Gość: rro Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 4. IP: 193.111.166.* 12.08.08, 09:38 KOM-PRO-MI-TA-CJAAAAA!!!!!!POLSKIEGO SPORTU. Wydano miliony na przygotowania a my kibice mamy cieszyć się że ktoś awansował do finału? po co pojechało ponad 260 zawodników ? na wycieczkę - na następną olimpiade proponuje aby pojechało nie więcej niż 5 zawodników efekt będzie ten sam. Dość mam sponsorowania nieudaczników i kelnerów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 4. IP: *.unregistered.media-com.com.pl 12.08.08, 09:48 Beznadziejnie Gazeta przekazuje informacje z Olimpiady: nie mam ochoty czytac tych wypocin i doszukiwac sie w nich jakis informacji. Podajecie nieprawdziwie tytul wydarzenia, za ktorym kryje sie ten blog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Ha,ha,ha i spoko zarazem IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.08, 09:58 tak się kończy podgrzewanie atmosfery, na co dali się nabrać młodzi dla ktorych to 1 IO względnie drugie oraz wieczni optymiści. Radwańska,Kaczor - to dziś startujący mający zdobyć medale wg "fachowców". Poczytajcie sobie hurrraaaa optymistyczne wypowiedzi bokserów i ich trenerów tuż przed Pekinem.Mieli walczyć o złoto i nikogo się nie bali. Jak dla mnie, to do tej pory jedynie Otyllia sprawiła zawód w wyścigu na 400 m dowolnym.Liczyłem na ew. brąz, choć ostatnie wyniki nie upoważniały do tego. Jak na razie nie mamy medali, ale żaden z poważnych polskich kandydatów jeszcze nie startował. Powtarzam aż do znudzenia; powinno być 6-8.I na razie Ci co mieli je ew.zdobyć, nie startowali jeszcze w finałach. Odpowiedz Link Zgłoś
sam_fan83 Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 12.08.08, 10:26 "10:11 Agnieszka Radwańska źle się czuła w Pekinie. Bo duszno jest, i wilgotno. Marne są szanse, żeby klimat w Pekinie w najbliższym czasie się zmienił. Co gorsza klimatyzowane hale też naszym nie służą..." Proponuje zeby Radwanska grala w klimatyzowanym balonie tlenowym, Jedrzejaczak zeby plywala nago albo najlepiej sama sobie stroj uszyla. Na zeglarstwo tez sie znajdzie rozwiazanie: nasi musza miec dmuchawe przed zaglem zeby wiatry byly pomyslne, a pod woda pedniki zeby prady tez byly po ich mysli. Gdyby dawali medale za narzekanie to mielibysmy same zlote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 4. IP: *.mofnet.gov.pl 12.08.08, 10:34 Krawczyk daje rade na razie walczy dalej chyba final repesazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 4. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 10:36 Krawczyk jest w finale repasaży (na swojej macie). Co jak wygra dalej. od kiedy jest brazowy medal??? Odpowiedz Link Zgłoś
mocny_full Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 12.08.08, 10:39 Krawczyk jak teraz wygra będzie miał chyba brązowy medal! Odpowiedz Link Zgłoś
josip_broz_tito Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 12.08.08, 10:44 Nieprawda. teraz będzie walczył w jednym z dwóch finałów repasaży, a walka o brąz dopiero gdyby wygrał z Mongołem. Ale z Mongołem już jeden z naszych przegrał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi jest 3-cie miejsce!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.08, 10:36 Misterska w podnoszeniu ciężarów w grupie..............B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin hehehe, siatkarze ręczni... Rządzicie :) IP: *.chello.pl 12.08.08, 10:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Bo duszno jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 10:42 Spodobało mi się tłumaczenie Radwańskiej, że przegrała z powodu duchoty i wilgoci. Rozumiem, że jej przeciwniczka grała w tym czasie w innym mieście w bardziej sprzyjających warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
sam_fan83 Re: Bo duszno jest 12.08.08, 10:46 Nie. Na drugiej polowie kortu bylo zawsze mniej duszno i chlodniej... Na tej co grala Radwanska bylo akurat duszno i cieplo. Czyli jak zawsze. Caly swiat jest winien a nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Bo duszno jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 10:57 Aha rozumiem. A nasi pływacy pływają pewnie na tych torach gdzie jest kisiel zamiast wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speak.up Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.08, 10:44 na stronie 786 telegazety TVP1 na 17 miejscu jest "Frankreich" (ciekawe czy robili telekopiuj-telewklej z niemieckiej telegazety xD). Oby po wystepie kajakarzy gorsich pojawilo sie tam "Polen" :< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco W kwestii formalnej IP: *.opera-mini.net 12.08.08, 10:45 Witam, jest szansa zeby tekst relacji 'na zywo' pokazywal sie na jasnym tle? Siedze na nudnej sprawie w sadzie, przegladam zczuba na ekranie Nokii E65 i wiekszosc tekstu jest napisana czarna czcionka na prawie czarnym tle. Wyjatkiem sa relacje korespondentow i cytaty internautow. Moja przegladarka to Opera Mini. Pozdrowienia zczubaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonBolano Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 4. IP: 213.17.244.* 12.08.08, 10:48 10:32 - Siatkarze ręczni? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mocny_full Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 4. 12.08.08, 11:00 no to po medalu w kajakarstwie :( Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetka Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 12.08.08, 11:10 Trzeba poprosic opozycję co by zorganizowała szybko konferencję na temat "Aktualnie rządzący są winni braku medali na olimpiadzie" - to działa!!! Pamiętacie medal Justyny Kowalczyk na zimowej olimpiadzie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bisu Kajaki IP: *.zb.lnet.pl 12.08.08, 11:04 Gdy tylko przed startem pokazali twarz Polaka już wiedziałem, że nie będzie medalu - porównajcie sobie oczy jego i, np, piłkarzy ręcznych... tu strach, tam agresja... Odpowiedz Link Zgłoś
przemoe Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 4. 12.08.08, 11:05 Bohdan powinien dostać bana na wejścia do aren. Gdzie nie pójdzie tam pech. Co się stało Bierytowi, że 20s straty? Topił się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARX Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień IP: *.bronto.fi 12.08.08, 11:21 JAKBY POPLYNAL JAK W POLFINALE WYSTARCZYLO BY MU NA BRAZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz45 Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 4. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 11:21 No i ręczni umoczyli. Frajerstwo i tyle, jak można przegrać wygrany mecz? Przecież prowadzili 5 bramkami! Ale jak widać frajerskie porażki to na tych igrzyskach polska specjalność... Odpowiedz Link Zgłoś
freon Wlasnie widzialem naszych wioslarzy 12.08.08, 11:21 Mozecie dodac ich do listy odpadnietych. Walczyli co prawda w koncowce ostro z Holandia i moze by nawet wygrali, gdyby na samym poczatku nie zostali na szarym koncu. Na pocieszenie powiem, ze w odpadaniu niewiele ekip moze sie z nami rownac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za kazikiem Nieudacznicy !!!! IP: *.warszawa.sko.gov.pl 12.08.08, 11:22 Jest nawet gorzej niż przewidywałem wczoraj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=793&w=83242617&a=83267517 bo odpadła Radwańska, a Korzeniowski awansowal z najgorszym czasem. Szczypiorniści pokazali, że są frajerami. żENADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zażenowany Re: Nieudacznicy !!!! - nic dodać nic ująć IP: *.mcx.pl 12.08.08, 14:30 Mongołowie rozkładają naszych, szczypiorniści przegrywają wygrany mecz, Radwańska nie istnieje w meczu z byle kim, o reszcie nawet szkoda się wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snooboy Re: Nieudacznicy !!!! - nic dodać nic ująć IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.08, 15:10 po co ta flustracja? :) obejrzyjcie to: podpoprzeczke.blox.pl/2008/08/Wiem-jak-sie-skonczy-Olimpiada.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeżenowany Materiał dobry. o olimpiadzie zimowej ale niestety IP: *.mcx.pl 12.08.08, 15:33 aktualny. Dedykujmy go takim zawodnikom jak Gruchała, Mroczkiewicz, Wiłkomirski, Krawczyk, Miarczyński, Klepacka, Korzeniowski, Stańczyk, Gąsior, Kaczor, Radwańska, Domachowska i całej reszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiewiór Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 4. IP: 62.61.43.* 12.08.08, 11:23 Chrzanię, kończę z oglądaniem igrzysk. Szkoda nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi piłkarze ręczni przegrali,ale.......... IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.08, 11:25 zgodnie z planem.W końcu tuż przed Pekinem dostali wciry od Korei Płd. i to 2 razy po minus 5.A Niemcy pokonali z kolei ich 5-cioma bramkami.A więc? Oznacza to,że na naszych piłkarzy mogli liczyć tylko niepoprawni optymiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rataj Naturalizujmy Phelpsa IP: 91.198.118.* 12.08.08, 11:29 Moze zamiast wydawac tyle kasy na cala kadre naturalizujmy Phelpsa. Wyslemy jednoosobowa ekipe a medali i tak bedzie wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kepler Brawo dla tvp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 11:32 ziomek powiedzial ze bedzie rywalizowal bieryt. juz dawno to sie skonczylo, byl na 8 ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vermin Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 4. IP: 61.142.112.* 12.08.08, 11:35 Czy w naszej ekipie jest wogole jakis kandydat do podium taki w miare pewny? Czy bedzie tylko gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 4. IP: *.cable.ubr08.smal.blueyonder.co.uk 12.08.08, 11:37 nierozumiem dlaczego Państwo kpią z abonamentu..? ja nie płacę ale i tak oglądam Tvp..pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kisiel_bb Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 4. 12.08.08, 11:39 potrafi mi ktoś wyjaśnić czym różnią się bramki w kajakarstwie(oczywiście oprócz koloru)?? Chętnie bym się dowiedział a wikipedia milczy Odpowiedz Link Zgłoś