Gość: MUfan Kuszczak się rozgrzewa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 21:28 ...? bo nie widzę go przy linii bocznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnum Półfinał wszystkich półfinałów część druga Z cz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 21:29 Na rumuńskim kanale mówili coś a Borucu jak było zbliżenie na Van der Sara ale ciężko zrozumieć co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daroo9 bramkarze IP: *.streamnet.pl 29.04.08, 21:29 Oglądam spotkanie w rumuńskiej telewizji (choć nie płacę rumuńskiego abonamentu.. z góry przepraszam) i tu co jakiś czas mówią tak: "a nomomaje asztesz poloniese Tomeg Kuszćak,a Celtikko Borucz umberekere" czy to znaczy że mamy najlepszych bramkarzy na świecie i Kuszczak wyjdzie na ostatnie minuty jako DŻOKER? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faaan Półfinał wszystkich półfinałów część druga Z cz.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.08, 21:30 A tak patrząc na zapowiadany pojedynek messi vs. ronaldo to tak 10:1 jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: Półfinał wszystkich półfinałów część druga Z IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.08, 21:44 ronaldo jest cienki jak polsilver, wiadomo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Półfinał wszystkich półfinałów część druga Z cz.. IP: *.zamosc.mm.pl 29.04.08, 21:31 A ja chce włączyć na Onet.pl ale cały czas się włącza - "Transmisja z tago meczu już się zakończyła". LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimmy Złodzieje z Onet.pl IP: *.icpnet.pl 29.04.08, 21:33 Dzisiaj opłaciłem SMS za 6,10 aby oglądać mecz w internecie na Onet.pl. Do tej pory nie uzyskałem połączenia z serwerem. Z forum na Onecie w bezczelny sposób wycina się wszelkie uwagi krytyczne pod adresem Onet.pl za tą sytuację, która dotknęła nie tylko mnie. Drugi raz nie dam się nabrać cwaniakom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: Złodzieje z Onet.pl - podobnie jak Tyskie!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.08, 21:50 ja miałem ostatnio podobnie z Tyskie - Sponsor Reprezentacji Polski; może kojarzycie taki konkurs z koszulkami i biletami na Euro teraz mają - po wysłaniu kilku sms-ów dostałem odpowiedź, że 'kod jest niepełny.. bla, bla, bla..'. zareklamowałem przez ich strone, odpowiedzieli że owszem, ich wina, bo źle wydrukowali kody na jakiejś tam partii browarów i przesłali mi w ramach przeprosin 10 nowych kodów, które.. MUSZE WYSłAć PONOWNIE SMS-em na własny koszt!!!111 jaja se robią, nigdy więcej tyskiego - od dziś przepraszam się ze Specjalem i walę tyskie na cyce!!! ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: Złodzieje z Onet.pl 29.04.08, 22:03 Nie od dziś wiadomo, że onet śmierdzi kocim żwirem. Tyskie zresztą też. ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUfan Powiedzieli kilka słów po polsku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 21:33 A dokładnie: "Sponsor UEFA Champions League" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ72 Re: Powiedzieli kilka słów po polsku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 21:37 LINK DO DARMOWYCH TRANSMISJI: www2.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=11168&part=sports a onet faktycznie w istnie bialoruskim stylu wycina wszystkie negatywne komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MU Henry,Messi i Ronaldinho na księżycu!Widzieliście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 21:36 Widziałem przed chwilą! teleportowali się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xman I co to za smieszna relacja pierwszych 10min?! IP: *.limes.com.pl 29.04.08, 21:36 A gdzie reszta meczu?! marnosc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magmen Półfinał wszystkich półfinałów część druga Z cz.. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 29.04.08, 21:41 dlaczego piszecie ze tego meczu nie ma w zadnej otwartej TV? Ja sobie ogladam na ITV .Angielska telewizja publiczna z normalnej antenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Półfinał wszystkich półfinałów część druga Z IP: *.pp.htv.fi 30.04.08, 07:20 Takoz i w Finlandii ogladalam normalnie na kanale drugim, YLE 2 z szalonym finskim komentatorem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Półfinał wszystkich półfinałów część druga Z cz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 21:41 program sopcast...i wszystko ajsne, niepotzrebna relacja w gazecie, mzona na zywo mecz patrzec za free, polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzul Półfinał wszystkich półfinałów część druga Z cz.. IP: 82.84.127.* 29.04.08, 21:42 Ostatnia akcja Barcelony w I polowie dowodzi, ze cos takiego jak kontratak zdecydowanie uwlacza godnosci dumy Katalonii. Eto'o moze i czlapal, ale co w takim razie powiedziec o reszcie zespolu, ktora potrzebowala niemal calego doliczonego czasu by przedreptac na polowe ManU. Czyzby holdowali zasadzie strzaly oddane bez wymienienia wczesniej 15 podan sie nie licza? Najwyrazniej powinni zatrudnic polskiego trenera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Półfinał wszystkich półfinałów część druga Z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 21:51 Gość portalu: dzul napisał(a): > Najwyrazniej powinni zatrudnic polskiego trenera. Najlepiej Janusza W. eksposła, lingwistę i speca trenerki ("kasa misiu kasa"). Kupi im każdy mecz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Półfinał wszystkich półfinałów część druga Z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 23:25 Co do Janusza W. - to dorzuciłbym jeszcze: nałogowego wręcz piewcy walorów wychowania w trzeźwości :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proszw Pytanie o piosenkę PROSZĘ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 21:43 Może to trochę nie związane z tematem, ale jak możecie podajcie tytuł i wykonawce piosenki na tym filmiku z youtube co jest na dole ektanu jak pokazują akcję barcelony. Będę wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Ludzie, naprawde ogladacie po chinsku? Po co? 29.04.08, 21:45 Przeciez podawano juz linki rozne wielokrotnie. ESPN nadaje po angielsku, i to WMV, wiec wiekszosc tutaj, z Windowsem, nie musi nawet nic instalowac! Jakosc tez znosna, 375kbp, nie tnie. Da sie ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
appfunds Półfinał wszystkich półfinałów część druga Z cz.. 29.04.08, 21:46 Bardzo dobry, szybki mecz. Piękny gol. Dużo sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aidi 39,5 IP: *.aster.pl 29.04.08, 21:50 A cóż to za apel tylko do kobiet? Ciekawe, czemu u mnie w domu faceci oglądają właśnie TVN, a ja mecz na komputerze (nie musiałam przynajmniej o telewizor walczyć). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moloko Półfinał wszystkich półfinałów część druga Z cz.. IP: 195.94.195.* 29.04.08, 21:53 ej kolesie, co wy opowiadacie ze pol polski oglada mecz po chinsku?! na myp2p.eu sa linki do relacji po ang. nie robcie wioski. Odpowiedz Link Zgłoś
total_immersion Półfinał wszystkich półfinałów część druga Z cz.. 29.04.08, 21:54 Juz sie caly emocjonuje na skroty po 23 w naszej TVP. A kto sie zalozy , ze pokaza z Pekinu caly chod na 50 km ? No w sumie... moze i slusznie. Ilu ludzi w Polsce gra w noge a ilu chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Henry! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 22:00 Rijkaard wpuść go na boisko bo potem moze byc za późno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystoff i wszyscy razem rooney rooney rooney!!!! IP: *.chello.pl 29.04.08, 22:01 alex cisnij zmiane! full opcje z tevezem i ronaldo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Zaraz mnie rozniesie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 22:01 A ja mialam przed przerwa GENIALNY plan...Jeszcze przed przerwa Barca strzela gola...co daje Jej awans (van der Sar puszcza jakiegos babola)...jednak kontuzja van der Sara w przerwie okazuje sie na tyle powazna ze wchodzi Tomek Kuszczak...Tomek broni FENOMENALNIE....i mecz konczy sie 1:1....Awansuje Barca...a Tomek jest najlepszy..czyli mam 2w1 :) Niestety plan legl w gruzach....no...przynajmniej w kwestii zmiany bramkarza w przerwie i wyniku do przerwy ;-) Jednak nadal moze COS byc ;-) Pozdrowki P.S.Specjalnie jakis czas temu kupilam n-ke (bleeeee) zeby ogladac Lige Mistrzow...Poza tym nawet tego badziewia nie wlaczam...Dzis wlaczam zeby zobaczyc meczy a tu komunikat ze nie mam uprawnien!!!! Po interwencji w n-ce dowiedzialam sie ze jak dekoder jest wylaczony jakis czas (z pradu) to pozniej Oni musza wyslac ponownie aktywacje...a aktywacja trwa...od 15 minut do dwoch godzin buahahahah...Jesli nadmienie, ze wlaczylam dekoder o 20.30 to jestescie sobie w stanie wyobrazic piane na ustach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek TF1: Messi ce est magnifique IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 22:02 czy jakoś tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barteck Zczubiaki, piszcie z chociaż minutowym opóźnieniem IP: *.chello.pl 29.04.08, 22:02 Zczubiaki, piszcie z chociaż minutowym opóźnieniem!!! Dlaczego? Bo oglądam mecz na Sopcascie i np. o bramce przeczytałem u Was, a zobaczyłem ją dopiero po jakiejś 1,5 minuty i w związku z tym bardziej się denerwuję "odśnieżając" Waszą stronę niż oglądając mecz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq nareszcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 22:04 wchodzi Henry, cos czuje ze strzeli bramke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnerwiony Półfinał wszystkich półfinałów część druga Z cz.. IP: *.acn.waw.pl 29.04.08, 22:05 A mnie zadna z tych stron przez caly czas nie moze sie otworzyc. Ile po klinknieciu mam czekac! plizz help Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystoff wow - onet ruszył - IP: *.chello.pl 29.04.08, 22:06 a i tak mam ich gdzies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: wow - onet ruszył - IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.08, 22:09 onet-iti-legia-pzpn-pałac prezydencki - jedna mafia! ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mex Re: wow - onet ruszył - IP: *.aster.pl 29.04.08, 22:12 Ej, nie obrażać mi tu Legii... kto jak kto, ale my przeciwko ITI protestujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: wow - onet ruszył - IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.08, 22:40 ok, ok - władze klubu z iti to mafia, może być? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Ja widzę ! Ja widzę ! 29.04.08, 22:12 Dzięki ci Mongolio !!! Wystąpię o obywatelstwo Mongolii (ciekawe czy będę w reprezentacji ?). Odpowiedz Link Zgłoś