!!!
        • Gość: Bebe Re: ginekolog- Wrocław IP: 62.233.176.* 28.10.03, 22:09
          Polecam dr. Michalika z ambulatorium na placu Słowiańskim (umowa z NFZ) ale
          przyjmuje też prywatnie, prowadził moją ciążę ma duże możliwości na
          umieszczenie pacjętki w dobrym szpitalu w razie potrzeby.
        • Gość: lola Re: ginekolog- Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 22:10
          Mam porównanie bo zaliczyłam tez Corfamed.Poziom uwazam za jednakowy- i
          Eskulap I Corfamed.Usg dopochwowo i tu i tu.Elegancko, przyjemnie.Z tym ze w
          Eskulapie za darmo, a w Corfamedzie niestety trzeba płacic.
      • Gość: mada Re: ginekolog- Wrocław IP: 62.233.176.* 28.10.03, 22:07
        wizyta w corfamedzie podrożała obecnie jest to 70 złotych
        • Gość: mokato Re: ginekolog- Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 23:22
          a kiedy byłaś? ja ostatnio w sierpniu i nie chce mi się wierzyć, że podrożało
          100%.
          Pozdr.
          • Gość: mokato Re: ginekolog- Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 11:43
            Witam!
            Mada, nie wiem skad masz te błędne informacje, że wizyta w Corfamedzie kosztuje
            70 zł? Nadal kosztuje 35zł do godz 15 a po 15- 40 zł.
            Nie wprowadzaj ludzi w błąd.
            Pozdrawiam
            • Gość: miri Re: ginekolog- Wrocław IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.03, 16:18
              ponoć poliklinika na Grobli jest dobra
              • Gość: ta Re: ginekolog- Wrocław IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.03, 20:58
                Na Grobli została przeniesona na pl. Hirszfelda
          • madaso Re: ginekolog- Wrocław 29.10.03, 21:42
            moja siostra była w piątek w zeszłym tygodniu i tylre kazali je zapłacić
            podobno od 2 miesięcy tak jest
            • Gość: mokato Re: ginekolog- Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 22:15
              Może robila jakies dodatkowe badania. ja pisze o wizycie lekarskiej. dzisiaj
              dzwonilam.
              pozdr
              • Gość: muuuu Re: ginekolog- Wrocław IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 08:12
                Dr. Jarosz
    • Gość: facet Re: ginekolog- Wrocław IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 20:46
      nie znam się na tym
    • Gość: dr Wilczynski Re: ginekolog IP: *.lanet.wroc.pl 30.10.03, 22:49
      Wpadnij znowu,to dopiero teraz będziesz zadowolona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka