Gość: Matys IP: *.zdnet.com.pl 10.04.08, 20:58 Z dupy wzięta ta czerwona kartka wzięto delikatnie mówiąc. Teatrzyk :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Insider Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 10.04.08, 21:25 To prawda-czerwona kartka pochopna. FC Hollywood gra slabo,jakos tak bez pomyslu w ataku... Moze Getafe cos skutecznie skontruje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insider Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 10.04.08, 21:33 Na razie jest dobrze :)) Poszla kontra Contry i jest pieknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Bayern kaput !!!!!!!!! IP: *.chello.pl 10.04.08, 22:03 nie cierpie bayernu, ale mimo to uwazam, ze sedzia daje fory Getafe... co nie zmienia faktu, ze ciesze sie, ze wygrywaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insider Re: Bayern kaput !!!!!!!!! IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 10.04.08, 22:21 Jak on to mogl spieprzyc(ten Brazylijczyk z Getafe)... Zeby to sie jeszcze nie zemscilo... Jeszcze 15 minut i polfinal marzen (z Zenitem)... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makelove Re: Bayern kaput !!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.08, 02:11 zal mi michaela laundrupa, sympatyczny gostek, a jego piłkarze zgotowali mu niezłego surprisea na koniec, ze az rzucił bidonem (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasab Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.chello.pl 10.04.08, 22:32 lubie bayern ale zal patrzec. mam nadzieje ze klinsmann tchnie ducha w te druzyne. ale sie wydziera ten komentator <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Nemce, to są Nemce, jak powiedział IP: *.toya.net.pl 10.04.08, 22:37 Poborsky przed meczem Czechy-Niemcy w Mistrzostwach Europy '96... Kur............mać!!!!!!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insider Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 10.04.08, 22:49 Cudowna bramka na 2-1!! No i ten Brazylijczyk zrehabilitowal sie minute pozniej! Zepsul dwie setki pod koniec meczu ale teraz to juz sie nie zemsci na Getafe... :)) Przyszly mistrz Niemiec dostaje baty od sredniaka hiszpanskiego... Zal patrzyc na FC Hollywood... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtomasso Co za kompromitacja!!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.08, 22:51 Qrna, lubię bawarczyków i rzeczywiście żal patrzeć!!! 3:1 w 60 sekund? z zespołem grającym prawie 90 minut w dziesiątkę??? TOTALNA KOMPROMITACJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Gdyby nie tchórzliwy Janas wygralibyśmy zeSzwabami IP: *.zetosa.com.pl 10.04.08, 23:00 na MŚ w Niemczech . To cieniasy i na ME 2008 ich ogramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benny Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.08, 23:00 Getafe zasłuzyło na awans... i tyle!! Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Puchar UEFA: Getafe - bayern 10.04.08, 23:00 O Bayernie można powiedzieć tylko tyle, że gra daremnie. Toni się wiecznie przewraca, robi teatrzyki, co najmniej dwa razy przyjął piłkę ręką w polu karnym, a do tego powinien dostać czerwoną za to zachowanie z pierwszej części dogrywki. Za to Getafe cudownie! Wyjść na dogrywkę grając w dziesiątkę, chwilę po stracie bramki gdy już wydawało się że jest koniec meczu i awans zapewniony - i strzelić 2 gole, TO jest sztuka. Zasługują na awans w 100%, jeśli Bayern jakimś cudem by zremisował i przeszedł dalej to powinien ich przeprosić i wstydzić się za siebie. Po prostu Getafe ich dziś zjadło :) i gdyby byli bardziej skuteczni to już wcześniej mogło to inaczej wyglądać, a i później jeszcze by mogli strzelić, tylko że widać już zmęczenie - nie ma się co dziwić. VAMOS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Bruckner Re: Puchar UEFA: Getafe - bayern IP: *.sta.asta-net.com.pl 10.04.08, 23:10 I jak na Euro 2004, Czesi spiewali: Auf wiedersehen ! Auf wiedersehen ! Auf wiedersehen ! hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Puchar UEFA: Getafe - bayern IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 23:14 ku.wa mać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Tragedia. 10.04.08, 23:18 Nie wierzę, brak mi słów. Fakt, spora wina Pato za drugiego gola, ale po prostu nienawidzę tak żałosnych, wymęczonych pedalskimi golami w ostatnich sekundach meczów, gdy przez 90% czasu drużyna nie istnieje... Ż.A.L Odpowiedz Link Zgłoś
dar3cki Re: Tragedia. 10.04.08, 23:21 w tym przypadku należy się update do starego przysłowia - piłka nożna to gra, w której bierze udział 21 zawodników, mecz trwa 120 minut, a na końcu i tak wygrywają Niemcy :-) co za mecz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Tragedia. IP: *.chello.pl 10.04.08, 23:47 Bayern był około 70% czasu przy piłce - trudno powiedzieć, że nie istnieli. Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Statystyki kłamią 11.04.08, 13:13 I co robili przez te 70% czasu z piłką? Gubili się i nie potrafili nic zrobić. Po prostu tak mi żal Getafe że tego się nawet opisać nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _pimpek Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: 194.106.192.* 10.04.08, 23:10 Zaraz będę miał zawał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insider Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 10.04.08, 23:12 Teraz znowu to bramkarz Getafe sie skompromitowal!!! Caly mecz jakis niepewny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.tvk.torun.pl 10.04.08, 23:13 jeeeeeeeeeeeeeeee!!!! niemcy górą, ole ole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insider Re: KIM IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 10.04.08, 23:17 Podziekowac temu argentynskiemu pacanowi. Za prezenty. Caly trud Getafe na marne przez tego ciolka. Mowilem,ze caly mecz byl niepewny ten bramkarz. Ale z ta bramka na 3-2 to sie chlop skompromitowal!!! Az Laudrup rzucil butelka o ziemie... Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.telsat.wroc.pl 10.04.08, 23:15 nemce to sa nemce, niestety i po herbacie chyba Odpowiedz Link Zgłoś
dar3cki Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern 10.04.08, 23:16 Bayern, Bayern, oleeeeee F - C - B !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dar3cki Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern 10.04.08, 23:18 ale Getafe - szacunek - wielki mecz - no i wielkie szczęście wielkiego BAYERNU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtomasso A jednak!!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.08, 23:16 No nie wierze, co za mecz!!! Fuksiarze z Monachium, cudem uratowali tyłki, hehehe;) Ale brawa dla Getafe - Laudrup do Barcy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwość ... Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.chello.pl 10.04.08, 23:20 Pan Toni udeżył rywala dostał żółtą kartkę i strzelił bramkę - brawo sędzia - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 23:27 toni za ten łokieć w genitaliach przeciwnika to powinien się pożegnać z murawą. Może chociaż kare dostanie...:P RESPEKT DLA GETAFE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd bayern polegnie z zenitem IP: 91.145.129.* 10.04.08, 23:29 zenit jest duzo lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobaczymy czy aby na pewno? IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.08, 01:26 nie zapominaj że Bayern to Bayern... może nic nie grać, ale wejść... I to Bayern będzie faworytem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roni0 Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.katedra.net.pl 10.04.08, 23:25 a już myslałem że powtórzy się z wczorajszego meczu barcy czyli też hiszpańskiego klubu i schalke czyli także niemieckiego dlatego że barca wygrała w drugim meczu 1 0 i myslałem że tak samo będzie na stadionie getafe niestety pomyliłem się ale mecz fajny i myslę że wiele fanów sportu oglądało ten mecz w TVP 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzmin80 Fuksiarze z Bayernu !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 10.04.08, 23:26 Takiego szczęścia, jakie Bayern miał w tym meczu to dawno nie widziałem. Swoją drogą, to ten pajac Toni powinien wcześniej wylecieć z boiska za odepchnięcie zawodnika Getafe. Naprawdę szkoda Hiszpanów. Bardziej od Bayernu zasłużyli na półfinał. Liczę teraz że Zenit wyeliminuje Bayernowców z pucharu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GQ Re: Fuksiarze z Bayernu !!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.08, 23:32 No dobra, fuks był, całe szczęście;) A że Toniemu należała się czerwona? Po prostu próbował wstać... ;P żartuje, żółta dyskusyjna, ale nie koniecznie niewystarczająca - za symulowanie -ok, a za takie nerwowe powstanie, kiedy obskoczyło go dwóch zawodników atakując słownie i uniemożliwiając normalne odejście? dyskusyjna żółta, ale w mojej ocenie da się obronić ;) A kibicowanie Zenitowi to już przesada - półfinał to już i tak dla nich za dużo - chcesz żeby ruskie aż tak odskoczyły Polakom? Trochę więcej patriotyzmu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzmin80 Re: Fuksiarze z Bayernu !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 10.04.08, 23:35 To może lepiej Niemcom kibicować ??!! Więcej patriotyzmu :-) Wolę Ruskich, bo to przynajmniej Słowianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GQ Re: Fuksiarze z Bayernu !!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.08, 23:57 Ale Niemcy cywilizacyjnie i piłkarsko już nas dawno wyprzedzili!!! A o ruskich nie chciałbym tego powiedzieć i tyle;) zaś ze Słowian to my mamy być przodownikami;P No a poza tym zawsze lubiłem Bayern;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bid Re: Fuksiarze z Bayernu !!! IP: *.pp.com.pl 10.04.08, 23:32 A ja myślę że ktoś niezłe pieniądze musiał postawić na ten mecz. I Getafe zagrało na taki wynik. Nie wierzę żeby zespół w który pakuje się tyle kasy tak się podstawił... Tak ewidentnie i frajersko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dimebag11 Re: Fuksiarze z Bayernu !!! IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 10.04.08, 23:40 Pajac to może ty jesteś. Luca Toni to świetny piłkarz, który obecnie może i nie jest w najlepszej formie, ale i tak ma wielki talent do strzelania bramek głową. Przyznam jednak, że z przebiegu całego spotkania to nie Bayern zasłużył na awans do półfinału, ale taki jest futbol. Osobiście byłem pod wrażeniem, że średniak ligi hiszpańskiej potrafił zdobyć 3 bramki grając w 10 przeciwko najlepszej niemieckiej drużynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co to k jest Re: Fuksiarze z Bayernu !!! IP: *.tvgawex.pl 10.04.08, 23:48 co to w ogóle jest że 2 bramki w dogrywce strzela cham który powinien dostać czerwoną kartkę za celowe uderzenie łokciem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okrutnik Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 23:29 To nie mogło się stać bayern nie powinien wygrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f2b Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.telsten.com 10.04.08, 23:34 oszustwo! sprzedany mecz! r7.bloodwars.interia.pl/r.php?r=10935 r7.bloodwars.interia.pl/r.php?r=10935 r7.bloodwars.interia.pl/r.php?r=10935 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 23:36 "Bohaterem" to był znakomity Pato, który zawalił obydwie (zwlaszcza pierwszą" bramki w dogrywce. Masakra. Spalił się chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insider Pato=Abbondazieri IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 10.04.08, 23:56 No tak,ale ten chlopak to ma juz 35 lat... Jest bramkarzem Argentyny! Powinien dawac raczej przyklad swoim doswiadczeniem ... Przez caly mecz -jak wychodzil do pilki-to mi serce drzalo. Jak za czasow Wandzika lub Bako... ;)) Co za patalach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Niemce to są Niemce !!! Jak z nimi wygrać ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 23:38 Odpowiedz Link Zgłoś
