Gość: Znafca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 07:57 Nic się nie zmieniło zagłębie dalej kombinuje powinni spaść pod ziemię a nie o jedną klasę rozgrywkową Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Znafca ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawiony! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 07:57 Nic się nie zmieniło zagłębie dalej kombinuje powinni spaść pod ziemię a nie o jedną klasę rozgrywkową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawiony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 12:37 yyy a kiedy dodatkowe losowanie biletów na Euro? bo cos o tym cicho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LKS PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawiony! IP: 77.236.11.* 28.03.08, 07:59 to jest chore wzedzie widzicie tylko korupcje! zajmijcie sie korupcja poprzednich lat najpierw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Re: PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawio IP: *.ghnet.pl 28.03.08, 08:01 a ja uważam, że trzeba prześwietlic ciemne sprawki ŁKSu:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titomito Re: PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawio IP: *.3s.pl 28.03.08, 08:12 jeśli to prawda to ŁKS powinien momentalnie leciec do 3 ligi jeśli chodzi zaś o pseudo sportowców z Sosnowca to natychmiastowe wykluczenie z struktur PZPN to jedyna możliwa kara!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sven.hannawald Re: PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawio 28.03.08, 08:23 Chcesz wykluczać ze struktur PZPN klub za to, że kilku pseudokopaczy postanowiło sobie dorobić na boku i sprzedali mecz? Bez sensu, przecież to klub jest pokrzywdzony w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leniwiec Ci ludzie po prostu nie potrafią inaczej IP: *.pljtelecom.pl 28.03.08, 09:05 Żadne kary nie pomogą na działaczy. Ci ludzie po prostu nie potrafią działać inaczej. Dla nich korupcja i układy to naturalne środowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawio IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.03.08, 15:00 Uważasz, żę klub nie ponosi odpowiedzialności za to kogo zatrudnia??? Skoro zatrudnia słąbych pracowników i do tego oszustów to ponosi za to odpowiedzialność... jak by zatrudnił prawdziwych zawodowców (wyższe koszty) nie miałby problemów. Tak samo jest w innych dziedzinach ... kogo obchodzi, że piekarz zatrudniony w piekarni robi zakalce? Winna jest piekarnia i koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadzam sie Re: PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 08:12 > to jest chore wzedzie widzicie tylko korupcje! zajmijcie sie > korupcja poprzednich lat najpierw! masz racje! zacznijmy od Mistrza Polski AD 1998 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Jak Ensar A. wchodził w pole karne IP: *.171.65.147.crowley.pl 28.03.08, 08:39 to obrońcy,niczym kiedyś biblijne morze przed Mojżeszem,rozstępowali się na boki.Jestem ligowym "wyjadaczem",nie sądziłem,że jeszcze im się chce mataczyć po tak surowych karach.Mecz był EWIDENTNIE ustawiony.Wierzcie mi,po biegu obrońcy,ustawieniu się do akcji jestem w stanie powiedzieć wszystko. BTW w zeszłym sezonie mecz Legia-Zagłębie Lubin w ostatniej kolejce też był chamsko skręcony,ale o tym cicho sza bo to warszawska drużyna sprzedała...nie wszyscy ale połowa drużyny była zamieszana w proceder oraz sędzia meczu także miał pilnować wyniku.Sedziować dobrze,ale pilnować by nie padła jakaś głupia bramka dla Legii.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Jak Ensar A. wchodził w pole karne IP: 217.98.242.* 28.03.08, 08:52 moze powinienes zostac bieglym w procesie o korupcje. Sad na pewno weznie pod uwage przy podawaniu wyroku Twoje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomkeze Re: Jak Ensar A. wchodził w pole karne IP: 195.205.251.* 28.03.08, 09:21 Gość portalu: zenon napisał(a): > to obrońcy,niczym kiedyś biblijne morze przed Mojżeszem,rozstępowali > się na boki.Jestem ligowym "wyjadaczem",nie sądziłem,że jeszcze im > się chce mataczyć po tak surowych karach.Mecz był EWIDENTNIE > ustawiony.Wierzcie mi,po biegu obrońcy,ustawieniu się do akcji > jestem w stanie powiedzieć wszystko. > BTW w zeszłym sezonie mecz Legia-Zagłębie Lubin w ostatniej kolejce > też był chamsko skręcony,ale o tym cicho sza bo to warszawska > drużyna sprzedała...nie wszyscy ale połowa drużyny była zamieszana w > proceder oraz sędzia meczu także miał pilnować wyniku.Sedziować > dobrze,ale pilnować by nie padła jakaś głupia bramka dla Legii.. Ale w Warszawie nikt, przynajmniej z kibiców, tego nie ukrywał. Stąd okrzyki "Złodzieje" przez całą końcówkę i ponad pół godziny po meczu. Dlatego również za paroma piłkarzami nikt nie płakał. Dlatego również nie ukarano Edsona, który widząc pismo nosem odmówił gry w tej farsie. Poza tym ten "głupi golk" wpadł i trener Zagłębia leciał prawie pół boiska do sędziego, żeby mu "przypomnieć". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziom Re: Jak Ensar A. wchodził w pole karne IP: 212.160.172.* 28.03.08, 10:27 Zenon...szkoda tylko, że widać, że nie jest bezstronny...widzewiaczku :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Jak Ensar A. wchodził w pole karne IP: *.171.65.147.crowley.pl 28.03.08, 10:50 Z miasta Łodzi,za moich czasów,zawsze lubiłem ŁKS... Drużyna cudownych "rycerzy wiosny" he he he.Jakbyście wiedzieli na jakiej zasadzie stawali się rycerzami:),przynajmniej w 80-tych latach...:):):) Podobny system "odwzajemnianych przysług" czy jak kto woli "bezpłatnych wałków" stosował później Bełchatów,innym takim klubem od zawsze bywało Zagłębie Lubin,obecnie świetni w tym są działacze Odry W. jednak protoplasta- ŁKS to niedościgły wzór..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziom Re: Jak Ensar A. wchodził w pole karne IP: 212.160.172.* 28.03.08, 12:58 nie kompromituj się dalej, bo nawet nie znasz historii...Rycerze Wiosny to określenie z roku 1958...a nie z lat 80-tych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Jak Ensar A. wchodził w pole karne IP: *.171.65.147.crowley.pl 28.03.08, 13:51 Mistrzu wiedzy o ŁKSie.Doskonale wiem,dlaczego po zdobyciu w 1958roku po raz pierwszy mistrzostwa kraju,nazwali ich rycerzami wiosny...Napisałem: "przynajmniej w latach 80-tych" skąd brała się nieco ironicznie wtedy wymawiana nazwa "rycerze.." tacy z nich byli wtedy rycerze jak z koziej dópyy trąbka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz A kibice ŁKS śmiali się z Widzewa! IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.08, 08:04 Teraz mnie śmieszy bo kibice ŁKSu niedawno śmiali się z Widzewa. Zrozumcie wreszcie, że wszyscy są umoczeni a narazie znaleziono kozły ofiarne. I nie śmiejcie się z innych bo wszyscy w tym siedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAURY Re: A kibice ŁKS śmiali się z Widzewa! IP: 212.160.172.* 28.03.08, 08:54 Może i wszyscy BYLI umoczeni ale czasy sie zmieniły i wszyscy już powinni grać fair. Przy obecnej nagonce ustawianie meczów to poprostu idiotyzm. Jeśli to prawda a zapewne tak to oba kluby powinni wydalić ze struktur pzpn. Trzeba pokazać, że obecnie nie ma żadnej litości dla takich zachowań. Zero tolerancji! Odpowiedz Link Zgłoś
