Dodaj do ulubionych

Ja tu jeszcze wrócę, czyli sportowa farsa roku

IP: *.mclnva23.dynamic.covad.net 07.08.08, 17:55
Oj nie znacie się jednak na futbolu. Trzeba pamiętać okoliczności sportowe w jakich Favre zrezygnował kilka miesięcy temu. To było emocjonalne dość podejście po, w sumie, niespodziewanej porażce przed SB. Fakt, że decyzja o powrocie była średnio poważna i kłopotliwa dla Packers, ale gdzie tu mowa o niszczeniu legendy??? Favre był w ubiegłym sezonie jednym z najlepszych qb w lidze. Wypominanie mu wieku to głupota niegodna zczubaków. "20 mln za nic" to kolejna bzdura o której piszecie a rzetelność dziennikarska wymaga opisu czym byłoby to "nic".
Obserwuj wątek
    • Gość: tilo23 null IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 07.08.08, 17:57
      (...)no właśnie on nie złamał zasady, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki... Jakoś rozumienie tegoż ciągle jest wypaczane :-(
    • Gość: Wszystko tylko nie [...] IP: 92.3.139.* 07.08.08, 17:58
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: nom Re: Ja tu jeszcze wrócę, czyli sportowa farsa rok IP: *.promax.media.pl 07.08.08, 18:33
      <nom></nom>
    • Gość: Gosc z USA Re: Ja tu jeszcze wrócę, czyli sportowa farsa rok IP: *.dsl.tulsok.swbell.net 07.08.08, 18:39
      Mysle ze powinni mu dac zwolnienie z kontraktu, wtedy by podpisal kontrakt z najwiekszym wrogiem z tej samej grupy Minnesota, legenda wtedy zniszczyla by sie sama. On jest w dalszym ciagu jednym z pieciu najlepszych rozgrywajacych, jednak przyszedl czas na emeryture
    • Gość: dziod Re: Ja tu jeszcze wrócę, czyli sportowa farsa rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 18:39
      tych dwoch, ktorzy sie interesuja NFL juz sie wypowiedzialo, wiec proponuje zablokowac juz mozliwosc dodawania komentarzy, bo nikt nic ciekawego juz nie powie - z oczywistych wzgledow
    • cozy Re: Ja tu jeszcze wrócę, czyli sportowa farsa rok 07.08.08, 18:45
      "Podobno nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki".
      Nie wchodzi się bo nie da się wejść. A nie da się wejść bo rzeka płynie i nigdy nie jest taka sama. O to chodzi w tym przysłowiu.
    • Gość: arc Re: Ja tu jeszcze wrócę, czyli sportowa farsa rok IP: *.mip.pl 07.08.08, 19:19
      jeszcze kilka lat i wstydem będzie przyznanie się do nieznajomości zasad tego sportu. nie kibicowałem Favre'owi w Packers,ale w Jets to już inna kwestia. nie sądzę, żeby przez 5 miesięcy zapomniał,jak się QB zachowuje na boisku. będzie tak dobry,że EA zrobi nakładkę do Maddena z "poprawionym" Brettem :) powodzenia no. 4
    • Gość: spox Re: Ja tu jeszcze wrócę, czyli sportowa farsa rok IP: 212.183.136.* 07.08.08, 19:38
      ma 40 lat jest sprawny fizycznie (kto sie interesuje lekkoatletyka zwlaszcza sprintem ten wie ze 40 lat to nic jesli ma sie predyspozycje fizyczne), i che robic to co lubi, a wy go wysmiewacie?? Ali tez pod koniec kariery zamiast skonczyc kariere walczyl i przegrywal, ale jakos to go nie umiejsza jako wielkiego boksera i wielkiego czlowieka, nochyba ze autorzy artykuly wiedza cos wiecej?
    • Gość: gall anonim Re: Ja tu jeszcze wrócę, czyli sportowa farsa rok IP: *.gprs.plus.pl 07.08.08, 21:38
      farsa to jest poziom dziennikarstwa w tym kraju
    • celmaki Re: Ja tu jeszcze wrócę, czyli sportowa farsa rok 07.08.08, 21:52
      A pamiętacie takiego ziomka jak Jordan. On karierę kończył 3 razy
    • plosiak Re: Ja tu jeszcze wrócę, czyli sportowa farsa rok 07.08.08, 23:43
      A pamiętasz w jakim wieku MJ wrócił na boisko ?
    • Gość: gall anonim Re: Ja tu jeszcze wrócę, czyli sportowa farsa rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 00:48
      przede wszystkim skandal ze to się futbol nazywa. raczej american rugby powinno byc
    • Gość: Alex Re: Ja tu jeszcze wrócę, czyli sportowa farsa rok IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.08, 04:55
      No coz. Jesli wszystko pojdzie jak powinno to "okladka" sama mu podpowie najlepsze wyjscie z sytuacji :)
    • Gość: Gosc Re: Ja tu jeszcze wrócę, czyli sportowa farsa rok IP: 141.149.36.* 08.08.08, 05:44
      Takie powroty to w U.S.A normalka. Mysle ze nalezaloby widziec w tym come back duzy interes. Wiecie ile NY Jets zarobi na wystepach Favre? Jeszcze jedno.Panie redaktorze ,co pan napisze za pol roku.gdy sie okaze,ze Favre swoja gra udowodni malkontentom takim jak pan. ze jego decyzja byla trafna. Bobo
    • Gość: Greg Re: Ja tu jeszcze wrócę, czyli sportowa farsa rok IP: *.hsd1.wa.comcast.net 08.08.08, 06:24
      No zobaczymy ile wytrzyma przeciwko AFC druzynom ktore specializuja sie w grze w obronie. Napewno nie bedzie mial latwo i takie druzyny jak New England, Buffallo, Pitsburg i Indi pomoga mu "zniszczyc wlasna legende"
      :o)
      Aha, to nie jego wina ze menadzerowie klubu pozwolili mu wrocic i nie wiedzieli co zrobic jak juz wrocil... To nie on zrobil z siebie kretyna jak niektorzy twierdza, tylko Green Bay zrobilo z siebie druzyna... hmmm.. bez jaj... :oD
    • Gość: Paweł Re: Ja tu jeszcze wrócę, czyli sportowa farsa rok IP: *.gl.digi.pl 08.08.08, 07:38
      Niech idiota, dziennikarzyna z Wyborczej sprawdzi jak się co oznacza powiedzenie 'dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka