Dodaj do ulubionych

Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo

IP: 212.244.179.* 13.05.08, 16:57
Kto to Głoswacki????
Obserwuj wątek
    • Gość: Mmax Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 13.05.08, 16:58
      Jak mecz wisły z legią to może wirszyk okolicznościowy

Na EURO nie zagra Brożek
      Na Euro pojedzie Roger
      I tylko pytam się Boże
      Czy to nam wygrać pomoże...
      • Gość: Mmax Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 13.05.08, 19:33
        żaden roger czy matusiak
        już po boisku się nie rusza
        płacze wciąż kibica dusza
        w polskiej piłce ciągle susza...

:`(
    • Gość: Mmax Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 13.05.08, 17:00
      Jak mecz wisły z legią to taki wierszyk okolicznościowy

Na EURO nia zagra Brożek
      Na Euro pojedzie Roger
      I tylko pytam się Boże
      Czy to nam wygrać pomoże...
    • Gość: Roger Watch A gdzie jest Roger Watch ?!? IP: *.sta.asta-net.com.pl 13.05.08, 17:10
      Czyście ludzie nie widzieli jak śpiewał hymn ?!? ^_^
    • Gość: zemsta Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.gprs.plus.pl 13.05.08, 17:26
      dzien dobry bardzo
      wlasnie jadę IC Lajkonik z Gdańska do Warszawy i chyba jako jedyny
      nie mogę oglądać meczu.
      czy mógłbym prosić o relację barwną i wyczerpującą niczym dialog
      pomiędzy Zimochem a Szpakowskim

pozdro!!
    • Gość: mt Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.05.08, 17:27
      Skromnym mym zdaniem drewnianosc gry moze dorownywac chyba tylko i wylacznie
      drewnianosci komentarzu.

:/
      • Gość: mt Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.05.08, 17:32
        "zeby polska liga byla dobra musi w niej grac jak najwiecej dobrych pilkarzy"

:P
        • Gość: mt Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.05.08, 17:44
          Łał jestem slawny.

Zczubaki: Mozemy zrobic tak. Wy wklepujecie jeden wesoly komentarz-ja drugi-wy
          potem kopiuj/wklej z forum. Moze wyrobimy z waleniem w klawiaturke:D
    • Gość: empe Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 13.05.08, 17:33
      No jeśli to są dwie najlepsze drużyny w Polsce to ja dziękuję bogu, że nie mam C+.
      • Gość: Tomi Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 13.05.08, 17:44
        jedno jest pewne - na trzeźwo polskiej ligi nie da się oglądać.

Pan Jagoda rządzi ;-) , te charakterystyki poszczególnych piłkarzy, czuć
        prawdziwego fachowca, ale chyba ogląda jakiś inny mecz?
    • alvaro_1987 Pierwszy raz słysze pana Jagode... 13.05.08, 17:36
      I moge go porównać tylko z dawnym gościem kabin komentatorskich TVP Maciejem "może państwo nie wiedzą, ale piłka to gra zespołowa dwóch drużyn" Kozłowskim
    • Gość: Kostya Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 17:45
      Ja mam już MVP tego meczu. Mercedes dla trenera Jagody!
    • Gość: psubrat Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.idealan.pl 13.05.08, 17:45
      ja sie zastanawiam jak podsumować cokolwiek w tym sezonie ale chyba się nie
      pokusze bo po prostu nie rozkminiam... a właściwie rozkminiam i temu nic nie
      powiem... rozkminiacie?
    • daniel.kaczynski Znalezione w necie; Jagoda 13.05.08, 17:45
      - "Nie chciał narażać achillesów, więc strzelił gorzej"
      - "Temperatura w Spodku osiągnęła 100 stopni"
      - "Wyrozumowana piłka łódzkiego Widzewa przegrała z ambicją"
      - "Piękne podanie do Laudrupa i bramkarz angielski Seaman nie stracił głowy"

