Gość: manol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 20:03 Kibic zwierz - fani chuligani ! Tak ma wyglądać właśnie liga ! Nikt niewinny nie ucierpiał ! DLa takich zadym warto żyć ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lublinianin Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lubli... IP: *.chello.pl 03.08.08, 20:05 a ja slyszalem ze kibicow widzewa bylo 1200 a nie jak podaja 500 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jura fajnie na trybunach, poza nimi jeszcze fajniej :-) IP: *.tktelekom.pl 03.08.08, 20:51 Dobrze słyszałeś. Jak widzisz w teksty pseudopismaków nie ma co wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psycholog Ci ludzie powinni być wysyłani na pola minowe IP: *.250.220.87.dynamic.jazztel.es 03.08.08, 21:47 Albo praca na rzecz społeczeństwa, albo przy rozbrajaniu pól minowych. Albo do Darfuru, na pierwszy szereg. Nie mają celu w życiu, trzeba go im wskazać. Pełen wrażeń, przeciwnik też się znajdzie. Nie ma problemu. Ale dlaczego inni mają za nich płacić za leczenie, za więzienie? Na ciężkie roboty, do ziemi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro czemu z moich podatków ochrania się te zwierzęta?? IP: *.centrum.gliwice.pl 04.08.08, 01:29 jak chca sie zabijac, lać, chlastać i kaleczyć to nie w majestacie prawa otoczeni przez bande niebieskich pajacow zwanych policjantami. w tym czasie policja powinna pilnowac ulic a nie patrzyc i jeszcze przeszkadzac jak kolesie robia przysluge ludzkosci i eliminuja swoje geny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Twarze Kiboli ewidentnie wskazują na patologiczne IP: *.uz.zgora.pl 04.08.08, 08:14 pochodzenie, gdzie płodzi się takie osoby od pokoleń po denaturacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WidzeWiak Re: Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lub IP: *.toya.net.pl 03.08.08, 21:21 no i dobrze slyszales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lubli... IP: *.pools.arcor-ip.net 03.08.08, 20:09 Dziki kraj, dzicy pijani tchorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asg ty trzezwo na swiat ani razu w zyciu pewno IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.08, 22:26 nie spojrzales, wiksy we lbie ci zaslaniaja realny obraz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tate Miejski kort tenisowy oddany w pacht -30zł/godz - IP: *.enterpol.pl 03.08.08, 20:13 chcesz grać ? płać ,potęzne srodki idą na piłke nożną , i co z tego mamy? zadymy , korupcje itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgoth Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lubli... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.08, 20:23 Polsce powinno odebrać się Euro. Nie potrafi poradzić sobie z korupcją, kibolami i nowymi stadionami. To czwarty świat. Odpowiedz Link Zgłoś
fatkot_nk Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lubli... 03.08.08, 20:24 Dziennikarzu! zarabiasz za ten txt? ile? a mówisz o filmiku z YT...żenada. ale filmik u już nie ma..więc co pozostają foto? w jakim celu jest napisany ten txt? by zwalczać "bandytyzm, chuligaństwo i kibolstwo"? w Polsce ile sie meczy odbyło w weekend? setki? a Ty piszesz o 10minutach...ale pasuje jak ulał do koncepcji GW w sprawie "kiboli". poza tym kłamiesz mówiąc: "kilka osób na trybunach pobito do nieprzytomności" - "Do Lublina przyjechało ok. 500 fanów z Łodzi" (skąd ta liczba? tyle biletów poszło w środę..z Łodzi? a słyszałęś o Rzeczpospolitej Widzewskiej?) "Znów zadymy kiboli" - (skąd ta liczba mnoga?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kp Re: Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lub IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.08, 20:44 > w jakim celu jest napisany ten txt? by zwalczać "bandytyzm, > chuligaństwo i kibolstwo w celu informacyjnym. > "Znów zadymy kiboli" - (skąd ta liczba mnoga?) stad ze ledwo sezon sie zaczal a mamy to samo co w poprzednim, czyli zadymy w prawie kazdej kolejce w I II albo III liidze. Skad Ty sie urwales??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jura zadyma IP: *.tktelekom.pl 03.08.08, 20:55 > w jakim celu jest napisany ten txt? by zwalczać "bandytyzm, > chuligaństwo i kibolstwo w celu informacyjnym. [J] Gdyby cel był informacyjny, pismak nie wprowadzałby czytelników w błąd. > "Znów zadymy kiboli" - (skąd ta liczba mnoga?) stad ze ledwo sezon sie zaczal a mamy to samo co w poprzednim, czyli zadymy w prawie kazdej kolejce w I II albo III liidze. Skad Ty sie urwales??? [J] To była zadyma - w liczbie pojedynczej. Było uważać na polskim ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asg Re: zadyma IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.08, 22:19 A gdzie jest blad ? Powinni jak najczesciej informowac, zeby byly naciski zeby policja dzialala i zamykala ta holote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.W Re: zadyma IP: *.icpnet.pl 03.08.08, 23:04 tĘ hołotę, a poza tym sie nie zgadzam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rassaa Re: zadyma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 10:16 a wlasnie ze wrecz przeciwnie......w angli gazety, radio i tv przesaly pisac o zadymach i od razu sie na stadionach poprawilo /oczywiscie razemz tym, poszlo takze prawo, infrastruktura itd./ ....oni to robia na pokaz zeby siebie zobaczyc lub poczytac o swoich "osiagnieciach"....nasza prasa poprostu bezmyslnie goni za sensacja ;(((((( a moze przestac o tym pisac jakby tego niebylo jestem ciekaw ich reakcji ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok200 Re: Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lub IP: *.dialup.ice.no 04.08.08, 04:04 filmik cały czas jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slimak Re: Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lub IP: 193.109.123.* 04.08.08, 10:28 Śmieszny jesteś kolego... Pewnie byłeś wśród tych idiotów na trybunach i teraz jęczysz bo tekst ci się nie podoba. Po co ten kekst? To praca dziennikarzy - podają informacje, jeśli nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLB Re: Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 01:29 Ale oni w tym przypadku nie podają żadnych informacji. Podają swój przekoloryzowany punkt widzenia, jedynym faktem pewnym na 100%, jaki można wyciągnąć z tego tekstu to taki, że mecz odbył się w Lublinie pomiędzy miejscowym Motorem i łódzkim Widzewem. Obejrzyj te filmiki. Nikomu tam nic się nie stało - nikomu. Zaczęło się od tego, że Motorowcy rzucali kamieniami i butelkami w sektor Widzewa. Kilkunastu Widzewiaków wyszło ze swojego sektora kulturalnie bramką i weszło na sektor Lublinian mniej kulturalnie - po przez płotek aby uspokoić to towarzystwo, skoro policja była bierna. W artykule całe zajście ujęto natomiast tak, jakby wszystkich pięciuset kibiców Widzewa (których było około 1000, tak swoją drogą) rozniosła w cztery strony świata klatkę dla przyjezdnych i przypuściło frontalny atak na sektor miejscowych, niczym angielska ciężka konnica w latach świetności tej jednostki. Dalej, Widzewiacy przepędzili cały setor Motoru w kilkunastu - brzmi niewiarygodnie, ale tak rzeczywiście było. W momenie, gdy byli ze sobą na wyciągnięcie reki nikt nikogo nie bił. Nawet jeden zbłąkany fan Motoru wracał do swoich, przeciskając się "koroną" wśród Widzewiaków. Nikt go nie ruszył. Dostał w twarz pięściami dopiero od kibiców swojego klubu... od tego się zaczęło. Później kibice Widzewa wracali do siebie, więc Motorowcy zaczęli ich gonić, bo poczuli zew natury czy coś podobnego. Jeden Widzewiak się potknął, tamci go dorwali i trochę poturbowali w dwunastu ludzi. Ale tak go poturbowali, że chłopak od razu wstał i wrócił na swój sektor nie wskazując swoich zachowaniem na jakieś uszkodzenia ciała. Później, chyba w odwecie, Widzewiacy dorwali jakiegoś Motorowca i w sześciu skopali chłopca i zlali "czymś w rodzaju kija". To "coś w