Dodaj do ulubionych

Konfrontacje na przedpolu: Francja - Włochy

IP: *.chello.pl 17.06.08, 15:41
No jak kto? Alizee, to oczywiste. Reklamy miażdżą.
Obserwuj wątek
    • Gość: sZfedo Re: Konfrontacje na przedpolu: Francja - Włochy IP: *.karolin.pl 17.06.08, 16:26
      A wiec remis :] W reklamach gora Francja (fajniejsza laseczka) tenisisci na remis oj wybaczcie to sa kobiety. :D czyli tenisistki na remis no i oczywiscie w poplaskach gora Anna Tatangelo. Alizee jakas taka dziewczynkowata.
    • Gość: Błażej D. Re: Konfrontacje na przedpolu: Francja - Włochy IP: 83.238.70.* 17.06.08, 16:35
      No jak dla mnie remis- Mouresmo strzeliła samobója, ale Alizee wyrównała w pięknym stylu.
    • Gość: dem Re: Konfrontacje na przedpolu: Francja - Włochy IP: *.gprs.plus.pl 17.06.08, 17:16
      Tatangelo ładniejsza, Alizee wyrwana z podstawówki :)
    • Gość: ;D Re: Konfrontacje na przedpolu: Francja - Włochy IP: *.speed-net.pl 17.06.08, 17:31
      Gol Alizee padł ze spalonego: tinyurl.com/47aqk9
    • Gość: Sto Re: Konfrontacje na przedpolu: Francja - Włochy IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.08, 19:54
      Alizee > all
    • Gość: nn Re: Konfrontacje na przedpolu: Francja - Włochy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 20:42
      a gdzie jest piękna pani z telewizji, gwiazda youtube Melissa Theuriau?
      www.youtube.com/watch?v=FoQLOCU6KBg
    • Gość: j Re: Konfrontacje na przedpolu: Francja - Włochy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 00:38
      Francja wygrywa.. ale tylko na przedpolu
    • Gość: _szymk_ Re: Konfrontacje na przedpolu: Francja - Włochy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 08:13
      a ta ostatnia reklama na pewno włoska? na końcu pojawia się zgrabne hasło: "suendhaft gut". Na włoski jakoś mi to nie wygląda....
    • jan_maliniak Re: Konfrontacje na przedpolu: Francja - Włochy 18.06.08, 11:37
      Ja, ja, na pewno włoska. Pewnie z Tyrolu Południowego. Albo cuś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka