Dodaj do ulubionych

Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo

• Gość: Tomi Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 13.05.08, 18:28
      Urban "rzuca mięsem", a miało być "..Bartuś, Bartuś.." czy jakoś tak ;-)
    • tricomi Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo 13.05.08, 18:28
      "sędzia nie daje kibicom oglądać tego doskonałego widowiska" :D
    • Gość: Kostya Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:30
      "Bez kregosłupa bardzo, bardzo źle" Oj prawda.. trener Jagoda znachor:)
    • daniel.kaczynski Kolejny do merca 13.05.08, 18:33
      Słuchając tą dwójkę "złotoustych" wnioskuję, że "the best of the best" na boisku
      jest Paweł Brożek i to jemu trener J. i mikrofoniarz K. dali by chętnie
      kluczyki. Cóż więc chyba należy się zgodzić. A lusterka dla Dudki.
    • Gość: eve Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:34
      to co bedzie jak się okaże że potrzebna jest dogrywka a tu Fakty? co pokażą
      fakty czy mecz?
    • Gość: Kostya Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:35
      Zaczyna się prawdziwa zabawa ;) Bierzcie mercedesa stamtąd!!!! Ratujcie chociaż
      te lusterka!!
    • Gość: Tomi Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 13.05.08, 18:35
      buahahahaaa!! Mercedes płonie ;-), w końcu prawdziwe emocje.

Ileż warta jest ta Oranżekstraklasa?
    • Gość: lq Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 13.05.08, 18:37
      jeee w koncu jakaś walka :D
      • Gość: ssds Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:42
        zaraz pewnie jakis idiota napisze ze to wina iti a protest kibicow
        jest w slusznej sprawie...
    • Gość: des Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:38
      wstyd po raz kolejny . warszawa idzie na dno
    • daniel.kaczynski "Kibice" 13.05.08, 18:38
      Legia poLegła. Dla dobra polskiej piłki, klub z takimi "kibicami" trzeba by było
      zawiesić na kilka lat. A na dzień dobry zamknąć stadion, zabronić wyjazdów i
      złożyć wniosek o odwieszenie kary absencji w pucharach.
      Ci z Krakowa też nie lepsi.
      Dziękuję, mecz był fatalny, ale już się skończył. Trybuny na wielu obiektach, to
      można zaorać, będzie bezpieczniej i spokojniej.
      • Gość: y Re: "Kibice" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:46
        zdaje sie ze Legia ma karę w zawieszeniu za Wilno
        • daniel.kaczynski Re: "Kibice" 13.05.08, 18:49
          Dokładnie. UEFA z nieznanych powodów zgodziła się zawiesić wykonanie kary. Nie
          wiem, czym kierowała się UEFA.
      • Gość: zzzzzzz ty mnie zaczynasz irytowac bardziej niz jagoda IP: *.range86-135.btcentralplus.com 13.05.08, 20:54
        nudne te twoje komentarze a mnozysz je jak karabin
    • Gość: Kostya Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:39
      "Są tacy , dla których słowo "kocham" znaczy coś bardzo złego"...

Tym razem trener Jagoda jako filozof i poeta
      • Gość: de mono "kochać to nie znaczy zawsze to samo" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:42
        "kibice kochają inaczej "LOL
        • guru133 Re: "kochać to nie znaczy zawsze to samo" 13.05.08, 18:53
          Gość portalu: de mono napisał(a):

> "kibice kochają inaczej "LOL
          Kibice czy kibole? Bo kibol to zboczona "miłość"
    • Gość: ConnoR Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:42
      Bydło z Łazienkowskiej znów wylazło z klatek. I oni chrzanią o
      jakimś proteście, że władze klubu z nimi nie rozmawiają. Z bydłem
      się nie rozmawia.
    • Gość: bz Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.siec.idealan.pl 13.05.08, 18:42
      Warszawskie bydło!
    • Gość: Sachi Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 13.05.08, 18:43
      Teraz jedni zaczną oskarżać drugich, drudzy pierwszych. Bo zarówno Legia mogła zrobić to "od tak" a z drugiej strony mogła też być jakaś ostra prowokacja ze strony Wiślaków. A i tak prawda będzie pośrodku.
      • dadek77 Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo 13.05.08, 19:09
        jak mówił klasyk ".. nie nazywajmy szamba perfumerią!..." ;)
      • Gość: zzz Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.range86-135.btcentralplus.com 13.05.08, 20:57
        wydaje sie ze elki zaczeły jak zwykle, a wislacy chcieli tylko ochronic
        mercedesa dlatego szybciutko wtatgneli na boisko
    • Gość: eve Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:43
      nie żebym się czepiała ale z czym do ludzi? to może Lech w pucharze UEFA? zagrać
      mogą jak Legia a przynajmniej nie będzie wstydu na trybunach...
      • Gość: piotr Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.rad.vectranet.pl 13.05.08, 18:51
        Może dziewczynko byź zważyła na to co mówisz bo winni są zarówno
        kibice Legii jak i Wisły a wasz Lech wcale nie jest lepszy pod
        względem sportowym co udowodnili.A podsumowując nie popieram tego co
        robią kiibice Legii ale Wisła tez nie jest bez winy
        • Gość: eve Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:55
          nie lubię jak mowi sie do mnie dziewczynko. mam 19 lat. Lech w meczu z legia
          grał dobrze. No i on nie ma kary w zawieszeniu... Chodzi mi o to ze jeden i
          drugi zespół odpadnie w pierwszej rundzie. No ale kibice legii niezadowoleni
          postawą drużyny mogą powtorzyć Wilno lub to co dziś się stało. Ja chcę uniknąć
          blamażu.
          • Gość: piotr Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.rad.vectranet.pl 13.05.08, 19:20
            jeżeli dziewczynka Cię uraziła to przepraszam
            chciałbym jednak abyś zwróciła uwagę na pewien fakt winni
            zamieszaniu sa i Legioniści i Wiślacy więc kibice z każdej druzyny
            mogą zrobić rozróbe także i Lech:może po prostu prawo powinno byc
            takie jak w Anglii i zakazy stadionowe dla tych kilkunastu kibiców?
            • Gość: eve Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 19:29
              chodzi mi o to ze to mój trzeci mecz Legii nie z OE, który oglądam. Pierwszym
              był ten PP z Lechem co kibice rwali medale, potem ten w Wilnie. Może to dziwne
              ale wśród kibiców Lecha mam znajomych,ale oni nie robią takich rzeczy. Czy na
              mecze wyjazdowe jadą ci szalikowcy, ludzie zapewne z brakiem perspektyw na
              życie, próbując wyżyć się na innych? Pewnie że zakazy stadionowe są potrzebne.
              Ja po prostu chcę by na każdy stadion chodzili kulturalni kibice. Mówiłam
              znajomym: żeby Legia czegoś nie wywinęła w PUEFA. No i wychodzi że moje obawy są
              uzasadnione. coś źle zrozumieją i będzie afera.
              • Gość: piotr Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.rad.vectranet.pl 13.05.08, 19:36
                bydło, huligaństwo, bandyctwo jest wszędzie a Legii jest tego
                kulminacja, ale polski futbol bez Legii to jak hiszpański bez Realu;
                a o takim wizerunku Legii jaki teraz omawiamy decyduja jednostki;sam
                chodzę na mecze Legii na kryta i często jestem świadkiem awantur ale
                boję się "kibicom"zwrócic uwagę bo to się źle dla mnie skończy a
                najgorsze jest to ze to bandyctwo to Pruszków Wołomin Marki itp a
                nie prawdziwa Warszawa
                • Gość: lukasz Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 13.05.08, 19:39
                  >Pruszków Wołomin Marki itp a nie prawdziwa Warszawa

Srututu majtki z drutu!!:P
                • Gość: eve Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 19:42
                  ja chodze na Lecha i siedzialam juz na kazdej trybunie. szkoda wielka ze czasem
                  nie da sie wyplenic takiego bydla. wtedy mecze byly zapwne lepszym widowiskiem.
                  przy okazji to byla mila polemika.
                  • Gość: zzzzz Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.range86-135.btcentralplus.com 13.05.08, 21:01
                    powiem szczerze ze na wisle jest tez zregóły ok i kibice sa normalni,ale o legi
                    tego nie mozna powiedziec,byłem pare razy po różnych stronach trybun i takiego
                    chamstwa i bydła nie spodziewałem sie po ludziach ze stolicy.ale okazuje sie ze
                    to na prawde chołota do tej warszawy sie zjezdza
                    • Gość: MajkeL Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: 193.203.192.* 14.05.08, 12:45
                      sjp.pwn.pl/
    • Gość: znawca Co za po..y kraj IP: 79.97.203.* 13.05.08, 18:45
      Gdzie jeszcze w 3cim swiecie final Pucharu kraju przerywa banda
      popie..ncow?...
    • Gość: lq Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 13.05.08, 18:46
      "połykanie przestrzeni" skąd oni go wzięli
    • Gość: tot Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:47
      A najlepsze będzie w tym to, że SKLW i inne grupy kibiców w czasie przerwy
      między sezonami tak to odkręcą i wmówią, że będzie, że to oni są poszkodowani i
      to wina zarządu.
    • guru133 Brawo dla zarządu Legii, który nie odważył się 13.05.08, 18:49
      na spredaż biletów swoim kibolom i reprymenda dla PZPN, który zrobił to tak
      nieudolnie że na stadionie w Bełchatowie znalazła sie "delegacja" kiboli z
      Warszawy.
    • Gość: arti BURAKI z warszawy IP: *.dwtele.pl 13.05.08, 18:49
      powiem krotko kibic Ległej= bandyta,idiota
    • Gość: KibicZKS wiocha... IP: *.115.c82.petrotel.pl 13.05.08, 18:49
      przykre, wiele osob chcialo sobie obejrzec mecz teoretycznie najelpszych druzyn w kraju i mogla to byc reklama polskiej pilki, zwiekszylaby sie frekwencja. A ten mecz tylko utrwala stereotypy - polscy pilkarze graja jak panienki, do tego slabiutko, a kibice to w duzej mierze banda kretynow
    • Gość: Ramirez Nazywajcie ich bandytami a nie kibolami czy pseudo IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.08, 18:50
      Durne media pisza czy mówia o wybrykah kibiców, kiboli czy
      pseudokibiców - trzeba mówic jasno, aby ich nie nobilitować. Oni
      lubia byc nazywani kbolami, a to nie kibole, a debile i bandyci. Tak
      piszcie.
      • Gość: Mlody Co wy gadacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:55
        Przecież to nie kibice Legii z WARSZAWY tylko z podwarszawskich
        WSI !! Ogarnijcie się ludzie w końcu!
    • pan_opticum Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo 13.05.08, 18:50
      "50. min. Druga połowa zaczęła się jak pierwsza - od ataków Wisły. Kolejna akcja
      zakończona lekkim strzałem Paulisty. Broni mucha."

To musiał być albo bardzo lekki strzał albo bardzo twarda mucha.
    • Gość: krzychu zamknac stadiony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:51
      zamknac stadiony na jeden sezon i tyle, skonczy sie sranie i nie bedzie
      incydentow. kluby dostana po kieszeni, wszyscy beda plakac ale chyba nie ma
      innego wyjscia
      • Gość: torwart88 Kwintesencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 19:03
        Ten mecz to kwintesencja polskie piłki. Kibole, którzy myślą, że są
        kibicami (choć czy oni na pewno myślą?). Piłkarze, którzy po 90
        minutach dreptają po boisku i 90 minut nudy. I to jest właśnie mecz
        dwóch najlepszych zespołów w Polsce. A pojawiła się po rundzie
        jesiennej nadzieja na LM dla polskiego klubu (Wisły). I co? I nic,
        będzie tylko wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd.
    • Gość: liso6 Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.112.c81.petrotel.pl 13.05.08, 18:59
      Czekam komentarzy na Legia live!!!! O Boże nie mogę się doczekać!!! SKLW hehehehehe!!

Nie jestem kibicem Legii trochę jej sympatyzuję:) Kibicom w protescie również:: Ale myślę, iż doping na legii wróci od tego meczu i wszyscy będą Was SkLW mieli w Głębokiej dupie!!

Gdzie Legia Gra tam wielka Kiszka KIBICÓW Z kompleksami??!! Chyba!!
      • Gość: maciek Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.049.c83.petrotel.pl 13.05.08, 19:10
        z plocka jestes i legii kibicujesz? O_O ip sugeruje
        • Gość: liso6 Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.112.c81.petrotel.pl 13.05.08, 19:15
          Sympatyzuję:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka