Gość: t2e IP: *.generacja.pl 22.04.08, 20:45 nie znacie powiedzenia o czterech razach? no co Wy... a "do trzech razy sztuka, za CZWARTYM nauka"?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bartq178 Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 20:45 A może... cztery razy po dwa razy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartq178 Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 20:53 osiem razy raz po raz... w lidze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulos Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h... IP: *.crowley.pl 22.04.08, 20:47 Nie ma najmniejszych szans na spełnianie się jakichś tam przysłów. Ruscy nie mają takich jaj i takiej duszy jak Liverpool. Milion euro na LFC! I obecnie Liverpool jest jeszcze silniejszy, niż gdy wygrywał poprzednie dwa razy. Babel, Mascherano, Torres... Liverpool winner!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GloryGlory Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: 89.171.40.* 22.04.08, 20:52 Uważam, że Chelsea ma lepszy piłkarzy, ale pewnie i tak Liverpool wygra... A zresztą nie ważne, i tak w finale nie mają szans z United Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t2e Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.generacja.pl 22.04.08, 20:51 cholera, oglądam spiratowaną transmisje z espn (ktoś w ogóle ma nsport? oprócz redakcji sportowych?) i nawet Wasza relacja jest od niej o parę minut szybsza. wnoszę wniosek o zastosowanie jakiegoś laga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutron Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.chelm.mm.pl 22.04.08, 21:05 ten mecz to dowód na istnienie podróży w czasie, podróżują Czubki, ja oglądam mecz na żywo na sopcast i tam sytuacja kuyta z 13 minuty była szybciej opisana niż ja ją zobaczyłem, futbol nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutron Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.chelm.mm.pl 22.04.08, 21:08 znaczy się czubki ją szybciej opisali niż się wydarzyła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 21:09 zmień kanał na sopcaście ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutron Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.chelm.mm.pl 22.04.08, 21:12 ten na którym oglądam jest englisz, pozostaje jakiś koreański komentarz, a ja nie jestem masochistą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 21:17 22260 - dobry komentarz angielski i jakieś chińskie krzaczki, zeby było egzotycznie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małi Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 20:53 a to: "raz dwa trzy cztery maszerują oficery..." aaaa to chyba by się w naszej lidze tylko sprawdziło:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t2e Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.generacja.pl 22.04.08, 20:58 czy ktoś jeszcze zauważył, że kibice na Anfield śpiewają "seven nation army"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 21:02 Come On Liverpool!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.icpnet.pl 22.04.08, 21:04 do trzech razy sztuka a czwarty prawdziwy :D to pasuje go liverpool! go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek przysłowie o 4 razach IP: *.chello.pl 22.04.08, 21:08 4 razy po 2 razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GloryGlory Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: 89.171.40.* 22.04.08, 21:11 Ja już wolę czytać tę relację niż oglądać mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzul Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.cust-adsl.tiscali.it 22.04.08, 21:20 Jesli znacie juz takie okreslenia dotyczace defensywy jak podwajanie i potrajanie to polecam mecz - mozna w nim zaobserwowac rowniez poczwarzanie i popiacianie (?). Po 30 min takiego meczu ligowiec z OE wygladalby mniej wiecej jak trener Chelsea na ujeciu cytowanym przez zczubow. Co bynajmniej nie powoduje, ze jest to porywajace widowisko. Moze kiedy dostana troche zadyszki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutron Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.chelm.mm.pl 22.04.08, 21:20 30 min. - szpakowski: chelsea wróciło z dalekiej podróży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saj jest gdzies relacja video w necie? IP: *.lublin.mm.pl 22.04.08, 21:31 jest gdzies relacja video w necie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belzebub Re: jest gdzies relacja video w necie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 21:33 tu: soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutron Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.chelm.mm.pl 22.04.08, 21:33 czubki nienawidzę was w 41 min. dowiedziałem się że w 43 min. będzie gol Odpowiedz Link Zgłoś
jdoman1 Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w 22.04.08, 21:45 eeee mecz jest przekupiony... zczubki drukuja jak nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsylia Nie wykupujcie transmisji na Onecie IP: *.chello.pl 22.04.08, 21:42 Transmisja internetowa na onecie jest fatalna. Za 6 zlotych macie rwany przekaz co 15 - 20 sekund obraz sie zawiesza a po kolejnych 20 nie ma juz dzwieku. Masakra ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: Nie wykupujcie transmisji na Onecie IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 21:48 onet-iti-tvn-pzpn - jedna mafia, co się dziwisz.. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
jdoman1 Re: Nie wykupujcie transmisji na Onecie 22.04.08, 21:52 Gość portalu: brat Anzelm napisał(a): > onet-iti-tvn-pzpn - jedna mafia, co się dziwisz.. ;> no tak i wszystkie te organizacje maja cos wspolengo... nie brakuje im N :) no moze iti sie wylamuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: Nie wykupujcie transmisji na Onecie IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 22:03 pieprz korporacje - używaj sopcasta. Piracy saves the Earth! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.icpnet.pl 22.04.08, 21:49 ja to się zastanawiam kiedy Chelsea przełamie te niezbyt przychylna passe, z jednej strony jak przegramy Avram natychmiast odleci, a o to modlą się niemal wszyscy kibice, ale z drugiej wygrać z The Reds - bezcenne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Londyńczyk Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 22:03 Błagam zczubowcy napiszcie żeby Avram zmienił Drogbe (symulanta) bo nie da się patrzeć na jego gre !! Może ktoś was wysłucha !! Proszę !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuyt Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.ib.com.pl 22.04.08, 22:03 Zapytajcie Beenhakkera w końcu go trenował ( oczywiście mowa o Kuycie i o tym jak wymawiać to nazwisko - w tv mówią Kałt i fifie mam Kujt to już nie wiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GloryGlory Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: 89.171.40.* 22.04.08, 22:03 Tak a propos Kuyta to kocham jak mój "ulubiony" komentator TVP2 mówi MASZCZERANO albo SKRYTEL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcino Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 22:23 pan z TVP2 mówił SKYRTEL :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał live tv za darmo IP: *.rad.vectranet.pl 22.04.08, 22:04 www.streamingx1.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 22:11 Steve Gerrard, Gerrard He's better than Frank Lampard He's strong and he's fuckin' hard Steve Gerrard, Gerrard! ;)) Come On Liverpool!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 22:24 o w morde, jestem sławny! ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: branic Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 22:19 phi..ja oglądam mecz na tv shanghai i cieszcie się, że macie tylko takie problemy z nazwiskami piłkarzy, tutaj drogba, lampard czy rise brzmią tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
jdoman1 Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w 22.04.08, 22:40 ale zaskoczyl mnie ta bramka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: branic prorocy?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 22:31 cholera! przez chwile myślałem że jesteście prorokami. Czytam na zczuba że wchodzi Anelka i zaraz na ekranie monitora widze że...wchodzi Anelka. A tu tylko relacja na tv shanghai jest opóźniona 2-3 minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: prorocy?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 22:35 władze pewnie obawiają się, iż czupurni kibice chelsea wzniosą gromkie okrzyki po tybetańsku to i ślizgają transmisje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomruk Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.xdsl.centertel.pl 22.04.08, 22:41 moge się założyć że Risse strzelił najpiękniejszą bramkę półfinałów:) a co do Avrama to już wiem gdzie zaczaił się Paweł Janas;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 22:47 ale fuksiarze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GQ Brawo Chelsea! IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.08, 22:42 Nie lubię was, ale czerwonych jeszcze bardziej;))) Pomścijcie Londyn, ale tylko w półfinale;P Odpowiedz Link Zgłoś