Przecież on jest żałosny. Ja już wolę Szpaqa, który robi masę gaf, ale
      przynajmniej zna podstawy gry w piłkę i języka polskiego.
    • Gość: ale_jestem_spocona komentarz TVN-u - żenada IP: *.tvkdiana.pl 13.05.08, 17:46
      co za idioci
    • Gość: Lesio Jezuuuuuu skąd są Ci komentatorzy?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 17:48
      Smokowskiemu i Twarowskiemu niegodni nawet butów czyścić.
      Po piwo bałbym się ich wysłać.
      • Gość: aga Re: Jezuuuuuu skąd są Ci komentatorzy?????? IP: *.zone3.bethere.co.uk 13.05.08, 19:18
        Zgadzam sie w 100%. To komentowanie to jakas szopka
    • Gość: niebieski Finał Pucharu Polski ,Bucha,ha,ha,ha IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.08, 17:50
      we wtorek,o 17:oo,w Belchatowie,kto wreczy puchar?Fotyga czy
      Jakubiak a moze ciec z palacu,ile kibicow?100 czy 150,transmisja w
      jedynce, oczywista oczywistosc,....NIE,dlaczego?za drogo do
      Korzeniowskiego.Buhahahahaha,ja cie krece, Puchar Polski,w morde
      jeza
    • Gość: Tomi Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 13.05.08, 17:55
      "..I jak?.."

Zgadza się. np. ja po raz pierwszy raz słucham pana Jagody i muszę przyznać, że
      to prawdziwy oszlifowany diament, wielki talent - godny następca kolegów z TVP.
      Szkoda tylko, że jest zakodowany, ale jeszcze wiele lat będzie balsamem dla uszu
      i skołatanej hałasem dnia codziennego duszy oraz pożywką dla Was ;-).
    • tricomi Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo 13.05.08, 17:59
      najpierw przymknęłam oko na tego komentatora, potem przeszłam w stan lekkiego
      rozdrażnienia, ale za chwilę to będę walić głową w ścianę! przecież tego się nie
      da słuchać!
      • Gość: brt Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.dialog.net.pl 13.05.08, 18:04
        Jezus maria dzieki bogu ze Nsport nie wygral przetargu na pokazywanie ligi, komentarz najgorszy od lat :O Sadzac po strzalach z 1 polowy przestawilbym Mercedesa dalej, bo moze mu sie stac krzywda.
    • Gość: Tomi Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 13.05.08, 18:03
      po przeczytaniu życiorysu zastanawiam się (mam nadzieję?) czy Pana Jogody nie
      zgarnie w przerwie wrocławska policja.
    • Gość: jaaaa Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:07
      po I polowie juz moge powiedziec ze szkoda mi wisly w kontekscie ich
      europejskich aspiracji:D
    • Gość: kawajr Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.202.116.195.easy-com.pl 13.05.08, 18:08
      życzliwe, oj Bartek, Bartek, hahahaahahah, ole!!!
    • Gość: Kostya Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:11
      Choć my tu gadu-gadu o Jagodzie ale red. Kalinowski też niczego sobie. Dla niego
      lusterka od mercedesa :)

Chyba już wiem dlaczego ten mecz jest rozgrywany o 17... Przecież o późniejszej
      porze wszyscy by posnęli.
      • Gość: mt Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.05.08, 18:13
        Produkty sponsora PP moga w takich przypadkach pomoc:)
      • hern.z.lasu Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo 13.05.08, 18:16
        > Chyba już wiem dlaczego ten mecz jest rozgrywany o 17... Przecież
        o późniejszej
        > porze wszyscy by posnęli.

Nie. TVN stopniuje napiecie jak u Hitchcocka.
        Najpierw finał PP potem Fakty. A potem Uwaga.

• Gość: Tomi Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 13.05.08, 18:16
      Ciekawe czy pan Jagoda ma prawo jazdy?
    • Gość: sla Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.bermudy.net 13.05.08, 18:18
      Ale ci komentatorzy chrzanią o Brożku ciągle ??
      • Gość: kangur Re: Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.ip.netia.com.pl 13.05.08, 21:38

nie ma
    • Gość: tomaszkovi Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:19
      Strzałów nie ma, bramek brak, pięknych zagrań jak na lekarstwo...ale koszą się jak w lidze angielskiej:D
    • daniel.kaczynski Inne dyscypliny 13.05.08, 18:23
      Może zamiast się męczyć z i tak kończącą się polską piłką, choć "n sport"
      zostaje, a nie wiem co gorsze - OE czy komentatorzy "N", to zamiast się nią
      katować, może lepiej przerzucić się na inne sporty? Giro di Italia w pełni -
      chociaż ostatnie pół godziny, albo jakąś czasówkę lub hokej na lodzie -
      mistrzostwa w pełni.

A nawiązując do filmiku: "szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla"...może to
      pomoże polskiej piłce oraz panom Jagodzie i Kalinowskiemu?
    • Gość: lq Finał Pucharu Polski Z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 13.05.08, 18:28
      a ja tam lubię Czinjamę... co ma piłkę przy polu karnym to strzał przynajmniej
      coś się dzieje :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka