Dodaj do ulubionych

Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h...

IP: *.generacja.pl 22.04.08, 20:45
nie znacie powiedzenia o czterech razach? no co Wy... a "do trzech razy sztuka, za CZWARTYM nauka"?? ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: bartq178 Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 20:45
      A może... cztery razy po dwa razy...
      • Gość: bartq178 Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 20:53
        osiem razy raz po raz... w lidze :)
    • Gość: Paulos Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h... IP: *.crowley.pl 22.04.08, 20:47
      Nie ma najmniejszych szans na spełnianie się jakichś tam przysłów. Ruscy nie
      mają takich jaj i takiej duszy jak Liverpool. Milion euro na LFC!
      I obecnie Liverpool jest jeszcze silniejszy, niż gdy wygrywał poprzednie dwa
      razy. Babel, Mascherano, Torres...
      Liverpool winner!!!
      • Gość: GloryGlory Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: 89.171.40.* 22.04.08, 20:52
        Uważam, że Chelsea ma lepszy piłkarzy, ale pewnie i tak Liverpool
        wygra...
        A zresztą nie ważne, i tak w finale nie mają szans z United
    • Gość: t2e Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.generacja.pl 22.04.08, 20:51
      cholera, oglądam spiratowaną transmisje z espn (ktoś w ogóle ma nsport? oprócz redakcji sportowych?) i nawet Wasza relacja jest od niej o parę minut szybsza. wnoszę wniosek o zastosowanie jakiegoś laga.
      • Gość: neutron Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.chelm.mm.pl 22.04.08, 21:05
        ten mecz to dowód na istnienie podróży w czasie, podróżują Czubki,
        ja oglądam mecz na żywo na sopcast i tam sytuacja kuyta z 13 minuty
        była szybciej opisana niż ja ją zobaczyłem, futbol nigdy nie
        przestanie mnie zaskakiwać
        • Gość: neutron Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.chelm.mm.pl 22.04.08, 21:08
          znaczy się czubki ją szybciej opisali niż się wydarzyła...
        • Gość: brat Anzelm Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 21:09
          zmień kanał na sopcaście ;]
          • Gość: neutron Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.chelm.mm.pl 22.04.08, 21:12
            ten na którym oglądam jest englisz, pozostaje jakiś koreański
            komentarz, a ja nie jestem masochistą
            • Gość: brat Anzelm Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 21:17
              22260 - dobry komentarz angielski i jakieś chińskie krzaczki, zeby było
              egzotycznie ;]
    • Gość: małi Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 20:53
      a to: "raz dwa trzy cztery maszerują oficery..."
      aaaa to chyba by się w naszej lidze tylko sprawdziło:P
    • Gość: t2e Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.generacja.pl 22.04.08, 20:58
      czy ktoś jeszcze zauważył, że kibice na Anfield śpiewają "seven nation army"?
    • Gość: brat Anzelm Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 21:02
      Come On Liverpool!!!
    • Gość: kala Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.icpnet.pl 22.04.08, 21:04
      do trzech razy sztuka a czwarty prawdziwy :D to pasuje

go liverpool! go!
    • Gość: Jarek przysłowie o 4 razach IP: *.chello.pl 22.04.08, 21:08
      4 razy po 2 razy
    • Gość: GloryGlory Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: 89.171.40.* 22.04.08, 21:11
      Ja już wolę czytać tę relację niż oglądać mecz.
    • Gość: dzul Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.cust-adsl.tiscali.it 22.04.08, 21:20
      Jesli znacie juz takie okreslenia dotyczace defensywy jak podwajanie i
      potrajanie to polecam mecz - mozna w nim zaobserwowac rowniez poczwarzanie i
      popiacianie (?).
      Po 30 min takiego meczu ligowiec z OE wygladalby mniej wiecej jak trener Chelsea
      na ujeciu cytowanym przez zczubow.
      Co bynajmniej nie powoduje, ze jest to porywajace widowisko. Moze kiedy dostana
      troche zadyszki...
    • Gość: neutron Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.chelm.mm.pl 22.04.08, 21:20
      30 min. - szpakowski: chelsea wróciło z dalekiej podróży
    • Gość: saj jest gdzies relacja video w necie? IP: *.lublin.mm.pl 22.04.08, 21:31
      jest gdzies relacja video w necie?????
      • Gość: belzebub Re: jest gdzies relacja video w necie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 21:33
        tu: soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
    • Gość: neutron Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.chelm.mm.pl 22.04.08, 21:33
      czubki nienawidzę was w 41 min. dowiedziałem się że w 43 min. będzie
      gol
      • jdoman1 Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w 22.04.08, 21:45
        eeee mecz jest przekupiony... zczubki drukuja jak nic...
    • Gość: marsylia Nie wykupujcie transmisji na Onecie IP: *.chello.pl 22.04.08, 21:42
      Transmisja internetowa na onecie jest fatalna. Za 6 zlotych macie
      rwany przekaz co 15 - 20 sekund obraz sie zawiesza a po kolejnych 20
      nie ma juz dzwieku.
      Masakra .......
      • Gość: brat Anzelm Re: Nie wykupujcie transmisji na Onecie IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 21:48
        onet-iti-tvn-pzpn - jedna mafia, co się dziwisz.. ;>
        • jdoman1 Re: Nie wykupujcie transmisji na Onecie 22.04.08, 21:52
          Gość portalu: brat Anzelm napisał(a):

