Dodaj do ulubionych

Cud mniemany, czyli Polacy i Chorwaci Z czuba i...

• Gość: Dario66 Brawo Listkiewicz i Banda dobijajacie piłęczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 22:48
      dobijajcie palanty.
    • Gość: matt nie pokazujcie się Polakom na oczy, szmaciarze! IP: *.acn.waw.pl 16.06.08, 22:49
      apel nie dotyczy Boruca, Rogera, Smolarka oraz młodych - Pazdana, Piszczka,
      Murawskiego i Zahorskiego - ci mają szansę jeszcze się czegokolwiek nauczyc.
      dobranoc...
      • Gość: hanys Re: nie pokazujcie się Polakom na oczy, szmaciarz IP: *.pools.arcor-ip.net 16.06.08, 22:53
        tylko do domu i to szybko szmaciarze jedne
    • Gość: koli Ehhhhhhhh taaa wina korupcji!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 22:50
      rany boskie dramat! Ci komentatorzy to takie ciolki! wylaczam ten
      telewizor i zaluje, ze sobie kupilam jedno piwko, a moglam sie
      domyslic ze tak bedzie!
      dobranoc
    • Gość: jaga polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 22:50
      komentatorzy to jakiś absolutny koszmar, nie można było wytrzymać ich zalanych żółcią relacji - jeszcze nie miałam do czynienia z takim dnem :( wielka szkoda, że jesteśmy skazani na Polsat.. być może zasypują nas swoim "znawstwem" w imię zasady, że ten kto krytykuje jest uznawany za inteligentniejszego? wrrrrr.... dobrze, że na pilocie jest przycisk <mute>
      • Gość: bartman Re: polsat IP: *.devs.futuro.pl 16.06.08, 22:52
        ...racja, Kołtoń wyp..... żałosny komentarz antypolskiego gnojka..
        przegrywać też trzeba umieć..
        • Gość: jaga Re: polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 22:55
          włacha!
          • Gość: bartman Re: polsat IP: *.devs.futuro.pl 16.06.08, 22:58
            ...aż zatęskniłem za Szpakowskim..
    • Gość: kibicka Brawo Boruc, Roger i Leo!!! IP: 88.156.66.* 16.06.08, 22:51
      Brawo dla Artura Boruca, bo gdyby nie On to byśmy przegrywali po 5-0! Brawo dla
      Rogera, bo dzięki Niemu na tym boisku coś się działo i zdobyliśmy jedną bramkę
      na Euro!! Brawo dla Leo, bo dzięki Niemu "zagraliśmy" na Euro! Chociaż to nie
      koniecznie dobrze...
    • Gość: wuetend Narodzie Wiecznie Przegranych! IP: 212.180.168.* 16.06.08, 22:52
      Oto NASZA reprezentacja
      • Gość: hanys Re: Narodzie Wiecznie Przegranych! IP: *.pools.arcor-ip.net 16.06.08, 22:55
        a zkim chcieliscie wygrac? z niemcami?znowu was pogonili krzyzacy.I bardzo
        dobrze bo juz urywaliscie im lby,polusy
    • Gość: liberał Cud mniemany, czyli Polacy i Chorwaci Z czuba i... IP: *.net.euron.pl 16.06.08, 22:52
      Gdyby trener Chorwatów rzeczywiście wystawił teściową na bramce, to nic i tak
      by to nie dało. Chorwaci zagrali bardzo słaby mecz, w drugiej połowie to już
      nawet nie chciało im się udawać, że atakują. Pięciu obrońców stało jak słupki
      kiedy Ebi kręcił kółeczka pod polem karnym i mimo, że go nie atakowali to on i
      tak nie trafiał w bramkę. Strzelili nam jedną bramkę, bo już tak się znudzili
      meczem, że chcieli naszych zdopingować do walki. Skutek był taki, ze tylko
      Boruc grał i Roger. Nikt biednego Rogera nie uświadomił i chłopak w swojej
      naiwności się starał. Chłopcy grali jak za Janasa, tzn stali i czekali aż
      Chorwaci sobie samobója strzelą. Nikt nie wychodził na pozycję, nikt nie
      potrafił wykonać szybkiego podania. Grali jakby prowadzili 5:0 i trzeba było
      jakoś doczekać do końca meczu. A takie zapowiedzi były, jak to się chcą
      odwdzięczyć publiczności za doping.

Od dziś kibicuję Turkom, oni pokazali jak należy walczyć do końca. Nasi
      pokazali jak im wszystko wisi, bo przecież w klubach i tak zarabiają. Leo
      uciekaj, uciekaj. Na nic twoje starania. Nawet Ebi już przesiąkł atmosferą
      naszej reprezentacji.
    • Gość: tyneQ mecz o wszystko a właściwie (juz) o nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 22:53
      to był mecz BORUC:CHORWACJA i tyle...........
    • Gość: a Cud mniemany, czyli Polacy i Chorwaci Z czuba i... IP: *.toya.net.pl 16.06.08, 22:53
      niczego innego nie można było się spodziewać..
    • wili75 Cud mniemany, czyli Polacy i Chorwaci Z czuba i.. 16.06.08, 22:53
      może szpakowski wali gafy ale ma przynajmniej ikre
      • Gość: jaga Re: Cud mniemany, czyli Polacy i Chorwaci Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 22:59
        po dzisiejszym popisie polsatowskich komentatorzy - Szpakowski to dla mnie absolutny debeściak :))
    • Gość: mu Cud mniemany, czyli Polacy i Chorwaci Z czuba i.. IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.08, 22:53
      Boruc swietny, reszta do wymiany chyba, czy sa gdzies jacys tacy, czy trzeba ich za granica szukac? psychika to jedno, nawet przygotowanie fizyczne mozna jakos opanowac, ale dlaczego technicznie sa do bani, tego naprawde nie wiem, w koncu ciezko niby trenuja... wyszlo jak zwykle!
    • Gość: vale46 Cud mniemany, czyli Polacy i Chorwaci Z czuba i.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 22:54
      dno!!! Chorwaci grali tak jakby oni byli w naszej sytuacji! Ja
      oczekiwałem że będą nasi kopacze grżdz trawę a po meczu wszyscy
      padną na murawę ze zmęczenia!!! Żenada! Było jak zawsze!! Kompletny
      brak ambicji!!! DNO!!!!Brak słów!!
    • kaganovvicz I po nam byli ci kosztowni cudzoziemcy? 16.06.08, 22:54
      Moze z polskim trenerem i bez brazylijczykow by nam poszlo lepiej? A
      juz na 100% taniej i uczciwiej. Zreszta co to mnie obchodzi. To byla
      nie moja druzyna: z trenerem i zawodnikami nie mowiacymi po polsku i
      z reszta wystepujaca glownie w zagranicznych klubach... :(
      Zmarnowane pieniadze!
      • Gość: hanys Re: I po nam byli ci kosztowni cudzoziemcy? IP: *.pools.arcor-ip.net 16.06.08, 22:56
        cudzoziemcow mieliscie juz pod grunwaldem
    • mw-te Polacy do ksiegi rekordów Guinessa!!!! 16.06.08, 22:54
      3 mecze i 1 strzelona ze spalonego bramka!!!! To sie kwalifikuje do ksiegi
      rekordów -dziedzina: najgorsza reprezentacja europejska jaka kiedykolwiek
      istniała!!! Dobranoc państwu.
      • Gość: hanys Re: Polacy do ksiegi rekordów Guinessa!!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 16.06.08, 22:58
        caly narod na lotnisko ,witac najlepszych pilkarzy
        • mw-te Re: Polacy do ksiegi rekordów Guinessa!!!! 16.06.08, 22:59
          Gość portalu: hanys napisał(a):

> caly narod na lotnisko ,witac najlepszych pilkarzy
          smołą i pierzem :PPP
      • Gość: Johann Re: Polacy , nic sie nie stalo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 23:01
        Przeciez to dla was normalka , tak dawac d*pska.Aten hochstapler
        bedzie tych gamoni jeszcze dlugo zwodzil.Choc mysle, ze odejdzie
        sam.A co z ta blacha , otrzymana od Alzheimera Wspanialego? Musi ja
        oddac?
    • Gość: LOLKA WSTYT I CHANBA!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.08, 22:55
      PORAŻKA! INACZEJ NIE POTRAFIĘ TEGO OKREŚLIĆ...
    • Gość: bose Nie martwcie sie... inni maja gorzej IP: *.214-224-89.dsl.completel.net 16.06.08, 22:56
      Kiepska pociecha, ale Rodacy - nie martwcie sie!! Pierwszy raz na
      Euro i gra slaba, ale bez wstydu!! Nie mozna tego porownac do
      obciachu, jaki przezyli butni Francuzi osmieszeni przez Holendrow i
      Rumunow. MIeszkam we Francji i wiem o czym mowie. A Czesi - tak
      gorzkia porazke mozna porownac tylko do naszego uwebbionego meczu z
      Austria. Glowa do gory! Na mistrzostwach swiata bedzie lepiej.
      • Gość: jaga Re: Nie martwcie sie... inni maja gorzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 23:05
        też tak myślę - jest dobrze. niepotrzebnie idziemy w cały ten polski pesymizm. najbardziej rażą komentarze dziennikarzy - gazety nie zostawiają suchej nitki na naszych piłkarzach po każdej porażce i tylko pogłębiają narodowy brak wiary. trochę więcej optymizmu - z tym naprawdę łatwiej się żyje
    • Gość: papki1 Prywatny folwark Leo IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.08, 22:56
      Przykro mi na to patrzeć co się dzieje podczas EURO 2008 z reprezentacją
      Polski. Niestety selekcjoner naszej reprezentacji stworzył sobie w niej
      prywatny, pomarańczowy folwark. Pytam się jakim prawem na EURO pojechał
      Pazdan, Kokoszka, Wawrzyniak czy Żurawski. Na pewno ta pierwsza trójka nie
      pojechała o naukę bo sam Leo mówił, że taki turniej jak ME nie są odpowiednim
      miejscem na naukę. I żądam odpowiedzi bo to jest nasza, polska rep. Beenhaker
      po dwóch pierwszych meczach mówił że słabo gramy bo Polscy piłkarze nie grają
      w swoich klubach. Pytam się czemu nie powołał Jelenia, Wichniarka, Sikory,
      Majewskiego, Brożka, Gancarczyka. Jeżeli mi ktoś powie inny powód niż ten że
      Leo stworzył sobie prywate z naszej reprezentacji to przyznam racje. Ale
      żadnego innego logicznego wytłumaczenia tej sytacji nie ma. W dodatku Mike
      LIndeman po co on tam jest? Przecietny fizjolog. Bo to kolega Leo. Sądze że
      Leo zaksztusił się sukcesem z eliminacji.
      • Gość: bartman Re: Prywatny folwark Leo IP: *.devs.futuro.pl 16.06.08, 23:03
        ...już Ci odpowiadam.. Jeleń też nie gra - widocznie przeoczyłeś, Wichniarek,
        Brożek grają w reprezentacji jak śpiące królewny- przeczytaj sobie jekikolwiek
        wywiad Z Broziem - zawsze brak determinacji.. Sikora - dobry na ligę, Majewski-
        tu się zgodzę..

po prostu jesteśmy za słabi, ale przynajmniej już nie czekamy tylko na kontrę..
        żaden polski trener nie dorasta do pięt Leo..
        • asimek Re: Prywatny folwark Leo 16.06.08, 23:08
          A może lepiej było jednak czekać na kontrę. W ten sposób Chorwaci grali z Niemcami.
          Poza tym rozumiem, że Twoim zdaniem wyniki są kiepskie, ale styl dobry i
          rokujący nadzieję. Czy Ty aby oglądałeś te mecze?
          • Gość: bartman Re: Prywatny folwark Leo IP: *.devs.futuro.pl 16.06.08, 23:11
            ... wyniki są kiepskie i styl kiepski, znajdź lepszych piłkarzy lub sensowną
            radę, wskaż polskiego trenera, który z nimi osiągnie wiecej..
      • asimek Re: Prywatny folwark Leo 16.06.08, 23:06
        Uważaj. Popełniasz bluźnierstwo. Obraziłeś najwspanialszego trenera globu i
        "prawdziwi" kibice ci tego nie wybaczą. Zaraz podejmą naszpikowaną argumentami
        polemikę.
        Ten hochsztapler, który ma jeszcze czelność wszystkich traktować z góry powinien
        takiemu Engelowi czyścić buty. Kadra Engela wygrała z pierwszym zespołem USA,
        który był w tym meczu świetny i nie walczył wtedy o pietruszkę, jak Chorwaci
        dzisiaj. Amerykanie walczyli wtedy jak równi z równym z Niemcami o półfinał. A
        teraz.
        Rację ma Boniek. W kadrze liczy się mierny, wierny, bierny a nie ambitne
        zadziory w stylu Błaszczykowskiego, Jelenia i Wichniarka.
        • Gość: bartman Re: Prywatny folwark Leo IP: *.devs.futuro.pl 16.06.08, 23:20
          Engelowi- chyba żartujesz, gra z Koreą była jeszcze bardziej tragiczna niż
          teraz.. no i blamaż z Portugalią... a zaraz zaraz kogo wyprzedzili w
          eliminacjach _ Norwegię i Ukrainę.. wow ... człowieku zastanów się co piszesz..
    • Gość: Patrycja Cud mniemany, czyli Polacy i Chorwaci Z czuba i... IP: *.petrus.pl 16.06.08, 22:57
      Te mecze Polski to porażka;/
      Nie pomoże nam nic, ani trener ani cud, bo nawet ich nie potrafimy wykorzystać. Pokazaliśmy tylko to, że wszyscy mają rację nielicząc się z nami w Europie. Musimy zmienić dużo, bardzo dużo. A zacząć powinniśmy od dymisji Listkiewicza i zmian w PZPN, bo to moim zdaniem najlepsze rozwiązanie, bo zauważcie, ze każdy trener jest zły, źle przygotowuje reprezentację do meczów, ale to nie ich wina, tylko PZPN! M.Listkiewicz wielokrotnie miał podobno podać sie do dymisji, ale nigdy tego jeszcze nie zrobił, a jeżeli chce, aby nam się polepszyło to powinien wreszcie to zrobić!!
      • Gość: hanys Re: Cud mniemany, czyli Polacy i Chorwaci Z czuba IP: *.pools.arcor-ip.net 16.06.08, 22:59
        nic juz nie zmienicie, jedynie wruccie na drzewa
    • Gość: ruichi Cud mniemany, czyli Polacy i Chorwaci Z czuba i.. IP: 86.46.52.* 16.06.08, 22:58
      Boruc, potem Roger i dlugo dlugo nikt... nic nie gralismy.. paradoksalnie
      najlepiej zagralismy z Niemcami. Nie wiem czy to wina pilkarzy czy sztabu
      szkoleniowego, ale nasi pilkarze byli wolni, niedokladni, stali w miejscu
      czekajac na zbawienie chyba, zamiast wychodzic do pilki. Krzynowek od 5-6 meczy
      nie gra nic, Lewandowski moglby grac w rugby. Obrony nie mielismy wcale,
      chlopaki grali jakby sie po raz pierwszy widzieli na boisku. No i nie mial kto
      strzelac. Jedyna bramka dla nas na tych ME padla ze spalonego... ;/ ŻAL
    • Gość: kibic Podziekowania dla telewizji N i TVP IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.06.08, 22:58
      Serdeczne podziekowania za mozliwosc obejrzenia
      meczu dla super -pseudo hd- telewizji N jak i
      naszej abonamentowej TVP!