gede14 PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawiony! 28.03.08, 08:08 trzeba być dużym dupkiem żeby wierzyć w takie bzdury.Obie drużyny walczą o utrzymanie i tylko sędziowie mogą drukować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawio IP: *.acn.waw.pl 28.03.08, 08:19 nieprawda to lks o cos jeszcze walczy. sosnowiec jest juz dawno pogrzebany. klepie ostatnie miejsce wiec widac ktos jeszcze postanowil sobie zarobic. jest to dosc mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek fufno prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 08:27 głupiś - po tym spotkaniu Zagłębie mogło wyprzedzić ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon bzdura IP: *.171.65.147.crowley.pl 28.03.08, 08:44 A po co mają wyprzedzać?przecież już spadli.90% drużyny nie będzie grało w Sosnowcu w następnym roku,zostaną tylko ci najsłabsi którzy nawet w II lidze nie powinni grać,to dla nich zostawią IIIligę w Sosnowcu,by się "ogrywali":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: bzdura IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.08, 08:48 a Łks to co - dream team - pensje juz teraz nie sa wyplacane. A ten litwin juz mowi o odejsciu ze sponsorowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomkeze Re: bzdura IP: 195.205.251.* 28.03.08, 09:17 więc dlatego obstawili dokładny wynik i podzielili się zyskiem, proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pppp Re: bzdura IP: *.xdsl.centertel.pl 28.03.08, 18:57 sluchaj zydku to twoj zydzewek powini puscic jescze nizej arena auf bedon wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZUIM-RK Re: PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.08, 08:44 wara od zagłębia,interesuj sie GIEKSą tymi dziadami załoga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 08:25 To ja nim jestem.Pilkarzyki nie sa zwiazani z zadnym z tych klubów.Maja kibiców gleboko w d... Dla nich czy spadna czy sie utrzymia to sprawa drugorzedna Liczy sie stan konta ps.Moze dlatego musiał odejs Orzeszek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 08:32 Dokładnie, wiadomo że obydwa kluby lecą to kopacze już olewają obecne kluby i szukają nowych. A jak można jeszcze coś w starych na boku zarobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawio IP: 217.98.242.* 28.03.08, 08:53 trzeba sie naprawde na pilkarskich realiach nieznac, zeby pisac takie posty jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawiony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 08:20 wymazać obie drużyny z mapy, sędziego do więzienia od razu i będzie spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzwiony PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawiony! IP: 213.227.99.* 28.03.08, 08:21 Czyli co, teraz to buki decydują czy była korupcja czy nie ? Jak za dużo kasy stracą to znaczy że była korupcja ? A może by tak jakieś dowody podać ? Tabloidalny news - ale GW nie lubi Zagłębia Sosnowiec, więc co szkodzi dokopać klubowi, który niszczyło się konsekwentnie przez cały sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawio IP: *.tvwisla.com.pl 28.03.08, 08:38 Chodzi o WYNIK meczu, nie o zwycięstwo ŁKS. Jeśli się okaże, że (przykładowo), na dokładny wynik meczu w OE jest, powiedzmy, obstawiane 100 tys. zł, a na wynik Zagłębie - ŁKS 1:3 obstawione było ni stąd, ni zowąd np. 1 mln zł (przy kursie conajmniej 5 lub pewnie więcej), no to chyba nie trzeba być prokuratorem, żeby stwierdzić przekręt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawiony! IP: *.softdesk.com.pl 28.03.08, 08:23 Bazar spadnie i bez degradacji:) Tylko Widzew!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: hehe IP: *.mofnet.gov.pl 28.03.08, 08:38 midzem też leci, więc cichosza. Odpowiedz Link Zgłoś
broziak Re: hehe 28.03.08, 16:01 zobaczymy jak będzie na derbach ale nie zdziwi mnie jak pokaże się kaska na bazaże przed derbami, zresztą w 2001 byłem światkiem jak jeden z działaczy obstawiwł wtope własnej drużyny w stsie, nie jest żadną tajemnicą że działała i pewnie nadal działa spółdzielnia, a szkoda bo jak zabrali wam stadion i wywalą do 3 ciej ligi to już się nie podniesiecie, czekałem tyle lat na derby(te przed 3 lat w 2 lidze) w łodzi i szkoda że przez kilku zachłannych baranów moje dzieci nie będą mogły zobaczy co to "święta wojna" ten doping, przygotowanie się do meczu i te oprawy.Mam kilku kumpli z KS u i poprostu żal mi ich ale za głupotę i pazernośc będzie trzeba zapłacic. ps jedynie warszawka jest nie do ruszenia (legia - zagłębie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawiony! IP: *.toya.net.pl 28.03.08, 08:24 No chyba tą wyborczą popie..ło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Chinka był taki pewny zwycięstwa przed meczem IP: *.toya.net.pl 28.03.08, 08:26 teraz już wiadomo dlaczego. Ciekawe ile łks zarobił u buka? Odpowiedz Link Zgłoś
sven.hannawald Bezsęsu 28.03.08, 08:35 Artykuł się kupy nie trzyma. BEZSSĘSU - jakby napisał wybitny interneowy komentator Jasiu Śmietana (zresztą artykuł jest napisany przez "js" - czy to Jasiu Śmietana? A może Jasiu Śmietana "Gazety Wyborczej" Jacek S.?) Członkowie WD potwierdzili, że ktoś mógł wytypować taki wynik. No pewnie, a czemu ktoś by nie mógł? Czy 1:3 to taki niecodzienny wynik? Wystarczyło trochę poanalizować i można było przewidzieć taki wynik. ŁKS w tym sezonie już strzelił 3 bramki Zagłębiu, a w swoich trzech poprzednich meczach w Sosnowcu zdobywał już po 3 bramki, natomiast Zagłębie strzelało już bramki drużynom o najlepszej defensywie w lidze - Wiśle, Legii, Grodziskowi, Lubinowi, to czemu miało nie strzelić ŁKS-owi? Że buki musiały wypłacić dużą kasę? No pewnie tak, skoro kurs na taki wynik był raczej dwucyfrowy i może nawet nie z jedynką z przodu. Skoro WD zwraca się do prokuratury o wszczęcie postępowania wyjaśniającego w sprawie tego meczu, to sugeruję też zajęcie się meczem Zagłębia z Legią. Czy to możliwe, że w tamtym meczu mógł paść wynik 2:1? Czy to możliwe, że obrońca Legii i reprezentacji Polski mógł dopuścić do strzelenia dwóch bramek przez Zagłębie? Czy to możliwe, że Giza mógł nie wykorzystać dobrych sytuacji? Niedługo dojdzie do tego, że WD będzie prosił prokuraturę o sprawdzenie każdego meczu, w którym padał wynik nie po myśli bukmacherów. Paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titomito Re: Bezsęsu IP: *.3s.pl 28.03.08, 08:47 nie paranoja lecz czysty przekręt do buków nie chodzą idioci i nie stawiają kilkudziesięciu tysięcy na dokładny wynik no chyba że znają go przed meczem.Sytuacja z trenerem Zagłębia typowa my sprzedajemy a jak ci nie pasuje to nie popracujesz! A ja swoje ŁKS 3 liga a kibice Zagłębia powinni zacząc jeźdźic na Sarmacje Będzin tam może będą traktowani poważnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Bezsęsu IP: *.aster.pl 28.03.08, 09:13 Widzę że dużo wiesz o podtekstach meczu Legii z Zagłębiem. A powiedz mi, dla kogo Giza wtedy tej bramki nie strzelił. Dla Zagłębia, Legii, czy może dla Cracovii, w której wtedy jeszcze był? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Giza nie grał,za to grali inni zainteresowani IP: *.171.65.147.crowley.pl 28.03.08, 11:04 Pamiętasz ten mecz? Zastanów się,dlaczego zawodnicy podejrzewani wtedy o odpuszczenie meczu grali całe 90minut? Łukasz S. ,Piotr W. , Wojtek Sz. Najsłabsi zawodnicy meczu. Piłkarz S. przez cały mecz markował grę,miał chyba rekordową liczbę strat w karierze a grał na bardzo newralgicznej pozycji. Piłkarz W. mimo że coś ustrzelił to grał beznadziejnie,zresztą podbiegając do piłki przy strzale jeszcze się zastanawiał czy nie pierdyknąć nad bramką.Z 4metrów to byłoby zbyt drastyczne:) Po stronie piłkarza Sz. pomocnicy Zagłębia hasali aż miło. Druga bramka dla Zagłębia- obrońcy Legii-juniorzy się tak nie zachowują-watahą podbiegli do jednego zawodnika zostawiając miejsce na dośrodkowanie "do tyłu"-fakt że Stasiak przymierzył idealnie,ale jakby co zawsze było jeszcze parenaście minut do końca i wiele mogli jeszcze załatwić.Wierzcie mi-tak to się robi-klasowa drużyna jak puszcza mecz to zawsze z klasą....:) Czy to przypadek,że po sezonie zawodnik W. trafił do Zagłębia? Czy to przypadek,że po sezonie piłkarz S. został z hukiem wywalony z kadry zespołu? Czy to przypadek,że zawodnik brazylijski E. podpadł na tyle,że z gwiazdy zespołu stał się zawodnikiem prawie rezerwowym. Ludzie,cała Polska widziała....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bezsęsu to ty jesteś IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.08, 04:03 svenowi nie chodzi o mecz Legia - KGHM tylko Sosnowiec -Legia (bo przecież temat jest o Sosnowcu. W jednym jednak masz rację. Gizie zdarzyło się patałaszyć nie takie sytuacje ;). I nikt go o to nie będzie ścigał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaa PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawiony! IP: *.toya.net.pl 28.03.08, 08:37 po prostu lks zarabia w ten sposób na pensje dla piłkarzy!!!!! hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Bazrowa a gdzie dowody? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 08:38 zamknąć pismaków do więzienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pc a kolega umie czytac ze zrozumieniem? IP: 217.98.242.* 28.03.08, 09:00 a moze za duzo wymagam? Jest napisane ze sprawa trafila do prokuratury. Jezeli tego nie rozumiesz, to wytlumacze, ze jej zadaniem jest zebranie ewentualnych dowodow a reszte rostrzygnie sie zapewne przed sadem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Docent Pytalski Re: PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawio IP: 62.29.136.* 28.03.08, 08:38 To Zagłębie znowu kupuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol? Re: PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 08:49 tak tak panie docencie.. kupili porażkę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagłębie! Bardzo dobry przykład! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 08:44 to pięknie pokazuje paranoję drastycznego karania KLUBÓW! - piłkarze, którzy są w stanie kręcić wynikami dalej biegają po naszych dziurawych murawach (np. pan Mariusz U. z Bełchatowa). Wyrzucać ze struktur należy działaczy, piłkarzy, sędziów - wymienić z imienia i nazwiska i już na zawsze wykreślać z naszej kopanej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szach Masud Re: Bardzo dobry przykład! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 08:51 Uwazam ze to paranoja, tzn. dopatrywanie sie korupcji w kazdym przypadku, kiedy firmy bookmacherskie placa duza kase za typowanie.Na tej samej zasadzie Grecy zaplacili napewno nie fair zdobyli mistrza Europy a Brazylia celowo poleciala z mundialu... Odpowiedz Link Zgłoś