> onet-iti-tvn-pzpn - jedna mafia, co się dziwisz.. ;>

no tak i wszystkie te organizacje maja cos wspolengo... nie brakuje im N :)
          no moze iti sie wylamuje
          • Gość: brat Anzelm Re: Nie wykupujcie transmisji na Onecie IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 22:03
            pieprz korporacje - używaj sopcasta. Piracy saves the Earth!

;]
    • Gość: asia Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.icpnet.pl 22.04.08, 21:49
      ja to się zastanawiam kiedy Chelsea przełamie te niezbyt przychylna passe, z
      jednej strony jak przegramy Avram natychmiast odleci, a o to modlą się niemal
      wszyscy kibice, ale z drugiej wygrać z The Reds - bezcenne
    • Gość: Londyńczyk Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 22:03
      Błagam zczubowcy napiszcie żeby Avram zmienił Drogbe (symulanta) bo nie da się
      patrzeć na jego gre !! Może ktoś was wysłucha !! Proszę !!
    • Gość: Kuyt Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.ib.com.pl 22.04.08, 22:03
      Zapytajcie Beenhakkera w końcu go trenował ( oczywiście mowa o Kuycie i o tym
      jak wymawiać to nazwisko - w tv mówią Kałt i fifie mam Kujt to już nie wiem)
    • Gość: GloryGlory Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: 89.171.40.* 22.04.08, 22:03
      Tak a propos Kuyta to kocham jak mój "ulubiony" komentator TVP2 mówi
      MASZCZERANO albo SKRYTEL
      • Gość: marcino Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 22:23
        pan z TVP2 mówił SKYRTEL :P
    • Gość: michał live tv za darmo IP: *.rad.vectranet.pl 22.04.08, 22:04
      www.streamingx1.net/
    • Gość: brat Anzelm Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 22:11
      Steve Gerrard, Gerrard
      He's better than Frank Lampard
      He's strong and he's fuckin' hard
      Steve Gerrard, Gerrard!

;))

Come On Liverpool!!!
      • Gość: brat Anzelm Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 22:24
        o w morde, jestem sławny! ;DD
    • Gość: branic Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 22:19
      phi..ja oglądam mecz na tv shanghai i cieszcie się, że macie tylko
      takie problemy z nazwiskami piłkarzy, tutaj drogba, lampard czy rise
      brzmią tak samo.
      • jdoman1 Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w 22.04.08, 22:40
        ale zaskoczyl mnie ta bramka
    • Gość: branic prorocy?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 22:31
      cholera! przez chwile myślałem że jesteście prorokami. Czytam na
      zczuba że wchodzi Anelka i zaraz na ekranie monitora widze
      że...wchodzi Anelka. A tu tylko relacja na tv shanghai jest
      opóźniona 2-3 minuty.
      • Gość: brat Anzelm Re: prorocy?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 22:35
        władze pewnie obawiają się, iż czupurni kibice chelsea wzniosą gromkie okrzyki
        po tybetańsku to i ślizgają transmisje..
    • Gość: pomruk Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w h.. IP: *.xdsl.centertel.pl 22.04.08, 22:41
      moge się założyć że Risse strzelił najpiękniejszą bramkę półfinałów:)
      a co do Avrama to już wiem gdzie zaczaił się Paweł Janas;)
      • Gość: brat Anzelm Re: Najmniej zaskakujący półfinał Ligi Mistrzów w IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 22:47
        ale fuksiarze!
    • Gość: GQ Brawo Chelsea! IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.08, 22:42
      Nie lubię was, ale czerwonych jeszcze bardziej;)))
      Pomścijcie Londyn, ale tylko w półfinale;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka