Gość: ikar IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.08, 23:19 czeba być nażelowanym portugalczykiem, żeby przegrać finał euro, u siebie, z grekami - znanymi farmerami kozich ssackuff; teraz czekamy, jak w portugalii, na lomot od zawodnikuff radzieckich :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czlak Re: Grecja - Szwecja 0:2. Grecki antyfutbol ukara 10.06.08, 23:25 Wpieriot sborna! (czy jakoś tak:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Grecja - Szwecja 0:2. Grecki antyfutbol ukarany.. IP: 213.25.167.* 11.06.08, 00:00 a tak sie chlop napinal ze polacy to tak zle graja bo to tamto sramto owamto zle robia a sami po dupie dostlai od szwedow jak amatorzy. jak na moje gdzyby to byl mecz decydujacy o wyjsciu z grupy to szwedzi jeszcze ze 2 brameczki im wcisneli. tak wiec frajer jestes panie trener hahaha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Grecja - Szwecja 0:2. Grecki antyfutbol ukara IP: *.acn.waw.pl 11.06.08, 10:36 Polacy grali za otwarty futbol? Grecy z kolei zabezpieczyli tyły I co? Wyszło na jedno, 2 w plecy, hehe. Panie cesarzu Otto - zajmij się pan swoimi przecinakami a naszą kadrę zostaw w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrugach Grecja - Szwecja 0:2. Grecki antyfutbol ukarany.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 00:37 heh, 'antygrecki' futbol greków... no jak sami przeciwko sobie grali, to i tak nieźle, że tylko 2 bramki stracili Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek Wielka szkoda 11.06.08, 00:58 że następny mecz Grecy grają z Rosjanami - którzy też teraz stoją pod ścianą - i wtedy może wszystko się jeszcze zdarzyć. Gdyby w następnym grali z Hiszpanią, to by było superszybkie adios - dostępu do brameczki nie mogliby już murować, a Hiszpańskie sępy tylko by na to czekały :) Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mats från Sv Grecja - Szwecja 0:2. Grecki antyfutbol ukarany... IP: *.bredband.skanova.com 11.06.08, 02:42 Hej Polski(Przepraszam moje pisanie, nie jestem Polak i ja uzywam slownik) Zlatan jest Krol, szkoda tylko ze jego midfieldplayers nie moga podac mu pilka na nogach, wtedy wiencej gol by zrobil. Mam takie pytanie: Dlaczego wiekszoszc polskie facety wygladaja jak Lewandowski? Dziekuje i mam nadzieje zobaczymy sie w EURO 2012. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loo Re: Grecja - Szwecja 0:2. Grecki antyfutbol ukara IP: *.cust.tele2.se 11.06.08, 05:16 a dlaczego wszyscy szwedzi wygladaja ja pedaly? a jak dziewczyna ktoregos idzie z innym sie je...-to chlopak idzie sobie na piwo z kumplami. Jestescie cioty i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: screen Re: Grecja - Szwecja 0:2. Grecki antyfutbol ukara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 15:19 Witamy rodaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Antyreportaz nagrodzony przez redakcje 11.06.08, 06:29 Co sie tam o bede o autorach tych wypocin rozpisywal. Janusz Glowacki zapewne powiedzialby tak: " lyly. lyly, a walizka na trzecim peronie ". I to jest najtrafniejsza recenzja tych "enteligentnych dywagacji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kylosławicz Hellas! Hellas! dalej wieżę że obronią tytuł! IP: *.domainunused.net 11.06.08, 06:34 a wszyscy ci co podniecają się gwiazdeczkami pokroju ronaldo, torres po raz kolejny będą mieli obrobioną du*ę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Hellas! Hellas! dalej wieżę że obronią tytuł! IP: *.broadband.pl 11.06.08, 07:42 Słoenik sobie lepiej kup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merek Nie często tak się cieszę, jak po tym meczu... IP: *.tieto.com 11.06.08, 07:29 Drżałem na myśl, że Grecy mogą znów wygrać ze swym stylem gry. Gdyby tak się stało, przestałbym oglądać ME... Uff! Antyfutbol ukarany i chwała za to Szwedom! Odpowiedz Link Zgłoś
porarelaksu Re: Nie często tak się cieszę, jak po tym meczu.. 11.06.08, 08:37 Chwała Szwedom. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziut Re: Nie często tak się cieszę, jak po tym meczu.. IP: 213.17.140.* 11.06.08, 08:53 Szwedy pokazaly ze greki som cienke. Soviety do domu i na svoie baby. Spain - Sverige remiza, a bude dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
perski_dziadzio Grecja - totalna szmacianka 11.06.08, 10:15 O ile o grze Holendrów (w poniedziałek) można powiedzieć "futbol totalny", to o grze Greków - "totalna szmacianka". Niech się postarają z ruskimi, to może zremisują. Ponieważ dobrze Grekom życzę, więc mam dla nich dobrą radę: niech mecz z Hiszpanią oddadzą walkowerem. Za walkowera przyznaje się tylko 0:3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polisquad Grecja - Szwecja 0:2. Grecki antyfutbol ukarany.. IP: *.renf.cable.ntl.com 11.06.08, 14:23 taa,trener grekow krytykowal polakow,a jego druzyna tez przegrala dwa zero..ciekawe co by bylo,jakby zamiast szwedow mieli niemcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr jahe Grecy chcieli sobie zażartować ze Szwedów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 15:51 ... i z kibiców na całym świecie. Skandynawowie dali im nauczkę,że z piłką nożna nie ma zartów. Gratuluję szwedom.Im kibicowałem bo rzeczywiscie chcieli grać. Grecy natomiast pajacowali.No cóż - jacy pajace - takie pajacowanie. To prawie tak jak w Polsce nasi sPISkowcy!!!!!!którzy kpią z Polaków. Chociaż prawie robi wielką różnicę.Do naszych pisiorów jeszcze im bardzo daleko!!!!!Dotknie ich jednak jak greków kara sprawiedliwosci dziejowej. Odpowiedz Link Zgłoś