ankecenamon Re: Bardzo dobry przykład! 28.03.08, 09:24 Coś mi tu się nie podoba! Czyżby to bukmacherzy rządzili polską ligą? A który to bukmacher przyjął ogromne pieniądze na dokładny wynik, i nie zareagował od razu? i jakie są te ogromne pieniądze ! A może pan z GW ,który pisze takie bzdury( bo to sie kupy nie trzyma napisze dokładniej na ile to przekręcono bukmachera i to którego ? Bo to że prawie wszyscy obstawiali ŁKS to już inna sprawa ,ale to było akurat logiczne bo ŁKS gra jeszcze o coś , a Zagłebiu to już wszystko zwisa .A ustawiony to był mecz Zagłębia z Legią i to pewnie przez bukmacherów bo wywalili z kasy pół Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Bardzo dobry przykład! IP: *.toya.net.pl 28.03.08, 15:53 potrzebujesz jeszcze dokladny adres punktu??? puknij sie w leb! Odpowiedz Link Zgłoś
ankecenamon Re: Bardzo dobry przykład! 28.03.08, 16:38 Ty się puknij! masz zerowe pojęcie o bukmacherce to się nie odzywaj. Jak na jakiś zakład zaczynają isc duże pieniądze to kurs jest natychmiast blokowany. A Adres punktu tez mozna podać , to nie tajemnica handlowa. Wszyscy ,łacznie ze zlodziejami z totlotka podają miejsca wysokich wygranych ,traktując to jako chwyt marketingowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Bardzo dobry przykład! IP: *.toya.net.pl 28.03.08, 20:16 bukmacherce? hehe widze jak sie znasz dopiero prokuratura moze zezwolic (nakazac) firmom na podanie dokladnych danych dotyczacych wygranej i nie gaduj bzdur dzieciaku o totolotku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek nie daruje wstydu, zdartego gardła i 25 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 08:51 Tego wstydu który czuje po 20 latach zdzierania gardła na ludowym nie zycze nikomu. Smieje sie z nas cała Polska ... sam tez bym sie zmiał na waszym miejscu. NIE DARUJE SKSYNOM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarPB szczerze współczuję Zagłębioki Ci którzy tozrobili IP: *.bph.pl 28.03.08, 08:56 powinni dostać dożywotni zakaz uprawiania footbolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titomito Re: nie daruje wstydu, zdartego gardła i 25 zł IP: *.3s.pl 28.03.08, 08:56 i to jedyne prawidłowe podejście w tej sprawie.Bo tylko my kibice możemy wymusic na piłkarzykach aby więcej tego nie robili lub żeby ta lewa kasa za naszą krzywdę im w gardle stanęła!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ankecenamon PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawiony! 28.03.08, 09:06 Czyżby trafiono jakiegoś buka , i ten teraz próbuje nie wypłacić pieniędzy? Nie znającym tematu wyjaśniam :Taki np "Betsson" jak wygracie u nich kasę, najpierw robi przed wypłata weryfikację dokumentów, potem przeprowadza rozmowy weryfikacyjne przez telefon , potem żąda jakichś dziwnych zaświadczeń jak np rachunków za internet , ale w ostateczności potrafi nie rozliczyć meczu pod byle pretekstem ,jeśli kosztowało by to firmę znaczne pieniądze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawio IP: *.toya.net.pl 28.03.08, 15:57 gram rowniez w betsonie nie zdazylo mi sie nigdy jakas weryfikacja choc przyznaje ze nigdy nie gralem za kilkadziesiat tys zl powiedz mi ile ty zarabiasz ze stac cie na zaklady za kilka badz kilkanascie tys zl??? Odpowiedz Link Zgłoś
ankecenamon Re: PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawio 28.03.08, 16:32 To chyba jestes pracownikiem betssona!.wystarczy wejsć na forum mecz.pl lub inne by poczytać jakie horrory wyprawia ta firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawio IP: *.toya.net.pl 28.03.08, 20:18 czytaj uwaznie napisalem ze MNIE!!! sie tak nigdy nie zdazylo!!! a rozumiem ze twoja wiedza opiera sie na postach innych uzytkownikow dodam ze nie jestem pracownikiem zadnej firmy zwiazanej z zakladami poprostu lubie grac i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andyadam PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawiony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 09:09 Dlaczego kibice ŁKS tak się ciskają,przecież nikt nie pisze,że ich klub jest winny!!!Chyba,że coś wiedzą i w myśl uderz w stół...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boski Widzewek Jahwe was opuścił!:) IP: *.netburg.pl 28.03.08, 09:21 NO coś dziś koszerna kawka nie smakowała Panowie EUKAUESIACY. najpierw BUCH: mecz kupiony potem buch: LItwiin odchodzi o jebuduuu: nie zapłacicie do 31 marca to druga liga wita was w PRIMA APRILIS:) heh i to nie żart! 1 kwietnia to powinan byc data zalozenia waszego klubu, jesteście po prostu 1 wilekim wygłupem Cieżko jst byc EuKAUesiakiem, Cudowny dzien:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Widzew! Re: Jahwe was opuścił!:) IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.03.08, 09:26 hahahahha, padlem ze smiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eŁKaeS nienawiść, głupota i sącząca się żółć IP: 212.160.172.* 28.03.08, 10:37 oto wasz cały 'wielki' widzew...współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Jasne ten co niżej pisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 12:17 to nic z głupotą wspólnego nie ma. Nie nudzi się wam na tym gruzowisku żebractwo już? 'wielki' ?ks a moze SKŁ bo przeciez od prawej czytacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: Jahwe was opuścił!:) IP: *.toya.net.pl 28.03.08, 16:00 znasz takie przyslowie "nie smiej sie dziadku z czyjegos..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. żydzew Re: Jahwe was opuścił!:) IP: *.retsat1.com.pl 30.03.08, 23:23 no i co skutaszona szmato teraz twój żydowski żydzewek jest niżej niż nasz ełkaesik literka R literka T literka S jak .. pies bo rts to są żydy, więc pie..my rts P.S. Do kibiców jebiewa - radze nie przychodzić na derby bo takiego wpie.. jaki sie szykuje to nawet w synagodze nie mieliście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Zasadnicze pytanie brzmi: przez kogo ustawiony???? IP: 195.229.242.* 28.03.08, 10:07 chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie sądzi, że w momencie takiej korupcjogennej nagonki, ten mecz mógł kupić ŁKS. albo "mafia" wysoko obstawiła i postarała się o odpowiedni wynik, albo piłkarze Zagłębia postanowili dorobić u buka, albo i jedno i drugie? Odpowiedz Link Zgłoś
enki79 Re: PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawio 28.03.08, 10:16 jeżeli mecz był ustawiony i są na to dowody mocniejsze niż "proszę obejrzeć bramki" to ŁKS powinien ponieść surową karę. Osobiście, uważam, że bramki były ładne (zwłaszcza akcja przy pierwszej). Pamiętam natomiast mecz Kujawiak - ŁKS, gdzie sędzie wlepił zawodnikom ŁKS-u 4 czerwone kartki i bezprawnie zakończył mecz. Wtedy pzpn rozpoczął szopkę i nic nie zrobił (jeszcze ŁKS karę zapłacił). Teraz działacze Kujawiaka oraz sędzia tego meczu R. są podejrzanymi przez wrocławską prokuraturę. z korupcją trzeba walczyć, bo to jest rak. Ale nie subiektywnie analizując mecze, bo na pewno zabrakło dobrej woli przy meczu Kujawiak - ŁKS. (wtedy też było subiektywnie, bo działacze pzpnu byli na wakacjach na koszt hydrobudowy - kujawiaka). Łódzki Klub Sportowy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Durniu umiesz czytać ze zrozumieniem??? IP: 195.229.242.* 28.03.08, 10:36 Czy gdzieś w artykule jest napisane, że to ŁKS mecz kupił? Przeczytaj ten wpis kretynie bo widać, że z nienawiści do ŁKSu masz klapki na oczach forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88&w=77525008&a=77531055 Odpowiedz Link Zgłoś
enki79 Re: Durniu umiesz czytać ze zrozumieniem??? 28.03.08, 14:50 paxa bracie, ja kibicuję naszemu ukochanemu klubowi ;-) ale faktycznie w artykule nic nie ma poza rzuceniem podjerzeń na niewiadomo kogo... Łódzki KS 1908 Odpowiedz Link Zgłoś
enki79 Re: Durniu umiesz czytać ze zrozumieniem??? 28.03.08, 15:19 a poza tym, coś tu kupy się nie trzyma Informacji o wysokich wypłatach za zakłady na mecz Zagłębia z ŁKS nie potwierdzili PAP przedstawiciele dwóch firm bukmacherskich. - To spotkanie nie wzbudzało naszych podejrzeń - powiedział PAP Łukasz Seweryniak z działu marketingu firmy Totolotek.- Mecz cieszył się przeciętnym zainteresowaniem grających, a poza tym większość naszych klientów stawiała na wygraną Zagłębia. Gdyby działo się coś podejrzanego, niecodziennego, np. pojawiły się zakłady za spore sumy, nasz system momentalnie by to wychwycił i zareagowalibyśmy np. zablokowaniem spotkania. W tym przypadku nie było to konieczne. Seweryniak dodał również, że w ofercie jego firmy nie było zakładów na konkretny wynik tego meczu. - U nas również nie działo się nic podejrzanego. Nie zaobserwowaliśmy większego zainteresowania spotkaniem Zagłębia Sosnowiec z ŁKS. Mieliśmy już pytania od dziennikarzy w tej sprawie, interesowano się również meczem drugiej ligi Śląsk Wrocław - Znicz Pruszków (0:3), ale w obu przypadkach nie możemy potwierdzić medialnych spekulacji - poinformowano PAP w firmie Fortuna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Durniu umiesz czytać ze zrozumieniem??? IP: *.toya.net.pl 28.03.08, 16:08 "fortuna"? "totolotek"??? no nie oslabiaj mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej_aszek Rozgonić to całe towarzystwo!!! 28.03.08, 10:50 A dla firm bukmacherskich rada: Nic wspólnego z polską piłką!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawiony! IP: *.range81-155.btcentralplus.com 28.03.08, 10:57 mam uwierzyc, ze wladze pzpnu stojace na strazy pozadku lapia zlych skorumpowaych jak zapowiadali? ps, ile razy trafiliscie wynik w stsie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZB PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawiony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 11:33 a ciekawe kiedy Wroclaw zakmie sie Panem Z za to: "31 lipca 2004 - ŁKS Łódź - Podbeskidzie Bielsko Biała (0:0) - sędzia Piotr K. przyjął 10 tysięcy złotych od "Fryzjera" i Stanisława P. za ustawienie meczu dla Podbeskidzia. Po meczu sędzia oddał 5 tysięcy złotych, bo był remis. Przyjął też od Jacka Ż. obietnicę nieznanej kwoty za ustawienie tego samego meczu dla ŁKS. " i Panem L za to: "W 1998 roku mistrzem był ŁKS, a potem kierownik tej drużyny wyznał, że kupił praktycznie wszystkie mecze." Czy moze Pan Tomaszewski ma jakies uklady we Wroslawiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CityofLodz Re: PZPN: ostatni mecz Zagłębie - ŁKS był ustawio IP: *.mofnet.gov.pl 28.03.08, 13:09 No to udowodnij (choć uprawdopodobnij) obietnicę durniu. Z czego niby mieli zapłacić, jak w ŁKS była i jest finansowa bida, aż piszczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 28.03.08, 13:50 chociazby tym co zarobili u buka oraz tym co przywiózł dobrodziej Litwin w walizce :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q jabolicję trzeba szybko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 11:48 zanim prokuratura dobierze się wszystkim do d. Odpowiedz Link Zgłoś