darrek4 Re: Niemce to są Niemce !!! Jak z nimi wygrać ?? 10.04.08, 23:47 Jakie Niemce ????????????????????? Bramki strzelali Włoch i Francuz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pato Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 23:50 Respekt Getafe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r4mios Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: 156.17.238.* 10.04.08, 23:50 Jestem fanem bayernu od wielu lat, jednak grę w dzisiejszym meczu mogę nazwać nie inaczej jak kompromitacja. Faktem jest, że getafe grało tylko z kontry, ale grali świetnie i to w dziesiątkę. Gdyby pan krzywe nogi się o nie nie zaplątał przed pustą bramką myślę, że getafe by awansowało, ale cóż.. Bayern tylko dwa razy przycisnął i to dwa razy pod koniec danej części gry, okazało się, to skuteczne z pomocą szczęścia. Szacunek dla Getafe, żal dla Bayernu, ale gra się do końca, a bayern od finału CL w 1999 raczej o tym nie zapomni. Pozdrawiam wszystkich fanów piki nożnej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co to jest Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.tvgawex.pl 10.04.08, 23:54 nie dość że strzela ktoś kogo na boisku nie powinno być to jeszcze jakiś porąbany(nowy) przepis uefa że bramkowy remis w dogrywce daje zwycięstwo gościom i w ogóle co to k jest! takiego fuksa to w życiu nie widziałem, porównywanie go do finału LM mistrzów MU BM to jawne nieporozumienie MU strzeliło wtedy 2 normalne gole a nie prezety od bramkarza i MU wtedy było9 lepsze a dziś w dogrywce Bm na pewno NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.chello.pl 11.04.08, 01:09 Skoro dogrywka na terenie rywala to ten przepis jakby tak bardziej sprawiedliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.Y Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: 194.150.177.* 11.04.08, 10:57 Dogrywka powinna byc "neutralna" bo to na jakim terenie jest rozgrywana zalezy tylko od losowania - w takich przypadkach jak wczorajszy faworyzuje sie gosci. Dlaczego? Ano nie wiadomo. Wystarczyloby zamienic stadiony i Getafe byloby w polfinale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 11:30 ZAMIANA STADIONÓW NICZEGO NIE ZMIENIA.w PRZYPAKU REMISU ( A W TYM PRZYPADKU OBA MECZE SKOŃCZYŁY SIĘ REMISEM)O AWANSIE DECYDUJĄ BRAMKI ZDOBYTE NA WYJEŹDZIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.hrz.Uni-Siegen.DE 11.04.08, 12:34 zasady jasne sa od poczatku, kazdy wiedzial ze tak bedzie. Gospodarz ma te przewage, ze dogrywke (czyli 30 min dluzej) gra u sibie, czego Bayern nie mial. Gosc ma za to ta przewage ze jego ewentualny gol liczy sie podwojnie. Jak sam stwierdziles wszystko jest wynikiem losowania, wiec jak widzisz, byc gospodarzem w drugim meczu niekonieczne jest plusem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.08, 11:19 nowy przepis? z ksiezyca spadles?Gornik-Roma:2:2,wiesz kiedy to bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 10:37 GDYBY BAYERN ZREMISOWAŁ TO SPOTKANIE 3:3 W NORMALNYM CZESIE TO TEŻ BY AWANSOWAŁ TO ŻE STAŁO SIE TO D DOGYWCE NIE MA ZNACZENIA BOWIEM W TAKICH PRZYPADKACH LICZĄ SIĘ BRAMKI ZDOBYTE W MECZACH WYJAZDOWYCH A JAKBY NIE LICZYĆ BAWARCZYCY ZDOBYLI ICH WIĘCEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOHN Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.stk.vectranet.pl 11.04.08, 13:56 ODPIE..SIĘ OD BAYERNU FRAJERZE GETAFE JESY PO PROSTU GORSZE OD BAYERNU I NIE PIE..MI TU O PRZEPISACH UEFA BO NIE MASZ O TYM POJĘCIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlemon Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 00:12 Co do porównywania z finałem z MU - owszem, przesada. Ale z jednym się nie mogę zgodzić. Tamten finał oglądałem po kilka razy i nie da się nie stwierdzić, że Bayern był ZDECYDOWANIE lepszy (gdyby nie słupki i poprzeczki spokojnie byłoby ze 4:1). Ale, że fuks sprzyja drużynie niezasługującej na zwycięstwo przekonaliśmy się choćby wczoraj. Skoro Bayern wtedy zasługując na zwycięstwo przegrał, a teraz przeszedł po fatalnym meczu... czyżby istniała jakaś sprawiedliwość dziejów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ypeeh Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.aster.pl 11.04.08, 00:33 Co los zabrał w 1999 oddał w 2008, suma szczęścia musi się równać 0 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Puchar UEFA: Getafe - Bayern IP: *.hrz.Uni-Siegen.DE 11.04.08, 12:37 co los zabral w w 1999 roku to chyba juz nigdy nie odda. Bo nie ma co porownywac dzisiejsego pucharu UEFA z ze zdobyciem pucharu LM. Odpowiedz Link Zgłoś