Gość: fidzew Wiceprezes Arki Gdynia: Zbojkotujmy tę zasr... .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 13:33 Ale w Arce umoczeni byli wszyscy nawet sprzątaczka maczała palce - hehehe. A w Widzewie powinien siedzieć Szymański a nie cały Widzew!! Cacek nie jest skorumpowany !!!! Precz z sejmem i Tuskiem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Wiceprezes Arki Gdynia: Zbojkotujmy tę zasr.. IP: *.mysmart.ie 24.07.08, 13:40 danziger ze wsi pod lwowem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba_arka Re: Wiceprezes Arki Gdynia: Zbojkotujmy tę zasr.. IP: *.chello.pl 24.07.08, 13:55 wypraszam sobie. Ciekawe co wy, betony, zrobilibyście w Naszej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viornisko "Znowu nas przekręcą" - Okradli zlodzieja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 14:09 Chyba się komuś główka przegrzała. O ile obecne zachowanie PZPN i PKOL jest kompromitacyjne, to twierdzenie, ze Arka zostala ponownie przekrecona (rok po roku) jest smieszne, zenujace! Przeciez to Arka krecila mecze na oczach milionow urzadzajac sobie kpine z wszystkich: kibicow, mediow... To nawet ciekawy pzypadek, gdy ZLODZIEJ zostaje okradziony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Wiceprezes Arki Gdynia: Zbojkotujmy tę zasr.. IP: *.wlan.plusgsm.pl 24.07.08, 14:26 Do debila, widac twoj poziom obrazac kazdy moze, brak mi slow na takich jak ty. Z gdanska jestes a chyba do niemiec masz zamiar sie wyprowadzic mam nadzieje ze szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odkłamywacz panowie z mysiej IP: 193.25.185.* 24.07.08, 14:34 to nie można pisać prawdy o synu napy cegielskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
eurotram Re:danziger a ty skad sie urwales ?. 24.07.08, 15:04 Słuchaj buraku jeden:pisowska propaganda chyba resztki mózgu ci wypaliła,ale lepiej uważaj,bo pracujesz intensywnie nie na kolejną kasację posta,tylko na BANA!Nie wiem,skąd się wziąłeś,ale ja się urodziłem i wychowałem w najpiękniejszej dzielnicy Gdańska,czyli we Wrzeszczu,kilkaset metrów od stadionu.I jakoś,choć się to może nie mieści w twojej zakutej łepetynie,nie przeszkadza mi to życzyć jak najlepiej OBU tym klubom:zarówno Lechii jak i Arce! Miejsce na stadionach jest tylko dla normalnych kibiców;kiboli (wszystkich,czyli bandytów przynoszących zadymami wstyd zarówno Arce jak i Lechii lub plujących bez sensu w necie na "największego wroga swojego ukochanego klubiku") należałoby po prostu potraktować ostrą amunicją... a Trójmiasto tylko by na tym zyskało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danziger Re:danziger a ty skad sie urwales ?. IP: 193.25.185.* 24.07.08, 15:21 eurotram, słuchaj buraku jeden, widać że pisowska propaganda resztki mózgu ci wyżarła. Nie będę cie straszył bo jesteś niższą formą życia, więc nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy. Zakutą łepetynę to masz ty i twoi rodzice, buraki takie jak ty. pisząc że kiboli trzeba potraktować ostrą amunicją stawiasz się w rzędzie kociołka, kiszczaka i innych czerwonych oprawców. kibole powinni odpowiadać normalnie, to znaczy na podstawie kodeksu, a co za tym idzie udowodnienia winy. tylko tacy zakompleksieni mogą nienawidzić bliźniego i życzyć im śmierci. oczywiście widać że jadu do twojej pustej łepetyny dolali ziobro i inne pisowski tłuki. jesteś najlepszym produktem indoktrynacji radia maryja i trybuny ludu. więc ty bezmyślna istoto, będę się za ciebie modlił, u nas na morenie można poświecić domowe zwierzęta, więc i dla tego bezmózgiego odpadku genetycznego może łaska spłynie. Odpowiedz Link Zgłoś
eurotram Re:danziger a ty skad sie urwales ?. 24.07.08, 16:04 Żałosne.Ale jednym mnie autentycznie zaskoczyłeś:myślałem,że idiotyzmy w podobnym stylu może pisać jedynie zafascynowany PiSem łysy kibol.Chyba się jednak myliłem:ta bezrozumna nienawiść ma inne źródło (czyżby jakieś lokalne kółko neonazistowskie?Wszystko by pasowało,łącznie z obsesyjnym antykomunizmem). Dalsze prowadzenie dyskusji z tobą uważam za jałowe,ale tak ciekawości jeszcze na koniec spytam:ile jeszcze razy muszą cię wykasować,żebyś zrozumiał jakie idiotyzmy wypisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DANZ do tow. eurotram IP: 193.25.185.* 25.07.08, 08:00 A ty mnie nie zaskoczyłeś, w twojej wypowiedzi widać twoje ograniczenie umysłowe i ciasnotę horyzontów. Budujesz sobie biało czary obraz świata, my dobrzy biały, oni źli czarni. Jak coś się nie mieści w twoim małym móżdżku to od razu zaskoczenie. Więc wiedz że dla mnie to normalne że w moim Gdański i tacy jak ty się pałętają (nazywam was turystami), twoje istnienie mimo że bolesne dla mnie, jest jednak całkowicie do przyjęcia. Ty biedaku nawet nie wiesz jakim jesteś produktem komuny oraz PISdusiów. Żyj sobie w tym twoim ciasnym świecie, rzeczywistość dla ciebie i tak jest zbyt bolesna. ps. nie obradzisz się jak cię na zakończenie tej dyskusji nie pozdrowię? Sam chyba przyznasz że brzmiało by to fałszywie :-) DANZ Orlęta Lwowskie, Gdańskie Lwy, to my, to my. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re:danziger a ty skad sie urwales ?. IP: *.mysmart.ie 24.07.08, 17:38 Brawo, jestem z Gdyni i w pelni Cie popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re:danziger a ty skad sie urwales ?. IP: *.mysmart.ie 24.07.08, 17:39 to oczywiscie do eurotrama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BASKET Wiceprezes Arki Gdynia: Zbojkotujmy tę zasr... .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 15:13 A jak Zagłębiu sezon się nie uda, to się odwołają, bo za późno piłki Pumy dostali i nie mogli się do sezonu przygotować. Dostaną majstra. A Arka nie tymi piłkami trenowała, więc jak się odwoła to dostaną awans do ekstraklasy. Odpowiedz Link Zgłoś
men_53 Chwila szczerości? Liga faktycznie jest zasr... . 25.07.08, 08:10 Co prawda, to prawda - polska liga jest zasr... . I to od dawna. I udział Arki jest w tym zasr... duży. Dziwię sie tym, których jej rozgrywki jeszcze rajcują. Odpowiedz Link Zgłoś