Gość: hej IP: *.dyn.optonline.net 14.06.08, 20:23 pierwszy! wejdz na polishgoals.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek To może być straszny mecz Z czuba i na żywo: Ro... IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 14.06.08, 20:27 Już dziś mistrz Europy pojedzie do domu panie Otto...buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Sędzia anulował bramkę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 23:14 Greków do domu odesłał sędzia. Gol był zdobyty jak najbardziej prawidłowo, zawodnik był w jednej linii z obrońcami. Jedni sędziowie ślepi, inni nadgorliwi. Do bani z takim sędziowaniem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hasan To może być straszny mecz Z czuba i na żywo: Ro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 20:30 Zapewne dzisiaj górą i tak będzie antyfutbol, a skoro limit emocji na dzisiaj został wyczerpany no to skończy się na fartownym golu dla Grecji ze spalonego. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve To może być straszny mecz Z czuba i na żywo: Ro.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 20:31 chłopcy gramy do końca, oglądamy do końca, wszystko. żeby dziewczyna wam to mówiła. Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.kaczynski Było ich sześciu 14.06.08, 20:31 Na poprzednich mistrzostwach, jak pewnie wszyscy dobrze pamiętają, była bardzo podobna grupa (tylko zamiast Szwecji, była Portugalia). A na mistrzostwach ci sami zawodnicy i antypiłka Grecji. To nie tylko kopanie piłki w obronie by nie przegrać (co kilka dni temu i tak nie udało), ale również ci sami zawodnicy. W pierwszym składzie Grecji na dzisiejszy mecz jest 6 zawodników, którzy grali również cztery lata temu: Nikopolidis, Seitaridis, Dellas, Basinas, Charisteas, Katsouranis. Rosja ma dla porównania dwóch - Anukowa i siedzącego na ławce Malafeewa. Tu nawet nie trzeba ratować europejskiej piłki poprzez wywalanie Grecji, wystarczy wykluczyć trenera Greków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart To może być straszny mecz Z czuba i na żywo: Ro... IP: *.dialog.net.pl 14.06.08, 20:36 Panowie Grecja dzis 4-3-3, chyba jednak beda niesli Akropol na Syberie. Odpowiedz Link Zgłoś
piobug To może być straszny mecz Z czuba i na żywo: Ro... 14.06.08, 20:38 a Bożo w studio miał na sobie garniturek i adidasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz probierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 20:40 to jest Michał "Zwróćmy uwagę" Probierz - wczoraj po meczu Holandia-Francja mówił "zwróćmy uwagę" co 10 sekund :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towariszcz To może być straszny mecz Z czuba i na żywo: Ro.. IP: *.chello.pl 14.06.08, 20:44 widze, ze nie zwrociliscie uwagi, ale michal probierz juz od kilku meczy moze byc spokojnie nazywany michalem 'zwrocmy uwage' probierzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzewo w spiewaniu hymnu... IP: 87.204.37.* 14.06.08, 20:44 grecy pobili ruskich 8-2. kiedys nie do pomyslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
criss82 Tu padnie dużo bramek... 14.06.08, 20:45 myślę że wygrają Rosjanie. Wybór należy do Ciebie albo mecz albo Opole:) albo kabareton po meczu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam jeden To może być straszny mecz Z czuba i na żywo: Ro... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.08, 20:55 Grecy grają jakby im się nie chciało. Przeciwnik z Grecją grać nigdy nie chce. No i masz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zając Poziomka To może być straszny mecz Z czuba i na żywo: Ro.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 20:58 Rosjanie mogą mieć problemy. Hiddink podobno narzekał, że podczas przedmeczowej analizy gry greków większość zawodników przysnęła, część zniechęciła się do piłki noznej a reszta poszła do sklepu. Tych ostatnich nie odnaleziono do dziś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike20 To może być straszny mecz Z czuba i na żywo: Ro... IP: 212.183.134.* 14.06.08, 21:00 Michał 'Widzimy' Probierz.Dobry partner dla Zbigniewa "NIESTETY" Bońka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart 50% EURO za nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 21:07 To już 16 z 31 meczów. Po pierwszej połowie będziemy na półmetku mistrzostw. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmaty.darek To może być straszny mecz Z czuba i na żywo: Ro.. 14.06.08, 21:08 Coś dziwnego się dzieje na boisku. Jakby coś się ruszało. Przypomina to trochę ruchy skał tektonicznych, ale jak tak dalej pójdzie "grecki mur" strzeli gola. Niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweu To może być straszny mecz Z czuba i na żywo: Ro.. IP: 85.222.86.* 14.06.08, 21:10 Nastrzelona ręką to kiedyś był rzut wolny pośredni. Czy ktoś jeszcze coś takiego w ogóle pamięta? Ja sobie przypominam, jak kiedyś był wykonywany tak chyba z 7 metrów od bramki, a w murze w bramce stało 3/4 drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rawiczanin 15 komentarzy... IP: 217.96.93.* 14.06.08, 21:11 15 komentarzy i aż 4 zamieszczone w relacji, widać jak bardzo "interesujecie" się meczem... A na pocieszenie dla Was ( dla mnie nie - chciałbym relację na żywo zagorzałych przeciwników żużla, bo z taką się jeszcze nie spotkałem) napiszę, że się cieszcie, ale nie musicie relacjonować Grand Prix ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człek To może być straszny mecz Z czuba i na żywo: Ro.. IP: 82.160.249.* 14.06.08, 21:11 od 18 usiłowałam się uczyć na egzamin z Polskiego Systemu Politycznego. A teraz naprawdę zaczęłam się uczyć! Historia powstania konstytucji kwietniowej zaczęła jawić mi się mega-ciekawie przy Tym Meczu Co Na Polsacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człek 4 lata temu Grecja wyszła z grupy z czterema (...) IP: 82.160.249.* 14.06.08, 21:13 Czyli, że kibicujemy Rumunom :P? Odpowiedz Link Zgłoś
zczuba Re: 4 lata temu Grecja wyszła z grupy z czterema 14.06.08, 21:17 nie, Polakom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człek Re: 4 lata temu Grecja wyszła z grupy z czterema IP: 82.160.249.* 14.06.08, 21:19 och wiem, wiem :))) Przeca to krotochwila była tylko :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yangus To może być straszny mecz Z czuba i na żywo: Ro.. IP: *.sanetja.pl 14.06.08, 21:18 Jeżeli kluby greckie w lidze grają tak samo jak ich reprezentacja na Mistrzostwach to bardzo współczuję Grekom cotygodniowej męczarni podczas sezonu (i nie piszcie, że Polakom należy też współczuć, że mają Orange Ekstraklasę bo doskonale o tym wiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherry To może być straszny mecz Z czuba i na żywo: Ro.. IP: *.centertel.pl 14.06.08, 21:20 Najciekawszy mecz ostatnich dni, szok ale! komentuje Roman i tylko dlatego oglądam. Bez Kołtonia żaden mecz nie będzie już taki sam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
criss82 Michniewicz cytowany przez Bońka ma rację!! 14.06.08, 21:21 Lepiej mądrze stać-Boruc, niż głupio biegać-Niopolidis Odpowiedz Link Zgłoś
juriusz Z nadzieją w przyszłość 14.06.08, 21:27 Jeżeli Rosja wygra, to trzeba będzie oglądnąć jeszcze tylko jeden mecz Grecji, RASSIJA, RASSIJA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Michniewicz cytowany przez Bońka ma rację!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 21:28 Bramkarz pozazdrościł Przyrowskiemu chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
criss82 Re: Michniewicz cytowany przez Bońka ma rację!! 14.06.08, 21:32 Gość portalu: jan napisał(a): > Bramkarz pozazdrościł Przyrowskiemu chyba. no tak, nie ma to jak polska myśl szkoleniowa, o której 4 lata temu mówił Jacek Gmoch :D Wtedy był tak dumny, że w Grecji jest mnóstwo polskich trenerów i że mają swój wkład w to mistrzostwo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zając Poziomka To może być straszny mecz Z czuba i na żywo: Ro.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 21:27 Hmm. Jeśli Rosjanie wyjdą z grupy to 21 czerwca zmierzą się w ćwierćfinale z Holandią. Dzien wcześniej urodziny mają grający w reprezentacji Wasilij Bierezucki i jego brat Aleksiej. Nie wiem czy to dobrze dla Rosjan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz znaczy kapitan IP: 212.180.168.* 14.06.08, 21:30 Szpakowski mial swojego kapitana Smiertina a Polsat kapitana Siemaka... to sie nazywa okreslenie hoeryckie czyli stale. tylko czemu tylko u Rosjan? inne druzyny nie maja kapitanow? Kapitan Ballack - brzmi prawie jak kapitan Kloss Odpowiedz Link Zgłoś