      Ps. To jest SKANDAL na miare swiatowa !!!
      • Gość: hanys Re: Podziekowania dla telewizji N i TVP IP: *.pools.arcor-ip.net 16.06.08, 23:02
        to co widzieliscie to najlepsza transmisja dla was
    • Gość: ja Cud mniemany, czyli Polacy i Chorwaci Z czuba i.. IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.08, 22:58
      uraziła mnie wypowiedź o rogerze... po prostu szkoda klawiatury na komentarz :(
      • Gość: hanys Re: Cud mniemany, czyli Polacy i Chorwaci Z czuba IP: *.pools.arcor-ip.net 16.06.08, 23:00
        to krzyzak z brazyli
      • mw-te Re: Cud mniemany, czyli Polacy i Chorwaci Z czuba 16.06.08, 23:02
        Gość portalu: ja napisał(a):

> uraziła mnie wypowiedź o rogerze... po prostu szkoda klawiatury na komentarz :(
        >
        qwa mac...sorry ale juz mnie cholera wzieła... a co takiego wspaniałego zrobił
        Roger poza strzeleniem 1 bramki ze spalonego??? pytam sie!!!!!
    • Gość: arturtl Cud mniemany, czyli Polacy i Chorwaci Z czuba i... IP: *.range86-150.btcentralplus.com 16.06.08, 23:01
      ile jeszcze tych poniżeń dla POLSKICH KIBICÓW??????!!!
      nieudacznicy, betonowe buty!wróćcie lepiej do tego co umiecie najlepiej tj.
      wysiadywanie jajka na ławkach przeciętnych klubów...kasa leci...aha i pozdro
      dla PREZESUNIA LISTKIEWICZA...nienawidzę cie gościu!!!!
      • Gość: hanys Re: Cud mniemany, czyli Polacy i Chorwaci Z czuba IP: *.pools.arcor-ip.net 16.06.08, 23:04
        kogo to obchodzi ,kogo ty nawidzisz, wazne ze jada do domu
    • Gość: karamba hihihi widac było w ich oczach... IP: *.chello.pl 16.06.08, 23:02
      ...tę wolę walki hihihi. Walczyli jak muchy polegli jak muszka owocówka. Dno i
      wodorosty!!! Czekam z niecierpliwością co teraz o medalu powie jakiś tam
      kopacz Smolarek. A. Boruc później lata świetlne nic.
    • Gość: fincz Cud mniemany, czyli Polacy i Chorwaci Z czuba i... IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 16.06.08, 23:02
      to nie wina Leo to wina naszego systemu szkolenia zacznijmy od podstaw a
      poźniej myślmy o szansach na wielkich turniejach!!!!
      • mw-te Re: Cud mniemany, czyli Polacy i Chorwaci Z czuba 16.06.08, 23:07
        Gość portalu: fincz napisał(a):

> to nie wina Leo to wina naszego systemu szkolenia zacznijmy od podstaw a
        > poźniej myślmy o szansach na wielkich turniejach!!!!

qwa mac..ale u nas od podstaw zaczynaja od 2 dekad!!!! i co ? i ch..!!!
        to moze skonczmy z podstawami a niech reprezentacja składa sie z ludzi
        potrafiacych grac skutecznie w piłke kopana a nie zgraji trampkarzy.
    • Gość: antoni P. chociaż polscy kibice się spisali.. IP: *.icpnet.pl 16.06.08, 23:03
      polskie flagi wisiały nie tylko w Poznaniu czy innych miastach Polski, ale też
      za granicą, np. w Niemczech polskie flagi można było zobaczyć na samochodach w
      oknach, zdjęcia flag polskich za granicą znajdziecie tu:
      ezoterycznypoznan.pl/news/98/18/
      • Gość: hanys Re: chociaż polscy kibice się spisali.. IP: *.pools.arcor-ip.net 16.06.08, 23:05
        ci co w niemczech mieli polskie flagi to zdrajcy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka