Gość: ij IP: *.wh.uni-hannover.de 29.08.08, 20:41 zapowiada się nam ciekawy mecz, polubiłem Michniewicza gdy był w Lechu, lecz nadal jestem za Lechem. To do niedzieli :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stan Chwała Wielkiemu PZPN IP: *.inetaccess.pl 30.08.08, 12:02 Kibice Polnord Arki z całego serca dziękują wybitnym fachowcom z PZPN,Szanowni Panowie Gilarski,Malinowski,Listkiewicz,Kolator,Kożmiński i inni,Chwała Wam za ekstraklasę dla Arki,zbierane są środki na flagę z podobiznami wyżej wymienionych Panów,która zadebiutuje na następnym meczu na Torach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Banan Re: Chwała Wielkiemu PZPN IP: 92.10.186.* 30.08.08, 23:43 Powtazasz sie StanIK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawo A CANAL+ IP: *.range81-154.btcentralplus.com 30.08.08, 14:59 szykuje sie bardzo fajny mecz,a canal + pokaże nam wspaniale grającą legie ,ale nic dziwnego ,legia zachwyca wszystkich swoja gra,brawo canal+ moze by tak abonament podniesc co?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Krusz Arka: odpalić kolejną torpedę IP: 92.10.186.* 30.08.08, 23:39 Kiedyś, po zwolnieniu z Zagłębia Lubin, Henryk Kasperczak powiedział mi, że zna wielu trenerów na świecie, ale nie spotkał żadnego, którego by nie zwolnili chociaż raz. A co z Sir Alex Ferguson? Nie jestem fanem ManU... Odpowiedz Link Zgłoś