Gość: to my IP: 217.98.20.* 04.04.08, 20:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BBSV Legia przeciw chamstwu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 20:28 Czy oswiadczenia SKLW Wyborcza tez bedzie publikowac w calosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślak Re: Legia przeciw chamstwu IP: *.pk.edu.pl 04.04.08, 20:32 Nie ma Legii bez Żylety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korona Re: Legia przeciw chamstwu IP: *.magma-net.pl 04.04.08, 20:46 ZAMKNĄĆ ŻYLETĘ !!!!!!!!!!! :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111222 Re: Legia przeciw chamstwu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 20:57 zamkna to wam za chwile ten caly betonowy klocek na sciegiennego Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 [...] 05.04.08, 00:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bandyci to nie (L) Święta racja!! Precz z bandytami!!! IP: *.brnt.cable.ntl.com 05.04.08, 00:37 precz z chamstwem, precz z tymi wieśnakami z wykształceniem maksymalnie podstawowym z filozofią życiową nie wykraczającą poza sportowe ubranie, chlanie na umór i nienawiść do wszystkich w koło, przez których w stolicy prawie czterdziestomilionowego kraju, w której mieszka ponad półtora miliona ludzi, na mecze tak wspaniałego i utytułowanego (przynajmniej w skali Polski) klubu, przychodzi po dziesięć lub mniej tysięcy ludzi, z czego pewnie połowa to właśnie tacy jak oni... Jako dzieciak przychodziłem na Żyletę, głównie dlatego, że było tanio, śpiewałem ile tchu w płucach wszystkie piosenki, nie rozumiejąc do końca tych obraźliwych; w miarę dorastania przestałem wykrzykiwać wulgaryzmy, zaczęły mnie one żenować; chodzę na Krytą już od dawna - od kilku lat mieszkam za granicą, ale za każdym razem kiedy jestem w Warszawie i Legia gra u siebie jestem na meczu i ją wspieram. Byłem między innymi dwa razy na meczu w tym roku (z Widzewem i z Wisłą Płock) i było mi wstyd, że kibice przyjezdni byli głośniejsi niż kibice Leguni... na Łazienkowskiej! Do tego jakieś pajace wymyśliły odwracanie się tyłem i wychodzenie ze stadionu (dokładniej z trybuny) - ok, droga wolna. I nie wracać! Ja przyszedłem kibicować mojemu klubowi, nigdzie się nie wybieram i podoba mi się bycie łamistrajkiem w tym wypadku. To samo ze "Stowarzyszeniem Kibiców" - a co Wy macie z nimi (kibicami) wspólnego? Bronicie bandziora! Mówicie że 'Staruch' jest kibicem od dziecka, kocha Legię ponad życie? Bzdura! Nie demolowałby stadionu w Wilnie, bo wiedziałby, że uderzy to w jego 'ukochany' klub. Do tego na 'treningach kibiców' zagrzewa do jak najbardziej obelżywgo pseudodopingu. Pseudokibiców. I dzieciaków. W pełni zasłużył na to co go spotkało i taki los powinien czekać każdego kibola, może wtedy polskie stadiony się zapełnią normalnymi ludźmi, nasze kluby zamiast wydawać krocie na zabezpieczenia, naprawę szkód i grzywny będą w stanie się rozwinąć i zaistnieć w Europie. A do tego czasu... można zrobić tylko jedno - odwrócić się od bandytów. DZiękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Pogoni Re: Święta racja!! Precz z bandytami!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 10:59 Nie będę się rozpisywał, po prostu -Popieram w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaps Re: Święta racja!! Precz z bandytami!!! IP: *.acn.waw.pl 05.04.08, 11:22 Popierasz bo jestes marionetka, ktora lyka wszystko co prasa i KP napisze. "S" nie dostal zakazu za Wilno, tylko przy okazji karania osob awanturujacych sie w Wilnie, aby poprawic statystyki i nie wyjsc na kompletnych nieudacznikow. Nie mowiac juz ze przy stosowanym monitoringu, kartach kibica, zdjeciach z awantury wylapanie tylko kilkunastu osob i do glownie dzieki pomocy kibicow jest po prostu zalosne. Wiecej po Wilnie zostalo nalozonych zakazow za incydenty z wczesniejszych meczow niz za cala awanture. Ot tak bo ciemny lud i tak to kupi... I kupil patrz GW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sa(L)as Re: Święta racja!! Precz z bandytami!!! IP: *.autocom.pl 05.04.08, 11:53 Staruch demolował stadion w Wilnie???? Człowieku nie wypowiadaj się jak nie znasz faktów!!! Staruch dostał zakaz za odpalenie racy na meczu KILKA miesięcy wczesniej, mimo, że była umowa z KP Legia ze na tym meczu kibice będą mogli odpalic race. Czy Ty bys sie nie wqrwił gdyby ktoś pozniej w żywe oczy kłamał ze takowej umowy nie było!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolz Re: Święta racja!! Precz z bandytami!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 12:29 biedny Staruch. przecież poza jedną niewinną racą która mogła kogoś zabic nie złego w życiu nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIONISTA Re: Święta racja!! Precz z bandytami!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 13:31 Hahahah sie usmialem:D Czlowieku chyba nie masz pojecia za co Staruch dostal zakaz!!! Dostal zakaz za odpalona Race na ktora pozwoil mu Dziewulski!!! BUeheh kibic.. dobre... a ta kpozatym w Wilnie nic nie robil ... zal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopar Re: Legia przeciw chamstwu IP: *.chello.pl 04.04.08, 20:31 no i widać jaki z ciebie kibic... po prostu burak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly8171 Kibic Lecha! IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.08, 20:59 Jak Walter chce otworzyć operę albo teatr dla wyższych sfer, to niech jedzie do Włoch. Stadiony dla kibiców!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fromagreatheight Re: Kibic Lecha! 04.04.08, 21:34 ilu z tych, którzy krzyczą na forum teksty "PRECZ Z BYDŁEM ZE STADIONÓW - PIŁKA NOŻNA WAS NIE POTRZEBUJE" było w zeszłym tygodniu na meczu? - ilu było na meczu w przeciągu ostatniego pół roku? - ilu było kiedykolwiek na wyjeździe? - ilu przygotowywało kiedykolwiek oprawę meczową? - ilu wie, na którym miejscu w tabeli jest aktualnie ich ulubiona drużyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszek dlaczego nie może być tak, jak na siatce??? IP: *.chello.pl 04.04.08, 21:47 > ilu z tych, którzy krzyczą na forum teksty "PRECZ Z BYDŁEM ZE STADIONÓW - PIŁKA > NOŻNA WAS NIE POTRZEBUJE" było w zeszłym tygodniu na meczu? niewielu... a wisz dlaczego - własnie dlatego że na stadionach jest bydło > - ilu było na meczu w przeciągu ostatniego pół roku? jw. > - ilu było kiedykolwiek na wyjeździe? kolego, mecz piłki nożnej to nie walka na śmierć i życie, zbyt serio to pojmujesz... po cholerę mi wyjazdy? do kina czy do knajpy też jeździsz do innego miasta??? > - ilu przygotowywało kiedykolwiek oprawę meczową? mnie te wasze oprawy tylko przeszkadzają w ogladaniu meczu - jakbym chciał oglądać oprawy to poszedłbym do cyrku nie na mecz > - ilu wie, na którym miejscu w tabeli jest aktualnie ich ulubiona drużyna? zapewne wszyscy - i zapewne są też głęboko niezadowoleni, że nie moga spokojnie, kulturalnie i bezpiecznie iść ją zobaczyć razem z rodziną.... mamy XXI wiek a wy z żylety dalej macie model kibicowania i wzorzec kibica rodem z XIX wieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: dlaczego nie może być tak, jak na siatce??? IP: *.chello.pl 04.04.08, 22:12 jak tobie się oprawy nie podobają...to gratuluję! nie mam pytań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucasdzihad Re: dlaczego nie może być tak, jak na siatce??? IP: *.spray.net.pl 04.04.08, 22:47 A ja wolę porządną piłkę od waszych opraw. Tyle że cała piłka w Polsce to inkubator patologii. Esencją tej patologii jest właśnie m.in. "żyleta". Zadajesz pytania o mecze, wyjazdy i miejsca w tabeli, tymczasem większość twoich kolegów niw wie nawet kto w tej Legii gra :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: dlaczego nie może być tak, jak na siatce??? IP: *.aster.pl 04.04.08, 23:20 A ty chodzisz na mecze dla opraw???!!! Poyebalo cie?! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: dlaczego nie może być tak, jak na siatce??? 04.04.08, 23:54 Gość portalu: mg napisał(a): > jak tobie się oprawy nie podobają...to gratuluję! nie mam pytań! A co tak fascynującego jest w prymitywnym rzucaniu czegokolwiek co wybucha albo rozciąganiu na całą trybunę płachty przeszkadzającej w oglądaniu meczu? No i przede wszystkim. Czemu mają służyć wulgarne wyzwiska pod adresem przeciwników, sędziów a często i własnych zawodników. Oglądanie meczu w towarzystwie bydła i trzody chlewnej (niektórzy kibole śmierdzą bardziej niż najbrudniejszy knur) to żadna przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: dlaczego nie może być tak, jak na siatce??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 22:52 jak mogą ci oprawy przeszkadzać jeżeli nie chodzisz na mecze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bandyta z Zylety Re: dlaczego nie może być tak, jak na siatce??? IP: *.chello.pl 04.04.08, 23:05 No i bardzo ładnie zakończyłeś temat :D Teraz się chłopak zamknie w sobie. Hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dlaczego nie może być tak, jak na siatce??? IP: *.bagu.cable.ntl.com 05.04.08, 12:13 ty tez pewnie bys sie zamknal w sobie gdyby bylo co zamykac a tu pech w glowie pustka rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176106363 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^ Re: dlaczego nie może być tak, jak na siatce??? IP: *.wzserwis.pl 04.04.08, 23:03 Zawsze pozostaje TV, tam przecież jest spokojnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: dlaczego nie może być tak, jak na siatce??? IP: 82.177.183.* 05.04.08, 08:32 bo przed telewizorem siedzę w towarzystwie kulturalnym a nie z bydłem stadionowym,chętnie poszlibyśmy na mecz z całymi rodzinami ale nie mamy ochoty by nasze dzieci słuchały dopingu tzw.kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
fromagreatheight Re: dlaczego nie może być tak, jak na siatce??? 04.04.08, 23:04 > > - ilu było kiedykolwiek na wyjeździe? > > kolego, mecz piłki nożnej to nie walka na śmierć i życie, zbyt serio > to pojmujesz... po cholerę mi wyjazdy? do kina czy do knajpy też > jeździsz do innego miasta??? > nie jestem twoim kolegą, cwaniaczku. co do meritum, odniosę się tylko do kwintesencji wypowiedzi-kibicuję,bo jestem oddany swojemu klubowi,a nie dlatego,że traktuję obecność na meczu jako okazję do skonsumowania widowiska. zapytaj też piłkarzy,po cholerę im nasze wyjazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: dlaczego nie może być tak, jak na siatce??? IP: *.proxy.aol.com 05.04.08, 00:32 fromagreatheight napisała: > > > - ilu było kiedykolwiek na wyjeździe? > > > > kolego, mecz piłki nożnej to nie walka na śmierć i życie, zbyt serio > > to pojmujesz... po cholerę mi wyjazdy? do kina czy do knajpy też > > jeździsz do innego miasta??? > > > > > nie jestem twoim kolegą, cwaniaczku. > > co do meritum, odniosę się tylko do kwintesencji wypowiedzi- kibicuję,bo jestem > oddany swojemu klubowi,a nie dlatego,że traktuję obecność na meczu jako okazję > do skonsumowania widowiska. zapytaj też piłkarzy,po cholerę im nasze wyjazdy. Jestes tak oddany swojemu klubowi, ze rzucasz qu..mi na jego pilkarzy i wlascicieli ktorzy laduja kase po to, bys mogl przyjsc na 1 lige a nie na okregowke i na dodatek nie przepusciesz sobie okazji by obeszczac swoj sektor oraz kazdy naroznik i morek w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek nd Re: dlaczego nie może być tak, jak na siatce??? IP: *.e-wro.net.pl 05.04.08, 08:05 STADIONY DLA KIBICOW A NIE BURAKOW Z COLA I POPCORNEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: dlaczego nie może być tak, jak na siatce??? IP: *.bagu.cable.ntl.com 05.04.08, 12:16 tak stadiony tylko dla debili byle otoczone klatka rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176106363 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan piłki Re: dlaczego nie może być tak, jak na siatce??? IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.08, 12:33 racja!!!! Stadiony tylko dla "prawdziwych kibiców" zestaw takiego kibica to nóż w cholewie, śpiewnik z wyzwiskami na każdą drużynę i dwa promile we krwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: dlaczego nie może być tak, jak na siatce??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.08, 17:10 Brawo januszek! Popieram w 100%. Co prawda na mecze swojej drużyny chodzę i czasem wrzucę parę groszy na oprawę - ale to jest zabawa dla małolatów. Na wyjazdy zasadniczo nie jeżdżę, chociaż na kilku byłem - tak się składa, że od czasu do czasu pod miastem w którym mieszkam organizują mecz pod tytułem "derby", w każdym razie nie jest to dla mnie wyznacznik prawdziwego kibica. W tej chwili trwa walka bydła, które w tej chwili panuje na stadionach z ludźmi, których pasjonuje sport i chcą przeżyć trochę emocji sportowych na stadionie. Póki co niestety przegrywamy, ale rośniemy w siłę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsub Re: dlaczego nie może być tak, jak na siatce??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 16:43 "kolego, mecz piłki nożnej to nie walka na śmierć i życie, zbyt serio to pojmujesz... po cholerę mi wyjazdy? do kina czy do knajpy też jeździsz do innego miasta???" Jeżeli tak stawiasz sprawę to nie mam pytań. Wyobraź sobie że dla wielu ludzi klub, mecz nie jest tylko rozrywką, na którą się chodzi jak do kina. My tym żyjemy! Klub jest czymś bardzo ważnym w naszym życiu. Jeżeli chcesz ogladac mecze to proszę bardzo ale dla Ciebie nie ma miejsca na stadionie! Zrozumcie że stadion to nie kino gdzie przychodzi się ogladac gotowe widowisko! Bedąc na mecz trzeba tworzyc to widowisko! Na zachodzie właśnie zaczynają odczuwac braki atmosfery na meczach. Przyjedzie klub europejski do nas na mecz i nie chwali pilkarzy, murawe itp tylko właśnie kibiców! Cudze chwalicie swego nie znacie! "Choć wiele można wrzucić do kibicowskiego koszyczka, to jednocześnie trudno wyobrazić sobie trybuny bez tych najgłośniejszych fanów. Czy to się komuś podoba bowiem czy nie, to oni tworzą atmosferę na stadionie i bez nich cała zabawa, jaką jest futbol, nie miałaby większego sensu." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh Re: Kibic Lecha! IP: *.flashnet.pl 04.04.08, 23:05 Ja wiem! Na pierwszym !!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Kibic Lecha! IP: *.proxy.aol.com 05.04.08, 00:20 fromagreatheight napisała: > ilu z tych, którzy krzyczą na forum teksty "PRECZ Z BYDŁEM ZE STADIONÓW - PIŁKA > NOŻNA WAS NIE POTRZEBUJE" było w zeszłym tygodniu na meczu? > > - ilu było na meczu w przeciągu ostatniego pół roku? > - ilu było kiedykolwiek na wyjeździe? > - ilu przygotowywało kiedykolwiek oprawę meczową? > - ilu wie, na którym miejscu w tabeli jest aktualnie ich ulubiona drużyna? Wy na zylecie nie wiecie na ktorym miejscu jest wasza druzyna, bo wy nie macie swojej druzyny, Legie nazywacie qu.. i tak ja traktujecie, taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Kibic Lecha! IP: *.chello.pl 05.04.08, 02:49 a komu potrzebne są tzw. oprawy? najważniejsze jest to co na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan piłki Re: Kibic Lecha! IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.08, 12:27 a Ty ponieważ jeździsz i chodzisz na każdy mecz, organizujesz oprawę i wyjazdy to znaczy że masz prawo do chamstwa? Fajna logika. ja na mecze nie chodzę(byłem dwa razy na Legii)bo dwa razy spotkałem się z chamstwem. Wykupiłem canal+ abym mógł oglądać mecze dobrych polskich drużyn. Dla Ciebie to jest wpożo? Dla was(prawdziwych kibiców) istnieją tylko ci co na stadion przychodza drzeć ryja a reszta to banany. Moim zdaniem gdyby nie było was na stadionach to one były by za małe bo chetnych na kulturalne obejrzenie meczu byłoby dużo więcej.Kluby tracą na takich "prawdziwych kibicach". A słyszałeś dziecko o czymś takim że w latach 60 ubiegłego wieku wszystkie obiekty sie zapełniały kibicami i trzeba sie było starać żeby bilety dostać(nawet na kolarstwo torowe!!!)? W tamtych czasach nie było jeszcze "prawdziwych kibiców".Ale skąd Ty to masz wiedzieć "prawdziwy kibicu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Kibic Lecha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 21:43 Właśnie, stadiony dla kibiców, a nie motłochu w dresach. Wolę samą krytą z kokretnym dopingiem niż obecną Zyletę w ich pseudo wojnę z Walterem. Jak chcą mieć Legię na własność, to nieh odkupią klub od Waltera i robia sobie co chcą! Legia to My prawdziwi kibice, a nie motłoch w dresach!!! Bydło precz ze stadionu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolator Gienio Re: Kibic Lecha! IP: *.dslgb.com 04.04.08, 21:53 No popatrz! Warszawiak a mądrze gada! :) To jest niemożliwe! www.legia-cwks.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś spoza Re: Kibic Lecha! IP: *.wzserwis.pl 04.04.08, 23:07 Etam. Tak czy inaczej, niezależnie czy jesteśmy z Warszawy, Poznania, czy też Koluszek, wiemy jedno, piłka nożna dla kibiców :) W związku z tym nie zważając na różnego rodzaju niesnaski powinniśmy się zjednoczyć, aby Legionistom pomóc. Tylko nie mamy jak :) Bojkotujmy przynajmniej ITI, chociaż nasz bojkot raczej im problemów nie przyspoży. Nie ma za bardzo jak walczyć z tym całym walterowskim chuligaństwem :) etc. Ale próby mile widziane !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-karnet Re: Kibic Lecha! IP: *.aster.pl 05.04.08, 01:13 Warszawiaku, po pierwsze niech pisze się przez "ch". Po drugie nikt nie zabrania ci kibicować, po trzecie bez Żylety nie ma dopingu, bo jak to wyglądało na samej krytej to już wiemy. Także, szanowny panie, nie opowiadaj głupot i idź spać, bo mama patrzy. Kibice Lecha, dziwię się, że was to cieszy. Nie chodzi tu tylko o Legię, ale o cały ruch kibiców w Polsce. Tu klaszczecie w łapki, a jak się łolterowi uda nas zniszczyć inni pójdą jego śladem. Także szanowni kibice lecha, jeżeli nie macie nic mądrego do powiedzenia to zamknąć pyski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Kibic Lecha! IP: *.chello.pl 05.04.08, 02:48 jedyną sensowną rzeczą jaką napisałeś było przyp. się o literówkę. chcemy być ą i ę, ale nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kibic Lecha! IP: *.bagu.cable.ntl.com 05.04.08, 12:18 oni by chetnie odkupili ale wtedy nie starczy im na tanie wino i trawke rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176106363 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Legia przeciw chamstwu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.08, 20:33 beka na maksa ,walter ocenzuruje trybuny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: Legia przeciw chamstwu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.04.08, 20:33 Jak czytam takie brednie, jak wypowiedź powyżej, to zastanawiam się po co p. Walter w to wszedł. Jestem z całkowitego zaścianka i wydaje mi się, że mam dość obiektywne spojrzenie na sprawę. Mam 2-letniego synka i chciałbym z nim pójść, niekoniecznie na Legię, na mecz. Ale po co? Aby moje dziecko słuchało, jak grupka durniów wyzywała, przeklinała, a mój syn będzie pytał, jak i po co? Czy po to chodzę na mecz? Kiedy ci ludzie zrozumieją, że naprawdę bez nich świat też się będzie kręcił? Że tak naprawdę, to nich ich nie potrzebuje. Siłacze, tylko w grupie. Żałosne, strasznie żałosne. Ciekawe kiedy kolega "to my" wreszcie się przebudzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legionista nowy stadion IP: *.tvkdiana.pl 04.04.08, 20:38 zburzyć, wy.., roz.., zmienić kiedy nowy stadion? do tej pory jedni swoje drudzy swoje i to sie nie zmieni. potrzebujemy tego jak polska piłka wolności od korupcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Legia przeciw chamstwu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 20:44 dobrze gadasz, ale im tego nie przetłumaczysz, bo im się wydaje że to oni tworzą klub i widowisko:), a cała reszta to pożal się Boże "pikniki", którzy najlepiej zrobiliby zostając w domach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opera Re: Legia przeciw chamstwu IP: *.chello.pl 04.04.08, 21:16 >Mam 2-letniego synka i chciałbym z nim pójść, > niekoniecznie na Legię, na mecz. Ale po co? Aby moje dziecko słuchało, jak > grupka durniów wyzywała, przeklinała, a mój syn będzie pytał, jak i po co? Czy > po to chodzę na mecz? Kiedy ci ludzie zrozumieją, że naprawdę bez nich świat te > ż > się będzie kręcił? Po pierwsze - agresja jest istotą piłki nożnej. Jest obecna na boisku i siłą rzeczy musi być obecna na trybunach. Oczywiście można ją wyładowywać w sposób mniej lub bardziej cywilizowany, ale zupełnie się jej nie uniknie. Jeśli chcesz zabrać dziecko na widowisko sportowe i obejrzeć je w kulturalnej atmosferze, polecam jazdę figurową, lub mniej sarkastycznie - siatkówkę. Po drugie - tak naprawdę ultrasów klub potrzebuje jak wody. Będą kibicować drużynie niezależnie od miejsca w tabeli i pojadą z nią na koniec świata. Jeśli bez kogoś klub się może obyć, to bez "niedzielnych" kibiców, których wysiłek w dopingowaniu kończy się wizytą na stadionie jedynie wtedy, gdy akurat przyjechała Wisła, przy okazji deszcz nie pada i żona nie kazała akurat wybrać się na niedzielne zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
babalu Re: Legia przeciw chamstwu 04.04.08, 21:30 Gość portalu: opera napisał(a): > Po pierwsze - agresja jest istotą piłki nożnej. Jest obecna na boisku i siłą > rzeczy musi być obecna na trybunach. Oczywiście można ją wyładowywać w sposób > mniej lub bardziej cywilizowany, ale zupełnie się jej nie uniknie. Jeśli chcesz > zabrać dziecko na widowisko sportowe i obejrzeć je w kulturalnej atmosferze, > polecam jazdę figurową, lub mniej sarkastycznie - siatkówkę. Agresja istotą piłki nożnej? A to ci dopiero. Pierwszę słyszę, myślałem, że chodzi o rywalizację sportową, emocje, doping etc. Widocznie byłem w błędzie, chodząc na mecze całkowicie nieuzbrojony. > > Po drugie - tak naprawdę ultrasów klub potrzebuje jak wody. Będą kibicować > drużynie niezależnie od miejsca w tabeli i pojadą z nią na koniec świata. Jeśli > bez kogoś klub się może obyć, to bez "niedzielnych" kibiców, których wysiłek w > dopingowaniu kończy się wizytą na stadionie jedynie wtedy, gdy akurat > przyjechała Wisła, przy okazji deszcz nie pada i żona nie kazała akurat wybrać > się na niedzielne zakupy. Dobrze, dobrze. Pożyjemy, zobaczymy. Radziłbym się jednak tak nie nadymać, jeśli jesteś ultrasem. Nie zapominaj, że dzięki tym "prawdziwym", nie niedzielnym kibicom, omal na rok nie wylecieliśmy z europejskich pucharów. Tyle tego waszego "wysiłku". Chyba, że to była szeroko zakrojona akcja promocyjna podjęta dla dobra klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opera Re: Legia przeciw chamstwu IP: *.chello.pl 04.04.08, 21:38 > Agresja istotą piłki nożnej? A to ci dopiero. Pierwszę słyszę, myślałem, że > chodzi o rywalizację sportową, emocje, doping etc. Widocznie byłem w błędzie, > chodząc na mecze całkowicie nieuzbrojony. Po co wymyślono żółte i czerwone kartki ? > Nie zapominaj, że dzięki tym "prawdziwym", nie niedzielnym > kibicom, omal na rok nie wylecieliśmy z europejskich pucharów. Tyle tego waszeg > o > "wysiłku". Chyba, że to była szeroko zakrojona akcja promocyjna podjęta dla > dobra klubu. Chcąc generalizować, nie podyskutujesz ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
babalu Re: Legia przeciw chamstwu 04.04.08, 21:47 Gość portalu: opera napisał(a): > Po co wymyślono żółte i czerwone kartki ? No właśnie. Czy aby nie po to, żeby nie ograniczać agresji w piłce nożnej? Cieszę się również, że zwróciłeś uwagę, że kartki "wymyślono", czyli wprowadzono w jakimś tam okresie rozwoju tej gry. Bo u zarania dziejów, zawodników nie karano w taki sposób. Grano po prostu o wiele "czyściej" i nie było takiej potrzeby. > Chcąc generalizować, nie podyskutujesz ze mną. Generalizacją są twoje sądy wagi ruchu kibicowskiego. W dzisiejszych czasach to nie klub żyje dzięki kibicom, tylko kibice dzięki klubowi, który bierze na siebie większą część kosztów związanych z ich utrzymaniem (np. organizacja wyjazdów, preferencyjne ceny biletów itd.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opera Re: Legia przeciw chamstwu IP: *.chello.pl 04.04.08, 22:57 > No właśnie. Czy aby nie po to, żeby nie ograniczać agresji w piłce nożnej? Żeby ograniczyć agresję, trzeba ją najpierw zauważyć. Cieszę się, że właśnie Ci się to udało. > Generalizacją są twoje sądy wagi ruchu kibicowskiego. W dzisiejszych czasach to > nie klub żyje dzięki kibicom, tylko kibice dzięki klubowi, który bierze na > siebie większą część kosztów związanych z ich utrzymaniem (np. organizacja > wyjazdów, preferencyjne ceny biletów itd.). Generalizacją jest obwinianie ultrasów za rozróbę w Wilnie. Istotnie ich winą jest brak jakiejkolwiek reakcji na to, co wyprawiała dzicz na stadionie w Wilnie. Jeśli jednak się orientujesz choć trochę w problemach na linii ITI - SKLW, wiesz zapewne, że nie o kary dla chuliganów z Wilna w tym sporze chodzi. Zaś co do relacji kibicowsko - właścicielskich jest dokładnie odwrotnie. Stworzenie wielkiego klubu bez oddanych kibiców nie ma racji bytu - przynajmniej w oparciu o taki model, jaki istnieje w Europie (z nielicznymi wyjątkami w stylu AS Monaco). Przeszczepienie na ten grunt wzorców obowiązujących w NBA jest niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbel Re: Legia przeciw chamstwu IP: *.brnt.cable.ntl.com 05.04.08, 01:36 udajesz człowieku inteligentnego, a idziesz idiotycznie w zaparte, mimo że powiedziałeś coś głupiego dla samego zaistnienia w dyskusji i trzymasz się tego kompletnie nie mając nie tylko racji, ale i pojęcia o czym mówisz, starając się, aby twoje było na wierzchu, i ty napiszesz ostatni komentarz, nawet jeśli zabrnąłeś już tak daleko, że sam sobie zaprzeczasz... Nie będę się bawił w polemikę, trudne wyrazy, wklejanie cytatów, czepianie się konkretnych słów, ominę nawet termin psychologiczny postawy, która cechuje twoje wypowiedzi, powiem tylko tyle: jesli nie prowokujesz, to jesteś potwornie ograniczony. Wiesz na czym polega sport, piłka nożna, kibicowanie? Wiesz jak kontaktowym sportem jest np. rugby, czy futbol amerykański? Teraz obejrzyj sobie dowolny mecz rugby z Francji czy Anglii, dowolny mecz futbolu amerykańskiego, albo jeśli chodzi o piłkę nożną - dowolny mecz w Hiszpanii, Anglii, Francji, czy Ameryce Południowej. Popatrz ilu jest ludzi na trybunach. Jak się zachowują. Jaki jest poziom tamtejszych lig i porównaj do naszej. Wyciągnij wnioski. A propos m.in. konfliktu kibiców z zarządem i zamieszek w Wilnie przeczytaj komentarze 'Święta racja!! Precz z bandytami!!' oraz 'To jest szkoła chamstwa'. Tych ludzi uważam za prawdziwych kibiców. Bo wiedzą co się dzieje ne stadionie Legii, na tej Żylecie, i odnoszą się do tego odpowiednio. Dodam, że jestem kibicem Wisły i pozdrawiam wszystkich innych kibiców. A co do przedmówcy - pisz co chcesz, nikt ci tego nie będzie zabraniał (jeśli nie złamisz regulaminu), ale ja z tobą dyskutował nie mam zamiaru, więc jeśli w ten sposób szukasz spełnienia, polecam rzeczywiście stadion... i nie wróżę wiele więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
babalu Re: Legia przeciw chamstwu 05.04.08, 10:52 Gość portalu: opera napisał(a): > Żeby ograniczyć agresję, trzeba ją najpierw zauważyć. Cieszę się, że właśnie Ci > się to udało. Skoro dąży się do wyeliminowania czegoś, to chyba nie z tego względu, że coś jest istotą czegoś. Bo jakby tak było, to agresji w piłce nie karano by, lecz nagradzano. Trudno jest mi to klarować, bo widzę, że nie rozumiesz znaczenia słów, których używasz. > Generalizacją jest obwinianie ultrasów za rozróbę w Wilnie. Istotnie ich winą > jest brak jakiejkolwiek reakcji na to, co wyprawiała dzicz na stadionie w > Wilnie. Jeśli jednak się orientujesz choć trochę w problemach na linii ITI - > SKLW, wiesz zapewne, że nie o kary dla chuliganów z Wilna w tym sporze chodzi. > > Zaś co do relacji kibicowsko - właścicielskich jest dokładnie odwrotnie. > Stworzenie wielkiego klubu bez oddanych kibiców nie ma racji bytu - > przynajmniej w oparciu o taki model, jaki istnieje w Europie (z nielicznymi > wyjątkami w stylu AS Monaco). Przeszczepienie na ten grunt wzorców > obowiązujących w NBA jest niemożliwe. Ja ultrasów, hoolsów, kibiców i innych nie obwiniam, nie oskarżam. Zdaje się, że to ty napisałeś, że na wyjazdy jeżdżą głównie ci pierwsi. Dla mnie to wszystko jedno jak ich nazwiemy. Faktem jest, że ktoś te zamieszki wywołał, na pewno nie kibice nazywani przez ciebie "niedzielnymi". Jeśli chodzi o ruch kibicowski, to zgadzam się, że bez nich klubowi może być ciężko (choć nie jest to niemożliwe jak zresztą zauważyłeś). Podreślam, że chodzi tu o kibiców z krwi i kości, a nie jak tobie się to widzi - tylko jakichś tam ultrasów, a tym bardziej dzicz, demolującą stadiony cudze i niekiedy własne. Różnica między nimi jest taka, że z tych pierwszych klub czerpie korzyści (i nie chodzi tylko o względy ekonomiczne), a za drugich musi świecić oczami (jak to się u nas niestety dzieje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-karnet Re: Legia przeciw chamstwu IP: *.aster.pl 05.04.08, 01:19 Kolego z zaścianka zmartwię cię. Twój 2 letni synek będzie miał szczęście jeżeli wulgaryzmów nauczy się dopiero w szkole. Stadiony są odzwierciedleniem społeczeństwa. Nasze jest delikatnie mówiąc lekko zchamione i nic na to nie poradzisz. Swoją drogą ciekawy jestem jak długo uda ci się uchronić swojego synka od słów ogólnie uznawanych za obraźliwe (czyli ch.., ku.., gó.. itp). Życzę ci, żeby udawało ci się zapewnić mu taką opiekę jak najdłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesol DOBRZE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 20:36 Precz z bydłem ze stadionów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paszczur Legia przeciw chamstwu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 20:39 Panie Miklas nie bierze Pan pod uwagę jednej rzeczy - agresja rodzi agresję. Zarząd i własciciel zaczeli walkę z hoolsami (za Wilno i inne wybryki) i do jednego wora wrzuciliscie wszystkich kibiców nie licząc się z kosztami. Teraz kibice atakuja zarząd i własciciela nie patrząc na koszty. Trwa eskalacja agresji i raczej sama nie wygaśnie. Jakoś wcześniej(za poprzedniej kadencji) był Pan w stanie się dogadac z kibicami a teraz Pan nie potrafi? Czas najwyższy skończyc z obrażaniem sie na siebie i zacząć rozmowy, a własciciel powienien zrozumieć że klub piłkarski to nie telewizja TVN a kibice na trybunach to nie widzowie przed telewizorem i emocje też nie te. Zamykanie trybuny otwartej nie jest wyjściem z sytuacji niestety a ceny biletów są najdroższe w Polsce. Czas Panowie stworzyć "modę na Legię" wspólnie z kibicami a nie oddzielnie. I niech wtedy klub zadba o rozwój sportowy a kibice o doping i oprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Copy(L) Precz z Walterem IP: *.escom.net.pl 04.04.08, 20:40 Dlaczego nie? Dlaczego nie mielibyśmy zachować się jak kibice Lecha Poznań jeszcze kilka lat temu kiedy Lech był na dnie i Kompania Piwowarska postanowiła wypiąć się na drużynę piłkarską i jej kibiców? Kibice Lecha okazali wtedy pełną solidarność i zniszczyli markę piwa Lech jako kojarzonego z klubem piłkarskim ( notabene nazwa piwa Lech pochodziła od klubu a nie jak Zarząd Kompanii starał się udowodnić od praprzodka polan Lecha (tego od Czecha i Rusa) Powinniśmy twardo przeciwstawić się bucie ITI w otwartym bojkocie jego produktów. SKLW błędnie założyła, że z ITI można coś ugrać postępując honorowo z punktu widzenia kibica. SKLW uznało, że ITI ugnie się pod presją okrzyków i niezadowolenia manifestowanego w Elegijnych portalach internetowych. Taktyka SKLW trochę przypomina sytuację z komiksu opartego na opowiadaniach von Dannikena, gdy instruktor wojskowy opisywał najlepszą metodę ataku na kosmitę jako cios w nerki – padło pytanie- „a co jeśli kosmita niema nerki?” To samo możemy powiedzieć o rządach ITI w naszym klubie. Oni nie maja tego kręgosłupa moralnego, który nas przytrzymuje przy Legii. Dla nich najważniejsze jest „by się bilansowało”. Legia to jedna z kolejnych inwestycji ITI w showbusiness, za jaki uważają piłkę ligową w Polsce. Ocenili rynek na 40 mln ludzi i weszli w to. Chcą zwrotu. Nie rozumują tak jak my. Dlatego nasza taktyka jest niewłaściwa. Jedynym językiem, jaki oni potrafią zrozumieć jest język pieniądza. Sprawmy, więc by zaczęli być kojarzeni jako „niewarszawscy”. Modnym musi się stać bojkotowanie wszystkiego, co ITI spłodziło lub wspiera istniejący zły system. Niestety musimy zaprzestać picia piwa „Królewskie” i głośno o tym mówić! Musimy kpić z tych co siedzą w Multikinie i tych co tam chodzą traktować jak totalną „wiochę” (nie obrażając włościan bo to bardzo dobrzy ludzie co pracują byśmy mieli chleb na stołach) Totalny bojkot mediów typu TVN, czy Onet.pl. Musimy głośno dać wyraz temu, że co ITI-owskie to „niewarszawskie” obce i niepożądane. Nie jeździmy na wycieczki z TRIADĄ już nigdy więcej! To tylko kilka przykładów tego, co możecie zrobić dla Naszej Legii. Przede wszystkim musimy o tym głośno mówić i wycisnąć ich z klubu jak pryszcz. Legia to marka na którą oni nie zasłużyli i na niej nigdy nie zarobią. Legia To My Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Precz z Walterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 20:46 oczywiście- niech wasz klub znowu wpadnie w długi i stanie na krawędzi bankructwa-może wtedy będziecie zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Legia Re: Precz z Walterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 22:56 sami go wtedy poprowadzimy i na pewno nie bedziemy gorsi o towarzysza Waltera i jego bandy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ack Re: Precz z Walterem IP: *.chello.pl 04.04.08, 23:27 Tylko wtedy zaden pilkarz nie bedzie chial grac za te 10zl ktore mu zaproponujesz. Chyba ze z 5 ligii. Ale to pewnie nie przeszkadza robic "oprawe" i bic sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Legia Re: Precz z Walterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 23:29 A skad wiesz ile mu zaproponuje? Myslisz, ze nie ma bogatych kibicow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Ma jednego. IP: *.chello.pl 05.04.08, 12:31 Waltera. A teraz przestań już szczekać kundelku. Nareszcie stracicie k(L)ub, który wróci do normalnych Warszawiaków, których stać na jego utrzymywanie. Jak chcecie bulić 10 pln za bilet to spadówa na Skrę. Dość tego dziadostwa, chamstwa i buractwa. W dodatku zapijaczonego i zaćpanego na meczach (tak, wiem co się dzieje na Żylecie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiktywny Re: Precz z Walterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 20:46 Prostacka zawiść tylko kibola który toczy klub na dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkoski Re: Precz z Walterem IP: 150.254.117.* 04.04.08, 20:49 Koleś albo cię pogięło albo masz taka inteligencję. Jako kibic KKS Lech zgadzam się że zbojkotowaliśmy markę Lech ale Kompania Piwowarska nie chciała wyciągnąć naszego ukochanego klubu z długów za to zasponsorowała poprzez Tyskie wisłę kraków. ITI wyciągneło legie z gówna a wy kibice legii robicie wszystko by zrobili tak jak to teraz robi Klicki - wychodzi z korony. Takie działania jak wasze teraz doprowadziły do upadku finansowego Lecha i jego przejęcia przez Holding Amica. Nie jestem nie byłem i nigdy nie będę fanem legii warszawa ale dziwie sie jak można niszczyć ukochany klub. KOLEJORZ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Precz z Walterem IP: *.icpnet.pl 04.04.08, 20:52 'SKLW błędnie założyła, że z ITI można coś ugrać postępując honorowo z punktu widzenia kibica". To jest świetne. Masz tu chłopcze fragment zeznania kierowców, który wiózł tych panów z sklw do Wiednia we wrześniu 2008, podkreślam KIEROWCY, nikogo z działaczy: "Zgodnie z logistyką autokar powinien pojechać szosą katowicką do przejścia granicznego w Cieszynie, potem przez Czechy na Znojno i do Wiednia. Jeden z pasażerów proponował trasę przez Słowację. W efekcie autokar jechał aż na Węgry, gdyż austriackie służby graniczne nie chciały wpuścić grupy na teren Austrii na dwóch innych przejściach. Powodem był m.in. stan trzeźwości uczestników wyjazdu. Na powrocie wielokrotnie autokar podjeżdżał na stacje benzynowe celem dokonania zakupów. Dwóch członków grupy wchodziło do sklepu, a w tym czasie pozostali odłączali kamery i wynosili co znalazło się pod ręką…. Uczestnicy grupy pomiędzy sobą załatwiali porachunki, w efekcie których po powrocie na bazę autokar musiał być bardzo dokładnie i długo sprzątany, a tapicerka i firanki oraz zagłówki podane procesowi prania, m.in. ze względu na ślady krwi." Takie jest twoje sklw - teraz bojkotuj. Tylko Legia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszek Re: Precz z Walterem IP: *.chello.pl 04.04.08, 20:53 kolego - bez Was bedzie tylko LEPIEJ - 12 tys. spokojnych pikników płącących po 50 pln za bilet, zero zniszczeń na stadionie, zero zadym, zero kar od PZPN, pełen stadion komu wy jesteście potrzebni??? klubowi??? ma z wami same kłopoty! piłkarzom??? raczej ich obrażacie niż dopingujecie! miastu??? wyrabiacie tylko fatalną opinię gdziekolwiek pojedziecie sami sobie jesteście potrzebni, bo Legii na pewno nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Precz z Walterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 20:55 Copy (L) ale z Ciebie dureń.. Co Ty zrobiłeś dla Legii, może załatwiłeś Vetrze Wilno walkower? Tak, na pewno cała Nasza Legia jest Ci i reszcie łysych matołów w kominiarkach bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefir Interes życia.... IP: *.centertel.pl 04.04.08, 21:25 ...zrobił Walter. Wydał kupe kasy by uratować klub a jego "kibice" lżą go na każdym kroku. To mogło zdarzyć się chyba jedynie w Warszawie. Grupka degeneratów herbu "Legia to my" nie może się pogodzić z myślą że cywilizacja dotarła właśnie w okolice Łazienkowskiej. Mogę powiedzieć: nie moje małpy, nie mój cyrk ale jednak głupio się robi gdy mecze Wielkiej Legii przypominają sparingi III-ligowców gdzie okrzyki piłkarzy są głosniejsze niż kibiców. Walter, zrób w Legii porządek albo odejdz zanim do reszty stracisz renome na którą pracowałeś latami. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Precz z Walterem 04.04.08, 21:02 a cio to jest ta legia? nie znam, czy to coś z buszu? Odpowiedz Link Zgłoś
babalu Re: Precz z Walterem 04.04.08, 21:18 Gość portalu: Copy(L) napisał(a): > Dlaczego nie? > To tylko kilka przykładów tego, co możecie zrobić dla Naszej Legii. > Przede wszystkim musimy o tym głośno mówić i wycisnąć ich z klubu > jak pryszcz. Legia to marka na którą oni nie zasłużyli i na niej > nigdy nie zarobią. Legia To My Czasami irytuja mnie zachowania obecnego właściciela Legii. Ale jak czytam takie wypowiedzi, jak ta zacytowanego powyżej elementu, to dochodzę do wniosku, że działania przez niego podejmowane są słuszne. Na tych matołów nie ma rady najwyraźniej. A propos pryszczy koleżko - zająłbyś się tymi ze swojej facjaty. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Precz z Walterem 04.04.08, 23:57 Buntuj się dalej siuśmajtku, to ITI rzeczywiście przestanie sponsorować Legię i z trzy sezony obudzicie się w IV lidze. Myślisz że twoi idole będą grać za frajer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Legia przeciw chamstwu IP: *.icpnet.pl 04.04.08, 20:41 Legio, powodzenia. Zasługujesz na lepszy los niż ten, który ci zgotowało to towarzystwo z murawy w Wilnie i ich chłopcy na posyłki z żylety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEŁNE... Re: Legia przeciw chamstwu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 20:42 poparcie dla decyzji ITI. kibic z krytej. normalny kibic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: Legia przeciw chamstwu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 22:23 Ostatnio cala kryta spiewa: iti sp..., wiec jezeli nie jestes na czasie to zamilcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladcs co to za bzdury IP: *.chello.pl 04.04.08, 20:45 jacy "my"? Legia to klub. Klub m aswoich kibiców. Ale kibice nie są klubem choćby nie wiem jak długo uzurpowali sobie taki tytuł. Skoro "Legia to wy" to czemu by tak nie finansować klubu, płacić za utrzymanie, za piłkarzy, za sprzęt...? Tylko drzeć nalane gęby potraficie. Do widzenia łyse buraki. Nie podoba wam się ITI - swoją drogą, lepiej byłoby głodować w III lidze, tak? - to nie chodźcie na mecze. LEGIA TO NIE WY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom1916 Re: co to za bzdury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 21:52 Święta prawda. Nic do klubu nie dokładają, tylko przez tych drechów nasz klub płaci kary. Decyzja słuszna i mam nadzieję, że zostanie wprowadzona jak najszybciej. Otworzyć Żyletę dla zorganizowanych grup szkolnych , niech dzieciakimaja frajdę, a jak nie będzie bluzgów to i może wyciągną swoich rodziców na mecz?! Klub bez łysych łbów z Żylety sobie poradzi, ale oni raczej bez meczu i Legii nie. Jak chca dymić to niech jeżdża do Elbląga, Sosnowca czy Szczecina, a najlepiej niech się wynordują na wzajem!!! Piłka nożna dla kibiców nie drechów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiony Re: co to za bzdury IP: *.aster.pl 05.04.08, 01:31 A każdy mecz zaczynać mszą. TYLKO BEZ ŁYSYCH!!! I jeszcze, żeby lepszy popkorn był. A w ogóle, po co oni krzyczą na tych meczach, toć to porozmawiać nie można. Tak stadiony bez krzyków i tyko trybuna kryta bez tych DRECHÓW. A właściwie to można by boisko wodą zalać to i nad wodą by się posiedziało. To i dzieci miały by frajdę. Tak Stadiony bez ŁYSYCH, DRECHÓW i z wodą zamiast boiska, tylko nie za głęboką. O i wtedy spokój będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: co to za bzdury IP: *.chello.pl 05.04.08, 03:17 tak naprawdę to właśnie tych "łysych" nie obchodzi co się dzieje na boisku. dla jednych ważne są oprawy, dla innych zadyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amx to chyba znowu zacznę chodzić na legię :) IP: *.chello.pl 04.04.08, 20:45 jak się tych prostaków pozbędą osttanio to już jest żenada nie kibicowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiulek Kibice z żylety są mocni w gębie w grupie. IP: 192.158.34.* 04.04.08, 20:46 W pojedynkę ze strachu nawet obsiorbią pindola żeby im tylko krzywdy nie zrobić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amx a to zlikwidować żyletę w cholerę IP: *.chello.pl 04.04.08, 20:49 zrobić same tybuny kryte, będą sami normalni kibice a nie zadymiarze, tylko kulturalny doping a nie bydlęce przyśpiewki, spokojny powrót po meczu a nie "wesoły autobus" itd. a iti tylko na tym zarobi bo jak wyrzucą chuliganów to znajdzie się w Wawie ite 15 tys. osób chcących zapłacić nawet po 50 PLN za spokojne obejrzenie meczu (na gościach z żylety tyle nie zarobią a mają tylko z nimi problemy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz tak tak i walter wetknie ci w D kolorową flage ... IP: *.e-wro.net.pl 05.04.08, 09:47 tak tak i walter wetknie ci w dup.. kolorową flage z logo sponsora w gębe wcisnie ci popcorn abyś nie krzyczał przypadkiem czegoś niepoprawnego politycznie w rączke napoje od sponsora i tak siedz 2x45 pamietaj nie wstawaj i nie okazuj radosci bo bedziesz zasłaniam komus za tobą widok wkoncu zapłacił 100 zł za to miejsce i pozytywnie przeszedł weryfikacje przez sponsora :( Stadiony Dla Kibiców !!! pozdro z Wrocka dla Kiboli z Żylety ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RWM Re: Legia przeciw chamstwu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 20:49 A co Ty takiego zrobiłeś dla Legii że mówisz że Legia to my bałwanie? Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.swiata ten koleś powinien najpierw powiedzieć co się 04.04.08, 20:53 dzieje na stadionie naprawdę ..bo nikt kto nie jest związany z kibicowaniem Legii nie wie o co chodzi . ja żadnych napisów obraźliwych ani okrzyków nie widziałem i nie słyszałem podczas transmisji w Canal plus Sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro To jest szkoła chamstwa IP: *.spray.net.pl 04.04.08, 20:59 Znam to miejsce (żyletę) od 26 lat. Zawsze było tak samo. Tutaj 12-latkowie przechodzą swoją inicjację chamstwa, brutalności, wulgarności. Nie pozwolę, żeby moje dzieci przechodziły taką edukację. Nie wiem, czy spłynie to po nich jak po mnie, czy nie zaimponuje im elita żylety czyli młodociani i starsi złodzieje, bandyci (rozboje, którymi się publicznie niemal szczycą itp). Może klub zrobiłby coś z tym (modernizacja trybuny i miejsca tylko karnetowe)?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amx dokładnie - tylko imienne karnety!!! IP: *.chello.pl 04.04.08, 21:51 w dodatku za odpowiednią cenę żeby gnojstwa nie było stać i z zakazaem ich wydawania dla ośób jakkolwiek notowanych przez policję (nie mówiąc o osobach sądownie karanych)... ja bywam na żylecie ale żony juz bym nie zabrał - a też lubi piłkę - całą rodziną to na siatkę chodzimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry możesz sobie chodzic na CWKS IP: *.aster.pl 04.04.08, 21:00 herb, tradycja, mozna dymić, odpalać race... po co masz się męczyć na Ł3? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Legia przeciw chamstwu 04.04.08, 21:00 Przeprasiam ale łoni som z warsiawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Legia przeciw chamstwu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 21:02 Mimo, że nie pałamy do siebie sympatią to w 100 % popieram Legionistów. NIE MA LEGII BEZ ŻYLETY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Legia przeciw chamstwu IP: 213.134.183.* 04.04.08, 21:17 Nic się nie dzieje, wybudują sobie własną gdzieś indziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator precz z majtkami bosmana IP: *.chello.pl 04.04.08, 21:03 we Wilnie to Litwini narozrabiali troszku.... A bosman się pewnie lekko zdenerwował że ITI zmienił logo i nie oddał go za darmo. Wilno miało być taką nauczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry chciałbyś aby wszyscy byli tacy jak ty, rozumiem IP: *.aster.pl 04.04.08, 21:03 niestety dla ciebie, nie wszyscy śmierdzą domem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Legia przeciw chamstwu IP: *.icpnet.pl 04.04.08, 21:04 Legia przeciw chamstwu, chamstwo przeciw Legii. Ci z Żylety od haseł na temat iti moga zniknąć bez jakiegokolwiek uszczerbku dla Legii czy kogokolwiek. Podwyższenie cen biletów to znakomity pomysł. Jak tak jeden cham z drugim będą musieli zapłacić ze 400 PLN za wejście na mecz, to moze nie przyjdą. Miklas, broń Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny kibic Re: Legia przeciw chamstwu IP: *.osiedle.net.pl 04.04.08, 22:09 Z chęcią poszedłbym z tobą na cały sezon z biletami za 400 zł. 15X400zł to 6000zł. Tylko czy ty kiedykolwiek byłeś na meczu ? Odpowiedz Link Zgłoś
arturgeo Legia przeciw chamstwu 04.04.08, 21:07 brawo zarząd Legii !!! wypędzić bydło z trybun !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opera Legia przeciw chamstwu IP: *.chello.pl 04.04.08, 21:07 Tak to jest, gdy spece od biznesu, biorą się za piłkę nożną. Stosują w tej dziedzinie te same reguły, które sprawdzają się co prawda przy zarządzaniu telewizją czy siecią kin, ale zupełnie nie przystają do specyficznej działki, jaką jest futbol. W przypadku klubów piłkarskich nie da się zastosować wszystkich dostępnych chwytów. W praktyce trudne do wyobrażenia (przynajmniej na europejskim gruncie) są działania takie jak np. zmiana siedziby klubu, logo i barw klubowych. Futbol ma swoją specyfikę i nie liczenie się z nią jest podcinaniem gałęzi, na której się siedzi. Właściciel zamiast przyznać się do błędnej bezkompromisowej strategii, kontynuuje ją w najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulian Re: Legia przeciw chamstwu IP: *.icpnet.pl 04.04.08, 21:28 Najlepsze co mogą zrobić Legioniści to wypiąć sie na iti-owska Legię i zacząć tłumnie chodzić na CWKS Legia, taka sytuacja zmusiła by w końcu waltera do zastanowienia, debil myslał ze jak kupi klub to kibiców tez, jemu nie jest potrzebny klub bez kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golibroda Re: Legia przeciw chamstwu IP: 193.59.255.* 04.04.08, 23:48 Dobrze że wspomniałeś o gałęzi - rychło z niej j..bniesz... a poważnie to bez biznesu mógłbyś podniecać się wynikami CWKS na łamach tygodnika wyszkowskiego. Teraz możesz podnosić swoją samoocenę (jak większość zakompleksieńców z tzw. żylet) przy pomocy ciekawszego medium. Jak to zrozumiesz to wróć do dyskusji. PS. Nie mam nic do ultrasów - tych, którzy dobrze pojmują współpracę z klubem i sponsorami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Legia przeciw chamstwu IP: *.kutno.mm.pl 04.04.08, 21:11 dzekson załosny jestes. Co ty czlowieku gadasz? Moze pokaz synowi jak sie zabija jakby mu sie spodobało to by mial fajne zajecie Odpowiedz Link Zgłoś