Gość: czajna Boruc, Dudka i Majewski wykluczeni z kadry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 15:30 ...przecierz to nie Chiny- to wolni ludzie... ...ciekawe że nikt dziennikarzy nie zawiesił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buka Lepiej późno niż wcale... IP: *.chello.pl 21.08.08, 15:30 Cieszę się ogromnie, że przynajmniej na jakiś czas, naszego kraju nie będzie reprezentował podczłowiek pokroju pana dudki ( małe "d" całkowicie zamierzone ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUuu Re: Lepiej późno niż wcale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 15:33 no to juz przegramy kazdy mecz... Reprezentacja bez Boruca jest jak uklad sloneczny bez slonca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zartujesz chyba Re: Lepiej późno niż wcale... IP: *.cisco.com 21.08.08, 15:45 Nawet z najlepszym bramkarzem na swiecie mozna co najmniej zremisowac mecz. I tylko nie mow, ze Butt czy Chilavert strzealajcy bramki by wygrali mecz. Oni glownie z karnych i wolnch strzelaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łyk mineralnej Niezłe gnojki, i jak z taką hołotą coś ugrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 15:32 Osiągnięć żadnych lub prawie żadnych, ale dużo kasy i we łbach się poprzewracało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kefir Boruc, Dudka i Majewski wykluczeni z kadry IP: *.cable.mindspring.com 21.08.08, 15:33 Picie piwa przez piłkarzy strasznie zalatuje wsią. Kurde, kolesie zarabiają miliony za to żeby być w formie i nie pić, a nie mogą powstrzymać się od picia piwa. Żenada. Co to w ogóle jest, to oni są uzależnienie od picia piwa czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
h5n1_kaczory Re: Boruc, Dudka i Majewski wykluczeni z kadry 21.08.08, 18:45 Ciekaw jestem co Ty robisz jak masz delikatnie mówiąc kiepski dzień? Wychodzisz z domu i biegasz nocny maraton? Czy idziesz na parking i zrywasz "gwiazdy" ze wszystkich mercedesów? A może tłuczesz żonę tak na trzeźwo? Odpowiedz Link Zgłoś
koniecroku Re: Boruc, Dudka i Majewski wykluczeni z kadry 21.08.08, 20:04 h5n1_kaczory napisał: > Ciekaw jestem co Ty robisz jak masz delikatnie mówiąc kiepski dzień? > > Wychodzisz z domu i biegasz nocny maraton? > > Czy idziesz na parking i zrywasz "gwiazdy" ze wszystkich mercedesów? > > A może tłuczesz żonę tak na trzeźwo? człowieku masz jakieś kompleksy, obrazasz wszystkich naookoło i uważasz że jak ktoś jest niepijący to jest gorszy od ciebie, ja nie podzielam twojego zdania ale staram sie ciebie nie krytykować, czy uważasz żę nie picie wódki jest złe?? Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Boruc, Dudka i Majewski wykluczeni z kadry 21.08.08, 15:35 Jak znam życie to za chwilę na zaprzyjaźnionych portalach pojawią się wywiady z Anonimowymi Reprezentantami w stylu: "Piliśmy wszyscy, ale tylko ich złapano" Dla niezorientowanych - 20 lat temu w takim stylu "broniono" Koniarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubeł To własnie tacy ludzie kompromitują ten kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 15:36 a nie kaczyński czy inni, na których nagonke urządają sobie kolorowe gazety i "wiarygodna" wyborcza... Ech,, co za ludzie. Jeszcze brakuje tam Kwaśniewskiego na kacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanta Re: To własnie tacy ludzie kompromitują ten kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 15:45 Co to kurde przedszkolaki, że nie potrafią wytrzymać bez picia pięciu minut? Jeszcze chwila i Kokoszka czy inny matoł Zewłakow i Krzynówek będą podnosić ręce w czasie meczu, że do WC muszą iść. Dorośli ludzie! Trochę samodyscypliny. A to w ogóle żenada, że bez piwa nie mogli wytrzymać... TYSKIE, dumny sponsor, kuźwa!, niech się teraz owinie Borubar flagą i prześpi na ławce w parku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Kokoszka nie podnosi !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 21:22 on dyskretnie udaje się za linię boczną i sie odlewa... :D nie pierwszy raz (czy to w kadrze, czy to w Wiśle) widać wyraźnie że gdy pada bramka dla przeciwników - jego NIE MA tam gdzie powinien być ! mało tego... jego nie ma nawet w szerokim polu widzenia (poza własnym polem karnym) - więc gdzie był ? - czyżby moja i Twoja hipoteza się sprawdzała ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Haker Re: Boruc, Dudka i Majewski wykluczeni z kadry IP: *.radom.vectranet.pl 21.08.08, 15:44 Przecież byli po robocie, zatem można się napić dla relaksu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Boruc, Dudka i Majewski wykluczeni z kadry IP: *.CNet.Gawex.PL 21.08.08, 15:45 W 2005r. podobna afera była w kadrze siatkarskiej. Lozano wyrzucił w sierpniu z kadry Ignaczaka, Kadziewicza i A. Stelmacha, bo poszli na piwo i za późno wrócili do hotelu. Zostali wydaleni z kadry do końca roku, ale wyszło im to zdecydowanie na dobre. Igła i Kadziu błyszczą jak nigdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Boruc, Dudka i Majewski wykluczeni z kadry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 15:46 I to się nazywa kontakt z mediami heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh Boruc, Dudka i Majewski wykluczeni z kadry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 15:49 Rozumiem kara...ale żeby jedynek umiejacego Polaka wykluczać.... Co zrobia bez Boruca moze niech juz sięwycofaja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ku.. Re: Boruc, Dudka i Majewski wykluczeni z kadry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 15:57 NOto przegramy ku..kie pzpn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mathias Boruc, Dudka i Majewski wykluczeni z kadry IP: 212.191.152.* 21.08.08, 15:58 wszyscy polacy sa siebie warci, pijacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Boruc, Dudka i Majewski wykluczeni z kadry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 16:12 ...wszyscy (nielicząc wyjątków) w tym kraju piją, a potem krzyczą, że picie w pracy jest ffeee...jak to Polacy...bo mi przecież to wolno pić - ja wiem co robię, panuje nad tym...wszyscy inni to ochleje, ja nie... Miałem kontakt z wieloma grupami zawodowymi nie tylko pracownikami fizycznymi (choć tam rzeczywiście więcej alkoholu jest niż w pracy umysłowej - z oczywistych względów) i wszędzie się pije i wszyscy dobrze o tym wiemy...i na to widocznie się godzimy... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Ojej, nie róbcie tego! 21.08.08, 16:01 Bo będzie lańsko od San Marino! Nie osłabiajcie drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ribery żałosny trener IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 16:03 jakby moim trenerem był tak słaby szkoleniowiec to też bym się uwalił Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: żałosny trener 21.08.08, 16:18 Gość portalu: ribery napisał(a): > jakby moim trenerem był tak słaby szkoleniowiec to też bym się uwalił czytając cię widzę iż nie potrzeba ci żadnego szkoleniowca po to żebyś się uwalił lub naćpał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Boruc, Dudka i Majewski wykluczeni z kadry IP: *.centertel.pl 21.08.08, 16:04 potwierdził tĘ informację, a nie tą informację Odpowiedz Link Zgłoś
loppe z dziennikarzami 21.08.08, 16:04 ten facio (Benhakerowski) TO ma im za złe, przecież nie alkohol po meczu - sam pije Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: z dziennikarzami 21.08.08, 17:23 knebluje reprezentantów Polski tak samo jak próbował kneblować krytyczne głosy mediów i szkoleniowców zgroza nie zachód Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Decyzja trenera jest dla mnie oczywista, ale 21.08.08, 16:04 zastanawia mnie jak daleko niektórzy pismacy gotowi są posunąć się aby tylko zdobyć jakąś "sensację" dla swojego szmatławca. Bo rozpijanie sportowców to chwyt poniżej pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Decyzja trenera jest dla mnie oczywista, ale 21.08.08, 16:11 a wiesz chociaż czy upili się, bo picie alkoholu nie jest zabraniono w kadrze przez Benhakerowskiego powiadam tu chodzi o coś zup[ełnie innego niż to czy była lampka czy nie na stole Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Decyzja trenera jest dla mnie oczywista, ale 21.08.08, 16:22 loppe napisał: > a wiesz chociaż czy upili się, bo picie alkoholu nie jest zabraniono > w kadrze przez Benhakerowskiego > > powiadam tu chodzi o coś zup[ełnie innego niż to czy była lampka czy > nie na stole Przyjmij do wiadomości iż: 1. Trener ma zawsze rację. 2. Jeżeli trener nie ma racji to patrz 1. Bez tego żadna drużyna sukcesów nie odniesie. A czy się uchlali, czy tylko wypili, nie ma to znaczenia. Był zakaz trenera, więc nie wolno a jak się nie podoba to out z kadry. I tak już gorzej grać się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe bez autorytetu 21.08.08, 16:28 jeśli doszło do jaskrawego złamnia jego postanowień to znaczy że Benhakerowski nie ma autorytetu wśród własnych zawodników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po(L)ak Ale Kokoszki nie wyrzuci chodżby się spił IP: *.chello.pl 21.08.08, 16:04 Bo ma układ z jego "menago" i kase za opylenie do 2-ligi włoskiej wzioł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Niesłychana historia! IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 21.08.08, 16:10 Dziwię się Majewskiemu, bo przecież to piłkarz na dorobku. Zaledwie półfinalista Pucharu UEFA. Co innego Boruc i Dudka: tegoroczni mistrzowie Europy, Boruc 2 razy zdobył z Celtikiem puchar Ligi Mistrzów, Dudka jest 3-krotnym mistrzem Włoch i faworytem w tegorocznych mistrzostwach Italii (zawsze w pierwszej jedenastce i nie opuścił ani minuty meczu). Obaj są takimi mistrzami i osiągnęli już w życiu tyle, że przed eliminacjami mistrzostw świata (które przejdziemy spacerkiem) zasługują na odrobinę tolerancji. Zwłaszcza kopacz Dudka musi w chwili wytchnienia walnąć lufę, bo jak nie walnie to każda jego jazda samochodem powoduje trzech denatów, a po lufie jest najwyżej jeden (słownie: jeden) nieboszczyk. Wyczerpujący sezon w Wiśle (półfinał Ligi Mistrzów) daje prawo kopaczowi Dudce do morza tolerancji. Czego ten palant Beenhakker chce? Niech się wali razem ze swoją holenderską mentalnością. Jak kluby holenderskie i reprezentacja Holandii osiągnie taką klasę jak my, to wtedy będzie się mógł wymądrzać. Póki co to my tu jesteśmy miszczami! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Niesłychana historia! 21.08.08, 16:13 no właśnie, czego chce? bo że piwo dobrze robi po meczu on sam mówił ty oczywiście jesteś przekonany że chodzi o picie, że za to ich wywala - a inteligencja podpowiada że na 100% nie za alkohol!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Niesłychana historia! 21.08.08, 16:26 loppe napisał: > no właśnie, czego chce? bo że piwo dobrze robi po meczu on sam mówił > ty oczywiście jesteś przekonany że chodzi o picie, że za to ich > wywala - a inteligencja podpowiada że na 100% nie za alkohol!!!!!!!! Wybacz, ale po tym co często piszesz na forum, trudno cię posądziś o inteligencję:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shrek83 człowiek nie wielbład pic musi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 16:20 Niedopita flaszka w jasny sposób świadczy o chu**ej atmosferze w towarzystwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "koń, który mówi" ponoć na libacji był dziennikarz Gó..anej !? IP: *.promax.media.pl 21.08.08, 16:11 To była prowokacja ze strony dziennikarzy w stosunku do piłkarzy i Leosia B. Po prostu dali się wciągnąć oszołomom medialnym. Poza tym jak widzę, to Leoś jest nerwus ! Jego chyba czeka los Bonitty i Lozano ! Co na to Kaczor Donald Tusk ? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: ponoć na libacji był dziennikarz Gó..anej !? 21.08.08, 16:23 Gość portalu: "koń, który mówi" napisał(a): > To była prowokacja ze strony dziennikarzy w stosunku do piłkarzy i Leosia B. > Po prostu dali się wciągnąć oszołomom medialnym. Poza tym jak widzę, to Leoś > jest nerwus ! Jego chyba czeka los Bonitty i Lozano ! Co na to Kaczor Donald > Tusk ? A ja słyszałem iż był to dziennikarz z "Naszego Dziennika". Co na to Rydzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijak Rydzyk takimi pierdołami IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.08, 19:38 jak skopana nie zawraca sobie doopy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Boruc, Dudka i Majewski wykluczeni z kadry. Bor... IP: *.icpnet.pl 21.08.08, 16:20 Niech Leo najpierw trenuje kadrę tak jak Boruc broni, a potem niech się wypowiada. I chyba tak czy tak lepszy pijany Boruc na bramce, niż jakiś inny leszcz (czyt. Kuszczak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pius_xi_pacelli Leo Bencwałker wykluczony z kadry IP: *.cm.umk.pl 21.08.08, 16:29 ...panu trenerowi dziękujemy !!!!! Po co on tu jeszcze siedzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Boruc, Dudka i Majewski wykluczeni z kadry 21.08.08, 16:29 bo wiem że nie rozumiesz co czytasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pius_xi_pacelli Leo Bencwałker wykluczony z kadry IP: *.cm.umk.pl 21.08.08, 16:31 ...takiemu trenerowi już dziękujemy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni_p Leo odejdź, już czas! 21.08.08, 16:38 Pisałem to już kilka razy, napiszę jeszcze raz. Leo to słaby trener reprezentacyjny , a ostatnie mecze pokazują dobitnie, iż zatracił on pomysł na prowadzenie naszej kadry. PZPN powinien iść za przykładem kolegów od siatkówki, którzy najprawdopodobniej zdecyjują się zamienić zagranicznych cudotwórców na rodzimych fachowców. Piotr Nowak, Tomasz Wałdoch, Jan Urban - jest w czym wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_xi_p Leo odejdź, już czas! Bencwałker do domu IP: *.cm.umk.pl 21.08.08, 19:09 Go home Bencwałker !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija_ma Boruc, Dudka i Majewski wykluczeni z kadry IP: *.xdsl.centertel.pl 21.08.08, 16:31 he, pewnie jutro w "Fakcie" dowiemy się, co poszło...:D ie dziwię się im... topili żale po przegranym meczu... Odpowiedz Link Zgłoś