Gość: nole komentarz ze studia - bossskie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 12:39 O sztafecie pań 4x100m - Najgorsze byłoby to, żeby 4 sztafety zostałyby zdyskwalifikowane a nasze ukończyłyby na 4 miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gary76 Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 14. IP: *.opera-mini.net 22.08.08, 12:49 Jak zobaczyłem, że polskie pięcioboistki wylosowały konia, na którym wczoraj jeżdżący zajęli 1 i 3 miejsce zacząłem po cichu liczyć na 2 medale. I jak się okazało na liczeniu się skończyło. Jak zwykle zresztą. Na kajakarzy, zdobywców gradu medali mistrzostw świata (w tym wielu złotych) w konkurencjach nieolimpijskich już od kilku olimpiad nie liczę i mam się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorka Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 14. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 12:59 Czytam Wasze komentarze i aż mi się przykro robi. Ja też liczyłam na więcej medali, ale cieszę się z tego, co udało się nam osiągnąć. I dziękuję wszystkim, niezależnie od wyników. Hasła o tym, że sportowcy pojechali do Pekinu na wczasy, że to wszystko kpina, wstyd i skandal mogą pisać tylko ludzie, którzy nigdy ze sportem nie mieli nic wspólnego, a jedyną radością ich życia są kąśliwe uwagi wysyłane z komputera, przed którym spędzają większość swej nędznej egzystencji. Czy ktokolwiek z Was zrobił dla Polski choć 1/10 tego, co najgorszy z naszych reprezentantów? Odpowiedz Link Zgłoś
babalu Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 22.08.08, 13:17 Gość portalu: Gorka napisał(a): > Czytam Wasze komentarze i aż mi się przykro robi. Ja też liczyłam na > więcej medali, ale cieszę się z tego, co udało się nam osiągnąć. I > dziękuję wszystkim, niezależnie od wyników. > Hasła o tym, że sportowcy pojechali do Pekinu na wczasy, że to > wszystko kpina, wstyd i skandal mogą pisać tylko ludzie, którzy > nigdy ze sportem nie mieli nic wspólnego, a jedyną radością ich > życia są kąśliwe uwagi wysyłane z komputera, przed którym spędzają > większość swej nędznej egzystencji. Czy ktokolwiek z Was zrobił dla > Polski choć 1/10 tego, co najgorszy z naszych reprezentantów? Jak określić te ich "osiągnięcia" lub jak wolisz - "robotę dla Polski" inaczej niż wstydem, kpiną, kompromitacją? Nie dziw się irytacji ludzi, których podatki idą m.in. na utrzymanie tych pseudowyczynowców. Gdyby to robili za swoje pieniądze, to nie byłoby sprawy. A tak to chyba mamy problem, bo za ponad 260mln złotych można było wybudować kilka fajnych obiektów sportowych dla ludu. A, że pojechali na wycieczkę i jeszcze burzą się, kiedy każą im stamtąd wracać przeczytasz tutaj: jelon.blox.pl/2008/08/Skandal-wstyd-oszustwo.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 13:28 Mysle, ze masz troche racji. Nalezy zmienic cos w systemie kwalifikacji olimpijskich, tak aby na igrzyska nie jechali sportowcy ktorzy nie maja najmniejszych szans na pierwszą 10 czy chociazby pierwszą 16. A takich sportowcow pojechalo mnostwo. Jak ten biegacz na 400m ktory biegl wolniej niz Marek Plawgo na 400 m prze plotki.Jak Lidia Chojecka ktora startowala prawie w kazdym mitingu aby zdobyc kwalifikacje, a na igrzyskach pobiegla tragicznie.Jak Stanczyk ktory przyplynal na 19 miejscu,bedac z siebie strasznie zadowolonym.O zapasnikach czy judokach przez litosc nie wspomne. Takie przyklady mozna mnozyc :(Niech ich jedzie 100 zamiast 265, ale tej wybranej grupie nalezy zapewnic optymalne warunki przygotowan. Bo u nas liczy sie ilosc ,a nie jakosc sportowcow.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coen Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 14. IP: 87.204.21.* 22.08.08, 13:19 To już wiadomo, że wszystko przez Nurowskiego ;-) Usłyszeli jego zapewnienie o dymisji przed igrzyskami i postanowili NIE ZDOBYWAĆ większej liczby medali niż w Atlancie :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
kcramsib Jest postęp 22.08.08, 13:22 Barcelona - 19 medali, Atlanta - 17 (2 mniej), Sydney - 14 (3 mniej), Ateny - 10 (4 mniej), Pekin - 8 (2 mniej)... zdobyliśmy TYLKO 2 medale mniej niż na poprzedniej Olimpiadzie, co czyni nasz występ nie gorszym niż w Atlancie... Zawsze to jakieś pocieszenie... Odpowiedz Link Zgłoś
kezlok Re: Jest postęp 22.08.08, 13:27 kcramsib napisał: > Barcelona - 19 medali, Atlanta - 17 (2 mniej), Sydney - 14 (3 mniej), Ateny - 1 > 0 > (4 mniej), Pekin - 8 (2 mniej)... zdobyliśmy TYLKO 2 medale mniej niż na > poprzedniej Olimpiadzie, co czyni nasz występ nie gorszym niż w Atlancie... > > Zawsze to jakieś pocieszenie... I myślę, że tendencja w tym postępie jest też stabilna, bo zdobędziemy zapewne parzystą liczbę medali, a nie nieparzystą, co czyniłoby w tym postępie pewne wahania. Jednym słowem nasz postęp jest trwały, równoległy - solidny, a nie jakiś tam przypadkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 22.08.08, 13:25 1/2 finału turnieju bokserskiego w kategorii 48kg :Paddy Barnes (pogromca Łukasza Maszczyka w 1/4)- Shiming Zou 0-15 Odpowiedz Link Zgłoś
dryfulec Fajnie wygladala nasza zawodniczka 22.08.08, 13:50 z pierwszej zmiany sztafety, zdaje sie, ze Bejnar. Na ostatnich metrach mialo sie wrazenie, ze biegnie do pociagu, ktory wlasnie odjezdza. Niby biegnie, ale juz wie, ze nie zdazy, wiec zwalnia, zwalnia, zwalnia. Bo co sie bedzie pocic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jopek Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 14. IP: 193.178.143.* 22.08.08, 13:55 www.brawonasi.pl/ Bijemy wirtualne brawo medalistom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 14. IP: *.rev.masterkom.pl 22.08.08, 14:04 Kto komentuje finał pięcioboju kobiet na tvp1? Bo urzekła mnie jego "Hiczer Fel" ^^ Dla niezorientowanych - Heather Fell ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 14. IP: *.rev.masterkom.pl 22.08.08, 14:05 Kto komentuje finał pięcioboju kobiet na tvp1? Bo urzekła mnie jego "Hiczer Fel" ^^ Dla niezorientowanych - Heather Fell ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 14. IP: *.acn.waw.pl 22.08.08, 14:18 Uwaga do Lucasa: dałbyś sobie spokój z tymi wywodami... Sprawozdawcy TVP dostarczają nam wielu językowych emocji, ale bez przesady. Stwierdzenie Pana Sz. "Zabrakło tyle, ile mrugnięcie okiem" możemy zakwalifikować do bliżej nieznanego frazeologizmu, nie bierzmy proszę wszystkiego tak dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Szaranowicz i Jóźwik potrzebują okularów!!!!!! IP: 82.139.47.* 22.08.08, 14:21 Cały wyścig komentowali bieg Belgów a nie Polaków!!!! I próbowali wmówic, że mamy szanse na finał....ich niekompetencja to skandal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorka Re: Szaranowicz i Jóźwik potrzebują okularów!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 14:28 I właśnie dlatego włączono tak szybko reklamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 14. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 14:22 W TVP komentatorzy podczas sztafety 4x100m. pomylili Belga z Polakiem. Ale obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pzydek sztafeta 4x400 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 14:22 czy mi sie tylko tak wydaje , czy w sztafecie francuskiej na 1. zmianie biegla lekkoatletyczna wersja denisa rodmana ? i czy przypadkiem polscy komentatorzy podcas biegu nie pomylili polskiej sztafety z belgijska ? bo tak sie cieszyli jak belg wyprzedzal polaka i australijczyka ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fax Re: sztafeta 4x400 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 14:24 Gość portalu: pzydek napisał(a): > czy mi sie tylko tak wydaje , czy w sztafecie francuskiej na 1. zmianie biegla > lekkoatletyczna wersja denisa rodmana ? i czy przypadkiem polscy komentatorzy p > odcas biegu nie pomylili polskiej sztafety z belgijska ? bo tak sie cieszyli ja > k belg wyprzedzal polaka i australijczyka ;p Oczywiscie że im sie popierdoiło i przez 3 okrążenia sie nawet nie skapneli, no cóż chyba nie tylko działacze ostro balują w Pekinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pzydek Re: sztafeta 4x400 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 15:00 ciekawsze jest jednak to iz teraz wlaczylem tvpinfo i byla wiadomosc o awansie polakow do finalu w sztafecie , i opisywali "nasz" bieg w sposob ktory odwzorowywal idealnie bieg belgow (min. mowili iz dzieki odwaznemu manewrowi w koncowce ostatniej zmiany mielismy szanse nawet na 3 miejsce lecz skonczylo sie na 5) :o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiek Re: sztafeta 4x400 IP: 89.108.240.* 22.08.08, 15:32 to nasi załapali się do finału czy nie bo zgłupłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voidpl Szaranowicz i Jóźwiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 14:24 I wszystko byłoby fajnie, gdyby Panowie z TVP 1 nie mylili konsekwentnie naszej sztafety 4x400M z Belgami ("Atak po wewnętrznej i jest! 3 miejsce!") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmax Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 14. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 14:28 Panowie Zczuba, przez całe igrzyska narzekacie na tvp, a ja pytam czemu nie przełączycie się na eurosport - bo to i transmisja lepsza, komentarz na dużo wyższym poziomie, a reklamy tylko w momencie gdy na stadionie się nic ciekawego nie dzieje, a ponadto nie ma tego durnego studia i głupiego gadania "ekspertów" na temat szans Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meyk półfinał siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 14:29 oczywiście tvp i euroszprot olali mecz włochy - brazylia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pylaczynski Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 14. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 14:34 [q]14:30 Skok o tyczce Przemysław Czerwiński uporał się z wysokością 4.45. I skacze dalej. To znaczy wyzej. [/q] Toż to Isinbayeva skacze 5:05... Coraz gorzej z tym męskim sportem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gieha Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 14. IP: *.loos.pl 22.08.08, 14:42 A pogromca naszego boksera Maszczyka - irlandczyk Paddy Barnes zawalczył dzielnie o brąz z wynikiem 0:15 z jakimś Chińczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtx Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień IP: *.inowroclaw.mm.pl 22.08.08, 16:02 > A pogromca naszego boksera Maszczyka - irlandczyk Paddy Barnes zawalczył > dzielnie o brąz z wynikiem 0:15 z jakimś Chińczykiem. Tak się składa, że ten "jakiś" Chińczyk jest aktualnym mistrzem świata w boksie. Odpowiedz Link Zgłoś
estees Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 14. 22.08.08, 14:42 Jóźwik i Szaranowicz buahahahaha dwóch laików koryciarzy, przecież takie wpdaki dla nich to standart i oczywiście po wpadce ani me ani be ani kukuryku !! Ale coż wymagać w końcu i tak nei ma silnych żeby przewietrzyc ta redakcje a raczej biuro wycieczkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
wolff1 Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 14. 22.08.08, 14:43 A mistrzowie z Gazety - jak zwykle na żołdzie TVN-u jadą po TVP. Do Szaranowicza się czepiają, ale u nich to Czerwiński właśnie 4.45 skoczył :)) Pewnie nie zauważyłem jak płeć zmienił Odpowiedz Link Zgłoś
zen0biusz nie wiem czy pisałeś kiedyś na klawiaturze 22.08.08, 16:04 ale 4 jest w układzie qwerty obok 5 i ludzką rzeczą jest się pomylić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 14. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 14:59 Ależ fantastycznie zagrali w końcówce francuscy piłkarze ręczni. Alley oopy prawie jak z NBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Dimitrij Starodupcew :) IP: *.chello.pl 22.08.08, 15:22 Panowie, obiecaliście nie nabijać się z Artura Nogi, ale o rosyjskim tyczkarzu moglibyście coś skrobnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek z USA Format do DU.. IP: *.as.uky.edu 22.08.08, 15:49 Zamiast miec jakies pare tabeli na gorze i w skrocie to jest ten fromat sprawozdan z Olimpiady STRASZNY na tej stronie! Co ja mam czytac parenascie stron zeby sie czegos dowiedziec? Moze zajzyjcie troche na eurosport.yahoo.com/olympics/ i zobaczcie jak sie robi sprawozdania ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Islandia w finale ręcznej! IP: *.chello.pl 22.08.08, 15:50 no no, nie spodziewałem się, byłem pewien wyraźnego zwycięstwa Hiszpanii, a było dokładnie odwrotnie. Chyba będę im kibicował w finale... Odpowiedz Link Zgłoś