bambussi DWIE bramki w ciągu ostatnich 13 minut????? 12.08.08, 11:26 jak można prowadzić w turnieju olimpijskim 27-22 w 47 minucie i przez kolejnych 13 minut gry strzelić tylko DWIE bramki??? na tym poziomie rozgrywek!!! to juz nie "sportowa przegrana", nie pech, nie przypadek - to zwykłe frajerstwo! (jak zresztą całe igrzyska w wykonaniu polskich sportowców) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAGODA Re: DWIE bramki w ciągu ostatnich 13 minut????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 11:36 Bardzo się zawiodłam wynikiem meczu. Uważam, że od zawodników Tkaczyk i Marcin Lijewski możemy wymagać zdecydowanie więcej niż pokazali. Takczyk jako rozgrywający nie pokazał nic, nie miał sposobu na obronę hiszpanów 5-1. Wykonywał nieprzygotowane rzuty. Panie Grzegorzu to do Pana należy jako srodkowego rozegrania prowadzenie gry zespołu. Nic tu nie pomoże aktorstwo i stwarzanie pozorów prowadzenia gry. Odpowiedz Link Zgłoś
kieelczanka Re: DWIE bramki w ciągu ostatnich 13 minut????? 12.08.08, 11:42 uważasz, że Lijek słabo zagrał?? dziwne bardzo.. bo był dziś jednym z najlepszych zawodników.. Grześkowi rzeczywiście dzisiaj nie wyszło, ale wiem na ile stać tego zawodnika! Kola po kontuzji nie wrócił jeszcze do swojej formy i to bardzo niedobrze, bo ten zawodnik to wielka podpora naszej drużyny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAGODA Re: DWIE bramki w ciągu ostatnich 13 minut????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 11:51 Uważam, że nie moga razem na boisku przebywac Marcin Lijewski i Grzegorz Tkaczyk. Bo sądzę, że obaj Panowie mają "gorace głowy" zwłaszcza w tak nerwowych momentach. Również Tkaczykowi bardzo często zdaża sie wykonywac rzutu z nieprzygotowanych sytuacji. Jako prowadzący grę i nasz podstawowy rozgrywający, kapitan drużyny powinien wykazywac się większą odpowiedzialnością. Również nie podoba mi się nonszalancja w wykonywaniu niektórych rzutów sam na sam z bramkarzem. Nie koniecznie na IO w takim meczy nalezy wykazywać się umiejetnościami wykonywania wkrętki alne należy przy.......... tak by jęczały klepki. Odpowiedz Link Zgłoś
kieelczanka Re: DWIE bramki w ciągu ostatnich 13 minut????? 12.08.08, 12:03 Lijek zagrał dobry mecz. Tkaczykowi dziś nie wyszło. Ale stać Go na więcej myślę, że po tym meczu wyciągnie wnioski i zacznie naprawdę grać w piłkę. Wierzę w to. I wiem, że jeszcze Polaczki marudy będą przyznawać rację tym co bronią naszych szypiornistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAGODA Re: DWIE bramki w ciągu ostatnich 13 minut????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 12:14 Nie jestem "POLACZKIEM MARUDĄ" jestem kobietą, która przez 20 lat trenaowała piłkę ręczną i bardzo mi zależy by nasi panowie wygrywali wszystkie mecze. Bardzo bym chciała się tak cieszyć jak wtedy gdy zdobywali medal na MŚ. I bardzo się cieszę, że mogę ich oglądać na IO. Zapewne wygrają kolejny mecz z Brazylią i może z Chorwacją powalczą o wygraną, ale Francja wydaje mi się że poza zasięgiem. Piłka ręczna dzięki tym chłopakom wyszła z podziemia i mam nadzieją że nikt się mnie nie zapyta czy grałam w ataku czy w obroni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za kazikiem Nieudacznicy !!!! IP: *.warszawa.sko.gov.pl 12.08.08, 11:26 Drugiej takiej szansy nie będziecie mieli. Teraz przegracie z Francją i Chorwacją, bo jesteście bez jaj i w ćwierćfinale będziecie płakać, że trafiliście na najsilniejszą drużynę z drugiej grupy. Ale ponieważ w decydujących momentach macie gó.. w gaciach i drżące ręce to zaprzepaścicie swoją jedyną szansę olimpijską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Handball Re: Nieudacznicy !!!! IP: *.klc.vectranet.pl 12.08.08, 11:29 teraz nieudaczniku gramy z Brazylią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strjeljali Oddam swoje obywatelstwo IP: *.echostar.pl 12.08.08, 11:34 Wstyd mi, że jestem Polakiem. Wstyd mi za tych sportowców którzy sa nieudacznikami, skończonymi durniami. Wstyd mi że muszę byc obywatelem kraju, który postrzegany jest za konserwę w całej Europie. Wstyd mi za buraków którzy na stadionach wszczynają burdy. Poprosze o obywatelstwo Marsjańskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... żenada! IP: *.klc.vectranet.pl 12.08.08, 11:27 CHYBA TYLKO W POLSCE SĄ TAKIE CHAMY JAK WY! Narzekać tylko potraficie! to zapier*alaj jeden z drugim na boisko i grajcie! Mądrale! Polscy (pseudo) kibice! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario666 Misiu!Ja wymagam, a nie śpiewam nic się nie stało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 11:34 Dla takich miernot jak ty przegrywanie to sport. W sporcie liczy się wygrywanie palancie. Jak tego nie rozumiesz to kibicuj na pikiniku country. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: żenada! IP: *.kwidzyn.mm.pl 12.08.08, 11:34 Rozumiem ze dla ciebie to normalne ze przez ostatnie 13 minut meczu na olimpiadzie nasza druzyna strzela dwie bramki a Hiszpanie dziewiec i wygrywaja z nami mecz. Nie nalezy sie tym denerwowac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz45 Re: żenada! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 11:34 Jak mamy nie narzekać? Z czego się cieszyć? Klęska goni klęskę, występy naszych sportowców to jedna wielka kompromitacja i wstyd! Popieram zdecydowanie - wycofać wszystkich polskich sportowców z tych igrzysk! Rany Boskie, oszczędźcie nam wstydu i upokorzenia. Nie zasługujemy na to. Nie ma już złudzeń, nie będzie medalu na tych igrzyskach! Jesteśmy gorsi od Papuasów i innych pokraków. Ale syf... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudo(kibic) Re: żenada! IP: *.bg.univ.gda.pl 12.08.08, 11:41 To proszę bardzo załóż sobie czapeczkę, szaliczek, gacie w barwy narodowe. Oflaguj balkon, rower i samochód. Żyj w nadzieji, że ktoś wpadnie na pomysł zorganizowania mistrzostw świata w nieprofesjonaliźmie sportowym, a wtedy być może będziesz miał szansę na łzy dumy i radości przy "Mazurku Dąbrowskiego". Wg mnie, większość wpisów świadczy o zdrowym podejściu internautów - dalekim od "plemiennego biało-czerwonego" jazgotu. Zaczynamy doceniać wynik, a nie chęci. Ile jeszcze będziemy słyszeć o "meczach walki" (???). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Handball Re: żenada! IP: *.klc.vectranet.pl 12.08.08, 11:46 to jest pierwsza przegrana naszych szczypiornistów. To ja się zastanawiam jak musieliście zjechać nasze siatkarki.. dzisiejszy mecz pokazał, że jesteśmy bardzo mocni, ale też że trzeba grać do końca bo wszystko jest w sporcie możliwe! Można sobie ponarzekac ale może nie obrazac bo to dwie rózne sprawy prawda?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: żenada! IP: *.kwidzyn.mm.pl 12.08.08, 11:52 To nasi pilkarze reczni przed tym meczem nie wiedzieli ze trzeba grac do konca? Please... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Handball Re: żenada! IP: *.klc.vectranet.pl 12.08.08, 12:06 często się tak zdarza. Pamiętam mecze ligowe, w których również zdarzały się takie sytuacje. Np finał PP Vive-Wisła albo półfinał MP Interferie-Vive. Myślą, że wygrali bo mają 3/4 bramki przewagi są pewni wygranej, a jednak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: żenada! IP: *.kwidzyn.mm.pl 12.08.08, 12:12 No jasne i nasi pilkarze po tym meczu dowiedzieli sie ze trzeba grac do konca. Czlowiek sie jednak ciagle uczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Handball Re: żenada! IP: *.klc.vectranet.pl 12.08.08, 12:15 Przegrali na własne życzenie. Teraz wyciągną wnioski i w następnych meczach będzie tylko lepiej. Nie zawsze się wygrywa. A my graliśmy dobrze, ale jak zwykle za dużo błędów i przez to straty piłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudo(kibic) Re: żenada! IP: *.bg.univ.gda.pl 12.08.08, 12:16 Problem polega na tym, że w sporcie to wynik weryfikuje to czy i jacy "jesteśmy mocni". Co do obrażania, to adwersaże szermujacy chasłami "wyp....na boisko mądrale", weryfikujący w ten sposób postawę "patriotyczno-sportową" w pełni na to zasługują. Wymiana ocen z "Gość portalu: Handball", to pożyteczna i ciekawa forma sporu. Z wyrazami szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAGODA Re: żenada! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 12:28 Jestem tego samaego zdania. Nie należy obrażać zawodników i trenerów. Przecież to nie tak że chcieli przegrać, niestety uwieżyli za wcześnie że mecz jest wygrany, a to duży błąd. Zapewne wyciągną wnioski przeciez to są super faceci. Nie możemy zapominac że nie tak dawno cieszylismy się z ich sukcesu. I nie tak dawno niektórzy z forumowiczów dowiedzieli się że w POLSCE trenuje sie oprócz piłki nożnej jeszcze jakieś inne dyscypliny w tym piłkę ręczną. Jestem dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek juz sie nie chce ogladac IP: *.breat.com.pl 12.08.08, 11:29 teraz siatkarze przegraja 3 mecze-odpadna, siatkarki z japonia - odpadna, reczni maja zakodowane kompleksy w glowach wiec gora cwiercfinal i do domu - taka jest nasza sila w grach zespolowych, nawet jak idzie to mentalnie dramat, za duzo tych przypadkow... Odpowiedz Link Zgłoś
kieelczanka Re: juz sie nie chce ogladac 12.08.08, 11:34 to się jeszcze okaże :) To się nazywa wiara Polskich kibiców :) ahhh cóż za Naród.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: juz sie nie chce ogladac IP: *.comarch.com 12.08.08, 11:43 tragedia bo nie zdobedziemy medalu w strzelaniu z luku czy gimnastyce artystycznej - haha - kogo to ineteresuje ? na swiecie licza sie tylko gry zespolowe, a w tych narazie jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rearback Re: juz sie nie chce ogladac IP: 212.160.172.* 12.08.08, 12:33 Gość portalu: Jarek napisał(a): > teraz siatkarze przegraja 3 mecze-odpadna, siatkarki z japonia - odpadna, reczn > i > maja zakodowane kompleksy w glowach wiec gora cwiercfinal i do domu - taka jest > nasza sila w grach zespolowych, nawet jak idzie to mentalnie dramat, za duzo > tych przypadkow... ojej, tylko się nie popłacz, co ty teraz zrobisz ze swoim życiem jak oni wszyscy poprzegrywają?? Odpowiedz Link Zgłoś
pearljam2312 Re: juz sie nie chce ogladac 12.08.08, 12:35 Gość portalu: Jarek napisał(a): > teraz siatkarze przegraja 3 mecze-odpadna, siatkarki z japonia - odpadna, reczn > i > maja zakodowane kompleksy w glowach wiec gora cwiercfinal i do domu - taka jest > nasza sila w grach zespolowych, nawet jak idzie to mentalnie dramat, za duzo > tych przypadkow... ojej, tylko się nie popłacz, co ty teraz zrobisz ze swoim życiem jak oni wszyscy poprzegrywają?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gsw Piłkarzy ręcznych test prawdziwy Z czuba i na żyw IP: *.bj.uj.edu.pl 12.08.08, 11:31 Zostawmy tych wszystkich nieudaczników i rubcie transmisje z występów prawdziwych sportowców, którzy walczą. Pierwszy lepszy Mongoł, czy Tajladczyk ma większą satysfakcję z oglądania Olimpiady. Po co wydano tyle kasy. Jak chcieli sobie pojechac do Chin to powinni jechac na swój własny koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pshemkov Piłkarzy ręcznych test prawdziwy Z czuba i na żywo IP: *.generacja.pl 12.08.08, 11:34 Przegraliśmy wygrany mecz. Nasi sportowcy na Olimpiadzie nie potrafią przekroczyć pewnej granicy. Granicy, która pozwoliłaby osiągnąć pewien sukces(ik). Nie ma co liczyć na jakiekolwiek medale w takiej sytuacji. Pesymizm, ale po tych kilku dniach - uzasadniony. Tkaczyk powinien dostać zakaz rzutów. To jest gość nie mający ani ani precyzji (a jeszcze gotów krzywde zrobić - Hombradosowi). Jeśli musi być kapitanem, niech "przewodzi" siedząc ciągle na ławce, jak Tłuczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Piłkarzy ręcznych test prawdziwy Z czuba i na żyw 12.08.08, 11:34 bardzo dobry meczyk naszych - potwierdzona przynależność do światowej czołówki spodziewałem sie raczej że Hiszpanie nam odjadą na pare bramek w okolicach 45 minuty i bedzie po sprawie ale chyba ten etap przegrywania mamy za sobą, dzieki temu jest dobre widowisko do końca widać efekty włożonej ciężkiej pracy (obrona, dyspozycja fizyczna) brakuje już chyba tylko większej kultury w rozegraniu, jak wychodzą na nas ruchliwą agresywną strefą 5-1 to się zaczynają problemy, podobnie będzie na pewno Francuzami i być może z Chorwatami ale ogólnie jest OK i jak starczy kondychy to dobry wynik jest w zasięgu do boju ! Odpowiedz Link Zgłoś
kieelczanka Re: Piłkarzy ręcznych test prawdziwy Z czuba i na 12.08.08, 11:49 widać, że są też przypadki normalnych kibiców, ale to już raczej rzadko spotykane.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocy Prawdziwy TEST !!!!! IP: *.szczecin.mm.pl 12.08.08, 11:41 i mamy co mamy !!! Jestesmy mistrzami w pitoleniu,transmisje z olimpiady to totalny bełkot,wystarczy popatrzec na inne TV,ograniczono reklamy transmituje się z wszystkich aren bez wystepów rożnych jak u nas podpowiadaczy i pożal się boże ekspertów ,15 minut transmisji 20 minut gadania .Sfrustrowani trenerzy czy działacze /Niemczyk ze studia widzi lepiej ,krytykuje trenera Bonitę i Lozano-a wygrał kiedyś z Kubą ???-nie ,ale wie lepiej i tak każdy po koleji,trenerzy pływaków,bokserów innych dyscyplin,słabe wyniki naszych reprezentantów to wina tego że ich tam niema.Inni na świecie nie paplą ozorami tylko przygotowują swoich zawodników jak należy.Mistrzowie świata w krytykowaniu To MY polacy ,a rezultaty widać jak na dłoni.Zresztą w innych dziedzinach życia też nie jest lepiej,jesteśmy najmądrzejsi,najszybciej gadamy /zanim jeszcze pomyślimy/,na wszystkim się znamy ,wybrany NARÓD-tyle że wyniki we wszystkim gorsze jak w LESOTO a miejsca tak w gospodarce jak w sporcie w czołówce liczonej od tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Prawdziwy TEST !!!!! IP: *.kwidzyn.mm.pl 12.08.08, 11:49 Twoja teoria jest dosc kontrowersyjna. Wenta nie paplal w studiu a wynik meczu widziales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Piłkarzy ręcznych test prawdziwy Z czuba i na żyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 11:47 Takie są skutki nonszalancji i braku koncentracji do końca w meczu z Chinami. Tamtych trzeba było dobić, a nie się z nimi bawić, to teraz z Hiszpanami byłoby łatwiej. A tak kilka poprzeczek i obron bramkarza hiszpańskiego i przegrana w końcówce. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomito Piłkarzy ręcznych test prawdziwy Z czuba i na żywo IP: *.tvk.torun.pl 12.08.08, 11:51 szkoda... sędzia w końcówce powinien zdjąc Hiszpana, ale cóż skoro prowadząc 28:25 przegrywa się mecz, to winny jest ten który przegrał, polski team, mam tylko nadzieje, że chłopcy będą tak skacowani jak ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Piłkarzy ręcznych test prawdziwy Z czuba i na żyw IP: *.adsl.szeptel.net.pl 12.08.08, 12:03 Strasznie szkoda chłopaków. Tak niewiele zabrakło. Ale nie wolno trwonić kilkubramkowej przewagi z takim przeciwnikiem jak Hiszpania. W kolejnych meczach powinno być lepiej, wierzę w naszych i Bogusia Wentę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:Polaki-nastepna wasza klapa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 12:14 Macie wielkie pyski, de facto nie reprezentujecie NIC.Przepowiadam wam miernoty wislackie , na tej olimpiadzie nie ugracie ani jednego zlotego medalu. Ale mam tu z was ucieche, jak tak czytam te wasze wypowiedzi- pierw debile kacze sie podniecaja , potem im rura slabnie.Hehehehe.Porownajcie sie z nami , Wielkimi Niemcami. Nic wobec nas nie znaczycie w sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłosierny Re:Polaki-nastepna wasza klapa IP: *.bg.univ.gda.pl 12.08.08, 13:00 Jasieńku (Johanku).....a tak wszyscy w domku zdrowi ??? Napar z ziółek i trochę słoneczka, radzę. Pa, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill B. Durna krytykow banda IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.08, 12:16 Tutaj NAPRAWDE nic zlego sie nie stalo. Wychodza cztery druzyny. Niemcy tez przegrali z nami mecz grupowy - a potem wygrali w finale. To po pierwsze. Do 27:22 grali fenomenalnie. A zatem sa przygotowani i we wlasciwej formie. Tylko niech przegrany mecz z Hiszpanami potraktuja jako prawdziwe ostrzezenie. pozdrawiam kibicow p.recznej K-B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: Durna krytykow banda IP: *.adsl.szeptel.net.pl 12.08.08, 13:07 No pewnie, że nic złego się nie stało. Minimalna przegrana z taką potęgą, jaką jest Hiszpania wstydu nie przynosi. Ale co może o tym wiedzieć ta banda krytykantów - "znawców" ręcznej. Pozdrawiam również! Odpowiedz Link Zgłoś