amaruuu 28.10.03, 19:50 Szukam dobrego ginekologa we Wrocławiu. Obecnie leczę się u dr. Wilczyńskiego, na reazie jestem zadowolona, chociaż różne opinie o nim słyszałam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
na_imie_mam_nowak_renata Re: ginekolog- Wrocław 28.10.03, 20:27 bratowa mojej sklepowej mieszka we wrocławiu,no,kołoWrocławia,właściwie daleko,ale wie,co i jak,i ona muwila,ze najlepszy gin w Wrocławie nazywa się szuwarek Wodnik,tel.:0-700 800 900.Nowak Renata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: ginekolog- Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 21:03 Masz jakies skomplikowane sprawy, ciaza etc.- wtedy najlepiej taki który opracuje jednoczesnie w szpitalu. Jesli chodzi o kontrole, cytologie,usg to polecam dr Magdalene Michałek z ESKULAPA Bulwar Ikara 18, jesli bedziesz zainteresowana ,poszukam telefonu, maja umowe z NFZ.Duzo osób ja chwali. Ze szpitalnych dobrze wspominam A.Jagielskiego, wyciagnał mnie z opresji. Odpowiedz Link Zgłoś
evrin Re: ginekolog- Wrocław 28.10.03, 21:11 Chodze do Corfamedu na Kluczborska do dr. Mazurca.Wizyta kosztuje 35zl ale w cenie jest cytologia i inne badania w razie potrzeby.Bardzo mila atmosfera. Jako pacjetka czuje sie otoczona opieka i jest to pierwszy lekarz ktory naprawde mi pasuje:wszystko wyjasni i rozwieje wszelkie obawy. Taki watek byl juz na Forum i faktycznie najwiecej kobiet pisalo o Eskulapie wiec pewnie cos w tym jest:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokato Re: ginekolog- Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 21:46 Witam! Ja tez chodze do Corfamedu do dr. Maślaka. W cenie faktyczne jest cytologia i za każdym razem USG. Tłumacza wszystko jak dziecku i to mi sie podoba bo nie znam sie na tych sprawach i fachowej terminologii. Długo szukałam i teraz wiem, że jest to porządna przychodnia! Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebe Re: ginekolog- Wrocław IP: 62.233.176.* 28.10.03, 22:09 Polecam dr. Michalika z ambulatorium na placu Słowiańskim (umowa z NFZ) ale przyjmuje też prywatnie, prowadził moją ciążę ma duże możliwości na umieszczenie pacjętki w dobrym szpitalu w razie potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: ginekolog- Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 22:10 Mam porównanie bo zaliczyłam tez Corfamed.Poziom uwazam za jednakowy- i Eskulap I Corfamed.Usg dopochwowo i tu i tu.Elegancko, przyjemnie.Z tym ze w Eskulapie za darmo, a w Corfamedzie niestety trzeba płacic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: ginekolog- Wrocław IP: 62.233.176.* 28.10.03, 22:07 wizyta w corfamedzie podrożała obecnie jest to 70 złotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokato Re: ginekolog- Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 23:22 a kiedy byłaś? ja ostatnio w sierpniu i nie chce mi się wierzyć, że podrożało 100%. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokato Re: ginekolog- Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 11:43 Witam! Mada, nie wiem skad masz te błędne informacje, że wizyta w Corfamedzie kosztuje 70 zł? Nadal kosztuje 35zł do godz 15 a po 15- 40 zł. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miri Re: ginekolog- Wrocław IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.03, 16:18 ponoć poliklinika na Grobli jest dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta Re: ginekolog- Wrocław IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.03, 20:58 Na Grobli została przeniesona na pl. Hirszfelda Odpowiedz Link Zgłoś
madaso Re: ginekolog- Wrocław 29.10.03, 21:42 moja siostra była w piątek w zeszłym tygodniu i tylre kazali je zapłacić podobno od 2 miesięcy tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokato Re: ginekolog- Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 22:15 Może robila jakies dodatkowe badania. ja pisze o wizycie lekarskiej. dzisiaj dzwonilam. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muuuu Re: ginekolog- Wrocław IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 08:12 Dr. Jarosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: ginekolog- Wrocław IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 20:46 nie znam się na tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Wilczynski Re: ginekolog IP: *.lanet.wroc.pl 30.10.03, 22:49 Wpadnij znowu,to dopiero teraz będziesz zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś