Gość: nmar IP: 212.244.179.* 13.05.08, 16:57 Kto to Głoswacki???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mmax Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 13.05.08, 16:58 Jak mecz wisły z legią to może wirszyk okolicznościowy Na EURO nie zagra Brożek Na Euro pojedzie Roger I tylko pytam się Boże Czy to nam wygrać pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mmax Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 13.05.08, 19:33 żaden roger czy matusiak już po boisku się nie rusza płacze wciąż kibica dusza w polskiej piłce ciągle susza... :`( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mmax Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 13.05.08, 17:00 Jak mecz wisły z legią to taki wierszyk okolicznościowy Na EURO nia zagra Brożek Na Euro pojedzie Roger I tylko pytam się Boże Czy to nam wygrać pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roger Watch A gdzie jest Roger Watch ?!? IP: *.sta.asta-net.com.pl 13.05.08, 17:10 Czyście ludzie nie widzieli jak śpiewał hymn ?!? ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zemsta Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.gprs.plus.pl 13.05.08, 17:26 dzien dobry bardzo wlasnie jadę IC Lajkonik z Gdańska do Warszawy i chyba jako jedyny nie mogę oglądać meczu. czy mógłbym prosić o relację barwną i wyczerpującą niczym dialog pomiędzy Zimochem a Szpakowskim pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mt Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.05.08, 17:27 Skromnym mym zdaniem drewnianosc gry moze dorownywac chyba tylko i wylacznie drewnianosci komentarzu. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mt Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.05.08, 17:32 "zeby polska liga byla dobra musi w niej grac jak najwiecej dobrych pilkarzy" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mt Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.05.08, 17:44 Łał jestem slawny. Zczubaki: Mozemy zrobic tak. Wy wklepujecie jeden wesoly komentarz-ja drugi-wy potem kopiuj/wklej z forum. Moze wyrobimy z waleniem w klawiaturke:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empe Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 13.05.08, 17:33 No jeśli to są dwie najlepsze drużyny w Polsce to ja dziękuję bogu, że nie mam C+. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 13.05.08, 17:44 jedno jest pewne - na trzeźwo polskiej ligi nie da się oglądać. Pan Jagoda rządzi ;-) , te charakterystyki poszczególnych piłkarzy, czuć prawdziwego fachowca, ale chyba ogląda jakiś inny mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
alvaro_1987 Pierwszy raz słysze pana Jagode... 13.05.08, 17:36 I moge go porównać tylko z dawnym gościem kabin komentatorskich TVP Maciejem "może państwo nie wiedzą, ale piłka to gra zespołowa dwóch drużyn" Kozłowskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostya Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 17:45 Ja mam już MVP tego meczu. Mercedes dla trenera Jagody! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psubrat Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.idealan.pl 13.05.08, 17:45 ja sie zastanawiam jak podsumować cokolwiek w tym sezonie ale chyba się nie pokusze bo po prostu nie rozkminiam... a właściwie rozkminiam i temu nic nie powiem... rozkminiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.kaczynski Znalezione w necie; Jagoda 13.05.08, 17:45 - "Nie chciał narażać achillesów, więc strzelił gorzej" - "Temperatura w Spodku osiągnęła 100 stopni" - "Wyrozumowana piłka łódzkiego Widzewa przegrała z ambicją" - "Piękne podanie do Laudrupa i bramkarz angielski Seaman nie stracił głowy" Przecież on jest żałosny. Ja już wolę Szpaqa, który robi masę gaf, ale przynajmniej zna podstawy gry w piłkę i języka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale_jestem_spocona komentarz TVN-u - żenada IP: *.tvkdiana.pl 13.05.08, 17:46 co za idioci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Jezuuuuuu skąd są Ci komentatorzy?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 17:48 Smokowskiemu i Twarowskiemu niegodni nawet butów czyścić. Po piwo bałbym się ich wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jezuuuuuu skąd są Ci komentatorzy?????? IP: *.zone3.bethere.co.uk 13.05.08, 19:18 Zgadzam sie w 100%. To komentowanie to jakas szopka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieski Finał Pucharu Polski ,Bucha,ha,ha,ha IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.08, 17:50 we wtorek,o 17:oo,w Belchatowie,kto wreczy puchar?Fotyga czy Jakubiak a moze ciec z palacu,ile kibicow?100 czy 150,transmisja w jedynce, oczywista oczywistosc,....NIE,dlaczego?za drogo do Korzeniowskiego.Buhahahahaha,ja cie krece, Puchar Polski,w morde jeza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 13.05.08, 17:55 "..I jak?.." Zgadza się. np. ja po raz pierwszy raz słucham pana Jagody i muszę przyznać, że to prawdziwy oszlifowany diament, wielki talent - godny następca kolegów z TVP. Szkoda tylko, że jest zakodowany, ale jeszcze wiele lat będzie balsamem dla uszu i skołatanej hałasem dnia codziennego duszy oraz pożywką dla Was ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
tricomi Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo 13.05.08, 17:59 najpierw przymknęłam oko na tego komentatora, potem przeszłam w stan lekkiego rozdrażnienia, ale za chwilę to będę walić głową w ścianę! przecież tego się nie da słuchać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brt Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.dialog.net.pl 13.05.08, 18:04 Jezus maria dzieki bogu ze Nsport nie wygral przetargu na pokazywanie ligi, komentarz najgorszy od lat :O Sadzac po strzalach z 1 polowy przestawilbym Mercedesa dalej, bo moze mu sie stac krzywda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 13.05.08, 18:03 po przeczytaniu życiorysu zastanawiam się (mam nadzieję?) czy Pana Jogody nie zgarnie w przerwie wrocławska policja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:07 po I polowie juz moge powiedziec ze szkoda mi wisly w kontekscie ich europejskich aspiracji:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawajr Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.202.116.195.easy-com.pl 13.05.08, 18:08 życzliwe, oj Bartek, Bartek, hahahaahahah, ole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostya Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:11 Choć my tu gadu-gadu o Jagodzie ale red. Kalinowski też niczego sobie. Dla niego lusterka od mercedesa :) Chyba już wiem dlaczego ten mecz jest rozgrywany o 17... Przecież o późniejszej porze wszyscy by posnęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mt Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.05.08, 18:13 Produkty sponsora PP moga w takich przypadkach pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
hern.z.lasu Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo 13.05.08, 18:16 > Chyba już wiem dlaczego ten mecz jest rozgrywany o 17... Przecież o późniejszej > porze wszyscy by posnęli. Nie. TVN stopniuje napiecie jak u Hitchcocka. Najpierw finał PP potem Fakty. A potem Uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 13.05.08, 18:16 Ciekawe czy pan Jagoda ma prawo jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sla Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.bermudy.net 13.05.08, 18:18 Ale ci komentatorzy chrzanią o Brożku ciągle ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangur Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.ip.netia.com.pl 13.05.08, 21:38 nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszkovi Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:19 Strzałów nie ma, bramek brak, pięknych zagrań jak na lekarstwo...ale koszą się jak w lidze angielskiej:D Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.kaczynski Inne dyscypliny 13.05.08, 18:23 Może zamiast się męczyć z i tak kończącą się polską piłką, choć "n sport" zostaje, a nie wiem co gorsze - OE czy komentatorzy "N", to zamiast się nią katować, może lepiej przerzucić się na inne sporty? Giro di Italia w pełni - chociaż ostatnie pół godziny, albo jakąś czasówkę lub hokej na lodzie - mistrzostwa w pełni. A nawiązując do filmiku: "szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla"...może to pomoże polskiej piłce oraz panom Jagodzie i Kalinowskiemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lq Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 13.05.08, 18:28 a ja tam lubię Czinjamę... co ma piłkę przy polu karnym to strzał przynajmniej coś się dzieje :) Odpowiedz Link Zgłoś