Dodaj do ulubionych

Transferowe plany Wisły na Ligę Mistrzów ujawni...

• Gość: Y_Sam Transferowe plany Wisły na Ligę Mistrzów ujawni.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.08, 00:13
      Przyznam szczerze, że z tej plejady gwiazd (mówię o cudzoziemcach) to jedynie nazwisko Agali coś mi się obiło o uszy, wiem że jest taki grajek w Bundeslidze. O reszcie nie słyszałem. Co do polskich graczy to może jedynie Majewski byłby pewnym wzmocnieniem, Garguła to taki drugi Mila więc z nim lepiej dać sobie siana, Krzynek ok, ale jak na skrzydłowego stary - więc pewnie długo już nie pogra na dobrym poziomie. A dotychczasowe "asiory" mają zostać do końca eliminacji do LM, czyli najprawdopodobniej do 2 rundy.
      Panie Cupiał, jak pan chcesz Ligę Mistrzów, to trzeba intensywniej tą sakiewką potrząsnąć...
      • Gość: Legła Warszafka Re: Transferowe plany Wisły na Ligę Mistrzów ujaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 20:08
        POlska i wszystko jasne: to bzdury! Komletne bzdury, patrzcie kto
        jest autorem.
        Krzynówek i Garguła- Wisła nie jest nimi zinteresowana, jak juz to
        R. Majewski.
    • Gość: KRZYS STRĄG lat 12 Transferowe plany Wisły na Ligę Mistrzów ujawni.. IP: *.chello.pl 22.04.08, 17:32
      Jestem za wisła ale dobrze sie mówi ze chce sie podpisacc kontrakt a
      skad wiemy ze do wisly ci pilkaze przejda wisla tez mówila ze wygra
      pucar ekstraklasy i odpadla ale wam cos powiem wisla kiedys
      nailepsza mówie wam wisla jeszcze bedzie
      najlepsza TYLKO WISŁA
    • Gość: home insurance home insurance IP: 207.253.66.* 25.04.08, 00:53
      euxmn7d-koafns4-tw6q516a-0 lowcostautoinsurance.andmuchmore.com#1
      home insurance
      [url=lifeinsurance.webalias.com#3]life insurance[/url]
      wholelifeinsurance.fun.to#4
      [finance.groups.yahoo.com/group/home-owners-insurance/#5 home owners insurance]
      "home insurance":way.to/homeinsurance#6
      [LINK finance.groups.yahoo.com/group/term-life-insurance_/#7]term life insurance[/LINK]
    • Gość: Paulpolska Transferowe plany Wisły na Ligę Mistrzów ujawni.. IP: *.smgr.pl 17.05.08, 08:54
      Krzynówek ujdzie ale reszta... jednosezonowcy co potwierdza Matusiak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka