Gość: kibic zniesmaczony Sponsorzy grożą Jagiellonii i żądają wyjaśnień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 17:10 Ukarać zarówno ŁKS jak i Jagiellonię odjęciem 6 punktów. Tak zalecaja wladze piłkarskie! Tylko co z tym zrobi PZPN, to jest pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz wez sie .... IP: *.e-wro.net.pl 08.05.08, 17:11 Chłopie wez sie stuknij ... wg twojego rozumowania jesli bede bardzo długo używał niebieskiego symbolu "inwalidzi" czyli ten koles na wózku do promowania jazdy na deskorolce to czy ten znaczek stanie się symbolem skatebordzistów ? myśl !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregg kibece mają racje jeśli chodzi o jego narodowość!! IP: 81.219.244.* 08.05.08, 17:16 kibece mają racje jeśli chodzi o jego narodowość!!! obywatelstwo i narodowość to dwie różne rzeczy!!! A gdyby napisali: "olisadebe nigdy nie będziesz biały" to dopiero był by skandal i kłamstwo??? prawda? jestem zbulwersowany! gdzie wolność słowa? nie można mówić prawdy. kto mi to wytłumaczy, kto ma jakiś sensowny argument!!! nie macie żadnych ale to żadnych argumentów!!! w krakowie był transparent, że Frankowski jest judaszem... i wiecie co to był antysemityzm, ale co może napisać żydowska gazeta dla Polaków??? ja bojkotuję tą gazete i serdecznie was też do tego namawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: kibece mają racje jeśli chodzi o jego narodow 08.05.08, 19:33 Można rozdzielać włos na czworo, ale nic nie zmieni faktu że transparent miał zdenerwować zawodnika przeciwnej drużyny i świadczy o nacjonaliźmie jego twórców. Ciekaw jestem co byś powiedział gdyby Niemcy lżyli Michalczewskiego kiedy walczył dla nich i zdobywał mistrzostwo świata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belzebub Re: kibece mają racje jeśli chodzi o jego narodow IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.08, 20:52 że niemcy lżą swojego, to co mnie to obchodzi? Michalczewski jest volksdeutschem i kij mu w oko.. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: kibece mają racje jeśli chodzi o jego narodow 08.05.08, 19:35 Gość portalu: Gregg napisał(a): > kibece mają racje jeśli chodzi o jego narodowość!!! obywatelstwo i narodowość t > o > dwie różne rzeczy!!! A gdyby napisali: "olisadebe nigdy nie będziesz biały" to > dopiero był by skandal i kłamstwo??? prawda? jestem zbulwersowany! gdzie wolnoś > ć > słowa? nie można mówić prawdy. kto mi to wytłumaczy, kto ma jakiś sensowny > argument!!! nie macie żadnych ale to żadnych argumentów!!! w krakowie był > transparent, że Frankowski jest judaszem... i wiecie co to był antysemityzm, al > e > co może napisać żydowska gazeta dla Polaków??? ja bojkotuję tą gazete i > serdecznie was też do tego namawiam!!! A poza tym Polaku???? zanim zabierzesz głos, naucz się pisać po polsku łącznie z interpunkcją bo jesteś niewiarygodny i wyglądasz mi na agenta z KGB, który chce w Polsce tylko namieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
przeglad_prasy Kibice Barcelony chcieli pobić swoich piłkarzy 08.05.08, 17:19 sport.onet.pl/0,1248704,1745032,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cys Re: Sponsorzy grożą Jagiellonii i żądają wyjaśnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 17:28 powinni sprawdzać wszystkie transparenty które kibice i "kibice" wnoszą na stadiony Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Niech gra w Żydzewie-Łódź ! 08.05.08, 19:28 vitabravo napisał: > Tam go przyjmą. Twój cadyk ci to podpowiedział?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gala Re: Niech gra w Żydzewie-Łódź ! IP: *.magma-net.pl 09.05.08, 09:24 Cadyk być mądry człowiek. Zebrać wszystkich obcych w jednym klubie i wypuścić na boisko. Żydzew-Łódź dobra miejsce na takie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk co to za sponsorzy, ja bym od razu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 17:37 zostawił taki klub i "kibiców" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: co to za sponsorzy, ja bym od razu IP: *.e-wro.net.pl 08.05.08, 18:02 Firmy zatrudniaja marketingowców i speców od Public Relation, wydaja kupe kasy na reklame i budowanie dobrego wizerunku firmy a potem inwestują w zdemoralizowana piłkę nożną, w której rządzą zkorumpowani działacze i stadionowi bandyci. Może te firmy powinny tą całą kase przeznaczyc od razu na jakis dom dziecka, byłby jakis pozytek i naprawdę dobry wizerunek tych firm w oczach ich klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz jasne wy to pewnie ... IP: *.e-wro.net.pl 09.05.08, 16:07 Jasne sponsorzy wg. was powinni płacic kase na skompromitowane stowarzyszenie "nigdy wiecej" z simonem molem i pacynki z pzpn. Człowiek ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie Jaga się wypowiedziała i juz .. jest ta pier... demokracja czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala reklama orange obok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 17:44 a tu taki pasztet ! Odpowiedz Link Zgłoś
ciuciuriatka stwierdzenie faktu 08.05.08, 17:58 "wywiesili transparent obrażający Rogera" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aQQ Najpierw GW robi nagonkę na Rogera i Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 19:09 co śmiał przyznać mu obywatelstwo, a teraz jeździ po kibicach którzy podchwycili opinie redaktorków GW i w tym samym tonie wypisują hasła na transparentach... Przeciez Stec pisał mniej więcej to samo co kibice Jagi, więc w czym problem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Sobieski Żydzi na Madagaskar wraz z Michnikiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 19:23 A ja cały czas powtarzam: Żydzi na Madagaskar wraz z Michnikiem! Już starczy tego syfu i "światowego" światopoglądu w wykonaniu prożydowskiej GW. WOLNA PALESTYNA! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Żydzi na Madagaskar wraz z Michnikiem! 08.05.08, 19:37 Gość portalu: Jan Sobieski napisał(a): > A ja cały czas powtarzam: Żydzi na Madagaskar wraz z Michnikiem! > Już starczy tego syfu i "światowego" światopoglądu w wykonaniu > prożydowskiej GW. > > WOLNA PALESTYNA! Taki z ciebie Sobieski jak z koziej dupy trąba. Gdybyś choć trochę liznął historii, to wiedziałbyś że Sobieski walczył z muzułmanami a nie z żydami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaycee Sponsorzy grożą Jagiellonii i żądają wyjaśnień IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 08.05.08, 19:44 Matolki z Bialegostoku... Nigdy nie bedziecie polakami. Zawsze pozostaniecie cholota z puszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: białostoczanin Re: Sponsorzy grożą Jagiellonii i żądają wyjaśnie IP: *.dsl.bell.ca 08.05.08, 20:05 Zatęskisz jeszcze za puszczą i chołotą, wierz mi MATOLE!!! Kosmopolita psia mać. Żarło toto jakieś chemikalia zamiast mleka matki i mamy gotowy dowód na potwierdzenie tezy że Breast-Feeding ma doroczynny wpływ na IQ. Zastanawiaj się zanim coś powiesz lub napiszesz, szczególnie publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roi Polacy groza sponsorom Jagiellonii IP: *.hrpc.uic.edu 08.05.08, 20:03 Ten transparent nie zlamal prawa. W Polsce istnieje jeszcze wolnosc wypowiedzi. Moze czas na kibicow Jagellonii i innych Polakow by pomyslec o bojkocie tych ktorzy chca odebrac nam prawa zapewnione nam przez nasza Konstytucje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzibrzymiew Sponsorzy grożą Jagiellonii i żądają wyjaśnień IP: *.halls.student.lut.ac.uk 08.05.08, 20:22 Moim zdaniem ten transparent jest troche proroczy bo mowi co sie stanie z Rogerem jak jego kariera sie rozwinie. Wystarczy popatrzec na Olisadebe, ktory gdyby nie jego polska zona to by nic nie mial wspolnego z naszym krajem a posiada przeciez jego obywatelstwo. Przy okazji moze wezmy 11 brazylijczykow i dajmy im nasze obywatelstwo i problem selekcji zawodnikow do druzyny narodowej z glowy. Roger ucieknie tak szybko jak bedzie tylko mogl. I na obcej ziemi nie bedzie na pewno Polakiem. Jedyna rzecz do ktorej mozna sie przyczepic to ten celtycki krzyz, ktory notabene jest akceptowany przez kosciol katolicki ale nie powinien sie znalezc na stadionie. Co do naszego rodaka to nie spedzil wystarczajaco duzo czasu w naszym kraju by zaznajomic sie z jego tradycjami i kultura (nawet jezyka nie zna!), pewnie BOG HONOR OJCZYZNA nic dla niego nie znaczy. Zagra dla nas na EURO i taki z niego pozytek. A Polakiem to On nigdy nie bedzie i nie uwazam, ze ta teza jest obrazliwa i naglasnianie calej sprawy to robienie z igly nie widel a kombajnu. Panowie redaktorzy jak chca walczyc z rasizmem powinni sie udac na jakis mecz 3-ligowy i zrelacjonowac co tam sie dzieje jak na boisku pojawia sie czarnoskory pilkarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Sponsorzy grożą Jagiellonii i żądają wyjaśnień IP: *.chello.pl 08.05.08, 20:41 Nie wiem co jest obraźliwego w słowach "nigdy nie będziesz polakiem" Jestem przeciwny dawaniu obywatelstwa ludziom których nie rozumie. Chcąc porozmawiać z takim rodakiem musiałbym zatrudnić tłumacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielgi Sponsorzy grożą Jagiellonii i żądają wyjaśnień IP: 81.210.102.* 08.05.08, 20:50 jak można o nim napisać reprezentant polski przecież nie zagrał jeszcze meczu w kadrze. brawo popisaliście się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Agora wykorzystuje w reklamach radia zbrodniarza IP: *.eastwest.com.pl 09.05.08, 01:11 Che. Zadamy wyjasnien od Agory dlaczego zarabia pieniadze na wizerunku zbrodniarza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Sponsorzy grożą Jagiellonii i żądają wyjaśnień IP: *.chello.pl 09.05.08, 08:14 cóż za hipokryzja sponsorzy to co najwyżej mogą dziękować że tam właśnie wywieszono ten napis ponieważ teraz cała Polska może widziec ich loga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcvb Sponsorzy grożą Jagiellonii i żądają wyjaśnień IP: *.acn.waw.pl 09.05.08, 15:02 GW nakablowała na swój wyimaginowany "wulgarny" transparent sponsorom. Tak trzymać chłopaki! Kapujemy! Dziennikarze GW jak za dawnych lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupijaj Sponsorzy grożą Jagiellonii i żądają wyjaśnień IP: *.petrus.pl 09.05.08, 21:06 a wlasciciele firm to nie sa rasistami poewnie, co?? zamykaja sie na strzezonych osiedlach izoluja od swiata a my szaraki musimy zyc kolo tysiecy wietnamczykow, cyganow, czeczencow i innych. pozyjcie sobie troche jak my to sie wam otworza oczy. a roger to zwykla marionetka, dzis tu jutro tam, zapytakcie brazylijczykow co o nim mysla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dss Sponsorzy grożą Jagiellonii i żądają wyjaśnień IP: *.elomza.pl 09.05.08, 23:24 jestem z Łomży i od lat kibicuje ŁKSowi ale z tym transem to chłopaki maja 100% racji POLSKA DLA POLAKÓW ! Odpowiedz Link Zgłoś