Gość: LJ IP: 77.79.213.* 14.07.08, 08:46 Interesujący wywiad, ciekawa osobowość, uczciwy człowiek. Tak trzymać. Potrzeba nam takich w polskim bagnie futbolowym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grand Bahia Re: Ulatowski ?????????????????????? IP: *.dip.t-dialin.net 14.07.08, 09:19 A kto ty jestes panie Ulatowski i kogo to interesuje gdzie ty stawiasz Benhakera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manic_Miner Re: Ulatowski ?????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 09:28 > A kto ty jestes panie Ulatowski Moze lepiej przerzuc sie na hokej, albo koszykówke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neoleo Re: Ulatowski ?????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 12:02 taaak bardzo uczciwy , jak to mistrzostwo zagłębia kiedy Ulatowski był asystentem , a na stadionach skandowano "Zagłębie to h.u.je , Zagłębie mecze kupuje " . Cała polska wiedziała , a ty nie panie Ulatowski , a po czyim meczu sędziego zwinęli z gotówką panie Ulatowski- nie Zagłębia Lubin , ale z reprą ciężko będzie kupować ale od menagerów można zawsze coś wziąć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grand Bahia Re: Ulatowski ?????????????????????? IP: *.dip.t-dialin.net 14.07.08, 12:18 Moja ulubiona dyscyplina to szachy, a ty w czym jestes dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciniak Re: Ulatowski ?????????????????????? IP: *.dip.t-dialin.net 14.07.08, 12:22 To ten co krecil lody w Zaglebiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CM rządzi :) Ulatowski: Beenhakker to człowiek futbolu, staw.. IP: *.kcb.pl 14.07.08, 09:30 <Prowadziłem Trotter Reykjavik. Wygrywało się Ligę Mistrzów, parę spektakularnych transferów też przeprowadziłem.> Nie wiem czy dobrze zrozumiałem tę wypowiedź - w CM kierował Trotter Reykjavik i wygrał LM? Po kilkunastu sezonach można faktycznie cuda stworzyć, ale czy aż takie...? Mnie się zdarzyło wygrać w 1. sezonie PUEFA z Wisłą (tą ekipą Kasperczaka, która w realu wygrywała z Parmą i Schalke) i zaraz potem awansować do LM, a w jeszcze starszej wersji w 1.sezonie przegrałem Widzewem finał LM z Barcą. A więc reguła "beginner's luck" - z ekipami spoza Polski wyniki jeśli były to po kilku sezonach i tylko PUEFA, do LM się nie załapałem, bo za trudno było wygrać np. Primera Division z Malagą albo Serie A z Salernitaną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojebejbe Re: Ulatowski: Beenhakker to człowiek futbolu, st IP: 195.117.201.* 14.07.08, 12:34 > Nie wiem czy dobrze zrozumiałem tę wypowiedź - w CM kierował Trotter > Reykjavik i wygrał LM? Po kilkunastu sezonach można faktycznie cuda > stworzyć, ale czy aż takie...? Można. Drugoligowy GKS Bełchatów wygrywa LM, albo włoskie Chieti z Włoskiej S2A zdobywa mistrza Włoch. Ale to w CM 01/02, którego ogroooomnym fanem jestem - obok D2 to jedyna gra jaką mam na dysku zainstalowaną, a sejwy zajmują mi pół dysku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret staw... IP: 212.76.37.* 14.07.08, 09:51 największe sukcesy odnosiliśmy gdy trenerami kadry byli ludzie o staromodnych imionach Kazik, Antek - warto więc postawić na Cześka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: staw... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 11:09 a może jednak Leon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lamps8 Kłamca Ulatowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 11:19 Wygrał LM Trotterem Reykjavik, już ja to widzę. A ile razy zapisywał gierkę? Oszust i narcyz. Co on sobie myśli, że kupi kibiców i dziennikarzy opowieściami o Bobbym Robsonie, Jose Mourinho, Arsenie Wengerze? Bo w te bajki o football menedżerach nikt z grających mu nie uwierzy. Asystentem Leo powinien być trener, który sprawdził się w europejskich pucharach, a nie jakiś nowy polski Mourinho. Niestety to kolejny trener, który pięknie mówi, a mało robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neoleo Re: Kłamca Ulatowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 11:57 Po prostu startuje , bo bliżej koryta łatwiej załatwić licenncje UEFA Pro , ja bym zaczekał na wyniki kwalifikacji panie Engel , jak przegrają pierwsze 2 mecze to Benchłtura oddaje krzyż kawalerski , a Ulatowski zapomina i licencji . Benchałtura , Kaczka wiedziała a order przyznała . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelonek666 ale byłoby śmianie gdyby po tylu kilogramach IP: 195.47.201.* 14.07.08, 13:33 walzeliny PZPN powiedział Ulatowskiemu: Sorry Winetou... hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś