Dodaj do ulubionych

Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera

• sralimuchibedziewiosna GW szarga wolność słowa, jak te karki z ochrony 11.05.08, 21:03
      wolność słowa wg GW jest wtedy, gdy ktos mówi to co wolno powiedzieć wg Michnika.

jeśli ktos mówi coś innego, to jest obrzucany wyzwiskami przez funkcjonariuszy
      cenzury zatrudnionych w Agorze
      • Gość: gosc USA Re: GW szarga wolność słowa, jak te karki z ochro IP: *.socal.res.rr.com 11.05.08, 21:09
        oto prawdiwe oblicze Polski , ksenofobiczna i nazistowska ,ile
        nienawisci w tym narodzie, dla was potrzebny jest drugi Hitler
        • sralimuchibedziewiosna Re: GW szarga wolność słowa, jak te karki z ochro 11.05.08, 21:12
          Gość portalu: gosc USA napisał(a):

> oto prawdiwe oblicze Polski , ksenofobiczna i nazistowska ,ile
          > nienawisci w tym narodzie, dla was potrzebny jest drugi Hitler

tylko nazista może chciec drugiego Hitlera
        • Gość: tutejszy Re: GW szarga wolność słowa, jak te karki z ochro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 21:18
          "dla was potrzebny jest drugi Hitler" -No taki debilny tekst nawet na forum
          wyborczej nie zdarza sie często- gratuluję "gościu USA"
    • Gość: cady I kto prowokuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 21:07
      Miałem neutralne podejście do sprawy Rogera w reprezentacji. Ale prowokacji
      Wyborczej nie moge znieść. Z czym oni walczą? Z prawdą? Przecież Roger na zawsze
      będzie Brazylijczykiem. I nawet transfuzja krwi mu nie pomoże. Nawet nauczenie
      się naszego języka.

Gazeta robi niepotrzebną prowokacje. Coś mi sie widzi że dopiero teraz Roger
      będzie miał przechlapane. Wystarczy kilka nieudanych zagrań i nikt nie będzie
      litościwy. Ze względu na fałszywy młyn jaki rozkręca Wyborcza. Bo Roger nigdy
      nie będzie Polakiem.
      • jaceq Re: I kto prowokuje? 11.05.08, 21:51
        Gość portalu: cady napisał(a):
        > Przecież Roger na zawsze będzie Brazylijczykiem.

A Cejrowski na zawsze będzie Polakiem. Hehehe.
      • Gość: ^^ Re: I kto prowokuje? IP: *.wzserwis.pl 11.05.08, 23:28
        Zabranie przez mundurowych transparentu "Gdzie jest wolność słowa" mówi samo za
        siebie
    • Gość: mirek Gdzie jest wolność słowa? - też zakazane???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 21:12
      a co złego jest w transparencie "Gdzie jest wolność słowa?", że został on
      "wyszarpany" przez ochroniarzy?
      Paranoja się szerzy...
    • Gość: Kibic Ludzie-przywrociliscie mi wiare w madrosc Polakow! IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.08, 21:12
      Bylem przekonany, ze zobacze tu 200 komentarzy potepiajacych fakt, ze kibice roszcza sobie prawo do komentowania tego kogo chca widziec jako swojego reprezentanta. Zamiast tego widze tu zgodny chor glosow rozsadku. Kpiacych ze smiesznego nadecie Gazety.
      Serdecznie Wam za to dziekuje. Jestem autentycznie podbudowany.
    • Gość: tinkiwinki dziennikarstwo spod budki z piwem IP: *.chello.pl 11.05.08, 21:12
      sorry panowie, wyrażenie kibole jest nacechowane pejoratywnie, slangowe i nieprofesjonalne. te wasze teksty są po prostu agresywne jak pseudokibice, któych nazywacie kibolami. piszecie teksty, na które szkoda papieru i atramentu, względnie miejsca na serwerze. żal du*pę ściska, jak się to czyta.

a tak poza tym: gdzie tu rasizm? gdzie tu szowinizm narodowy nawet?
      nie wiem, jakie konkretnie mają poglądy panowie od transparentu, może uważają, że trzeba lać każdego, kto ma inny kolor skóry. MOŻE. w tym transparencie tego nie wyrazili. nie wynika z niego, że przeszkadza im Roger na w polskiej lidze. nie wynika z niego, że przeszkadzają im obcokrajowcy tu żyjący, osiedlający się, i po jakimś czasie - i spełnieniu warunków - dostający obywatelstwo. wynika z niego tylko tyle, że nie uważają Rogera za Polaka, kontestując tym samym decyzję prezydenta oraz że są sceptyczni wobec naturalizowania piłkarzy naprędce, bo się przydadzą w reprezentacji.
      REPREZENTACJA NARODOWA. drodzy "dziennikarze", przeanalizujcie ten zbitek słów.
      Olisadebe ma przynajmniej bodajże żonę Polkę. Można mówić o jakimś polonizowaniu się takiej osoby, bo prawdopodobne jest, że skoro zakłada rodzinę w Polsce, z osobą mającą polskie obywatelstwo, to tu będzie żyć, dzieci będą wychowane w tym kraju i tak dalej.

Zresztą, niezależnie od tego, kto ma w tym sporze rację - zwolennicy czy przeciwnicy naturalizacji Rogera przeprowadzonej w ekspresowym tempie - zachowanie tych gości na stadionie NIE BYŁO rasistowskie. To tylko wyrażenie poglądu na temat cudzoziemców w reprezentacji NARODOWEJ. I trzeba być idiotą, żeby zapominać w imie poprawności politycznej, że ona jest narodowa właśnie.

I naprawdę, rzygać się chce, jak się czyta w GW o skądinąd ważnym problemie pseudokibiców i zachowań raistowskich. Sprawiacie swoim bełkotem, że nikt problemu rasizmu na stadionach nie będzie traktował poważnie. Pisząc o tym histerycznie, z przekłamaniami i niedopowiedzeniami, robicie ze sprawy komedię.

• Gość: dfs No to PZPN ma to co chciał, nie potępił surową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 21:14
      karą podobnego występku rasistowskiego to mamy recydywę. Gdyby tak efektem
      poprzedniej sprawy była kara 1mln złoty, dla organizatorów to byśmy dziś nie
      mieli powtórki w Wodzisławiu.
      • Gość: asd Re: No to PZPN ma to co chciał, nie potępił surow IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.08, 21:17
        człowieku, w jakim świecie ty żyjesz?

wiesz co to jest rasizm?
        nie? www.wilkipedia.pl przeczytaj

przeczytałeś? teraz przeczytaj tekst który wywiesili kibice
        przeczytałeś?

nadal myslisz że ten transparent był rasistowski?

to znaczy , że nie ma juz dla Ciebie ratunku...
        • mlotek_na_kaczki banda smierdzacych kiboli z zadupia 11.05.08, 21:19
          nie decyduje ktoe jest polakiem a kto nie
    • Gość: Szymek ROGER nigdy nie będzie Polakiem ! IP: *.61.jawnet.pl 11.05.08, 21:14
      zmienić tej prawdy Wyborcza nie jest w stanie ,
      Roger nie był, nie jest i Polakiem nie zostanie !

proste =)

żeby nie było że jestem kolejnym anonimowym, pozwole sobie na podpis z imienia i nazwiska:

Szymon Kędroń
      Jaworzno
      woj.śląskie

:)
      • Gość: prawda Re: ROGER nigdy nie będzie Polakiem ! IP: *.chello.pl 11.05.08, 21:26

Nadanie Rogerowi obywatelstwa to totalna kpina , jezeli ktos nie
        urodzil sie z Polsce , ewentualnie nie mial przodkow z Polski , po
        mimimum 5 latach pobytu w kraju jesli chce dostac obywatelstwo
        powinien przechodzic chociaz jakis podstawowy test na znajomosc
        jezyka , historii kraju i naszego hymnu . Moze byc test nawet na
        poziome 3 klasy szkoly podstawowej , ale zeby byl !
        A Roger ? Lubi zurek , mieszka 2 lata w Polsceale po sezonie
        wyjezdza i nie wroci , nie ma przodkow z Polski , nie zna hymnu ,
        historii a z polskiego tylko dziendobry powie ...
        Zyskal na tym pan prezydent ktory chwile pogrzal sie w blasku
        fleszy i pokazal jak bardzo mu zalezy na polskiej pilce i firma ITI
        ktora zgarnie grube miliony za transfer Rogera na zachod .
    • rajmund62 taki z niego Polak jak z Cejrowskiego Urugwajczyk 11.05.08, 21:15
      zgłoście to do prokuratury
      paranoja GW przekroczyła granice absurdu
      • sralimuchibedziewiosna C.nigdy nie będzie Urugwajczykiem a Roger Polakiem 11.05.08, 21:20
        ciekaw jestem jak zareaguje GazoWnia na takiego transa :D
        • Gość: Great Cornholio Re: C.nigdy nie będzie Urugwajczykiem a Roger Pol IP: *.chello.pl 11.05.08, 21:37
          swietny pomysl!
          szkoda, ze liga sie skonczyla...

znajac nienawisc szefow GW do Cejrowskiego to mialby Stec i jemu podobni powazny
          orzech do zgryzienia czy w ogole o tej sprawie pisac a jak tak to jak zeby sie
          cenzorom i szefom nie narazic...

• Gość: old kibol Wodzisławscy kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 21:15
      Niech zyja prawdziwie polscy kibice z Wodzislawia. Jestescie slynni
      w calej Europie. Powinniscie jednakze nosic ze soba kieszonkowe
      mapy, na ktorych bedzie zaznaczone gdzie to zadupie jest. I jakis
      opis waszego zakichanego klubiku. Istnieje bowiem obawa, ze
      niektorzy z czytelnikow GW potraktuja was i wasz klubik powaznie.

Do tej pory mowilo sie w Warszawie o prowincjonalnych wsiokach, ze
      to pewno ludzie z Mlawy. Teraz chyba zmienimy to na Wodzislaw.

Kuwa, Odra Wodzislaw i jej kibice. A macie chociaz prad i wode i WC
      w mieszkaniach?
      • Gość: liberal_army Re: Wodzisławscy kibice IP: *.ittp.media-com.com.pl 11.05.08, 22:15
        Odwal sie od Wodzisławia mały człowieczku. Gdy na Sląsku była ciepła woda to na twoim zadupiu jeszce łazienek w domach nie budowali.
    • Gość: marcin2788 Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 21:16
      I ciekawe o co oskarżą tych zatrzymanych kibiców ? Ja tam nic rasistowskiego nie
      widzę . Roger co najwyżej może mieć Polski obywatelstwo bo Polakiem to raczej
      nie jest . Jak można kogoś nazywać polakiem jak on nie zna języka czy historii
      kraju ?
    • Gość: Jaro dajcie chłopakowi spokój, durne matoły IP: *.spray.net.pl 11.05.08, 21:16
      chce być Polakiem to niech będzie. lepszy z niego Polak niż z was, jełopy z
      przygłupiastymi, bezmyślnymi ryjami.
      Szalikowcy, blokersi, ultrasi, nabojki różnej maści, skinheadzi - was, bydło
      najlepiej wysłać na Marsa albo jeszcze dalej bo jesteście śmieciami takimi
      samymi jak psie kupy na trawnikach albo skorumpowani sędziowie.
      WON, DEBILE!
      • Gość: asd Re: dajcie chłopakowi spokój, durne matoły IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.08, 21:20
        ulżyło?

byłes kiedyś na stadionie?

jeden post naprawde wystarczył, zeby okreslić, że jestes dużo głupszy od ludzi o których mówisz, a których ja na swoim stadionie nie widuję..
        • Gość: jaro Re: dajcie chłopakowi spokój, durne matoły IP: *.spray.net.pl 11.05.08, 21:47
          Gość portalu: asd napisał(a):

> ulżyło?
          >
          > byłes kiedyś na stadionie?
          >
          > jeden post naprawde wystarczył, zeby okreslić, że jestes dużo głupszy od ludzi
          > o których mówisz, a których ja na swoim stadionie nie widuję..

Oglądałem to stadionowe bydło z bliska przez 20 lat (w tym 6 sezonów bez
          opuszczonego meczu) więc wiem coś o tym. Faktycznie głupi jestem, że z takimi
          matołami się zadawałem. Tobie to stanowczo odradzam, mój mądry kolego.
          • Gość: asd Re: dajcie chłopakowi spokój, durne matoły IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.08, 22:07
            wobec tego jesteś chociaż człowiekiem siedzącym w temacie, nie tylko bezpodstawnie napinającym się zza monitora.

nie wiem, gdzie na te mecze chodziłeś i z kim się zadawałeś i naprawdę dziwi mnie to, że nie chcesz mieć z tym już nic wspólnego.

Ja jestem kibicem Widzewa, jestem na wszystkich meczach, z rasizmem na tym stadionie się nie spotkałem, z łysymi tepymi idiotami też nie, spotkałem jedynie niezapomnianą atmosferę,z którą naprawde nie mam zamiaru się rozstawać. Dlatego trochę mnie boli nazywanie wszystkich fanatyków kibolami, ludzi którzy poświęcają pół pensji na jeżdzenie za klubem, którzy zdzierają gardła i tworza niezapomnianą atmosferę na stadionie.

a czelność ich oczerniać mają ludzie, którzy tak naprawdę pojęcia zielonego nie mają o tym co się dzieje na stadionach.
          • Gość: Aq Pewnie chodził na Legię ;) b/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 23:53
      • Gość: mirek Re: dajcie chłopakowi spokój, durne matoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 21:23

> chce być Polakiem to niech będzie. lepszy z niego Polak niż z was,

problem w tym, że on nie chce

Reszta bez komentarza...
    • Gość: niewierzePOlitykom Protestuj przeciwko obłudzie GieWu IP: *.chello.pl 11.05.08, 21:16
      wolność słowa - tylko bez GieWu
    • Gość: Lider Bąk, Dudka, Boniek - lista rasistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 21:18
      www.sport.pl/pilka/1,73556,5086772.html
      www.legia.net/news.php?id=27877
      www.legia.net/news.php?id=28353
      sport.pl to tez rasisci, faszysci, nazisci:

www.sport.pl/sport/1,89353,5127684.html
      zamknac portal sport.pl, Dudkę, Bąka i Bońka. Wyznawcy Hitlera...
    • Gość: pawlo Re: Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: *.users.zlotniki.pl 11.05.08, 21:19
      ja tylko mam nadzieje , ze Roger ma ich gleboko w d***e...
    • Gość: kimi dlatego nie chodze na polskie mecze pilki noznej IP: *.infinity.net.pl 11.05.08, 21:21
      polscy kibole to dno
      • Gość: Asr Re: dlatego nie chodze na polskie mecze pilki noz IP: *.chello.pl 11.05.08, 21:29
        zapraszam za to na francuskie stadiony...

zakosztujesz prawdziwej otwartości na inne kultury, kolory i wyznania...

• Gość: Pampalini77 Re: dlatego nie chodze na polskie mecze pilki noz IP: *.chello.pl 11.05.08, 21:30
        ALe kolego prawda jest taka ze Ja jestem Polakiem,znam historie swojego
        Kraju,znam język,znam obyczaje i mam szacunek do Flagi,Godła ,Hymnu który znam a
        tak to jest rozdrobnianie Polski na drobne ,juz to zrobiono w
        Holandi,Francji,Hiszpani i teraz mamy postepowcó w Polsce
    • Gość: tsurani białego, zakompleksionego gówna ci u nas dostatek IP: *.icpnet.pl 11.05.08, 21:21
      jw
      • Gość: Asr Re: białego, zakompleksionego gówna ci u nas dost IP: *.chello.pl 11.05.08, 21:31
        masz całkowita rację...

...zastanawiam sie tylko dlaczego wiekszosc tego co napisales wyzej pracuje
        akurat dla Gazety Wyborczej??

I np nie ukrywajac swoich lewackich fascynacvji zbrodniarzami pokroju Che
        Guevary (piekna koszulka Stec, mozesz byc z siebie dumny)staraja sie wcielac w
        role moralnych i intelektualnych nauczycieli...
    • wyksztalciunio Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera 11.05.08, 21:26
      Nauki rydzyków,nowaków i innych jankowskich,nie idą w las.
      • Gość: lodz Polak malowany IP: *.lodz.mm.pl 11.05.08, 21:41
        Skoro Roger jest Polakiem podajcie jego związek z Polską? Mieszka tu, gra kilka
        lat a nauczył sie zwrotki hymnu na pokaz, historii tez nie zna, nie ma matki czy
        ojca Polaka, nie ma dzieci urodzonych na tej ziemi, nie ma żony/narzeczonej
        Polki. Nie ma polskich korzeni w którymś pokoleniu. A Polskę kocha za paszport
        kraju UE który pozwala na karierę w całej Europie.

Taki "Polak" mały.

PS>>>>>>Polskie rodziny rozdzielone po wojnie z Ojczyzną granicą między PRL a
        Ukraińska S.R.R starają się o obywatelstwo latami... Uczą dzieci polskiego
        języka, tradycji, byle nie zapomniały kim są a Polska ich nie chce, nie che
        swoich dzieci. Adoptuje za to obcego za kilka potencjalnych goli i sukces kadry
        na Euro 2008. Tylko co to za sukces, sukces nie Polaków ale najemników...
      • Gość: mg-42 Re: Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 21:53
        No bo oni tyż nimi nie som ta to przecie Ślonzoki...........
    • afore1 pokolenie debili 11.05.08, 21:26
      • Gość: asd Niedługo EURO 2008 IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.08, 21:33
        ciekaw jestem co gazeta bedzie pisała jak ci sami ludzie którzy chodza na mecze w polskiej OE, tzw. "kibole" znowu okażą się najlepiej dopingującymi kibicami w Europie.

zapewne wtedy będa wspaniałymi, cudownymi, najlepszymi na świecie KIBICAMI POLSKIEJ REPREZENTACJI.

o tak!
        • Gość: Kas Re: Niedługo EURO 2008 IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.05.08, 22:08
          Myślę że to nie ci sami ludzie .... na mecze reprezentacji tamci nie chodzą
          • Gość: asd Re: Niedługo EURO 2008 IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.08, 22:12
            ja na mecze reprezentacji chodzę, jestem zwykłym studiującym młodym człowiekiem, jestem na każdym meczu swojej drużyny (nie Odry ani Jagielloni), również jestem zdania, że Roger w kadrze grać nie powinien.
            • Gość: zdzisio to opie...ol Benhaakera, a nie Rogera! IP: *.acn.waw.pl 11.05.08, 22:25
              masz jeszcze komórki mózgowe??

jaka jest w tym wina Rogera, że dostał obywatelstwo i powołanie;
              miał gorzej w Legii grać??
              • Gość: asd Re: to opie...ol Benhaakera, a nie Rogera! IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.08, 22:34
                napisałem, że to jego wina?
                dali mu obywatelstwo wbrew jego woli?
        • Gość: marcy Polskich kiboli na EURO 2008 nie będzie. IP: 193.192.62.* 11.05.08, 22:42
          Kibole zostaną pod blokiem. Kiboli w Austrii i Szwajcarii nie
          zobaczysz. Tam jada ci, których stac na to. Kibola stać na rozbieg
          przed meczem w bramie i wulgaryzmy na stadionie.
    • Gość: JFK Roger jest obywatelem Rzeczpospolitej Polskiej, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.08, 21:30
      a nie członkiem narodu polskiego. Jestem przeciwko nadawaniu obywatelstwa
      obcokrajowcom, tylko po to żeby zagrali w reprezentacji. Bo do nie temu służy,
      żeby w kadrze grało 5 Brazylijczyków, 6 Argentyńczyków i Bóg wie jeszcze kto.
      Sam charakter reprezentacji NARODOWEJ, że powinni ją tworzyć członkowie narodu.
      Są kraje ubogie w dobrych piłkarzy, którzy nadają obywatelstwa
      obcokrajowcom(np.Azerbejdżan), które chcą się liczyć to prowadzą taką
      "działalność". Ale żeby w 40-milionowym kraju nie było 23 dobrych piłkarzy to
      gdzie my żyjemy, skoro nawet Czesi mając 4 razy mniej ludności mogą wystawić
      kadrę złożoną z Czechów. Mógłbym zaakceptować Rogera w kadrze, jeśli jego
      sytuacja wyglądałaby jak Eduardo(na Euro 2008 nie zagra) w Chorwacji, który od
      bodajże 5 roku życia żyje w Chorwacji. Wtedy to ma sens- od dziecka asymiluje
      się z Chorwatami i czuje się pośród nich dobrze i rozumie kto jakie "narody
      piłkarskie" są "wrogiem" i uczy się tego od małego, dzięki czemu będzie gryzł
      trawę. A wątpię, żeby Roger rozumiał nasze historyczne mecze z Niemcami czy
      Anglikami. I nie chodzi tu o rasizm czy jakąś ksenofobię tylko o czystą
      uczciwość wobec polskich piłkarzy, którzy latami trenują po to, aby
      reprezentować Reprezentację Polski, a dowiadują się potem, że miejsce zabiera im
      Brazylijczyk. Jak się on potem czuje? A GW powinno pisać o słabości naszego
      szkolenia i o jakiś próbach naprawy systemu szkolenia, bo do takiego wniosku to
      ciężko dojść dziennikarzynom z GW.
      • Gość: m. Olisadebe.. przecież inaczej IP: *.acn.waw.pl 11.05.08, 22:16
        Też czasami protestowano przeciw jego grze w reprezentacji. Ale o ileż ciszej.
        Nie mówił dobrze po polsku, ale chociaż...

1. Ma i w momencie otrzymania obywatelstwa miał polską żonę
        2. Żył w Warszawie 4 lata zanim dostał obywatelstwo
        3. Tu się uczył gry w piłkę
        4. Reprezentacji pomagał także w eliminacjach. Roger nagle, znikąd zabiera
        miejsce chłopakom którzy wywalczyli awans do imprezy
        5. Odmówił gry w reprezentacji Nigerii.

"Rasizm, pomylone pokolenie, ciemnogród". Co jeszcze?! A niech was cholera. W
        Azerbejdżanie i Katarze stosuje się takie furtki w prawie jak w przypadku
        Rogera. Sport to nie tylko sukces za wszelką cenę, durne dzieci ery techno i big
        brothera. :-p
    • Gość: rocktonante82 Dla mnie też Roger nigdy nie będzie Polakiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 21:32
      Zgadzam się w 100% z kibicami Odry.
      • mlotek_na_kaczki Dla mnie rocktonante82 nigdy nie będzie Polakiem! 11.05.08, 21:37
        zzt
        • Gość: ajeajeaoo Dla mnie mlotek_na_kaczki zawsze będzie debilem IP: *.limes.com.pl 12.05.08, 15:09
          Dla mnie mlotek_na_kaczki zawsze będzie debilem
    • Gość: r Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: *.ghnet.pl 11.05.08, 21:37
      Wolność słowa!
    • Gość: mm Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: *.master.pl 11.05.08, 21:38
      W Polsce nie ma wolności słowa.
      Od kiedy znak patriotyczny Polski Walczącej jest znakiem rasistoskim po drugie
      co jest rasistowskiego w zdaniu "Roger nigdy nie będziesz Polakiem" przecież on
      nie jest Polakiem ma Tylko Polskie Obywatelstwo a to za mało by być Polakiem!
    • Gość: wolność słowa! na jakiej podstawie zatrzymano tych ludzi? IP: *.beta.furrynet.org 11.05.08, 21:39
      zarzut-nie zgadzanie się z wyborczą i pzpn
    • Gość: euroslobo Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.08, 21:44
      A co to za wielkie szczęście być Polakiem?Te nędzne ,pokraczne kundle z transparentem nigdy nie będą takie przystojne i sexy jak Roger, a obywatelstwo przyda mu się,żeby zarobić więcej kasy w EUROpie ,jasne pokraki...?
      • Gość: Polak Gdzie tu rasizm??? IP: *.subscribers.sferia.net 11.05.08, 21:47
        co to za propaganda?! Nie ma tu nic rasistowskiego
        • Gość: ^^ Trzymajcie się Wodzisław IP: *.wzserwis.pl 11.05.08, 23:34
          Trzymajcie się chłopaki z Wodzisławia, psy nie mają podstaw do wszczęcia
          czegokolwiek, także brońce wolności słowa w naszym imieniu :)

P.S.
          Widziałem wiele razy transparenty pokroju np. Frankowski do kadry, to czemu to
          jest zabronione ?
    • real_mr_pope Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera 11.05.08, 21:45
      Uprzejmie donoszę, że GW publikuje rasistowskie/ksenofobiczne artykuły.
      Przeglądając archiwum Gazeta.pl znalazłem takie "kwiatki":

"Rune Holta bohaterem mistrzostw Polski. Norweg z polskim paszportem był niemal
      perfekcyjny(...)"
      "Teraz Chorwat, podobnie jak jego kolega z drużyny, Amerykanin Nordgaard, chce
      otrzymać polski paszport."
      " Ben Sahar ma 17 lat, jest Izraelczykiem i trenuje w szkółce Chelsea. Zawodnik
      nie miał problemów z pozwoleniem na pracę na Wyspach, bo ma także... polski
      paszport."
      "Labinot Haliti, Albańczyk z Kosowa z australijskim paszportem(...)"

Przecież idąc tropem polityki lansowanej przez sport.pl i gazeta.pl wyżej
      wymienione zdania są rasistowskie i ksenofobiczne. Rune Holta nie jest Norwegiem
      z polskim paszportem, tylko Polakiem norweskiego pochodzenia. Nordgaard to Polak
      amerykańskiego pochodzenia. Sahar to Polak z izraelskimi korzeniami a Haliti to
      Australijczyk z Kosowa, a nie żaden Albańczyk.

Kto zajmie się rasizmem redaktorów sport.pl?

• Gość: ze Szczecina Re: Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: *.beta.furrynet.org 11.05.08, 21:47
        dokładnie haha zgadzam się w 100 % obrażając kibiców strzelili do własnej bramki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka