Gość: FAN IP: *.chello.pl 27.05.08, 20:02 ZOBACZYCIE POLONIA DOSTANIE LICENCJE..BO JESZCZE ZADEK KLUB NIE ZDEGRADOWANO ZA BRAK LICENCJI...BEDA GRAC NA BOISKU LKS LUB PIASTA...xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kibic Kubicki mądralo a gdzieś był od soboty ... IP: *.chello.pl 27.05.08, 20:08 ... wówczas trzeba było trąbić że fuzji prawnie jeszcze niema i decyzja o barażu z udziałem Arki to wybieganie przed szereg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COXX Re: Kubicki mądralo a gdzieś był od soboty ... IP: *.multicon.pl 27.05.08, 20:58 Koźmiński a nie Kubicki baranku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Kubicki mądralo a gdzieś był od soboty ... IP: *.chello.pl 27.05.08, 21:14 Autorem jest Kubicki analfabeto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola [...] IP: *.gdynia.mm.pl 27.05.08, 20:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś To malinowe nosy mieszają IP: *.gdynia.mm.pl 27.05.08, 20:56 PZPN mial od nichnajpier info, ze fuzja, a dzis przyslali pismo, ze maja zamiar wystapic o licencje. PZPN dal im czas do piatku, bo najpozniej 2 czerwca musze zglosic UEFA kto gra w pucharach... Moim zdaniem targuja sie z Drzymala. Chyba, ze zrobili go w balona - on im dawal gwarancje na Ekstraklase, a oni jak sami ja zdobyli to juz mowia mu aby spadal na drzewo. Goopi ten Drzymala, dal sie wyrolowac ćwokom. Odpowiedz Link Zgłoś
fin-bal Re: To malinowe nosy mieszają 28.05.08, 15:26 Prokuratorzy powinni sie zając tymi panami z PZPN za co mają hotele w Grecji na Krecie i tymi sprawami sie interesują a nie polska pilka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam dość Arka Gdynia bez barażu! IP: *.bema.one.pl 27.05.08, 22:51 Mam w rzyci PZPN. Po tych zabawach miłych panów przerzucam się na siatkówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
fin-bal Re: Arka Gdynia bez barażu! 28.05.08, 15:24 popieram cie Panstwo w Panstwie Listkiewicz waznejszy od Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volksduetsch DEBATA!!! IP: *.chello.pl 27.05.08, 23:02 Janusz "dykcja" Woźniak, Waldemar Gabis oraz Grzegorz Kubicki powinni zrobić debatę "co z tą Arką". Jak to możliwe, że było takie siano, a nie ma awansu... Może piłkarzom nie zależało poprostu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysiuu Re: DEBATA!!! IP: *.ip.netia.com.pl 27.05.08, 23:40 lesne dziady z pzpn znow sie popisaly..tez przerzucam sie na inny sport bo na to sie dzieje w polskiej pilce brakuje juz slow;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LG Arka Gdynia bez barażu! IP: *.chello.pl 28.05.08, 00:33 Panowie jestem kibicem Lechii Gdańsk i jakoś nie mam nic przeciwko by Arka awansowała z 4 miejsca. cieszą Derby w OE tylko tym pseudo działacza z PZPN są nie na rękę Odpowiedz Link Zgłoś
eurotram Zauważcie,kto jest przeciw fuzji! 28.05.08, 08:47 Przeciwni tej fuzji są właściwie (poza kilkoma łasymi na władzę i posady gośćmi z zarządu Śląska i kilkoma radnymi Wrocławia) tylko KIBOLE (nie kibice,a KIBOLE) Śląska - czyli ci,którzy obok kiboli (a nie kibiców,co jeszcze raz powtórzę) chętniej spuściliby Arkę do III ligi lub niżej niż widzieli Śląsk w pucharach!I te najczęściej "karki",zadymiarze) cymbały dostarczają argumentów wrocławskim "łowcom stołków".A tych wszystkich sk... łączy jedno:mają gdzieś,czy Śląsk będzie potężnym klubem - aby tylko oni dostali swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
eurotram Zauważcie,kto jest przeciw fuzji - errata ;) 28.05.08, 08:53 Miało być:"...obok kiboli (a nie kibiców co jeszcze raz powtórzę) Wisły Kraków i Lechii Gdańsk..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzik Re: Zauważcie,kto jest przeciw fuzji - errata ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 10:20 Eurotram, jeśli chcesz żeby Ślask był wielki to sobie go kup, możesz również kupić Real z Barceloną i doprowadzić do ich fuzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legionista Arka Gdynia bez barażu! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.08, 09:42 jakim cudem druzyna z 4 miejsca 2 ligi moze awansować do ekstraklasy ?? żenada ... jest okazja zmniejszyc 1 lige do 14 czy nawet do 12 drużyn to cymbały z pzpn kombinyja...awans ma Lechia i Ślask ( szacunke dla nich za walke i awans na boisku)... Piast baraż i tyle , Arka za rok ma szanse ... a w uefa powinien grac lech bo grociln znika z mapy piłkarskiej ,.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarz CYRK I BAJERY:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 10:27 ale mam ubaw jak nigdy w życiu, dawno nie było tak wesoło, a jeśli chodzi o arke...niech spada..karta sie odwróciła i "sen Krauzego" zostanie w 2lidze czyli tam gdzie powinien.. Odpowiedz Link Zgłoś
eurotram Re: CYRK I BAJERY:)) 28.05.08, 13:26 No i widzę,że właśnie jeden z wcześniej przeze mnie wymienionych się odezwał :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarz Re: CYRK I BAJERY:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 15:11 eurotram, ale awansować normalnie w uczciwej walce..panimajesz ty czy nie panimajesz..kiedy arka grała uczciwie nie było jej ani w 1 ani w 2lidze..panimajesz czy dalej głupa palisz jak wasz prezydent szprot.. Odpowiedz Link Zgłoś
fin-bal Re: CYRK I BAJERY:)) 28.05.08, 15:28 najpierw niech oddadza zabrane punkty Arce i Podbeskidziu i zobacz tabele panimajesz Odpowiedz Link Zgłoś
fin-bal Arka Gdynia bez barażu! 28.05.08, 15:23 chyba znajdzie sie w Polsce ktoś kto rozpedzi te zgraje dziadow z PZPN z Listkiewiczem na czele.Odebrac punkty to zrobili szybko ale zakonczyc ten balagan nie potrafią Kibice w Katowicach maja rację trzeba isc na Warszawkę i ich rozpędzic, co na to SOLIDARNOSC moze tam trzeba zastrajkować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN Re: Arka Gdynia bez barażu! IP: *.chello.pl 28.05.08, 20:04 dla mnie to jeden wielki syf ten pzpn.. wszyscay gadaja ze arce nie nalezy sie awans... to baranki spojrzcie w tabele... kto ma najwiecej bramek strzelonych?? KTO NAJWIECEJ RAZY WYGRAL W 2LIDZE?? kto najmniej razy przegral?? ARKA. Gdyby nie ujemne punkty to arka i podbeskidzie bylo by na czele tabeli... wiec nie pieprzyc glupot ze arka nie zasluzyla. tyle w temacie.. Odpowiedz Link Zgłoś