Gość: Pyra IP: *.icpnet.pl 20.03.08, 22:35 Przegrać z Kolejorzem to nie wstyd! powinniście się cieszyć,że tylko trójka do zera i Kolejorz was żegna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz na chorzowskie kundelki czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robak pytanie do wislaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 23:13 nadal uważasz że sedzia słusznie wyrzucił Rengifo z boiska ty wislacki kretynie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyra pełną gębą Kolejna klęska Oresta Lenczyka IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.08, 23:22 duma i tradycja, hah! :) ruch? dopiszmy sobie juz 3 punkty :D a co do bełchatowa.... wasz czas w 1 lidze dobiega konca, nasz nadchodzi!! FORZA KOLEJORZ ale SMUDA BYE BYE. wygralismy ten mecz bez ciebie, tak jak z skisłą przegralismy bez ciebie. CZECHU WRACAJ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poz Re: Kolejna klęska Oresta Lenczyka IP: *.icpnet.pl 21.03.08, 16:12 Mów za siebie i Smudę zostaw w spokoju.Michniewicz musi się jeszcze wiele uczyć i nie mieszaj go do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
ricardo2354 Kolejna klęska Oresta Lenczyka 21.03.08, 09:20 Trzymam kciuki za Pana trenerze Lenczyk i za GKS Bełchatów choć jestem kibicem z Łodzi i kibicuję obu łódzkim drużynom co nie mieści się na pewno w głowie tym oszołomom co wypisują tu różne bzdury i nie znają się na piłce. Ma Pan rację! Trzeba budować nową drużynę. Jedyny błąd to ostatnie transfery. Stolarczyk powinien już odejść na emeryturę a Rachwał to piłkarz co najwyżej drugoligowy co potwierdzają wcześniejsze występy w Widzewie i Wiśle Płock. A gdzie gra Magdoń? No cóż każdy popełnia błędy szczególnie gdy nie ma poparcia od "góry", która odpowiada za niedoszły transfer Matusiaka! Gargule będącemu bez formy sni się Wisła lub zagranica. Dlatego trzeba stawiać na młodych zdolnych wspartych kilkoma rutyniarzami. A dobrych piłkarzy w GKS nie brakuje.Ludzie decydujący o losie GKS nie znają się na budowaniu drużyny i dlatego myślę, że Panu wcześniej czy później podziękują a kibice zatęsknią jeszcze za trenerem Lenczykiem gdy GKS będzie walczył o utrzymanie lub zleci do II ligi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Re: Kolejna klęska Oresta Lenczyka IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 11:00 a gdzie sie podziali kibice PEGrowcow:) ja sezon temu byla ich pelno to teraz sie pochowali:)dajeci mi ogrom satysfakcji ze teraz ja z was moge sie ponabijac.jestescie kibicami sukceu i tyle.z WIDZEWSKIMI pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedziemy! Ważne dla kibiców GKS! IP: *.dolsat.pl 21.03.08, 11:05 Stowarzyszenie Sympatyków GKS Bełchatów po raz pierwszy w pierwszoligowej historii organizuje wyjazd pociągiem specjalnym na mecz swojej drużyny. W sobotni poranek 29 marca kibice GKS wyjadą do Białegostoku na mecz z Jagiellonią. Klub zamówił pół tysiąca biletów. Każdy, kto chce przeżyć ten historyczny wyjazd może zapisywać się w sklepie na stadionie. Obowiązują dwie ceny: 20 zł (5 przejazd + 15 bilet) dla kibiców, którzy towarzyszyli zespołowi w Krakowie i Wodzisławiu oraz 35 zł (20 + 15 dla pozostałych). Zapisy trwają do czwartku, 27 marca do godz. 17:30. Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: In-Out Rachwał P.:-) IP: *.class147.petrotel.pl 26.03.08, 08:33 RACHWAŁ - uwielbiam go - co przejdzie do klubu to go spuszcza hehehehe GKS BEŁCHATÓW&RACHWAŁ - II LIGA;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Groo wreszcie zwycięstwo Lecha ;) IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.08, 13:19 w końcu jakieś przekonujące zwycięstwo, ale jak mimo to jest na 4 miejscu mając mecz do przodu to o czymś świadczy, nie tak miało być! zgadzam się z przedmówcą - Smuda wyjazd, już dość czasu miałeś na "budowę" - out out out!!! Czesio mile widziany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: wreszcie zwycięstwo Lecha ;) IP: *.icpnet.pl 21.03.08, 16:16 Dzieci neostrady odwalcie się od Smudy.Na piłce trzeba się znać,a nie pisać o czymś o czym nie ma się pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: wreszcie zwycięstwo Lecha ;) 21.03.08, 16:31 A Ty, jak rozumiem, znasz sie na piłce?:) Odpowiedz Link Zgłoś