rodzaju kija" było chyba jakąś uszczelką, bo po pierwszym "ciosie" złamało się w pół i wisiało takie złamane jak jakiś miękki materiał. Zresztą, nie kopali go jakoś wybitnie mocno. To nie była banda kolesi jak na filmiku z ustawki Arki z Legią, którzy są szersi niż wyżsi. To byli chłopcy w wieku ok. 20 lat, przeciętnej budowy ciała. Niby chłopak się nie podnosił i osunął się po ławkach, ale mi to wyglądało na świetną grę aktorską, a nie realistyczne zajście. Nie pobili go mocno, tyle. Nie było kopania po głowie ani nic w tym stylu, aby chłopak mógł stracić przytomność. To bardziej przypominało bójkę w wiejskiej dyskotece niżeli stadionową burdę. Tak to wygląda z mojego punktu siedzenia. A winna temu jest Policja. Zawsze znajdzie się grupa patałachów, którzy zechcą pobluzgać na przeciwną drużynę i rzucać w nią różnymi przediotami. Policja powinna była odgrodzić Widzewiaków od reszty stadionu, żeby coś takiego nie miało prawa się przydarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lubli... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.08.08, 20:26 Mam takie pytanie... czy wszystko co powiązane z GW na 100 meczów w Polsce w czasie weekendu opisze ten jeden, gdzie wybuchła awantura...czy nie zauważają tego że na większości meczów panuje fantastyczna atmosfera na trybunach, oprawy, doping itd. Nie czytajcie GW !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgoth Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lubli.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.08, 20:29 Polsce powinno odebrać się Euro. Nie potrafi poradzić sobie z korupcją, kibolami i nowymi stadionami. To czwarty świat. Zapomniałem napisać jeszcze o rasizmie. Incydent rasistowie na meczach są u nas co kolejkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ania1023 Re: Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lub 03.08.08, 20:33 o co poszlo: Relacja kibica Mororu z forum 90 minut "kibice motoru z kilkunastu skopali ok.50 letniego faceta który szedł z szalikiem Widzewa. jak kibice Widzewa weszli na stadion, to kibice motoru pobigli do nich z wiadomych celach. kibice Widzewa w liczbie ok.20-30 pogonili ich, po czym wkroczyli na koronę stadionu i przegonili cały sektor naszych kibiców. jakie tłumaczenia, ze tam były dzieci?? skoro te same dzieci tłukły przed meczem 50 letniego faceta. piłkarsko-porażka, kibicowsko-porażka, chuligańsko-porażka. widzew-dopin rewelacja, o takim my możemy tylko marzyć. u nas wznoszone są jedynie okrzyki cała polska w cieniu śląska i pozdrowienia do więzenia. ja już na motor nie pójdę. dosyć upokorzeń." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupotusk a tobie powinno się odebrać internet IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.08, 20:57 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kido Wstyd wstyd wstyd, kibice wstyd IP: *.aster.pl 03.08.08, 23:37 zamilcz cenzuro. Tak bylo. KIBICE MOTORU ZENADA.WSTYD MI ZA WAS, ALE JAK SIE MA MOZG WIELKOSCI ZIARNKA MAKU TO CO ZROBIC_ ODBIERA SIE SAME BODZCE A MYSLZADNA PRZEZ PUSTY DEKLIEL NIE PRZEPLYWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee zpbacz jak wodzew spekal przed jednym IP: *.sanetja.pl 03.08.08, 20:38 kibolem motoru pl.youtube.com/watch?v=C-avn8LAf ok drugiej minuty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herman Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lubli... IP: 208.99.75.* 03.08.08, 20:42 Eeee, nic sie nie stalo. Kilku pobitych do nieprzytomnosci, ewentualne uszkodzenia na stadionie, a przede wszystkim wstyd. Na Wyspach taki stadion by zamkneli w pizdziec i by byl spokoj. Skoro sami organizatorzy bagatelizuja taka sytuacje to ja bym nie wysylal tam nawet jednego policjanta. W sumie nie moja sprawa czy kogos pilka interesuje, czy pasjonuje sie "sztukami walki". Ale jesli ktos komus chce cos udowadniac to mozna sie umowic przeciez pod jakis lasek czy cos, bez zadnego "sedziego". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lubli... IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.08, 20:52 Jestem z lubelskiego i wstyd mi za Motor. Klub bez sponsora, bez kasy, bez stadionu, bez kibiców a teraz nawet bez chuliganów. WSTYD i HAŃBA!!! Honoru broni Górnik Łęczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lub IP: *.it-net.pl 03.08.08, 21:14 haha, ładny mi honor, korupcja i nic wiecej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisla krakow Re: Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lub IP: 80.50.54.* 03.08.08, 20:53 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabaku.no.gaara Re: Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lub IP: *.as.kn.pl 03.08.08, 21:00 Debile znow w akcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GD Wiocha... IP: *.ds.pg.gda.pl 03.08.08, 20:58 Najwidoczniej takie kluby jak Motor nie zasługują nawet na I lige - na tym poziomie juz trzeba umieć zabezpieczyć taką impreze, a lublinian to najwyraźniej przerosło. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lubli.. IP: *.radom.vectranet.pl 03.08.08, 20:58 najgorsze jest to, żę burdy i awantury pojawiają się już na meczach siatkówki, więc niestety już nie tylko piłka nożna wyzwala agresję, nie ma już sportu gdzie jest bezpiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. tych debili .. tych debili pilkarskich kibicow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 20:59 .. tych debili pilkarskich kibicow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieKSasupporter Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lubli.. IP: *.chello.pl 03.08.08, 21:02 fajna akcja jak za starych dobrych lat'90 i '80 starcie na plus dla RTS dziennikarzyny z sanhedrynu zas pisza bzdury HWDP Odpowiedz Link Zgłoś
porarelaksu Re: Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lub 04.08.08, 01:03 Idź po..jebie, zaciągnij się do legii cudzoziemskiej albo wyjedź na jakąś wojenkę. Tutaj pomału robi się cywilizowany kraj, nie ma już miejsca dla neandertali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lubli.. IP: 193.111.144.* 03.08.08, 21:14 Po co interweniować w czasie bójek? Niech się tłuką, nawet zabijają. Będzie mniej idiotów wśród nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregory Motor strasznie katował widzewiaków IP: 85.17.220.* 03.08.08, 21:17 aż żal było patrzeć jak ich masakrują. Szkopuł w ty, że to widzew zaczął, ale chyba nie spodziewał się takiej młócki ze strony Motoru. Na boisku wygrał widzew, ale na trybunach Motor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdz Re: Motor strasznie katował widzewiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 21:19 kompleksy ah te kompleksy 20 osób pogoniło cały sektor waszych hoolsów i to jeszcze na waszym terenie... no coment Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motor Re: Motor strasznie katował widzewiaków IP: 83.238.201.* 04.08.08, 00:24 dzieko jakich holsów........kilkunastoletnie dzieci,rodziny kobiety.....pierwsze 2 sektory to właśnie oni.Chuliganka była poza stadionem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAH Re: Motor strasznie katował widzewiaków IP: *.chello.pl 03.08.08, 21:31 żal nie żal. Skandalem jest, że Policja patrzy bezczynnie na naruszanie prawa. "Organizator meczu" nie jest komandantem dla Policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: Motor strasznie katował widzewiaków IP: *.smrw.lodz.pl 04.08.08, 11:56 Z filmików jednak widać co innego.Kibice Widzewa byli atakowani zanim weszli jeszcze na stadion.To samo na stadionie kibice Motoru podeszli pod strefę buforową nie wiadomo po co i dopiero wtedy zaatakowali Widzewiacy.Trzeba przyznać jak już ktoś tu napisał organizacja leżała całkowicie.Policja w lublinie chciała przełożyć mecz ze względu na inną imprezę masową ale PZPN nie zgodził się więc to wina w dużej mierze PZPN-u.Brak odpowiedniej ilości Policji brak ochrony na stadionie ,stadion nie nadaje się na rozgrywanie meczów nie spełnia żadnych norm bezpieczeństwa no i oczywiście brak reakcji sejmu nie ma żadnego prawa o sporcie masowym. W Anglii sobie poradzili a u nas jeszcze ze 20 lat chyba sobie nie poradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECHIA GDANSK Re: Motor strasznie katował widzewiaków IP: *.t-mobile.co.uk 05.08.08, 14:33 HAHAHA CHYBA NIE MIALES SYNKU OKULAROW!!!CALA POLSKA WIDZIALA KTO WYGRAL NA TRYBUNACH.POZDRO WIDZEW.SLASK POWINIEN DAWNO ZERWAC ZGODE Z CYKORAMI!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realistaa Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lubli.. IP: *.sukcesnet.pl 03.08.08, 21:30 Niech się pozabijają. Będzie spokój. Nie bedę płacił podatków na bandytów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T_A Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lubli.. IP: 92.20.149.* 03.08.08, 21:35 jakl o Kutwa jest. 2000 ludzi robi dym ze fiu fiu.. patru pobitych do nieprzytomnosci. TO BYDLO !!! powinni se ustawke zrobic na ostrą bron i noże. im wiecej tych padlin padnie tym lepiej dla spoleczenstwa, ps. w kostrzyniu bawi sie 200 tys. ludzi i jakos sie nie nawalają.?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1111 Polska policja umie zatrzymać... IP: *.eranet.pl 03.08.08, 21:49 tylko na drodze z radarem, wtedy sie nie boją i mają w tym interes procent od mandatu.Po pierwsze tych "skatowanych" bym odesłał do domu w takim stanie niech mamusia wie (o ile jest trzeźwa) co jej synalekk porabia w wakacje,po drugie reszcie powinna dołożyć policja mniej więcej do takiego samego stanu i żeby te sińce i blizny były ich "piętnem" wtedy by może wreszcie zakaz stadionowy był respektowany.Po trzecie wstyd mi jako mieszkańcowi Łodzi mieliście być lepsi "kibice" Widzewa niż warszawka czy inne chuligaństwo.WSTYD.zamknijmy już tę ligę i organizujmy tylko mecze juniorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: Polska policja umie zatrzymać... IP: *.com 03.08.08, 21:59 Gość portalu: 1111 napisał(a): > tylko na drodze z radarem, wtedy sie nie boją i mają w tym interes > procent od mandatu.(...) Nie, to działanie rozmyślne: bydło ma się wyżyć, wyszaleć. Bydło ma skanalizować swoje zwierzęce instynkty. To zmniejsza potem ilość napadów rabunkowych w ich miastach. Przez chwilę. To potrzebne społecznie :) Organizatorzy bagatelizują zajścia, bo na mecze chodzi już tylko bydło. Piłka nożna to rozrywka dla nizin społecznych. Bez "kiboli" trybuny na sprzedanych meczach z udziałem kuternóg byłyby puste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Polska policja umie zatrzymać... IP: *.toya.net.pl 04.08.08, 01:24 > Organizatorzy bagatelizują zajścia, bo na mecze chodzi już tylko bydło. > Piłka nożna to rozrywka dla nizin społecznych. Bez "kiboli" trybuny na > sprzedanych meczach z udziałem kuternóg byłyby puste. Jakim prawem mnie obrażasz? Ja chodzę na mecze i bynajmniej nie uważam się za "bydło", margines społeczny itd etc... Zanim coś napiszesz trochę pomyśl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BFoNT Re: Polska policja umie zatrzymać... IP: 212.191.87.* 04.08.08, 01:39 Ty się możesz uważać nawet za świętego. Ważne jak inni Cię widzą. Sęk w tym, że dla wielu jako np. kibic przeciwnej drużyny, jesteś wrogiem, celem, potencjalnym workiem treningowym. A jeśli sam bierzesz czynny udział w burdach czy to na stadionach, czy poza nimi, jesteś uważany za zagrożenie dla zdrowia i życia mieszkańców swojego miasta i ich rodzin. Twój przedmówca nie do końca ma rację bo na mecze nie chodzi "już tylko bydło". Ale już niedługo tak będzie jeśli sytuacje z wczoraj będą się powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Polska policja umie zatrzymać... IP: *.crowley.pl 04.08.08, 08:15 Nie obrażajcie bydła!To coś co bije się na stadionach to kupa gnoju !!!!którą trzeba do szamba wpuścić !!!I to dotyczy kiboli wszystkich drużyn!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rajmunde Polska piłka przestała dla mnie istnieć 03.08.08, 21:56 Polska piłka przestała dla mnie istnieć. Zabraniam swoim synom chodzić na treningi. Jeśli chcą to mogą chodzć ale do Czech (mają o 10 minut dalej) albo zmienic dyscyplinę. Nie mogę już patrzeć na to co się dzieje! Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Polska piłka przestała dla mnie istnieć IP: *.toya.net.pl 03.08.08, 22:11 przyznaj sie ze sa ciency a nie za zadyma, pilkarze sie nie bija! raczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
rajmunde Re: Polska piłka przestała dla mnie istnieć 03.08.08, 23:25 To czy są dobrzy czy nie to sprawa drugorzedowa. To zalezy przede wszystkim od nich. Ważniejsza sprawą jest to że polska piłka to katastrofa organizacyjnie. Pzpn nie potrafi poradzic sobie z korupcją, bandytyzmem itp. Swoim chłopcom mówię ze trzeba być uczciwym, pracowitym a wysyłałbym ich w miejsce gdzie o takich wartościach słyszeliby jedynie oni i może jeszcze babcia klozetowa. No nie, wypadałoby być chociaż troche konsekwentnym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Polska piłka przestała dla mnie istnieć IP: *.crowley.pl 03.08.08, 23:32 Zmień język. Bo po polsku pisać nie umiesz. Na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygi Re: Polska piłka przestała dla mnie istnieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 11:56 To tylko świadczy o tym, że słoneczko zamocno w dekielek przygrzało, co do Widzewa to zawsze wiedziałem, że to bydło. Pozdro z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abd Dziki Wschód IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 03.08.08, 22:24 Wołyń, UPA... to tylko ciąg dalszy historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Wszyscy hoolsi i ultrasi to PEDAŁY. Tacy pod celą IP: 217.153.242.* 03.08.08, 22:27 (jak są w pojedyńkę) najlepiej połykają, wiem po z nimi byłem. KIBOLE to c_wele!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos a ty straszny grypser jestes ;) IP: *.devs.futuro.pl 04.08.08, 08:43 a ty straszny grypser jestes że tak wszystkim jedziesz po rajtkach .. kumaty znaczy sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowana Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lubli... IP: 80.48.4.* 03.08.08, 22:37 To jest koszmar gdzie Policja ,gdzie inne instytucje ktore odpowiadaja za prawo w Polsce , przeciez to jest material dowodowy , Ci ludzie powinni juz byc w areszcie , kto pozwala na takie sceny ,,morderstwa,, ludzie w jakim kraju my zyjemy , ciekawa jestem czy Pan Premier ktory twierdzi , ze tak lubi pilke nozna ogladal ten ,,horror,,.A co to za organizator meczu i policja ,, ktorzy twierdzą , ze nic takiego sie nie stalo ......czlowieku chyba masz cos z glowa na filmie widac jak mlody czlowiek nieprzytomny spada z ławek stadionu nikt nie udziela mu pomocy , a jak by to byl Twoj syn tak pobity to tez byc powiedzial ,, że nic wielkiego sie nie wydarzyło ,, - organizator - powiniec za te slowa ktore wypowiedzial odpowiedziec KARNIE i to natychmiast .Policja tak sie wypowiada .....żenujace. Prosze podać NAZWISKO i IMIĘ policjanta tu i teraz nam wszystkim kto to taki !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: Znów zadymy kiboli: Horror na trybunach w Lub IP: *.smrw.lodz.pl 04.08.08, 12:26 Zgadzam się w 100% .Przy takiej organizacji ten mecz nie powinien odbyć się wcale.Organizacja tego meczu leżała całkowicie.Brak odpowiedniej ilości Policji.Nie byłem na meczu a oglądałem tylko filmiki.Mimo to zaskoczeniem jest dla mnie że w tzw strefie buforowej nie było ochrony czy policji.Kibice mogli przechodzić sobie po koronie stadionu jak chcieli .Jeżeli nie dysponuje się odpowiednim stadionem spełniającym normy bezpieczeństwa to trzeba wynająć odpowiednią ilośc ochrony.W strefie buforowej powiina byc Policja a oni weszli na stadion po 5 min.Skandal organizacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś