Dodaj do ulubionych

Puchar UEFA: Getafe - Bayern

IP: *.zdnet.com.pl 10.04.08, 20:58
Z dupy wzięta ta czerwona kartka wzięto delikatnie mówiąc. Teatrzyk :P
Obserwuj wątek
    • Gość: Insider Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 10.04.08, 21:25
      To prawda-czerwona kartka pochopna.
      FC Hollywood gra slabo,jakos tak bez pomyslu w ataku...
      Moze Getafe cos skutecznie skontruje...
    • Gość: Insider Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 10.04.08, 21:33
      Na razie jest dobrze :))
      Poszla kontra Contry i jest pieknie!
    • Gość: j23 Bayern kaput !!!!!!!!! IP: 70.90.120.* 10.04.08, 22:00
      • Gość: ... Re: Bayern kaput !!!!!!!!! IP: *.chello.pl 10.04.08, 22:03
        nie cierpie bayernu, ale mimo to uwazam, ze sedzia daje fory Getafe...
        co nie zmienia faktu, ze ciesze sie, ze wygrywaja..
        • Gość: Insider Re: Bayern kaput !!!!!!!!! IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 10.04.08, 22:21
          Jak on to mogl spieprzyc(ten Brazylijczyk z Getafe)...
          Zeby to sie jeszcze nie zemscilo...
          Jeszcze 15 minut i polfinal marzen (z Zenitem)... :))
          • Gość: makelove Re: Bayern kaput !!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.08, 02:11
            zal mi michaela laundrupa, sympatyczny gostek, a jego piłkarze zgotowali mu
            niezłego surprisea na koniec, ze az rzucił bidonem (:
    • Gość: wasab Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.chello.pl 10.04.08, 22:32
      lubie bayern ale zal patrzec. mam nadzieje ze klinsmann tchnie ducha w te
      druzyne. ale sie wydziera ten komentator <lol>
      • Gość: 111 Nemce, to są Nemce, jak powiedział IP: *.toya.net.pl 10.04.08, 22:37
        Poborsky przed meczem Czechy-Niemcy w Mistrzostwach Europy '96...
        Kur............mać!!!!!!!!!!!111
    • Gość: Insider Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 10.04.08, 22:49
      Cudowna bramka na 2-1!!
      No i ten Brazylijczyk zrehabilitowal sie minute pozniej!
      Zepsul dwie setki pod koniec meczu ale teraz to juz sie
      nie zemsci na Getafe... :))
      Przyszly mistrz Niemiec dostaje baty od sredniaka hiszpanskiego...
      Zal patrzyc na FC Hollywood...
    • Gość: gtomasso Co za kompromitacja!!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.08, 22:51
      Qrna, lubię bawarczyków i rzeczywiście żal patrzeć!!!
      3:1 w 60 sekund? z zespołem grającym prawie 90 minut w dziesiątkę???
      TOTALNA KOMPROMITACJA!!!
    • Gość: pol Gdyby nie tchórzliwy Janas wygralibyśmy zeSzwabami IP: *.zetosa.com.pl 10.04.08, 23:00
      na MŚ w Niemczech . To cieniasy i na ME 2008 ich ogramy.
    • Gość: Benny Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.08, 23:00
      Getafe zasłuzyło na awans... i tyle!!
    • wirone Puchar UEFA: Getafe - bayern 10.04.08, 23:00
      O Bayernie można powiedzieć tylko tyle, że gra daremnie. Toni się wiecznie przewraca, robi teatrzyki, co najmniej dwa razy przyjął piłkę ręką w polu karnym, a do tego powinien dostać czerwoną za to zachowanie z pierwszej części dogrywki.

Za to Getafe cudownie! Wyjść na dogrywkę grając w dziesiątkę, chwilę po stracie bramki gdy już wydawało się że jest koniec meczu i awans zapewniony - i strzelić 2 gole, TO jest sztuka. Zasługują na awans w 100%, jeśli Bayern jakimś cudem by zremisował i przeszedł dalej to powinien ich przeprosić i wstydzić się za siebie.

Po prostu Getafe ich dziś zjadło :) i gdyby byli bardziej skuteczni to już wcześniej mogło to inaczej wyglądać, a i później jeszcze by mogli strzelić, tylko że widać już zmęczenie - nie ma się co dziwić.

VAMOS!
      • Gość: Trener Bruckner Re: Puchar UEFA: Getafe - bayern IP: *.sta.asta-net.com.pl 10.04.08, 23:10
        I jak na Euro 2004, Czesi spiewali:

Auf wiedersehen ! Auf wiedersehen ! Auf wiedersehen !

hahahaha
      • Gość: s Re: Puchar UEFA: Getafe - bayern IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 23:14
        ku.wa mać!!!
      • wirone Tragedia. 10.04.08, 23:18
        Nie wierzę, brak mi słów.

Fakt, spora wina Pato za drugiego gola, ale po prostu nienawidzę tak żałosnych, wymęczonych pedalskimi golami w ostatnich sekundach meczów, gdy przez 90% czasu drużyna nie istnieje...

Ż.A.L
        • dar3cki Re: Tragedia. 10.04.08, 23:21
          w tym przypadku należy się update do starego przysłowia - piłka nożna to gra, w
          której bierze udział 21 zawodników, mecz trwa 120 minut, a na końcu i tak
          wygrywają Niemcy :-)
          co za mecz...
        • Gość: X Re: Tragedia. IP: *.chello.pl 10.04.08, 23:47
          Bayern był około 70% czasu przy piłce - trudno powiedzieć, że nie istnieli.
          • wirone Statystyki kłamią 11.04.08, 13:13
            I co robili przez te 70% czasu z piłką? Gubili się i nie potrafili nic zrobić. Po prostu tak mi żal Getafe że tego się nawet opisać nie da.
    • Gość: _pimpek Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: 194.106.192.* 10.04.08, 23:10
      Zaraz będę miał zawał...
      • Gość: Insider Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 10.04.08, 23:12
        Teraz znowu to bramkarz Getafe sie skompromitowal!!!
        Caly mecz jakis niepewny...
      • Gość: hehe Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.tvk.torun.pl 10.04.08, 23:13
        jeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

niemcy górą, ole ole!!!
    • stelmach666 Puchar UEFA: Getafe - Bayern 10.04.08, 23:14
      No i po Getafe.
    • Gość: _pimpek KIM IP: 194.106.192.* 10.04.08, 23:14
      niemiecka
      • Gość: Insider Re: KIM IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 10.04.08, 23:17
        Podziekowac temu argentynskiemu pacanowi.
        Za prezenty.
        Caly trud Getafe na marne przez tego ciolka.
        Mowilem,ze caly mecz byl niepewny ten bramkarz.
        Ale z ta bramka na 3-2 to sie chlop skompromitowal!!!
        Az Laudrup rzucil butelka o ziemie...
        Szkoda.
    • Gość: peter Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.telsat.wroc.pl 10.04.08, 23:15
      nemce to sa nemce, niestety i po herbacie chyba
    • dar3cki Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern 10.04.08, 23:16
      Bayern, Bayern, oleeeeee F - C - B !!!!!
      • dar3cki Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern 10.04.08, 23:18
        ale Getafe - szacunek - wielki mecz - no i wielkie szczęście wielkiego BAYERNU
    • Gość: gtomasso A jednak!!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.08, 23:16
      No nie wierze, co za mecz!!!
      Fuksiarze z Monachium, cudem uratowali tyłki, hehehe;)
      Ale brawa dla Getafe - Laudrup do Barcy!!!
    • Gość: znawca Mecz roku! IP: *.tsi.tychy.pl 10.04.08, 23:17
      j.w.
    • Gość: sprawiedliwość ... Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.chello.pl 10.04.08, 23:20
      Pan Toni udeżył rywala dostał żółtą kartkę i strzelił bramkę - brawo sędzia -
      • Gość: WWW Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 23:27
        toni za ten łokieć w genitaliach przeciwnika to powinien się pożegnać z murawą.
        Może chociaż kare dostanie...:P

RESPEKT DLA GETAFE!
      • Gość: ddd bayern polegnie z zenitem IP: 91.145.129.* 10.04.08, 23:29
        zenit jest duzo lepszy
        • Gość: zobaczymy czy aby na pewno? IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.08, 01:26
          nie zapominaj że Bayern to Bayern... może nic nie grać, ale wejść...
          I to Bayern będzie faworytem.
    • Gość: roni0 Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.katedra.net.pl 10.04.08, 23:25
      a już myslałem że powtórzy się z wczorajszego meczu barcy czyli też
      hiszpańskiego klubu i schalke czyli także niemieckiego dlatego że
      barca wygrała w drugim meczu 1 0 i myslałem że tak samo będzie na
      stadionie getafe niestety pomyliłem się ale mecz fajny i myslę że
      wiele fanów sportu oglądało ten mecz w TVP 2
    • Gość: wiedzmin80 Fuksiarze z Bayernu !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 10.04.08, 23:26
      Takiego szczęścia, jakie Bayern miał w tym meczu to dawno nie widziałem. Swoją
      drogą, to ten pajac Toni powinien wcześniej wylecieć z boiska za odepchnięcie
      zawodnika Getafe. Naprawdę szkoda Hiszpanów. Bardziej od Bayernu zasłużyli na
      półfinał. Liczę teraz że Zenit wyeliminuje Bayernowców z pucharu.
      • Gość: GQ Re: Fuksiarze z Bayernu !!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.08, 23:32
        No dobra, fuks był, całe szczęście;)
        A że Toniemu należała się czerwona? Po prostu próbował wstać... ;P żartuje,
        żółta dyskusyjna, ale nie koniecznie niewystarczająca - za symulowanie -ok, a za
        takie nerwowe powstanie, kiedy obskoczyło go dwóch zawodników atakując słownie i
        uniemożliwiając normalne odejście? dyskusyjna żółta, ale w mojej ocenie da się
        obronić ;)

