mirod80 07.01.14, 20:33 Robert wreszcie oficjalnie w Bayernie :) Mówcie co chcecie, ale ja uważam, że to dobrze ;) Świetnie o tym pisze Michał Pol michalpol.blog.pl/2014/01/06/transfer-lewego-to-meisterstuck/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Robert w FCB :) IP: *.rev.stofanet.dk 25.01.14, 07:19 tekst, beznadziejnosc jak transfer Lewandowskiego ale byl ostrzegany np. przez Klose i Podolskiego, chlopie, nie idz do FCB, trzeba znac tych ludzi z FCB, ich mentalnosc, stosunek do Polakow, jeszcze nigdy a przypatruje sie im od ponad 40 lat, nie slyszalem nic pozytywnego odnosnie Polski i Polakow, no coz, Lewandowski wybral i Lewandowski poniesie konsekwencje, zle mu nie zycze ale obawiam sie, ze skonczy tak jak Podolski, co do jego "swiatowej klasy" wole sie nie wypowiadac ale do wielkich brakuja ............................... Odpowiedz Link Zgłoś
frazier Re: Robert w FCB :) 29.01.14, 16:11 Myślę, że to duże wyzwanie dla niego i będzie mu dużo trudniej niż w BVB. Wolałem żeby przeszedł do Anglii, ale cóż to jego wybór, zrobił jak chciał i życzę mu wszystkiego dobrego, ale Bayernowi kibicować nie zamierzam ... Odpowiedz Link Zgłoś