Gość: Tomi Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 13.05.08, 18:28 Urban "rzuca mięsem", a miało być "..Bartuś, Bartuś.." czy jakoś tak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tricomi Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo 13.05.08, 18:28 "sędzia nie daje kibicom oglądać tego doskonałego widowiska" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostya Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:30 "Bez kregosłupa bardzo, bardzo źle" Oj prawda.. trener Jagoda znachor:) Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.kaczynski Kolejny do merca 13.05.08, 18:33 Słuchając tą dwójkę "złotoustych" wnioskuję, że "the best of the best" na boisku jest Paweł Brożek i to jemu trener J. i mikrofoniarz K. dali by chętnie kluczyki. Cóż więc chyba należy się zgodzić. A lusterka dla Dudki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:34 to co bedzie jak się okaże że potrzebna jest dogrywka a tu Fakty? co pokażą fakty czy mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostya Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:35 Zaczyna się prawdziwa zabawa ;) Bierzcie mercedesa stamtąd!!!! Ratujcie chociaż te lusterka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 13.05.08, 18:35 buahahahaaa!! Mercedes płonie ;-), w końcu prawdziwe emocje. Ileż warta jest ta Oranżekstraklasa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lq Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 13.05.08, 18:37 jeee w koncu jakaś walka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssds Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:42 zaraz pewnie jakis idiota napisze ze to wina iti a protest kibicow jest w slusznej sprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: des Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:38 wstyd po raz kolejny . warszawa idzie na dno Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.kaczynski "Kibice" 13.05.08, 18:38 Legia poLegła. Dla dobra polskiej piłki, klub z takimi "kibicami" trzeba by było zawiesić na kilka lat. A na dzień dobry zamknąć stadion, zabronić wyjazdów i złożyć wniosek o odwieszenie kary absencji w pucharach. Ci z Krakowa też nie lepsi. Dziękuję, mecz był fatalny, ale już się skończył. Trybuny na wielu obiektach, to można zaorać, będzie bezpieczniej i spokojniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: "Kibice" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:46 zdaje sie ze Legia ma karę w zawieszeniu za Wilno Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.kaczynski Re: "Kibice" 13.05.08, 18:49 Dokładnie. UEFA z nieznanych powodów zgodziła się zawiesić wykonanie kary. Nie wiem, czym kierowała się UEFA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzz ty mnie zaczynasz irytowac bardziej niz jagoda IP: *.range86-135.btcentralplus.com 13.05.08, 20:54 nudne te twoje komentarze a mnozysz je jak karabin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostya Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:39 "Są tacy , dla których słowo "kocham" znaczy coś bardzo złego"... Tym razem trener Jagoda jako filozof i poeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de mono "kochać to nie znaczy zawsze to samo" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:42 "kibice kochają inaczej "LOL Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: "kochać to nie znaczy zawsze to samo" 13.05.08, 18:53 Gość portalu: de mono napisał(a): > "kibice kochają inaczej "LOL Kibice czy kibole? Bo kibol to zboczona "miłość" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConnoR Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:42 Bydło z Łazienkowskiej znów wylazło z klatek. I oni chrzanią o jakimś proteście, że władze klubu z nimi nie rozmawiają. Z bydłem się nie rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bz Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.siec.idealan.pl 13.05.08, 18:42 Warszawskie bydło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sachi Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 13.05.08, 18:43 Teraz jedni zaczną oskarżać drugich, drudzy pierwszych. Bo zarówno Legia mogła zrobić to "od tak" a z drugiej strony mogła też być jakaś ostra prowokacja ze strony Wiślaków. A i tak prawda będzie pośrodku. Odpowiedz Link Zgłoś
dadek77 Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo 13.05.08, 19:09 jak mówił klasyk ".. nie nazywajmy szamba perfumerią!..." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.range86-135.btcentralplus.com 13.05.08, 20:57 wydaje sie ze elki zaczeły jak zwykle, a wislacy chcieli tylko ochronic mercedesa dlatego szybciutko wtatgneli na boisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:43 nie żebym się czepiała ale z czym do ludzi? to może Lech w pucharze UEFA? zagrać mogą jak Legia a przynajmniej nie będzie wstydu na trybunach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.rad.vectranet.pl 13.05.08, 18:51 Może dziewczynko byź zważyła na to co mówisz bo winni są zarówno kibice Legii jak i Wisły a wasz Lech wcale nie jest lepszy pod względem sportowym co udowodnili.A podsumowując nie popieram tego co robią kiibice Legii ale Wisła tez nie jest bez winy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:55 nie lubię jak mowi sie do mnie dziewczynko. mam 19 lat. Lech w meczu z legia grał dobrze. No i on nie ma kary w zawieszeniu... Chodzi mi o to ze jeden i drugi zespół odpadnie w pierwszej rundzie. No ale kibice legii niezadowoleni postawą drużyny mogą powtorzyć Wilno lub to co dziś się stało. Ja chcę uniknąć blamażu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.rad.vectranet.pl 13.05.08, 19:20 jeżeli dziewczynka Cię uraziła to przepraszam chciałbym jednak abyś zwróciła uwagę na pewien fakt winni zamieszaniu sa i Legioniści i Wiślacy więc kibice z każdej druzyny mogą zrobić rozróbe także i Lech:może po prostu prawo powinno byc takie jak w Anglii i zakazy stadionowe dla tych kilkunastu kibiców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 19:29 chodzi mi o to ze to mój trzeci mecz Legii nie z OE, który oglądam. Pierwszym był ten PP z Lechem co kibice rwali medale, potem ten w Wilnie. Może to dziwne ale wśród kibiców Lecha mam znajomych,ale oni nie robią takich rzeczy. Czy na mecze wyjazdowe jadą ci szalikowcy, ludzie zapewne z brakiem perspektyw na życie, próbując wyżyć się na innych? Pewnie że zakazy stadionowe są potrzebne. Ja po prostu chcę by na każdy stadion chodzili kulturalni kibice. Mówiłam znajomym: żeby Legia czegoś nie wywinęła w PUEFA. No i wychodzi że moje obawy są uzasadnione. coś źle zrozumieją i będzie afera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.rad.vectranet.pl 13.05.08, 19:36 bydło, huligaństwo, bandyctwo jest wszędzie a Legii jest tego kulminacja, ale polski futbol bez Legii to jak hiszpański bez Realu; a o takim wizerunku Legii jaki teraz omawiamy decyduja jednostki;sam chodzę na mecze Legii na kryta i często jestem świadkiem awantur ale boję się "kibicom"zwrócic uwagę bo to się źle dla mnie skończy a najgorsze jest to ze to bandyctwo to Pruszków Wołomin Marki itp a nie prawdziwa Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 13.05.08, 19:39 >Pruszków Wołomin Marki itp a nie prawdziwa Warszawa Srututu majtki z drutu!!:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 19:42 ja chodze na Lecha i siedzialam juz na kazdej trybunie. szkoda wielka ze czasem nie da sie wyplenic takiego bydla. wtedy mecze byly zapwne lepszym widowiskiem. przy okazji to byla mila polemika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzz Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.range86-135.btcentralplus.com 13.05.08, 21:01 powiem szczerze ze na wisle jest tez zregóły ok i kibice sa normalni,ale o legi tego nie mozna powiedziec,byłem pare razy po różnych stronach trybun i takiego chamstwa i bydła nie spodziewałem sie po ludziach ze stolicy.ale okazuje sie ze to na prawde chołota do tej warszawy sie zjezdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MajkeL Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: 193.203.192.* 14.05.08, 12:45 sjp.pwn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Co za po..y kraj IP: 79.97.203.* 13.05.08, 18:45 Gdzie jeszcze w 3cim swiecie final Pucharu kraju przerywa banda popie..ncow?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lq Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 13.05.08, 18:46 "połykanie przestrzeni" skąd oni go wzięli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tot Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:47 A najlepsze będzie w tym to, że SKLW i inne grupy kibiców w czasie przerwy między sezonami tak to odkręcą i wmówią, że będzie, że to oni są poszkodowani i to wina zarządu. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Brawo dla zarządu Legii, który nie odważył się 13.05.08, 18:49 na spredaż biletów swoim kibolom i reprymenda dla PZPN, który zrobił to tak nieudolnie że na stadionie w Bełchatowie znalazła sie "delegacja" kiboli z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti BURAKI z warszawy IP: *.dwtele.pl 13.05.08, 18:49 powiem krotko kibic Ległej= bandyta,idiota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibicZKS wiocha... IP: *.115.c82.petrotel.pl 13.05.08, 18:49 przykre, wiele osob chcialo sobie obejrzec mecz teoretycznie najelpszych druzyn w kraju i mogla to byc reklama polskiej pilki, zwiekszylaby sie frekwencja. A ten mecz tylko utrwala stereotypy - polscy pilkarze graja jak panienki, do tego slabiutko, a kibice to w duzej mierze banda kretynow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramirez Nazywajcie ich bandytami a nie kibolami czy pseudo IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.08, 18:50 Durne media pisza czy mówia o wybrykah kibiców, kiboli czy pseudokibiców - trzeba mówic jasno, aby ich nie nobilitować. Oni lubia byc nazywani kbolami, a to nie kibole, a debile i bandyci. Tak piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Co wy gadacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:55 Przecież to nie kibice Legii z WARSZAWY tylko z podwarszawskich WSI !! Ogarnijcie się ludzie w końcu! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_opticum Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo 13.05.08, 18:50 "50. min. Druga połowa zaczęła się jak pierwsza - od ataków Wisły. Kolejna akcja zakończona lekkim strzałem Paulisty. Broni mucha." To musiał być albo bardzo lekki strzał albo bardzo twarda mucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu zamknac stadiony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:51 zamknac stadiony na jeden sezon i tyle, skonczy sie sranie i nie bedzie incydentow. kluby dostana po kieszeni, wszyscy beda plakac ale chyba nie ma innego wyjscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torwart88 Kwintesencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 19:03 Ten mecz to kwintesencja polskie piłki. Kibole, którzy myślą, że są kibicami (choć czy oni na pewno myślą?). Piłkarze, którzy po 90 minutach dreptają po boisku i 90 minut nudy. I to jest właśnie mecz dwóch najlepszych zespołów w Polsce. A pojawiła się po rundzie jesiennej nadzieja na LM dla polskiego klubu (Wisły). I co? I nic, będzie tylko wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liso6 Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.112.c81.petrotel.pl 13.05.08, 18:59 Czekam komentarzy na Legia live!!!! O Boże nie mogę się doczekać!!! SKLW hehehehehe!! Nie jestem kibicem Legii trochę jej sympatyzuję:) Kibicom w protescie również:: Ale myślę, iż doping na legii wróci od tego meczu i wszyscy będą Was SkLW mieli w Głębokiej dupie!! Gdzie Legia Gra tam wielka Kiszka KIBICÓW Z kompleksami??!! Chyba!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.049.c83.petrotel.pl 13.05.08, 19:10 z plocka jestes i legii kibicujesz? O_O ip sugeruje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liso6 Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.112.c81.petrotel.pl 13.05.08, 19:15 Sympatyzuję:)) Odpowiedz Link Zgłoś