A kibicowanie Zenitowi to już przesada - półfinał to już i tak dla nich za dużo
        - chcesz żeby ruskie aż tak odskoczyły Polakom? Trochę więcej patriotyzmu!!!
        • Gość: wiedzmin80 Re: Fuksiarze z Bayernu !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 10.04.08, 23:35
          To może lepiej Niemcom kibicować ??!! Więcej patriotyzmu :-) Wolę Ruskich, bo to
          przynajmniej Słowianie.
          • Gość: GQ Re: Fuksiarze z Bayernu !!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.08, 23:57
            Ale Niemcy cywilizacyjnie i piłkarsko już nas dawno wyprzedzili!!!
            A o ruskich nie chciałbym tego powiedzieć i tyle;) zaś ze Słowian to my mamy być
            przodownikami;P
            No a poza tym zawsze lubiłem Bayern;)))
      • Gość: bid Re: Fuksiarze z Bayernu !!! IP: *.pp.com.pl 10.04.08, 23:32
        A ja myślę że ktoś niezłe pieniądze musiał postawić na ten mecz. I Getafe
        zagrało na taki wynik. Nie wierzę żeby zespół w który pakuje się tyle kasy tak
        się podstawił... Tak ewidentnie i frajersko
      • Gość: dimebag11 Re: Fuksiarze z Bayernu !!! IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 10.04.08, 23:40
        Pajac to może ty jesteś. Luca Toni to świetny piłkarz, który obecnie może i nie
        jest w najlepszej formie, ale i tak ma wielki talent do strzelania bramek głową.
        Przyznam jednak, że z przebiegu całego spotkania to nie Bayern zasłużył na awans
        do półfinału, ale taki jest futbol. Osobiście byłem pod wrażeniem, że średniak
        ligi hiszpańskiej potrafił zdobyć 3 bramki grając w 10 przeciwko najlepszej
        niemieckiej drużynie.
        • Gość: co to k jest Re: Fuksiarze z Bayernu !!! IP: *.tvgawex.pl 10.04.08, 23:48
          co to w ogóle jest że 2 bramki w dogrywce strzela cham który powinien dostać
          czerwoną kartkę za celowe uderzenie łokciem...
    • Gość: okrutnik Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 23:29
      To nie mogło się stać bayern nie powinien wygrać
      • Gość: f2b Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.telsten.com 10.04.08, 23:34
        oszustwo! sprzedany mecz!

r7.bloodwars.interia.pl/r.php?r=10935
        • dar3cki Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern 10.04.08, 23:37
          a skąd wiesz? kupiłeś?
    • Gość: MK Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 23:36
      "Bohaterem" to był znakomity Pato, który zawalił obydwie (zwlaszcza pierwszą" bramki w dogrywce.
      Masakra. Spalił się chłopak
      • Gość: Insider Pato=Abbondazieri IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 10.04.08, 23:56
        No tak,ale ten chlopak to ma juz 35 lat...
        Jest bramkarzem Argentyny!
        Powinien dawac raczej przyklad swoim doswiadczeniem ...
        Przez caly mecz -jak wychodzil do pilki-to mi serce drzalo.
        Jak za czasow Wandzika lub Bako... ;))
        Co za patalach!!!!
    • Gość: Stach Niemce to są Niemce !!! Jak z nimi wygrać ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 23:38
      • darrek4 Re: Niemce to są Niemce !!! Jak z nimi wygrać ?? 10.04.08, 23:47
        Jakie Niemce ?????????????????????

Bramki strzelali Włoch i Francuz
    • Gość: Pato Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 23:50
      Respekt Getafe !
    • Gość: r4mios Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: 156.17.238.* 10.04.08, 23:50
      Jestem fanem bayernu od wielu lat, jednak grę w dzisiejszym meczu mogę nazwać
      nie inaczej jak kompromitacja. Faktem jest, że getafe grało tylko z kontry, ale
      grali świetnie i to w dziesiątkę. Gdyby pan krzywe nogi się o nie nie zaplątał
      przed pustą bramką myślę, że getafe by awansowało, ale cóż.. Bayern tylko dwa
      razy przycisnął i to dwa razy pod koniec danej części gry, okazało się, to
      skuteczne z pomocą szczęścia. Szacunek dla Getafe, żal dla Bayernu, ale gra się
      do końca, a bayern od finału CL w 1999 raczej o tym nie zapomni. Pozdrawiam
      wszystkich fanów piki nożnej!!!
      • Gość: co to jest Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.tvgawex.pl 10.04.08, 23:54
        nie dość że strzela ktoś kogo na boisku nie powinno być to jeszcze jakiś
        porąbany(nowy) przepis uefa że bramkowy remis w dogrywce daje zwycięstwo gościom
        i w ogóle co to k jest! takiego fuksa to w życiu nie widziałem, porównywanie go
        do finału LM mistrzów MU BM to jawne nieporozumienie MU strzeliło wtedy 2
        normalne gole a nie prezety od bramkarza i MU wtedy było9 lepsze a dziś w
        dogrywce Bm na pewno NIE!
        • Gość: X Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.chello.pl 11.04.08, 01:09
          Skoro dogrywka na terenie rywala to ten przepis jakby tak bardziej sprawiedliwy.
          • Gość: Dr.Y Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: 194.150.177.* 11.04.08, 10:57
            Dogrywka powinna byc "neutralna" bo to na jakim terenie jest
            rozgrywana zalezy tylko od losowania - w takich przypadkach jak
            wczorajszy faworyzuje sie gosci. Dlaczego? Ano nie wiadomo.
            Wystarczyloby zamienic stadiony i Getafe byloby w polfinale.
            • Gość: KIBIC Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 11:30
              ZAMIANA STADIONÓW NICZEGO NIE ZMIENIA.w PRZYPAKU REMISU ( A W TYM
              PRZYPADKU OBA MECZE SKOŃCZYŁY SIĘ REMISEM)O AWANSIE DECYDUJĄ BRAMKI
              ZDOBYTE NA WYJEŹDZIE.
            • Gość: ps Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.hrz.Uni-Siegen.DE 11.04.08, 12:34
              zasady jasne sa od poczatku, kazdy wiedzial ze tak bedzie. Gospodarz ma te
              przewage, ze dogrywke (czyli 30 min dluzej) gra u sibie, czego Bayern nie mial.
              Gosc ma za to ta przewage ze jego ewentualny gol liczy sie podwojnie. Jak sam
              stwierdziles wszystko jest wynikiem losowania, wiec jak widzisz, byc gospodarzem
              w drugim meczu niekonieczne jest plusem.
          • Gość: Olo Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.08, 11:19
            nowy przepis? z ksiezyca spadles?Gornik-Roma:2:2,wiesz kiedy to bylo
        • Gość: KIBIC Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 10:37
          GDYBY BAYERN ZREMISOWAŁ TO SPOTKANIE 3:3 W NORMALNYM CZESIE TO TEŻ
          BY AWANSOWAŁ TO ŻE STAŁO SIE TO D DOGYWCE NIE MA ZNACZENIA BOWIEM W
          TAKICH PRZYPADKACH LICZĄ SIĘ BRAMKI ZDOBYTE W MECZACH WYJAZDOWYCH A
          JAKBY NIE LICZYĆ BAWARCZYCY ZDOBYLI ICH WIĘCEJ.
        • Gość: JOHN Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.stk.vectranet.pl 11.04.08, 13:56
          ODPIE..SIĘ OD BAYERNU FRAJERZE GETAFE JESY PO PROSTU GORSZE OD
          BAYERNU I NIE PIE..MI TU O PRZEPISACH UEFA BO NIE MASZ O TYM
          POJĘCIA
        • Gość: ironlemon Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 00:12
          Co do porównywania z finałem z MU - owszem, przesada. Ale z jednym się nie mogę zgodzić. Tamten finał oglądałem po kilka razy i nie da się nie stwierdzić, że Bayern był ZDECYDOWANIE lepszy (gdyby nie słupki i poprzeczki spokojnie byłoby ze 4:1). Ale, że fuks sprzyja drużynie niezasługującej na zwycięstwo przekonaliśmy się choćby wczoraj.

Skoro Bayern wtedy zasługując na zwycięstwo przegrał, a teraz przeszedł po fatalnym meczu... czyżby istniała jakaś sprawiedliwość dziejów?
      • Gość: Ypeeh Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.aster.pl 11.04.08, 00:33
        Co los zabrał w 1999 oddał w 2008, suma szczęścia musi się równać 0 :)
        • Gość: ps Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.hrz.Uni-Siegen.DE 11.04.08, 12:37
          co los zabral w w 1999 roku to chyba juz nigdy nie odda. Bo nie ma co porownywac
          dzisiejsego pucharu UEFA z ze zdobyciem pucharu LM.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka